Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Τελικά αντί να ασχολούμαστε μ αυτούς που θα έρθουν διαβάζουμε γι αυτούς που θα φύγουν.
Αυτά να τα βλέπουν όσοι ήταν έτοιμοι να στείλουν δώρο τον Ντέλια στους ρεντμπουλάδες β'.Demir έγραψε:Όπως αποκαλύφθηκε και πάλι στο Metropolis 95,5 το ποσοστό αυτό φτάνει στο 15% και όπως αποδεικνύεται παράμετρος για να καταλήξει ο Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ. Και το σημειώνουμε αυτό γιατί όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Γκόριτσα, υπήρχαν ομάδες που έδιναν περισσότερα χρήματα τώρα στον Κοτάρσκι σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, αλλά από τον Δικέφαλο ποντάρει στο ότι θα πάρει περισσότερα μελλοντικά.tonipap801 έγραψε:Απο που προκυπτει το ποσοστο μεταπωλησης? Δεν θυμαμαι να αφησαμε τετοιο ορο στη συμφωνια με τους Κροατες.Demir έγραψε:κατω απο 9 δεν παει πουθενα, εχει και σοβαρο ποσοστο η παλια του ομαδα..
μονο μην αρχισει παλι τα περιεργα ο κροατης.. αν και ποια τζενοα ρε φιλε
Ελπιζω αυτο να σημαινει αμεσα λυση στο θεμα του φορ. Αλλιως το πραγμα αρχιζει να γινεται τζογαδορικο...astral έγραψε:Ηθελα να μεινει, αλλα αφου ηρθαν ετσι τα πραγματα μακαρι να παει καλα, να ειναι γερός και να επιστρέψει γεμάτος εμπειρίες.nunies4 έγραψε:Τζιμας οριστικα στην Γερμανια συμφωνα με το 24
Γιατί δεκάρι σαν τον Ντελια κάθε πόσα χρόνια βρίσκουμε ?tonipap801 έγραψε:Ειναι τοσο ευκολη αυτη η θεση που ο ΠΑΟΚ βρισκει σωστο τερματζη καθε 10 χρονιαjoshua έγραψε:Εγώ γενικά διαφωνώ. Θεωρώ τη θέση του τερματοφυλακα αρκετά πιο εύκολη από άλλες στο να βρεθεί κάποιος να κάνει καλά τη δουλειά αλωστε για αυτό και γενικά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τα χρήματα που δαπανουνται δεν έχουν σχέση με άλλες θέσεις.
joshua έγραψε:Εγώ γενικά διαφωνώ. Θεωρώ τη θέση του τερματοφυλακα αρκετά πιο εύκολη από άλλες στο να βρεθεί κάποιος να κάνει καλά τη δουλειά αλωστε για αυτό και γενικά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τα χρήματα που δαπανουνται δεν έχουν σχέση με άλλες θέσεις.
Συμφωνώ, απλά εμείς μέχρι να έρθει ο Κοταρσκι είχαμε πήξει στις κακές επιλογές και στην μετριότητα.
Έχω ξανά γράψει, αν για κάποια επιλογή του Μποτο ήμουν σίγουρος ήταν για το τέρμα, γνωστή η προϊστορία του.
Αν λοιπόν πουληθεί ο Κοταρσκι ,αν ήμουν Σαββίδης θα έκανα ένα τηλ τον Πορτογάλο,να μου δώσει 2-3 ονόματα να διαπραγματευτώ.
Επίσης πιστεύω ότι ένας καλός προπονητής τερματοφυλακων μπορεί να κάνει θαύματα στη βελτίωση ενός μετρίου τερματά που έχει όρεξη για δουλειά.
- thomas Murg
Ο Στρακόσα παίζει περίπτωση να δηλωθεί ως γηγενής (τριετία σε ελληνικές ακαδημίες ή ότι άλλο απαιτείται τελοσπάντων);
john4serres έγραψε:Και ρεκόρ μεταγραφής να κάνει ο ΠΑΟΚ, καλύτερο γκολκίπερ από τον Κοτάρσκι δεν θα βρει στα επόμενα 5 10 χρόνια
Δηλαδή ο Μπρινιολι ή ο Ντραγκοφσκι που είναι ο αντικαταστατης του, θα ήταν άσχημες επιλογές για αντί Κοταρσκι;
Θέλω να πω ότι μπορούμε να βρούμε καλό τερματοφυλακα αρκεί να μας κατευθύνει ο κατάλληλος άνθρωπος,έγραψα ποιος είναι αυτός κατά τη γνώμη μου.
