Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Θα προτιμούσα τον Σκοτσέζο Γκιλμπορ στα έμψυχα ανταλλάγματα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από τη στιγμή που στο μυαλό του παίκτη ήταν η μεταγραφή με δέλεαρ 1,5 μύρια το χρόνο ήταν αδύνατο να τον κρατήσουμε και η πώληση μονόδρομος.
Τα χρήματα από τις πωλήσεις Γιαννούλη, Τζολη μας κάνουν αθροιστικά το μπάτζετ που είχε διαρρεύσει αρχικά ( 20 μύρια).
Περιμένουμε μέρος των χρημάτων να διατεθούν άμεσα για μεταγραφές.
Με δεδομένο ότι το μυρμήγκι έχει κλείσει, περιμένουμε:
1. Αριστερό εξτρέμ.
2. Ταχυδυναμικος μέσος.
3. Αριστερό Μπακ
4. Τερματοφύλακας.
5. Δεξί μπακ με κοινοτικό διαβατήριο.
Τα χρήματα από τις πωλήσεις Γιαννούλη, Τζολη μας κάνουν αθροιστικά το μπάτζετ που είχε διαρρεύσει αρχικά ( 20 μύρια).
1. Αριστερό εξτρέμ.
2. Ταχυδυναμικος μέσος.
3. Αριστερό Μπακ
4. Τερματοφύλακας.
Άρα;kos έγραψε:Πόσες ώρες διαφορά λέτε να έχει η πώληση τζολη με την άφιξη τζιοβινκο?
Εννοείς κάτι;
Είμαι από αυτούς που με αυτά τα λεφτά συμφωνούσα στην πώληση
Περιμένω όμως από την ΠΑΕ άμεσα αντανακλαστικά με έτοιμες λύσεις για τις θέσεις που έχουμε τα κενα
Όχι μετά την ρεβάνς και και βλέπουμε και τέλος Αυγούστου και έχει ο Θεός.
ΆΜΕΣΑ
Περιμένω όμως από την ΠΑΕ άμεσα αντανακλαστικά με έτοιμες λύσεις για τις θέσεις που έχουμε τα κενα
Όχι μετά την ρεβάνς και και βλέπουμε και τέλος Αυγούστου και έχει ο Θεός.
ΆΜΕΣΑ
την εβγαλες τη βρωμα εσυ..ονομα και πραγμαkounavi έγραψε:Εγώ βλέπω να έρχεται άμεσα ο Τσερισεφ
αν πουληθει ο τζολης φανταζομαι θα παμε για κατι πιο δυνατο ..kounavi έγραψε:Εγώ βλέπω να έρχεται άμεσα ο Τσερισεφ
Δεν θα ερχόταν ο Ιταλός αν δεν πουλουσες τον τζολη...τι δεν καταλαβαίνεις?
Είπαμε ο Ιβάν δεν χώνει άλλο,τον παράτησε τον ΠΑΟΚ.
Εγώ άκουσα ότι τον έκανε δώρο στην γκοτζαρεβα
Δώρο για τα γενέθλια της; [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]renegade έγραψε:Δεν θα ερχόταν ο Ιταλός αν δεν πουλουσες τον τζολη...τι δεν καταλαβαίνεις?
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά.rainmaker έγραψε:Άρα;kos έγραψε:Πόσες ώρες διαφορά λέτε να έχει η πώληση τζολη με την άφιξη τζιοβινκο?
Εννοείς κάτι;
Αν δεν πουλουσες τον τζολη το ταβάνι για παίκτες θα ήταν το περσινό.
Πέφτει χρήμα και θα κινηθείς στην αγορά.
Ότι αύριο μεθαύριο ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε τις τελευταίες δεκαετίες αλλά φέρνει τζιοβινκο.
Μ αυτον τον Τσεχο τι σκαλωμα εχετε φαει ? Σεντερ φορ της δεκαετιας του 80. Και θελει και 4 τετ α τετ για να βαλει ενα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
:prenegade έγραψε:Δεν θα ερχόταν ο Ιταλός αν δεν πουλουσες τον τζολη...τι δεν καταλαβαίνεις?
