Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε::lol: :lol:
Έχεις μια πλάκα ώρες ώρες ρε συ γκοσπι
Μα ειμαι μεγαλος πλακατζης!
Οκ αντιλαμβανομαι πως σε ενοχλει η αποδομηση του Ρεμπε απο δημοσιογραφους στυλ κολκα κλπ αλλα δυστυχως εν προκειμενω περα απο μιαμεταγραφη και εναν Ζιφκοβιτς (δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι δική του κινηση ο Ζιφκο) δεν εχει να επιδειξει κατι αξιολογο.
Και στην τελικη δεν με χαλαει τοσο το οτι δεν εχει τρομερα ποσοστα στις μεταγραφες αλλα με ενοχλει η αναγνωση του ροστερ π κανει και η εμμονη στην αποψη οτι ειμαστε πληρεις.
Αν οντως το πιστευει και δεν ειναι ατακα π του χουν πει απο τα ψηλα κλιμακια για να λεει, τοτε ο ανθρωπος ειναι μυρωδιας.
Σε καθε περιπτωση δειχνει μονοδιάστατος στις επιλογες του, καθως δεν ανακαλυπτει παιχτες,αλλα απλα δουλευει με καποιους μανατζερ (και αχωνευτους μαλιστα)

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

H αποδομηση προκυπτει απο τα ( μηδενικα) αποτελεσματα της δουλειας του.
Κανενας εδω μεσα δεν εχει προσωπικα μαζι του ουτε ξυπνησε ενα ωραιο πρωι και ειπε ας κραξω τον Ρεμπε.

Αυτο το πραγμα που στελεχη που πληρωνονται με εκατομμυρια ( προπονητες, ΤΔ κτλ) θα πρεπει να ειναι υπερανω κριτικης, ενω εγω που παιρνω ενα χιλιαρικο τα ακουω δεκα φορες τη μερα, με ξεπερναει...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενας παικτης μας κανει πληρωμενες διακοπες στη Βραζιλια,βαφει τα μαλια του και κανει μποτοξ.Ενας παικτης μας κανει πληρωμενες διακοπες μια εδω,μια στην Ολλανδια.Ενας παικτης μας ζηταει να φυγει απο την ομαδα,τσακωνεται με τον προπονητη και υποσχεται προτασεις ενω σερνεται στο γηπεδο με υφος πιο απαθες και απο νεκρο.2 παικτες μας ειναι ουσιαστικα εκτος ομαδας και ψαχνουν να βρουν ομαδες.Ολοι αυτοι εχουν κοστισει καμια 15ρια μυρια και πανω απο 3 μυρια σε συμβολαια.Αν βρεις λυσεις,αποχωρησουν εστω και με χασουρα και προχωρησεις σε ενισχυση της ομαδας για αρχη με 1-2 παικτες θα εισαι πρωτος μαγκας.Αν η κατασταση παραμεινει ως εχει θα εισαι μεγαλος μ@λ@κ@ς.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξυ πως απαιτουμε να παιξουν οι παιχτες και να σκυλιασουν οτα. ξερουν αυτα που αναφερεις Τζος?
Οτι δηλαδη καποιοι αλλοι π ίσως παιρνουν και περισσοτερα απ αυτους, κωλοβαρανε και πληρωνονται και η ΠΑΕ τους ανεχεται...
Σου λεει, εδω ειναι μπανανια, οποιος γουσταρει παιζει κι οποιος γουσταρει διακοπαρει,και δεν ανοιγει ρουθουνι!
Αν δεν κανει κατι αμεσα για αυτην την κατασταση ο Ρεμπε, τοτε καλυτερα να αποχωρησει.
Διαχειριση των καλων παιχτων ξερω να κανω κ εγω.

Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Άλλο κριτική και άλλο εμπάθεια.

Δεν θυμάμαι κανέναν να φωνάζει και να διαμαρτύρεται όταν ερχόταν οι χατσεριδιδες, βερνμπλουμ και στοχ με συμβόλαια εκατομμυρίων και μηδενική προσφορά ή όταν ανανεωνόταν τα συμβόλαια των Βαρέλα και Μπίσεσβαρ με λεφτά που δεν θα έβρισκαν ούτε στην Αραβία.

