Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από barlow4 »

Pastor_of_Muppets έγραψε:Δε νομίζω. Έλειπα όλη μέρα. Επίσης αμφιβάλλω αν θα τον έβαζε σε αυτή την υπόθεση. Ποινικός είναι.
Με τέτοια σύσταση επιτροπής ίσως δε χρειάζεται καν κιόλας.
Μπορεί αυτός να "πρότεινε" τα 2 νέα μέλη της ΕΕΑ εκ ΠΑ.ΠΕΙ όμως...

edit:
Εν τω μεταξύ, έκανε εδώ μέσα εγγραφή χρήστης με username "Dikastis". Σήμερα...

Wonder why :?:
σορυ αλλα σε τετοια συνομωσιολογια δεν μπορω να ακολουθησω.Και πεντε πραγματα τα εχω ζησει απο κοντα λογω επαγγελματικης ιδιοτητας.Οχι οτι ξερω πολλα αλλα καποια πραγματα ξεφευγουν κατα πολυ.
Αν καποιος ηθελε να μπει εδω για να δει αφ'ενος δε χρειαζεται να κανει λογαριασμο και δευτερον αν ηταν φυτευτος θα εβαζε νικ babisgate4 οχι δικαστης.
εγω παλι θα κανω θερμη παρακληση να μη μας αγγιζει ολη αυτη η τοξικοτητα.Εγω συμφωνω με την παε που δεν σηκωνει τους τονους.Σε αυτο το βουρκο αν πεσεις δε γινεται να κολυμπησεις.Δε χρειαζεται ξαναλεω να γινουμε σχιζοφρενεις επειδη μας κυνηγανε σχιζοφρενεις.Αλλη ειναι η παστα του ΠΑΟΚ.δε χρειαζεται να προσπαθησουμε καθολου για να αποδειξουμε οτιδηποτε σε αυτους.Επισης δεν πρεπει να ακολουθησουμε καμια απο τις μεθοδους και τις τακτικες τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 17 Ιαν 2020, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Μα δεν υπέθεσα τίποτα απολύτως από πίσω για να το θεωρήσεις συνομωσιολογικό...
Έλεος δηλαδή. Αν υπάρχουν 2 πράγματα να με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο είναι άθεος και αντι-συνομωσιολόγος.
Απλά το είδα και απόρησα.

http://forum.paokmania.gr/memberlist.ph ... le&u=24942

edit:
Ούτε καν τον ψέγω τον άνθρωπο. Δεν τον ξέρω άλλωστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pastor_of_Muppets την Παρ 17 Ιαν 2020, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από invincible »

rainmaker έγραψε:Εγω απλά λέω ότι ο ΠΑΟΚ, σε αυτό το γνωστό πλαίσιο αηδιας και με την επιτροπή στημένη, μπορούσε και έπρεπε να είναι πιο δυναμικός και με περισσότερα ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ επιχειρήματα

Αν αποδειχθεί ότι στην αίθουσα τους γαμησαμε, μπράβο. Αλλά δεν το νομίζω

Το ότι παλεύουν να μας τιμωρήσουν με μια δόση αληθοφανειας, το θεωρώ δεδομένο. Είτε βαριά είτε ελαφριά
μόνο που δεν υπάρχει ελαφριά για το συγκεκριμένο κατηγορητήριο υπάρχει μόνο μία τιμωρία .... οπότε ή θα μας τιμωρήσουν ή δεν θα μας τιμωρήσουν καθόλου ... Η διαφορά είναι ότι στο καθόλου θα αφήσουν να αιωρείται ότι σας κάναμε χάρη... επίσης τα ίδια που λες εσύ για δυναμισμό τα λένε και οι γαύροι για άλλα θέματα όπως τα 11εκ χρέος προς το δημόσιο που καλείται να πληρώσει ο Βαγγελας.... Σε ένα πόλεμο υπάρχουν πολλες μάχες δεν μπορείς να τις κερδίζεις όλες όταν έχει προλάβει άλλος να τις οργανώσει και να της στίσει καλύτερα.... ;)

Αμα έχει μπει και Dikastis Παστορ θα μας δικάσει όλους καλύτερα να την κάνουμε... :lol:
icue

Δημοσίευση από icue »

