Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Για τον Οαρης είχα διαβάσει κάποτε ένα πετυχημένο.
Τα παιδιά χαίρονται για τα δώρα που φέρνει ο Αϊ Βασίλης αλλά κατά βάθος ξέρουν ότι τα φέρνει ο μπαμπάς.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα παιδιά χαίρονται για τα δώρα που φέρνει ο Αϊ Βασίλης αλλά κατά βάθος ξέρουν ότι τα φέρνει ο μπαμπάς.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι θέμα οπτικής και παρουσιάσης.
Έχασε τους 2 καλύτερους του παίχτες με περυσι καμαρα εντιαγε . Έτσι έλεγαν οι αριανοι. Πήρε καλούς παίχτες αλλά μέχρι εκεί. Τους παρουσιάζουν λες και πήρανε ποιος ξέρει τι. Και οι ίδιοι και τα μέσα τους.
Με το ζόρι να μας πείσουν ότι ο Ζερβινιο είναι ο ίδιος της ρομα πχ εάν εφερνες εσυ τέτοιους παίχτες όπως αυτός από την Λιον που έχει να παίξει κανα χρόνο ή ο ζερβινιο από χιαστούς ή τα μπακ που είναι άγνωστοι εδώ μέσα θα γινόταν ο χαμός.
Σε αντίθεση αν αυτοί έφερναν Σοτελδο 7 εκατομμύρια αξία με τέτοια βιντεάκια ή νταντας που έπαιξε μπαγιερν ή Ράφα Σοαρες κλπ θα μας ζάλιζαν τα τέτοια όταν θα πάρουν Διηπειρωτικο
Έχασε τους 2 καλύτερους του παίχτες με περυσι καμαρα εντιαγε . Έτσι έλεγαν οι αριανοι. Πήρε καλούς παίχτες αλλά μέχρι εκεί. Τους παρουσιάζουν λες και πήρανε ποιος ξέρει τι. Και οι ίδιοι και τα μέσα τους.
Με το ζόρι να μας πείσουν ότι ο Ζερβινιο είναι ο ίδιος της ρομα πχ εάν εφερνες εσυ τέτοιους παίχτες όπως αυτός από την Λιον που έχει να παίξει κανα χρόνο ή ο ζερβινιο από χιαστούς ή τα μπακ που είναι άγνωστοι εδώ μέσα θα γινόταν ο χαμός.
Σε αντίθεση αν αυτοί έφερναν Σοτελδο 7 εκατομμύρια αξία με τέτοια βιντεάκια ή νταντας που έπαιξε μπαγιερν ή Ράφα Σοαρες κλπ θα μας ζάλιζαν τα τέτοια όταν θα πάρουν Διηπειρωτικο
ο ρουλης κινειται εκ του ασφαλους. Δινει οσα θελουν γιατι ξερει οτι αν βγουν θα ρθει να τα σκασει το αφεντικο για να τους αγορασει. Αν δεν βγουν θα τους αφησει απληρωτους και στο τελος της χρονιας ελευθερους για να πανε σε αλλη ομαδα.
- john4serres
Θα δώσει ο άρης 2,000,000€ για την μεταγραφή του Μανού Γκαρσία;
Και δεν παίρνει λίγα ο παίκτης, κοντά στις 700,000€ !
Και δεν παίρνει λίγα ο παίκτης, κοντά στις 700,000€ !
Μπορεί να τα δώσει ο γαύρος . Ποιος ξέρει!; Τώρα σε ποια ομάδα θα ανήκει σε ποια θα παίζει σε ποια θα πάει μετά μικρη σημασία.εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνουν μια συγχώνευση να τελειώνουμε . Μικτή οαρης,γαύρος για Ελλάδα και για Ευρώπη μια ιδια μαζί με Νότιγχαμ. Θα λέγεται το δάσος του εφήβου θεού .
Ή αγγλικα gayskolix in the forest
Ή αγγλικα gayskolix in the forest
Οι άλλοι πάνε για συγχώνευση και εμάς μας έκαναν άνω κάτω και πήγαν να μας ρίξουν για ένα ξενοδοχείο ενός τύπου κάπου στην Ξανθη. Δε μαζεύεται αυτό το ρδέλο ...
Τον χοντρό τον έχω ικανό μέχρι και να καθαρίσει για φέτος το πρωτάθλημα στον υπηρέτη του μόνο και μόνο για να μας την σπάσει-φυσικά στην συνέχεια γαία πυρί μιχθήτω-κρατώντας την δεύτερη θέση για την πάρτη του ή κατ' ελάχιστον να του εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, αφού σε αμφότερες τις περιπτώσεις εξασφαλίζει όλο το Champions League market pool.
