Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από Gospi »

Αν ειναι να φερουμε αντικαταστατη του Γιαννούλη, τότε θα πρέπει να φερουμε καποιον καλυτερο του στο αμυντικο κομματι!
Επιθετικα θεωρω πως ο Γιαννουλης θα ανταποκριθει εξαιρετικα, στις αμυντικές του τοποθετησεις προβληματιζει ενιοτε...
Τι να τον κανω τον 30χρονο χιλιανο αν ειναι χειροτερος του Γιαννουλη αμυντικα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όποιος και αν έλθει τώρα, που δεν το νομίζω, δεν πρόκειται με τον Αίαντα να είναι ούτε στην 18άδα.
Ολίγον άσχετο, αλλά σχετικό. Πότε θα τεθούν σε διάθεση τα 3-3.500 εισιτήρια του αγώνα της Τρίτης; Υπάρχει κάποια πληροφόρηση από την ΠΑΕ;
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Aυτός ο Κροάτης (ο Borna Barisic)θα ήταν άριστη επιλογή για αριστερό μπακ. 26 ετών, 1.86 σε ύψος ύψος και αγωνίζεται από πέρυσι στη Ρέιντζερς

[youtube]Bv7_nswlI2c[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

constadine έγραψε:Δεν τον ξέρω τον παίκτη .
Σε σχέση με τον Γιαννούλη σε τι είναι καλύτερος ;
Στα αμυντικά τους καθήκοντα θα έλεγα οτι ειναι στο ίδιο επίπεδο με Γιαννουλη, αλλά επιθετικά είναι πολύ καλύτερος ο Χιλιανός. Έχει καλή ντρίπλα, σέντρα και γενικά δημιουργεί πολλα ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Ειναι έτοιμος γιατί έπαιξε σε ολα τα φιλικα και μάλιστα εβαλε και 2 γκολ και πρόλαβε και έπαιξε και ενα 20 λεπτο επίσημο ματς εναντίον της Στουτγάρδης. Θα έλεγα οτι ειναι και πιο μπροστά σε φυσική κατάσταση απο τους δικούς μας παίκτες.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Εγώ ένα αριστερό μπακ με τα χαρακτηριστικά του Σνάουτσνερ θα ήθελα, αφού επιθετικά ο Γιαννούλης είναι καλός. Ο Albornoz δε μου κάθεται καλά γιατί τα αμυντικά του "νούμερα" του δε δείχνουν να είναι καλύτερα του Γιαννούλη.
Άσε που η φάτσα του δεν είναι ΠΑΟΚ (σα ΔΑΠιτης είναι) και το επίθετο του παραπέμπει σε μπουρνούζι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Jeremy4 έγραψε:Εγώ ένα αριστερό μπακ με τα χαρακτηριστικά του Σνάουτσνερ θα ήθελα, αφού επιθετικά ο Γιαννούλης είναι καλός. Ο Albornoz δε μου κάθεται καλά γιατί τα αμυντικά του "νούμερα" του δε δείχνουν να είναι καλύτερα του Γιαννούλη.
Άσε που η φάτσα του δεν είναι ΠΑΟΚ (σα ΔΑΠιτης είναι) και το επίθετο του παραπέμπει σε μπουρνούζι :mrgreen:
Να μην ξεχνάμε βέβαια οτι ο Χιλιανός παίζει 5 χρόνια σε υψηλό επίπεδο πρωταθλήματος με οτι αυτο συνεπάγεται ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tupac την Τετ 31 Ιούλ 2019, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