Σιγουρα παιζει καποιο ρολο η ικανοτητα, αλλα το βασικο ρολο παιζει τι διασυνδεσεις εχει ο καθενας. Ολοι οι δικηγοροι του ΠΟΚ ασκουν δικηγορια εντος εδρας κυριολεκτικα και μεταφορικα. Σε αντιθεση με τους δικους μας.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι επρεπε ο ΠΑΟΚ να δειξει τοση σοβαροτητα σε μια υποθεση που δημιουργησε ο γαυρος.Αν κουβαλουσες ολη τη νομικη αφροκρεμα τι δειγμα θα εδινες.Οτι τη φοβασαι την υποθεση.Απο την αρχη η παε δειχνει μια σταση οτι το ζητημα δεν υπαρχει καν.Η σταση του στην επιτροπη ειναι επισης αυτη.
Καθομαστε τωρα και αναλυουμε πως θα περνουσε ο ΠΑΟΚ σε αντεπιθεση σε μια υποθεση με συγκεκριμενο κατηγορητηριο και επισης συζηταμε γιατι δεν εφτιαξε το προφιλ του καλπαζιδη λες και ο καλπαζιδης εχει καμια σχεση με την ΠΑΕ.Βουτυρο στο ψωμι τους θα ηταν αν η υποθεση πηγαινε εκει.
Ο καλπαζιδης δεν ειναι καν στο κατηγορητηριο.Ως τι να υπερασπιστει ο ΠΑΟΚ τον καλπαζιδη.
Μας νοιαζει που βρηκε ο καλπαζιδης τα λεφτα?του τα χαρισε ο θειος του.Στ'@@ μας.
Μαλακια να μην ειναι ο ιβαν θειος μου να μου τα δωσει χοντρα.Θα αγοραζα εθνικο πειραιως για την κουλτουρα και το αλκαζαρ.
Το ξαναλεω ομως, ειναι λαθος του ιβαν να κανει ακομα και ασχετες μπιζνες με ανθρωπους που σχετιζονται με το ποδοσφαιρο.Ειναι που ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο πιο τοξικο και απο το τσερνομπιλ τη μερα της εκρηξης, τους δινεις και πατηματα για σπεκουλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 17 Ιαν 2020, 13:42, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έχω πάψει, παντελώς, να ασχολούμαι με την "επικοινωνιακή" στρακαστρούκα των gay, μετά τις 10/12 κι αυτό...
Ο ομογενής επιχειρηματίας, βλέποντας τον θόρυβο που προσπαθεί να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός και το περιβάλλον του, προσπαθώντας να αμφισβητήσει την ξεκάθαρη κυριαρχία του Π.Α.Ο.Κ., στους αγωνιστικούς χώρους, μίλησε στους παίχτες και το προπονητικό team και πέρασε ξεκάθαρο μήνυμα στην ομάδα του:

“Εσείς παίξτε την μπάλα σας, να είστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια και τον στόχο σας και για τα υπόλοιπα εγώ είμαι εδώ”.
Αυτό έγινε πριν τον αγώνα με την ξανθούλα, μόλις είχαν ξεκινήσει οι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι ΑΡΔ τις παπαριές...

Το τι διαρρέουν τα μέλη της επιτροπής αυνανάκη-παπαγαλάκια του χοντρέμπορα και το τι και πώς αναπαράγουν οι βουτηγμένοι στα σκατά και αρχιβρομύλοι ΑΡΔ, του πρεζοσυστήματος της νέας ακροδεξιάς, ποσώς με απασχολεί...

Ίσως, όμως, είμαι και ντιπ κατά ντιπ χαζός και αντιδρώ τόσο γραψαρχίδικα, απέναντι σε όλους τους...Who knows?
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Άκουσα ξανά την Μαρούπα στο Μετρόπολις.
Αυτή έχει βγάλει ήδη απόφαση και είμαι σίγουρος ότι θα πει ότι υπάρχουν σκιές στην ιδιοκτησία της Ξάνθης.
Ουσιαστικά έιπε ότι έχει ήδη άποψη και απλά θέλει να την δέσει και ότι το γεγονός ότι δεν πήγανε μέλη από τις εταιρίες το παίρνει σαν αδυναμία και ότι κρύβεται κάτι από πίσω.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και θα δικάσει με σκιές....?

