ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Εγώ είμαι με την απορία αν τελικά για φέτος χρειαζομασταν τον Μαουρισιο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι όπως είμαστε στα Χαφ θεωρώ πως μια χαρά θα ήταν. Με ανάλογο συμβόλαιο που έχει με βάζελοchri5ti9 έγραψε:Εγώ είμαι με την απορία αν τελικά για φέτος χρειαζομασταν τον Μαουρισιο.
- ΑποστόληςΑ
Αν έπαιζε ο Μαουρίσιο δεν θα έπαιζε ο Σβαμπ των 8 ασίστ ή ο Καντουρί.
Πόσες ασίστ έχει γράψει ο Σβαμπ και πόσες ο Μαουρίτσιο;dragon έγραψε:Έτσι όπως είμαστε στα Χαφ θεωρώ πως μια χαρά θα ήταν. Με ανάλογο συμβόλαιο που έχει με βάζελοchri5ti9 έγραψε:Εγώ είμαι με την απορία αν τελικά για φέτος χρειαζομασταν τον Μαουρισιο.
Εν τω μεταξυ εχω εναν αλλο ενδοιασμο/προβληματισμο...
Φοβαμαι οτι εχουμε δημιουργησει την εικονα στην αγορα οτι χρυσοπληρωνουμε ευκολα μετριοτητες κλπ και αυτο εχεις ως αποτελεσμα να μας ζητανε μονιμα τον ουρανο με τα αστρα σε σχεση με αυτα που ζητανε απο αλλες ομαδες..
Αυτο τοσο σε κοστος αγορας αλλα και σε συμβολαιο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φοβαμαι οτι εχουμε δημιουργησει την εικονα στην αγορα οτι χρυσοπληρωνουμε ευκολα μετριοτητες κλπ και αυτο εχεις ως αποτελεσμα να μας ζητανε μονιμα τον ουρανο με τα αστρα σε σχεση με αυτα που ζητανε απο αλλες ομαδες..
Αυτο τοσο σε κοστος αγορας αλλα και σε συμβολαιο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Για τις θέσεις του φορ και του αριστερού εξτρέμ, απ' ό,τι φαίνεται, καταλήγουμε στον Λάζαρο Λάμπρου (19.12.1997) και τον Τάσο Δουβίκα (02.08.1999).
Πάμε για δεξί μπακ και χαφ.
Πάμε για δεξί μπακ και χαφ.
- Περιπτερος
@ Gospi
Λογικά αυτά που γράφεις, αλλά όπως είναι τώρα η αγορά ο Γιαννούλης θα δοθεί τζάμπα.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ο Βιερίνια, ο Περέιρα και ο .... Μπίσεσβαρ ... . Λάθος ο τελευταίος, ξέχασα ότι έφυγε ο Φερέιρα.
Λογικά αυτά που γράφεις, αλλά όπως είναι τώρα η αγορά ο Γιαννούλης θα δοθεί τζάμπα.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ο Βιερίνια, ο Περέιρα και ο .... Μπίσεσβαρ ... . Λάθος ο τελευταίος, ξέχασα ότι έφυγε ο Φερέιρα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν η μοναδική μας κίνηση για φορ είναι ο Δουβικας, να ξέρουμε τι να περιμένουμε από την σεζόν.
δεκαρι ο βιερινια και μια χαρα!!!! δεν χρειαζεται να τρεχει σουταρει δυνατα πασαρει σωστα ντριπλαρει μια χαρα !!! ενα οχταρι φερτε!!!
Μονο τερματοφύλακα δεν τον έχετε βάλει ακόμα τον κύριο Βιεϊρίνια.tsaousila έγραψε:δεκαρι ο βιερινια και μια χαρα!!!! δεν χρειαζεται να τρεχει σουταρει δυνατα πασαρει σωστα ντριπλαρει μια χαρα !!! ενα οχταρι φερτε!!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εσύ με Δουβικα - Σφιντερσκι είσαι ευχαριστημένος και πιστεύεις ότι πάμε για πρωτάθλημα;;;renegade έγραψε:Πραγματικά τι ακριβώς περιμένεις?
Με αλχημείες, στοιχήματα και ερωτηματικά δεν κάνεις πρωταθλητισμό.
Με Βιειρίνια 10άρι, αριστερό εξτρέμ και δεξί μπακ, όλα σ'ένα, δεν κάνεις πρωταθλητισμό.
Με Τσόλακ, Σβιντέρσκι και Δουβίκα, δεν μπορείς να απαιτείς από τον Πάμπλο να μην στραβοπατήσει.
Ο Δουβίκας φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. Η ομάδα μας έχει πολύ καλούς παίκτες και μεγάλη προοπτική.
Όμως για φέτος, αν δεν έρθουν 1-2 παικταράδες (τουλάχιστον), δεν βλέπω πως θα το σηκώσουμε. Ανταγωνιστικοί προφανώς και θα είμαστε, όπως είμαστε και τώρα. Αλλά για να πάρεις το πρωτάθλημα θες το κάτι παραπάνω.
Με Βιειρίνια 10άρι, αριστερό εξτρέμ και δεξί μπακ, όλα σ'ένα, δεν κάνεις πρωταθλητισμό.
Με Τσόλακ, Σβιντέρσκι και Δουβίκα, δεν μπορείς να απαιτείς από τον Πάμπλο να μην στραβοπατήσει.
Ο Δουβίκας φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. Η ομάδα μας έχει πολύ καλούς παίκτες και μεγάλη προοπτική.
Όμως για φέτος, αν δεν έρθουν 1-2 παικταράδες (τουλάχιστον), δεν βλέπω πως θα το σηκώσουμε. Ανταγωνιστικοί προφανώς και θα είμαστε, όπως είμαστε και τώρα. Αλλά για να πάρεις το πρωτάθλημα θες το κάτι παραπάνω.
Αν υπάρξει γενναία-ες προσθήκη-ες στο ρόστερ τότε ναι, μια χαρά μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάει για πρωτάθλημα.Mitsospaoki4 έγραψε:Εσύ με Δουβικα - Σφιντερσκι είσαι ευχαριστημένος και πιστεύεις ότι πάμε για πρωτάθλημα;;;renegade έγραψε:Πραγματικά τι ακριβώς περιμένεις?
Για πρωτάθλημα παμε και τώρα.
Είμαστε 5 βαθμούς από τον γάβρο ( δυστυχώς οι ανικανότητα Φερέιρα μας άφησε λίγο πίσω) αλλά δεν υπάρχει κάποια τεράστια αγωνιστική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Από κει και πέρα το τι θέλω με το τι μπορούμε να πάρουμε είναι δύο τελείως διαφορετικα πράγματα
Είμαστε 5 βαθμούς από τον γάβρο ( δυστυχώς οι ανικανότητα Φερέιρα μας άφησε λίγο πίσω) αλλά δεν υπάρχει κάποια τεράστια αγωνιστική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Από κει και πέρα το τι θέλω με το τι μπορούμε να πάρουμε είναι δύο τελείως διαφορετικα πράγματα