Εννοείται ότι δεν θέλω να φύγει ο Κροάτης, αν μου έλεγες όμως ποιόν προτιμάς να χάσεις από τα τρία Κ ,θα απαντούσα με ευκολία τον Κοταρσκι.
1. Διαφωνω καθετα με τον δανεισμο Τζιμα. Εχουμε που εχουμε λιγους ποιοτικους ελληνες, διωχνουμε και αυτους τους λιγους, και μαλιστα τον επιθετικο. Δεν σκεφτονται εκει στην ΠΑΕ οτι στην ευρωπη μπορεις να εχεις ολους κι ολους 25 παιχτες? Κι απο αυτους 17 μονο ξενους και 8 Ελληνες? Παλι με κουτσουρεμενη λιστα θα παμε? Δεν δειχνει σωστο και ορθολογικο πλανο σε σχεση με την ευρωπη αυτο.
2. Δεν μ αρεσει καθολου ο Μπρεθγουειτ και ηλικιακα αλλα και γιατι δειχνουμε παλι να εγκλωβιζομαστε σε μια επιλογη και μονο. Τραγικο να ειναι η μονη μας επιλογη ο 33χρονος Μπρειθγουει, κι ας επαιξε καποτε και Μπαρτσα και Ρεαλ και στην μικτη κοσμου.
3. Εγκληματικη η σιωπη ως προς το θεμα του εξτρεμ. Δηλαδη θα παμε για ακομη μια χρονια στα κρισιμα ματς με 4-5 σοβαρους μεσοεπιθετικους?
4. Εγω δεν θα πουλουσα ουτε κοταρσκι, αλλα αν πρεπει ντε και καλα να φυγει καποιος, καλυτερα αυτος παρα Κουλιε ή Ντελιας.
5. Παντως μεχρι στιγμης περα απο την μη πωληση Ντελια και την υπογραφη Καμαρα, δεν το λες οτι εχουμε κανει και κατι ιδιαιτερο μεταγραφικα, αν λαβουμε υπόψη μας πως ο κοουτς θελει να εχει το ροστερ σχεδον ετοιμο με την αρχη της προετοιμασιας. Και ο Κετζιορα στον αερα, και ο Μειτε στον αερα, και οι δυο π θα πρεπε να χουν φυγει (Σαματτα και Εκονγκ) ακομη εδω, και το κενο στα εξτρεμ για 3η μεταγραφικη δειχνει να καταληγει σε σηριαλ.
Υποσημειωση για κακοπροαιρετους:
Ολα τα παραπανω τελουν σε συναρτηση της δηλωθεισας επιθυμιας μας να κυνηγησουμε σοβαρα το ονειρο του τσου λου. Αν δεν υπαρχει πραγματικα τετοια διαθεση, τοτε μια χαρα ειμαστε και ανετα παμε με αυτα τα δεδομενα αν οχι Γιουροπα, τουλαχιστον Κονφερενς. Αλλα ξανα λεω αν θελουμε οντως να διεκδικησουμε εισοδο στο Τσοιυ Λου τοτε θελουμε ενισχυση σοβαρη και αμεσα.
2. Δεν μ αρεσει καθολου ο Μπρεθγουειτ και ηλικιακα αλλα και γιατι δειχνουμε παλι να εγκλωβιζομαστε σε μια επιλογη και μονο. Τραγικο να ειναι η μονη μας επιλογη ο 33χρονος Μπρειθγουει, κι ας επαιξε καποτε και Μπαρτσα και Ρεαλ και στην μικτη κοσμου.
3. Εγκληματικη η σιωπη ως προς το θεμα του εξτρεμ. Δηλαδη θα παμε για ακομη μια χρονια στα κρισιμα ματς με 4-5 σοβαρους μεσοεπιθετικους?
