ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Το είχαν πει νομίζω!
Αν έγινε online η κατάθεση, λογικά στη σελίδα της τράπεζας θα υπάρχει νούμερο κατάθεσης κτλ..
- Mutasevic
Τα λεφτά νομίζω ηδη εχουν πιστωθεί στον λογαριασμό της καε, ο Σαββίδης δε βγάζουν άκρη πως θα τα βάλει?
και εγώ το χω χάσει κάπου στα λαπτοπ μου. επικοινώνησα όμως μαζί τους πρώτη φορά χτες και τους είπα οτι ΔΕΝ θέλω να μου αποδοθούν οι μετοχές. Και όλα ΟΚ.
- Μπαρκαρούτσος
Βλέπω πολλοί να μην παίρνουν τηλέφωνο, να μένουν τα λεφτά στη ΚΑΕ, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα έκδοσης μετοχών. Θα φτάσουμε στον Αύγουστο, θα βγουν τα διαρκείας και μετά θα ασχοληθεί ξανά ο κόσμος με το μπάσκετ.
Και μετά.....θα έχουμε τη μεγάλη επιστροφή της ιστορικής ατάκας
Πού είναι οι μετοχές;;;;
και θα έχουμε πανηγύρια.
Και μετά.....θα έχουμε τη μεγάλη επιστροφή της ιστορικής ατάκας
Πού είναι οι μετοχές;;;;
και θα έχουμε πανηγύρια.
palok έγραψε:και εγώ το χω χάσει κάπου στα λαπτοπ μου. επικοινώνησα όμως μαζί τους πρώτη φορά χτες και τους είπα οτι ΔΕΝ θέλω να μου αποδοθούν οι μετοχές. Και όλα ΟΚ.
Ούτε εγώ θέλω,θα κάνω το ίδιο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- kataramenos5
Α Οκ αυτος ηταν ο φοβος μου.Μη χαθουν τα χρηματα (τραπεζα) .Κι εγω δεν ηθελα να μου αποδοθουν.palok έγραψε:επικοινώνησα όμως μαζί τους πρώτη φορά χτες και τους είπα οτι ΔΕΝ θέλω να μου αποδοθούν οι μετοχές. Και όλα ΟΚ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Βασικά και γω, αλλά μόλις μίλησα με τη γλυκιά φωνή στην άλλη άκρη της γραμμης, στην περιοχή της Πυλαίας, άλλαξα γνώμη.
- BlackMagicPAOK
Ωραία!
Οσο λιγότεροι θα δηλώσετε στοιχεία τόσο θα ενισχυθεί η δικιά μας θέση ως μικρομετοχων!
Και εκείνος ο Γιώργης.. Το τρεναρει το θέμα..
Οσο λιγότεροι θα δηλώσετε στοιχεία τόσο θα ενισχυθεί η δικιά μας θέση ως μικρομετοχων!

Και εκείνος ο Γιώργης.. Το τρεναρει το θέμα..
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Πήρα χθες τηλέφωνο και τακτοποιήθηκα!
Βασικά, τακτοποιημένος ήμουν, απλά δεν είχαν διεύθυνση.. Με ευχαρίστησαν κιόλας για τις μετοχές που πήρα!

Βασικά, τακτοποιημένος ήμουν, απλά δεν είχαν διεύθυνση.. Με ευχαρίστησαν κιόλας για τις μετοχές που πήρα!

Έστειλα κι εγώ τα στοιχεία σε mail. Από το Φεβρουάριο που είχα συμμετάσχει δεν ήρθε σε επαφή κανείς για ονομαστική έκδοση, απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον, παρότι είχα τον αριθμό τηλεφώνου στο έμβασμα.
Καλύτερα όμως πολλές συμμετοχές και να μπερδεύονται, παρά τρεις κι ο κούκος και τακτοποιημένοι άμεσα!
Καλύτερα όμως πολλές συμμετοχές και να μπερδεύονται, παρά τρεις κι ο κούκος και τακτοποιημένοι άμεσα!

- Μπαρκαρούτσος