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Ασοβαρη επιτροπη, πραγματικα δεν ξερω πως μπορει να λαβει σοβαρα υπόψιν του καποιος δικαστης αυτον τον θιασο για τοσο σοβαρες ποινες. Δεν θα επρεπε οχι να βγαινουν στα ραδιοφωνα δυο φορες τη μερα, αλλα να μην δεχονται καν να απαντησουν σε οτιδηποτε μεχρι να βγει η αποφαση. Εγω δεν το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα παντως, να γινονται βουκινο οι σκεψεις και οι αποψεις ατομων που θα παρουν μια αποφαση, εστω και σαν εισηγηση.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Το παιχνίδι δεν παίζεται -σε αυτή τη φάση- σε δικαστικό επίπεδο. Σε αυτή τη φάση η επιτροπή θα πασχίσει να βγάλει μια απόφαση που δίνει τις ισχυρότερες ενδείξεις πολυιδιοκτησίας ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να καλύψει τον κώλο της στις νόμιμες ενέργειες που το πόρισμα της μπορεί να προκαλέσει από τη μεριά του ΠΑΟΚ. Μη ξεχνάτε πως δεν είναι δικαστήριο. Φυσικά πρόσωπα είναι που συμμετέχουν σε επιτροπή και κατά συνέπεια απόλυτα ευάλωτα απέναντι στο νόμο. Αυτή η ισορροπία του τρόμου, με όποιες διαβεβαιώσεις τους έχουν δοθεί, είναι αυτή που θα καθορίσει το υλικό της επερχόμενης δίκης. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει στην περίοδο των ζυμώσεων μέχρι και την έκδοση της απόφασης. Πόσο νόστιμη θα είναι η σούπα δηλαδή, ώστε ο δικαστής να αποφασίσει να τη δοκιμάσει ή όχι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ζεστό ζεστό, μόλις κυκλοφόρησε...
Ο «Στρατηγός» ακτινογραφεί όσα συνέβησαν στην ΕΕΑ, αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις που οδηγούν τους... κατήγορους στη φυσική τους θέση.

Έχει περίπου ένα χρόνο που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να στήσει μια σκευωρία λάσπης, για να ροκανίσει το ηθικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό δίπολο που έχει στηθεί την τελευταία τριετία.

Είναι ανυπόφορο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη να θεωρείται ο πιο αντιπαθής ποδοσφαιρικός παράγοντας και προσπαθεί να εξισώσει τους λόγους που τον έχουν κάνει μισητό στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη, με ευφάνταστους λόγους εναντίον του βασικού του ανταγωνιστή, Ιβάν Σαββίδη. Όχι γιατί σήκωσε ένα πρωτάθλημα ή τρία Κύπελλα. Ο Μαρινάκης γνωρίζει ότι αν δεν υπήρχε Σαββίδης, θα ήταν ακόμα με τον τρόπο που ξέρει, αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου και δε θα είχε 0/5 διεκδικήσεις τίτλων.

Προσπερνώντας φυσικά άβολα επιχειρήματα, όπως ότι αν υποθέσουμε ότι ο Σαββίδης είναι ο νέος μεγάλος παίχτης του τραπεζιού και ο άρχων του παρασκηνίου από το 2016, ούτε πρωτάθλημα με δικαστική απόφαση θα είχε χάσει, ούτε ξένους διαιτητές και VAR θα έφερνε, ούτε θα σεβόταν την τιμωρία αποχής από το γήπεδο. Όπως καλά γνωρίζει ο Μαρινάκης, ο «Μπερλουσκονισμός» δεν κωλώνει σε δικαστικές αποφάσεις απαγόρευσης με το ποδόσφαιρο, ούτε σε περιορισμούς που του βάζει ανόρεκτα και φοβισμένα ένα δικαστήριο, όπως η παρουσία σε αστυνομικό τμήμα και η παρακράτηση διαβατηρίου.

Ο Ολυμπιακός παραβίασε ανοιχτές πόρτες και σε αυτό που ήταν γνωστό σε όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα, ότι δηλαδή Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης έψαχναν να απεμπλακούν κατά δήλωσή τους από το ποδόσφαιρο και να βρουν αξιόπιστους αγοραστές και έστησαν ένα μύθευμα.

