8. Douglas Augusto
- Shivaspace
Re: 33. Douglas Augusto
πολύ καλός μαχητικός κράτησε μοίρασε μπάλα ξηγήθηκε όσο πιο κόσμια γίνεται στο θεατρίνο μετά από τάκλιν στο ταρτάν τι άλλο να κάνει σε τέτοιον αγώνα..περίμενα οτι δε θα γίνει αλλαγή για να μείνει να παλέψει όμως τελικά καλώς προφυλάχθηκε απ τις αλλά μανολο τακτικές και το διαιτητή..
einai ap th Favela o brazilero..
einai ap th Favela o brazilero..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Δευ 10 Μάιος 2021, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χρειάζεται ανάσες γιατί παίζει συνεχόμενα καί αυτός καί ο Σβάμπ. Νομίζω αυτό εφταιγε χτές.
- Amsterdamer_87
Συνεχίζει να θέλει να φύγει?
Αν τα βρουν με τον Πάμπλο μπορεί να ανέβει αρκετά γιατί μέχρι σήμερα σοβαρή και σταθερή μπάλα δεν έχει παίξει.
Αν τα βρουν με τον Πάμπλο μπορεί να ανέβει αρκετά γιατί μέχρι σήμερα σοβαρή και σταθερή μπάλα δεν έχει παίξει.
- Amsterdamer_87
Εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτα τα ανοητα και τελειως αστοχα σουτ που κανει..
- ΑποστόληςΑ
- Amsterdamer_87
- Salvador Allende
Κοίτα, φέτος είδαμε ότι ο Αουγκούστο μπορεί να παίξει στο 3-4-3 ή 3-5-2. Με 4 πίσω δεν έχει αποδώσει.kos έγραψε:Συνεχίζει να θέλει να φύγει?
Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην περσινή προετοιμασία του καλοκαιριού, όπου παίζανε μόνο με 3 πίσω ή αν οφείλεται ότι γενικά δεν μπορεί να παίξει σε άλλο σύστημα πέραν αυτού. Θα δείξει πάντως και από τι σόι μεταγραφές θα κάνουμε στη θέση.
Εγώ πάντως έχω δει έναν άλλο Ντοουγκλας με την αλλαγή συστήματος.
- WeWillRockYou
Το γεγονός ότι οι μετριοκαλές εμφανίσεις του έχουν συνδυαστεί με την αγωνιστική επάνοδο της ομάδας, δείχνει άλλη μια φορά πόσο πολύ μας έλειψε αυτός ο ρημαδοχαφ που δεν πήραμε πέρσι το καλοκαίρι.
Εγκληματική η κίνηση Ρέμπε να μας αφήσει γυμνούς στη μεσαία γραμμή και εντελώς αντιεπαγγελματική/ καταστροφική η συμπεριφορά του Αugusto μέσα στη σεζόν.
Μπράβο στον Γκαρσία που κατάφερε μέσα από αυτήν την ανάγκη, να διαχειριστεί την κατάσταση και να ξανακάνει τον παίκτη ενεργό μέλος της ομάδας.
Ελπίζω βέβαια το καλοκαίρι να μην ξεχαστεί ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε και να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του, λαμβάνοντας ένα καλό ποσό.
Εγκληματική η κίνηση Ρέμπε να μας αφήσει γυμνούς στη μεσαία γραμμή και εντελώς αντιεπαγγελματική/ καταστροφική η συμπεριφορά του Αugusto μέσα στη σεζόν.
Μπράβο στον Γκαρσία που κατάφερε μέσα από αυτήν την ανάγκη, να διαχειριστεί την κατάσταση και να ξανακάνει τον παίκτη ενεργό μέλος της ομάδας.
Ελπίζω βέβαια το καλοκαίρι να μην ξεχαστεί ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε και να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του, λαμβάνοντας ένα καλό ποσό.
Ο παίκτης μ'αρέσει πάρα πολύ.
Είναι εξαιρετικός πασέρ, βλέπει γήπεδο, έχει καλή τεχνική, ενώ αμυντικά δεν είναι κακός (τουλάχιστον όταν έχει όρεξη). Ξέρω πως ο χαρακτήρας του δεν τρελαίνει τους περισσότερους, αλλά προσωπικά γουστάρω αυτή την αλητεία και το "παιχνίδι στα όρια της νομιμότητας". Σαν να βγήκε από τις φαβέλες, μου θυμίζει πολύ Μάτος. Βέβαια, για να είναι λειτουργικό, πρέπει να παίζει περισσότερο για την ομάδα και να βγάζει αυτή την αντιαθλητικότητα όταν πρέπει, κι όχι όποτε του τη βιδώσει.