Από αυτά που είδα και ''γώ από το Η.Β., ο Χρήστος κατά 95% υπογράφει το Σ/Κ στη Norwich και γίνεται εκ νέου συμπαίκτης του Γιαννούλη. Είμαι κατά της πώλησης, αλλά...ούτε κάποιος από εδώ, ούτε φυσικά εγώ αποφασίζουμε.
Οι ερωτήσεις μου είναι α) θα έλθει διεισδυτικός ακραίος που θα έχει κατ' ελάχιστον το 16 γκολ και τις 10 ασσίστ του Τζόλη το 2020-21 και μάλιστα με κακό το τελευταίο τρίμηνο του νεαρού; (αν θυμάμαι καλά στο διάστημα αυτό είχε μόνο μία ασίστ με αεχ) ή θα μας προκύψει Taylor, Rodrigo, Esiti,Augusto και ανάλογα και β) ποιος θα παίξει στο αριστερό της επίθεσης το βράδυ της Πέμπτης; Ο Καντουρί;!!! Θεού θέλοντος θα είμαι μακριά από τη Θεσσαλονίκη σε διακοπές και σε τέτοια περίπτωση λέω να μην τις μαυρίσω βλέποντας τον αγώνα.
Οι ερωτήσεις μου είναι α) θα έλθει διεισδυτικός ακραίος που θα έχει κατ' ελάχιστον το 16 γκολ και τις 10 ασσίστ του Τζόλη το 2020-21 και μάλιστα με κακό το τελευταίο τρίμηνο του νεαρού; (αν θυμάμαι καλά στο διάστημα αυτό είχε μόνο μία ασίστ με αεχ) ή θα μας προκύψει Taylor, Rodrigo, Esiti,Augusto και ανάλογα και β) ποιος θα παίξει στο αριστερό της επίθεσης το βράδυ της Πέμπτης; Ο Καντουρί;!!! Θεού θέλοντος θα είμαι μακριά από τη Θεσσαλονίκη σε διακοπές και σε τέτοια περίπτωση λέω να μην τις μαυρίσω βλέποντας τον αγώνα.
Μπορεί κανείς να μου πει τίμια και συνοπτικά πόσα λεφτά έχει δώσει ο ΠΑΟΚ την τελευταία 9ετία για παίκτες και πόσα πήρε;
Γιατί φαντάζομαι έτσι θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ δίνει μόνο από όσα βγάζει, ή και έξτρα
Και αντίστοιχα θα φανεί και πόσο νόημα έχουν τετοιου είδους επισημάνσεις
Και αντίστοιχα θα φανεί πόσο ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι ότι περιμένει να πάρει, για να δωσει, σε βαθμό μάλιστα τέτοιο ώστε να πρέπει να είμαστε και υποψιασμένοι α πριορι
Γιατί φαντάζομαι έτσι θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ δίνει μόνο από όσα βγάζει, ή και έξτρα
Και αντίστοιχα θα φανεί και πόσο νόημα έχουν τετοιου είδους επισημάνσεις
Και αντίστοιχα θα φανεί πόσο ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι ότι περιμένει να πάρει, για να δωσει, σε βαθμό μάλιστα τέτοιο ώστε να πρέπει να είμαστε και υποψιασμένοι α πριορι
- bersekeros
Και μην γίνει κανένα τσαφ και μείνουμε εκτός Ομίλων της Ευρώπης συμπληρώνω επίσης.Rock4 έγραψε:Από τη στιγμή που στο μυαλό του παίκτη ήταν η μεταγραφή με δέλεαρ 1,5 μύρια το χρόνο ήταν αδύνατο να τον κρατήσουμε και η πώληση μονόδρομος.
1. Αριστερό εξτρέμ.
2. Ταχυδυναμικος μέσος.
3. Αριστερό Μπακ
4. Τερματοφύλακας.
- black_star_ninja
Το καταλαβαίνω να αναφερόμαστε στον Κρμεντσικ στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Εφόσον ο Ολιβέιρα δείχνει να προσαρμόζεται κ να αποδίδει ποιος ο λόγος;