Η πώληση του ξενοδοχείου ή μέρος των προπονητικών εγκαταστάσεων, έγιναν από τον Ιβάν Σαββίδη μέσω παρένθετου συγγενικού προσώπου, ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτες με μεταγραφή από την Ξάνθη, άρα ο ΠΑΟΚ ελέγχει την Ξάνθη και συνεπάγεται πολυϊδιοκτησία.

Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι...

Ο ένας χρόνος υπαινιγμών, έγινε τον τελευταίο μήνα ευθεία κατηγορία, όταν παπαγαλάκι με προσωπική πίκρα εναντίον του Ιβάν Σαββίδη και πιθανόν με παλιά συνεργασία μαζί του (την οποία προφανώς και δεν έχει επικαιροποιήσει) πήγε να "κεφαλαιοποιήσει" στον μεγάλο αντίπαλο τις δήθεν συγκλονιστικές του πληροφορίες. Ο λάκκος έμοιαζε ωραίος, ευρύχωρος, γεμάτος φίδια, μόνο που τελικά χώρεσε τους εμπνευστές του σχεδίου καθώς έπεσαν μόνοι τους μέσα.

Στην αρχή πήγαν να βγάλουν μια πράξη παράνομη. Ότι ένας “σερβιτόρος από το Κιλκίς" βρήκε μαύρο χρήμα με τη σέσουλα και έσταξε 10 μύρια για να πάρει -μέσω Σαλέ και εγκαταστάσεων- τον έλεγχο της Ξάνθης. Δεν τους κάθισε. Ο Ιωάννης Καλπαζίδης είναι ο ιδιοκτήτης μιας εταιρίας, η οποία έχει ελεγμένα κέρδη δεκάδων εκατομμυρίων την τελευταία τετραετία. Μια Κυπριακή εταιρία -ο Μαρινάκης οφείλει να το ξέρει από την εποχή που για φορολογικούς λόγους αποκτούσε μέσω μιας τέτοιας τις μετοχές του Ολυμπιακού- η οποία και χέρια έχει αλλάξει και καθαρή από πλείστους όσους ελέγχους έχει βγει και που καμία σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη δεν έχει. Η μεταβίβαση της εταιρίας και η κερδοφορία της έχει αρκετά χρόνια που έχει συμβεί, πράγμα που το "παπαγαλάκι" της ιστορίας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει.

Αφήστε που σήμερα η συγκεκριμένη κυπριακή εταιρία σε επιστολή της που αναγνώστηκε ενώπιον της ΕΕΑ είπε ότι εν τέλει το τίμημα ήταν 3 εκατομμύρια ευρώ για το ξενοδοχείο και μέρος των προπονητικών εγκαταστάσεων και όχι 10!

Παρεμπιπτόντως, ακόμη και αν η εταιρία αγόραζε την ίδια την ΠΑΕ Ξάνθη, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς δεν θα συνιστούσε περίπτωση πολυϊδιοκτησίας.

Αφού λοιπόν δεν τους βγήκε... παρανομία, είπαν να το μεταφράσουν ως ανηθικότητα, αφού ως γνωστόν το νόμιμο δεν είναι πάντα και το ηθικό. Επίσης, ο «ηγέτης» είναι σε θέση να το γνωρίζει καλά. Το νέο αφήγημα, έδινε κυρίως βάση στη συγγενική σχέση Καλπαζίδη-Σαββίδη, μια υπαρκτή μακρινή σχέση αίματος.

Και πράγματι, θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να ακουστεί η άποψη του Ολυμπιακού για το αν δυο συγγενείς μπορούν να έχουν μετοχές διαφορετικών ομάδων. Ο νόμος προσδιορίζει και το βαθμό συγγένειας από τον οποίο και μετά επιτρέπεται. Μια παλιά εποχή, που ο νεοΟλυμπιακός προσπαθεί να εξοβελίσει, αλλά χωρίς να απαρνηθεί τους δεκάδες τίτλους και τα αμέτρητα έσοδα που έφερε, ο αδερφός του Πολυχρόνη Συγγελίδη, μεγαλομετόχου της Ξάνθης, ήταν ο Πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακού, άρα ex officio κάτοχος του 10%.