Όταν όμως ζητούσε αύξηση Άκπομ και ο Πέλκας (που πρόσφεραν σταθερά) ή τώρα ο Γιαννούλης, η πλειοψηφία έπεφτε να τους φάει και κατηγορούσε τους μάνατζερ! Παρεμπιπτόντως οι δύο πρώτοι διπλασίασαν τις αποδοχές τους στις ομάδες που πήγαν και ο Γιαννούλης όταν φύγει θα τις τριπλασιάσει!

Όλα αυτά ήρθε η ώρα να τα πληρώσουμε. Ο Ρέμπε έπραξε ΑΡΙΣΤΑ καταφέρνοντας να απεμπλακεί απο την πρώτη κατηγορία και πιστεύω οτι η προτεραιότητα του είναι να ολοκληρώσει το έργο του. Προσωπικά αν καταφέρει να διώξει Βαρέλα, Μπισεσβαρ, Ζαμπά, Εσίτι θα του βγάλω το καπέλο.

Οι μεταγραφές είναι άλλη συζήτηση. Κάποιες βγαίνουν και κάποιες όχι. Πχ βγήκε ο Σβαμπ και δεν βγήκε ο Μουργκ. Στην ίδια ομάδα έπαιζαν συμπαίκτες. Την προηγούμενη χρονιά ο Τομυ είχε 5 γκολ και 9 ασσίστ σε 21 ματς. Στον ΠΑΟΚ δεν έπιασε (ώς τώρα).
Ο Τσόλακ ήταν 2 χρονιές πρώτος σκόρερ στην Κροατία, που το πρωτάθλημα είναι καλύτερο απο την σουπερκλίκα. Στην Ελλάδα δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση. Συμβαίνουν αυτά.

Εγώ δεν θέλω μεταγραφές. Θέλω ξεκαθάρισμα ρόστερ απο τα βαρίδια και εξορθολογισμό του μπάτζετ ώστε να μπορώ του χρόνου (που θα πηγαίνω ρεαλιστικά για Πρωτάθλημα) να φέρω και δυο παίκτες ποιότητας Ολιβέιρα ή Πριγιοβιτς. Φέτος μόλις με το καλό ο Γκαρσία καταλήξει σε κορμό και βρεί χημεία θα είμαι σίγουρα δεύτερος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βεβαια υπάρχει και η αποψη π λεει οτι απο τα βαριδια τα πρώτα απαλλαχθηκες καταβαλλοντας αποζημιωσεις. Ενω απο αυτα τα τωρινα π δεν μπορεις να καταβαλεις δεν βλεπω πως θα απαλλαγεις.
Προς το παρον φτασαμε 14 Γεναρη και ηρθε ενας παιχτης δανεικος χωρις ρητρα και κανενα βαριδιο δεν εχει κουνηθει.
Οταν λοιπον διωξει εστω καποιον εκ των Εσιτι Ζαμπα Μπισε Τσολακ, τοτε μπορουμε να αναθεωρησουμε την ασχημη εικονα π εχουμε για τον δηθεν γκουρου των αποδεσμευσεων.

JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Δεν είναι εύκολο στην παρούσα συγκυρία που όλες οι ομάδες είναι μαζεμένες ή έχουν οικονομικό πρόβλημα να ξεφορτωθούμε τόσο μεγάλα συμβόλαια. Ειδικά αν οι παίχτες δεν το ψάχνουν και τόσο να βρουν ομάδα. Και πλην Γιαννούλη, οι υπόλοιποι δύσκολα θα απασχολήσουν ευρωπαϊκές ομάδες.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ναι,να δωσουμε χρονο σαφως,κανενας οπως ειπε κ ενας φιλος πανω,δεν ξυπνησε κ λεει δεν γουσταρει Ρεμπε,την δουλεια του βλεπουμε κ κρινουμε.Εμενα μεχρι στιγμης,δεν μου εχει γεμισει το ματι,δουλευει με συγκεκριμενα γραφεια κ σαν πονηρος σκεφτομαι μηπως τον προτειναν/φυτεψαν καποιοι συγκεκριμενοι στην ομαδα.Ολοι ξερουμε για ποιο μανατζερικο γραφειο μιλαω,δεν λεω οτι ετσι ειναι,αλλα πολυ βρωμα η δουλεια ρε μαγκες.Οσο για το τι γραφουν συγκεκριμενοι δημοσιογραφοι,ουτε καν πρεπει να τους δινουμε σημασια.Αν αραδιασω για τον κουμπαρο του Σηφαρου (κολκα),τι μπαρουφες εχει πεταξει για Τσολακ,Κρεσπο,Εσιτι κ.α. ολοκληρο τομο συμπληρωνω.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:Βεβαια υπάρχει και η αποψη π λεει οτι απο τα βαριδια τα πρώτα απαλλαχθηκες καταβαλλοντας αποζημιωσεις. Ενω απο αυτα τα τωρινα π δεν μπορεις να καταβαλεις δεν βλεπω πως θα απαλλαγεις.
Προς το παρον φτασαμε 14 Γεναρη και ηρθε ενας παιχτης δανεικος χωρις ρητρα και κανενα βαριδιο δεν εχει κουνηθει.
Οταν λοιπον διωξει εστω καποιον εκ των Εσιτι Ζαμπα Μπισε Τσολακ, τοτε μπορουμε να αναθεωρησουμε την ασχημη εικονα π εχουμε για τον δηθεν γκουρου των αποδεσμευσεων.

Ρε φίλε είσαι και νομικός ρε γαμωτο.
Τι μπορεί να κάνει ένας τεχνικός διευθυντής αν ο Χ παίκτης έχει αποφασιστεί να κάνει διακοπές?
Πώς μπορεί να απαλλαγεί από παίκτες όπως ο μπίσεσβαρ ή ο ζαμπα ?
Αυτές οι υποθέσεις μόνο με τακτικές γάβρου λύνονται και όχι με τ διευθυντες.

Όσο για την ομάδα που την έχει ημίγυμνη,νόμιζετε ότι ο Ιβάν του λέει πάρε 10 μυρια για μεταγραφές και αυτός λέει είμαστε καλά?
Όταν σε μια συνέντευξη τύπου σου έχει πει 10 φορές την λέξη βιωσιμότητα,τι άλλο θες?
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δίκιο έχεις Renegade, αλλά τα συμβόλαια λες να μην έχουν clauses που προστατευουν την ομάδα απο τετοια ρίσκα;
Τόσο unbalanced ή εμείς δεν τα μανατζάρουμε όπως πρέπει; Δεν ξέρω τι παίζει;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο άλλος ήταν στην Ρεάλ και κοιμόταν εν ώρα αγώνα στον πάγκο,τι ψάχνουμε τώρα? καλώς ή κακώς οι παίκτες προστατεύονται πολύ από το νομικό πλαίσιο. Μόνο σε κάτι περιπτώσεις όπως με τον κατά φαντασίαν ασθενή λεβεκ μπορείς να δικαιωθεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

To να την πατας σε 1-2 περιπτωσεις αλλα να καταγραφεις και 2-3 νικες ειναι φυσιολογικο.Να την πατας μονιμως ειναι ομως προβλημα.Ο Ρεμπε εχει τη δικαιολογια των καταστασεων που βρηκε στην ομαδα για αυτο και θα κριθει κυριως στο τι θα κανει τις υπολοιπες 16 μερες αλλα και το επομενο καλοκαιρι τοσο για το σημερα οσο και για το αυριο.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Γιαυτον εδω θα ερθει καμια προταση;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Renegade εντάξει αλλά πραγματικά το value leakage στα συμβολαια μας είναι συστημικό μάλλον.
Τώρα η Ρεαλ έχει πολλαπλα revenue streams, ok δεν βγήκε ο Μπέιλ στο χορτάρι κ ο Αζαρ το έριξε στην πάτα νέγκρα, αλλά μόνο απο φανέλες που πουλάνε κ image rights υπάρχει ρεφάρισμα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Η διαφορά είναι ότι για τους δικούς μας τα συμβόλαια δεν φαίνεται να παίζουν κανένα ρόλο (Ακπομ πχ είχε συμβόλαιο, τί τον έδωσες πριν παίξεις play off CL;)

Ενώ εμείς όταν είναι να πάρουμε κάποιον και έχει συμβόλαιο είναι απαγορευτικό ή πληρώνουμε τα μαλλιοκεφαλα μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”