ο γιωρσ στο στορι που ανεβασε με την ταμπελα I am tired (of waiting) ποιον να εννοεί άραγε; Κοεντράο; τηλεοπτικα; who knows
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Jeremy4 έγραψε:Εγώ ένα αριστερό μπακ με τα χαρακτηριστικά του Σνάουτσνερ θα ήθελα, αφού επιθετικά ο Γιαννούλης είναι καλός. Ο Albornoz δε μου κάθεται καλά γιατί τα αμυντικά του "νούμερα" του δε δείχνουν να είναι καλύτερα του Γιαννούλη.
Το Δαπίτικο στυλ θα του το αλλάξουμε με μούσι και μαλλιά.
Σε μπουρνούζι δεν πειράζει εάν παραπέμπει το επίθετό του, σε παλτό μόνο μην παραπέμπει γιατί τότε θα έχουμε ουσιαστικό ζήτημα.
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Του Γιώργη η ανάρτηση μάλλον εννοεί τον Κοεντράο ή μας τρολλάρει ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Banksy έγραψε:ο γιωρσ στο στορι που ανεβασε με την ταμπελα I am tired (of waiting) ποιον να εννοεί άραγε; Κοεντράο; τηλεοπτικα; who knows
Να αποκαπιταλισθεί σε πρακτικές η ουεφα ισως; Θα δείξει. Ας το πάρετε απόφαση ότι στο άμεσο διάστημα, παρά το ότι είμαι βέβαιος ότι παρασκηνιακά και κουβέντες γίνονται και διαπραγματεύσεις γίνονται μεταγραφικά, δε θα γίνει κάποια ανακοίνωση. Η ομάδα θα πορευθεί ως έχει. Θα τα δώσει ΟΛΑ στις επόμενες 2 βδομάδες. Αν τα καταφέρει, θα γίνει μετά ο γνωστός χαμούλης.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Από που και ως που έχει σχέση το μεταγραφικό με το γεγονός πως έχουμε αγώνες;; Η ομάδα δεν κυνηγά μόνο το τσλ όπως είχε πει και ο Μπράνκο..έχει και άλλους στόχους.. απλά πλέον δεν καίγεται .. αν κάτι κάτσει μες τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί!

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μην γινει καμια στραβη και μας τσιμπισουν απο Αγγλια τον ακπομ γιατι την κατσαμε...Τα 10 μυρια της ρητρας ειναι αστειο ποσο για ομαδα της πρεμιερ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η παρουσία του Τσούμπα Άκπομ στην φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ έκανε… αίσθηση, κυρίως μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στο τελευταίο φιλικό του Δικεφάλου, κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία, σε αυτό το παιχνίδι τον παρακολούθησε η Γουέστ Χαμ, η οποία και φέρεται να σκέφτεται να καταθέσει πρόταση στους νταμπλούχους Ελλάδος για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρει η «dailymail» στην διαδικτυακή της έκδοση άνθρωποι της αγγλικής ομάδας είδαν τον φορ του Δικεφάλου στον τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, ενώ στο κείμενο προσθέτουν ότι ο Άκπομ βοήθησε πέρσι τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφική περίοδος στην Premier League ολοκληρώνεται πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, την Πέμπτη 8 Αυγούστου, στις 17:00 το απόγευμα.

Από inPAOK.gr

Για να δούμε τι θα δούμε, αν και είναι απίστευτο ότι τον είδαν μόνο στο φιλικό με την Φορτούνα....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Ακπομ ειναι παικτης που εχει καλο ονομα στην Αγγλια απο τις θητειες του σε ολες τις μικρες Εθνικες και δεν παυει να ειναι Αγγλος κατι που μετραει στο νησι.Οταν διαβαζεις για ενδιαφερον της ταξης των 20 μυριων για λιμα στυλ Σισε του γαυρου μια ανησυχια σε πιανει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Με μόλις μισή σεζόν που ο πάνθηρας έχει αρχίσει να παίζει και να ανακτά αυτοπεποίθηση, εισπράττοντας μεγάλης εκτίμησης γενικότερα συμπαικτών, οπαδών, διοίκησης κλπ, μου μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να προτιμήσει τόσο σύντομα και ο ίδιος να απεμπολήσει όσα φαίνεται ότι μπορεί να συνεχίσει να χτίζει εδώ. Με το δρόμο να έχει ήδη ανοίξει διάπλατα για αυτόν, έχοντας ρόλο πρωταγωνιστικό στον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι να του γίνει μια αρμόζουσα αύξηση στις απολαβές και η ρήτρα του να πάρει την ανιουσα.

Αν παραμείνει υγιής, είναι σίγουρο ότι δε θα μείνει για πολύ ακόμα σε εμάς. Για φέτος όμως δε βλέπω να θέλει να το κουνάει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”