Ήταν οι αρχές του 2000, στην παντοκρατορία Κόκκαλη, που έβαλε τις βάσεις για να παραλάβει ο Μαρινάκης έναν μόνιμο πρωταθλητή, με δεδομένα τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Συμφωνεί ο Μαρινάκης να αφαιρεθούν από το παλμαρέ της ομάδας του τα πρωταθλήματα εκείνης της περιόδου;

Και μια αποκάλυψη-δώρο στους ινστρούκτορες του ερυθρόλευκου ρεπορτάζ. Ξέρουν ποιοί και πως χρηματοδοτούν και φέτος την Ξάνθη; Γνωρίζουν αν η Βιαμάρ έχει χορηγήσει μέσω διαφήμισης φανέλας κάποιο πολύ σημαντικό ποσό; Γνωρίζουν αν οι Πανόπουλος-Συγγελίδης έχουν συμμετάσχει στις πρόσφατες ΑΜΚ; Υπήρχε ανάγκη να το κάνουν, εφόσον άλλος είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης;

Οι χθεσινές «σφαλιαρίτσες» στην ΕΕΑ, δεν θα είναι τίποτα μπροστά σ΄αυτό που ακολουθεί, μαθαίνει ο «Στρατηγός». Που θα καταλήξει, όπως όλες οι υποθέσεις που αφορούν τον αγαπημένο της Ευελπίδων. Με εκείνον σε ένα σκαμνί ως απολογούμενο και οι σκερβελέδες που είχαν συνηθίσει στο 100-0 και δεν ανέχονται την ισονομία, να διαμαρτύρονται για άλλη μια σκευωρία εναντίον του... ευεργέτη!

Μείνετε συντονισμένοι... Επέστρεψε ο «Στρατηγός»!

Από: sdna
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από navigator11 »

barlow4 έγραψε:
Pastor_of_Muppets έγραψε:Τεράστια σχέση έχει ο δικηγόρος.
Μπορεί να τους στήσει στη γωνία και να μην ξέρουν από που τους ήρθε!
rainmaker έγραψε:Το θέμα είναι πως ξέρουμε ότι η επιτροπή είναι στημένη.

Οπότε πρέπει οι κινήσεις των δικηγόρων να είναι τέλειες (που κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ είναι) και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι

Με Μπίρδα-Μαυρομάτη πάμε ακόμα σε δίκες..............
Το μεγαλύτερο λάθος του Ιβάν για μένα προσωπικά.
εσυ φανταζεσαι πως ο καλος δικηγορος ειναι κατι σαν σουπερ ηρωας.Οτι θα εμφανισει ξαφνικα αλλα χαρτια που θα τους κανει τη μουρη κρεας.
Δε θέλω να φανώ εριστικός αλλά κάποιοι κάνουν ή όντως δεν αντιλαμβάνονται ότι οι φτιαγμένες παρωδίες, ων "μετέχει" σαν σταρ επιθεώρησης ο πρεζάς, δεν επηρεάζονται στην εξέλιξη / κατάληξή τους από το ... ισοκρατικό τάλαντο του κάθε Δημακοτέτοιου ή άλλης δικολαβοειδούς γλίτσας. Πια καταντά γραφικό να ειρωνευόμαστε επαγγελματίες ΚΥΡΙΩΣ επειδή δεν κατορθώνουν να "σαρώσουν" τον εκάστοτε προαποφασισθέντα "νικητή". Βλέπε υπόθεση χάρτινου.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ποιος είναι ο στρατηγός;;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο Μανάβης.... :) :)
Και σε άλλη ανάγνωση ο Φράγκος Φραγκουλης :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

βασικά το ένα μέλος της επιτροπής που αποφασίζει βγήκε και είπε ουσιαστικά και ξεκάθαρα ότι θα εισηγηθεί τιμωρία ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Και εμείς καθόμαστε μαλακιζόμαστε και λέμε ότι να ναι.
Μέχρι και για την απουσία του Ιβάν είπε ότι είναι ύποπτη.
Και ότι τα στοιχεία του γαύρου είναι ολόσωστα και έχουν αρχή μέση και τέλος.
Τί μαλακίες καθόμαστε και λέμε για δικαίωση, εδώ στο λέει ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει ΗΔΗ το ριπαπά και ετοιμάζεται να στο φορέσει.
ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”