4. Εγω δεν θα πουλουσα ουτε κοταρσκι, αλλα αν πρεπει ντε και καλα να φυγει καποιος, καλυτερα αυτος παρα Κουλιε ή Ντελιας.
5. Παντως μεχρι στιγμης περα απο την μη πωληση Ντελια και την υπογραφη Καμαρα, δεν το λες οτι εχουμε κανει και κατι ιδιαιτερο μεταγραφικα, αν λαβουμε υπόψη μας πως ο κοουτς θελει να εχει το ροστερ σχεδον ετοιμο με την αρχη της προετοιμασιας. Και ο Κετζιορα στον αερα, και ο Μειτε στον αερα, και οι δυο π θα πρεπε να χουν φυγει (Σαματτα και Εκονγκ) ακομη εδω, και το κενο στα εξτρεμ για 3η μεταγραφικη δειχνει να καταληγει σε σηριαλ.
Υποσημειωση για κακοπροαιρετους:
Ολα τα παραπανω τελουν σε συναρτηση της δηλωθεισας επιθυμιας μας να κυνηγησουμε σοβαρα το ονειρο του τσου λου. Αν δεν υπαρχει πραγματικα τετοια διαθεση, τοτε μια χαρα ειμαστε και ανετα παμε με αυτα τα δεδομενα αν οχι Γιουροπα, τουλαχιστον Κονφερενς. Αλλα ξανα λεω αν θελουμε οντως να διεκδικησουμε εισοδο στο Τσοιυ Λου τοτε θελουμε ενισχυση σοβαρη και αμεσα.
Μπρινιολι, πιανολι.
Ντραγκοφσκι οντως τερματοφυλακας υψηλου επιπεδου.
Ντραγκοφσκι οντως τερματοφυλακας υψηλου επιπεδου.
Καλή ερώτηση, νομίζω δεν έκλεισε τριετία μεταξύ 15 και 21, αλλά ήταν σε ελληνικές ακαδημίες πολλά χρόνια πριν τα 17 που έφυγε.thomas Murg έγραψε:Ο Στρακόσα παίζει περίπτωση να δηλωθεί ως γηγενής (τριετία σε ελληνικές ακαδημίες ή ότι άλλο απαιτείται τελοσπάντων);
Ενδέχεται και να θεωρείται γηγενής.
- AlxNeapoli1
Συγνωμη αλλα πρεπει να μην γνωριζεις απο ποδοσφαιρο για να το λες αυτο. Η θεση του τερματοφυλακα ειναι εξαιρετικα δυσκολη και ολες οι μεγαλες ομαδες ξεκινουν απο εκει.
Ο Στρακοσια παιζει να ειναι ΠΑΟΚτσακι. Ο μπαμπας του, εαν δεν κανω λαθος, ειναι δηλωμενο ΠΑΟΚτσακι.
UEFA defines locally-trained or 'homegrown' players as those who, regardless of their nationality, have been trained by their club or by another club in the same national association for at least three years between the ages of 15 and 21.
17 πρέπει να έφυγε για Ιταλία ο Στρακόσια, οπότε μάλλον όχι...
17 πρέπει να έφυγε για Ιταλία ο Στρακόσια, οπότε μάλλον όχι...
@@ ,Με ποιον τα σάρωσε όλα φέτος η ρεαλ;σιγά μην ξεκινάνε οι ομάδες από τον τερματοφυλακα.
Δε λέω ότι δεν είναι σημαντικό να έχεις καλό τερμα αλλά και με μέτριο γίνεται δουλειά.
Ο ΠΑΟΚ πήρε αήττητο πρωτάθλημα με τον Πασχαλάκη.
Δε λέω ότι δεν είναι σημαντικό να έχεις καλό τερμα αλλά και με μέτριο γίνεται δουλειά.
-
Δεν ανεβηκαμε επιπεδο με τον Πασχαλακη, που μας κρεμασε στα προκριματικα ΤσΛ. Ξεχναμε και την τελευταια χρονια του και ολα.obanebane έγραψε:@@ ,Με ποιον τα σάρωσε όλα φέτος η ρεαλ;σιγά μην ξεκινάνε οι ομάδες από τον τερματοφυλακα.
Καλος, χρυσος ο Πασχαλακης, αλλα μεχρι εκει.