Αδερφέ ούτε τον πυρετό του δεν δίνει αυτός . Τι πρωτάθλημα να δώσει! Κανένα φιλικό ίσως να ανεβάσει ψυχολογία στην θυγατρική! Ούτε την 2η θέση δεν τους έδωσε στα πλει ωχ γιατί ήταν σε τραγική κατάσταση η κανονική του ομάδα και δεν τον έπαιρνε για άλλη ήττα.
Άσε που και ο παλέτας δεν θα ήθελε να χάσει το πρωτάθλημα η ομάδα της καρδιάς του.
Το σχέδιο είναι Ρούλης δεύτερος
Άσε που και ο παλέτας δεν θα ήθελε να χάσει το πρωτάθλημα η ομάδα της καρδιάς του.
Το σχέδιο είναι Ρούλης δεύτερος
- john4serres
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι βρίσκεται στη λίστα της Σαμπντόρια για να αντικαταστήσει τον Βλαντίμιρο Φαλκόνε, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού για την Λέτσε.
Εγώ πάλι νομίζω ότι το σχέδιο είναι δεύτερη η βαζελίνα, ώστε να δικαιολογηθεί και ο τζαμπα-βοτανικός από τα λεφτά του ταμείου ανάκαμψης του Ελληνικού λαού.
Αυτό που ο πρωταθλητής είναι στάνταρ ενώ κάθε του ματς από περυσι είναι απλά πονοματος μόνο Ελλάδα πιστεύω ούτε καν κολομβια !
Εμείς θεωρώ πως έχουμε πιο πολλά στοιχήματα από ότι αυτοί...Νασμπεργκ, Ρικάρντο, Κουαλιάτα, Κοτάρσκι, Νάρει,τον Ρέντε που είχε ακουστεί ποιος τους ήξερε?Σίγουρα έχουν καλά χαρακτηριστικά και προοπτική αλλά είναι παντελώς άγνωστοι...Επίσης αυτό με τα 7.000.000 του Σοτέλντο δεν μου λεει απολύτως τιποτα..Και ο Μιτρίτσα τόσο είχε όταν είχε έρθει και απογοητευσε..επίσης με προβληματίζει το γεγονός πως η Τίγκρες θέλει τόσο πολύ να τον ξεφορτωθεί(για αγνωνιστικούς λόγους) και πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια άλλη ομάδα...Θα προτιμούσα να πηγαίναμε και σε 2-3 γνωστούς παίκτες κυρίως από Ευρώπη σε καλή ηλικία...αλλά όλοι θα κριθούν στο χορτάρι..DamoN έγραψε:Είναι θέμα οπτικής και παρουσιάσης.
- abc_o_ karpouzas
δηλ...εαν πηγαινε ο σολτεδο σε αυτους και ερχοτανε ο ...αυτος...ζερβινιο...σε εμας
θα εισουν οκ?
κανενα στοιχημα??
θα εισουν οκ?
κανενα στοιχημα??
Εγώ σ είπα πως το βλέπουν αυτοί! Με βιντεάκια Τρανσφερ αξία κλπ.
Σου λέω τι λένε και πως σκέφτονται. Αν ήταν ανάποδα οι δικοί μας θα ήταν από τα αζήτητα μεταγραφές ελεύθεροι και τραυματίες με κλειστη κάνουλα που πουλάς ότι καλύτερο γιατί ριχνεισ Λευκή πετσέτα και οι δικοί τους η αρμάδα του μπουργος που ξέρει όλους τους μικρούς και θα παίζουν για αυτόν! Και είναι όλοι ταλέντα.
Από σιτι μου λέει φιλαράκι ο μανου. Χιχον διαβάζω εγώ. Στα μπαμπινι έπαιζε σιτυ βλέπω .
Σου λέω τι λένε και πως σκέφτονται. Αν ήταν ανάποδα οι δικοί μας θα ήταν από τα αζήτητα μεταγραφές ελεύθεροι και τραυματίες με κλειστη κάνουλα που πουλάς ότι καλύτερο γιατί ριχνεισ Λευκή πετσέτα και οι δικοί τους η αρμάδα του μπουργος που ξέρει όλους τους μικρούς και θα παίζουν για αυτόν! Και είναι όλοι ταλέντα.
Από σιτι μου λέει φιλαράκι ο μανου. Χιχον διαβάζω εγώ. Στα μπαμπινι έπαιζε σιτυ βλέπω .
Εγώ πάντως δεν θα ήθελα Ζερβινιο. Δηλαδή χάθηκαν οι φυσιολογικοί παίκτες; Αν βάζαμε στο ρόστερ μας τους Ματος, Βιεϊρίνια, Μαουρισιο και Πριγιοβιτς του 2018 θα κοιτούσαμε τον γαύρο στα ίσια φέτος.