Είναι εξαιρετικός πασέρ, βλέπει γήπεδο, έχει καλή τεχνική, ενώ αμυντικά δεν είναι κακός (τουλάχιστον όταν έχει όρεξη). Ξέρω πως ο χαρακτήρας του δεν τρελαίνει τους περισσότερους, αλλά προσωπικά γουστάρω αυτή την αλητεία και το "παιχνίδι στα όρια της νομιμότητας". Σαν να βγήκε από τις φαβέλες, μου θυμίζει πολύ Μάτος. Βέβαια, για να είναι λειτουργικό, πρέπει να παίζει περισσότερο για την ομάδα και να βγάζει αυτή την αντιαθλητικότητα όταν πρέπει, κι όχι όποτε του τη βιδώσει.
-
Ποιον ματος θυμίζει ρε φίλε; ; το μισό πάθος του να είχε θα ήταν άλλος παίχτης είναι πολύ αργός στην σκέψη, σε βαθμό που τον φτάνει Ι αντίπαλος παρότι είναι πολύ πίσω του η ομάδα εάν θέλει να πρωταγωνιστησει του χρόνου τέτοιους παίχτες πρέπει να τους έχει παγκιτες κ όχι βασικούς κ αναντικαταστατους.τα πλέι οφ είναι ιδιαίτερα, δεν είναι πρωτάθλημα. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Γκαρσια θα κατεβάσει τη νέα σεζόν αυτό το σύστημα
- Sick Bastard
Ένα μέτριο χαφ με καλά στοιχείο είναι ο Αγκούστο. Τίποτα παραπάνω.
Παίχτης ο οποίος παίζει για τον εαυτό του, σε κάποια δε ματς, με εμφανέστατο τρόπο, αν δεν είναι σουπερ, δεν έχει θέση σε καμιά σοβαρή ομάδα. Ακόμα κι αν είναι σούπερ, πάλι, δύσκολα.
Πάρα πολλές επαφές με τη μπάλα, χωρίς λόγο και με λίγη ουσία.
Άγκολο, άσσιστος, εύκολα εκνευρίζεται, δεν κάνει καν πολλές προ-ασσιστ. Αμυντικά δε, πολλά προβλήματα με παίχτες γρηγορότερους και πιο αθλητικούς. Ήθελε και να φύγει.
Ευχαριστούμε κι αντιο, ο ΠΑΟΚ θα είναι η καλύτερη ομάδα που θα παίξει στην καριέρα του.
Παίχτης ο οποίος παίζει για τον εαυτό του, σε κάποια δε ματς, με εμφανέστατο τρόπο, αν δεν είναι σουπερ, δεν έχει θέση σε καμιά σοβαρή ομάδα. Ακόμα κι αν είναι σούπερ, πάλι, δύσκολα.
Πάρα πολλές επαφές με τη μπάλα, χωρίς λόγο και με λίγη ουσία.
Άγκολο, άσσιστος, εύκολα εκνευρίζεται, δεν κάνει καν πολλές προ-ασσιστ. Αμυντικά δε, πολλά προβλήματα με παίχτες γρηγορότερους και πιο αθλητικούς. Ήθελε και να φύγει.
Ευχαριστούμε κι αντιο, ο ΠΑΟΚ θα είναι η καλύτερη ομάδα που θα παίξει στην καριέρα του.
ευτυχως εστω και αργα λογο της πιεσης των αποτελεσματων ο γκαρσια βρηκε την ακρη με τον αουγκουστο και τον επανεφερε με αποτελεσματα να βγουν ολοι κερδισμενοι...
η ομαδα κερδιζει τις εντυπωσεις σε μια αποτυχημενη χρονια κανοντας ''γλυκο'' φιναλε και ο παικτης παραμενει ενεργος μεχρι το καλοκαιρι, πλεον θα ειναι πολυ πιο ευκολο να ερθει μια προταση απο την βραζιλια με καλα λεφτα αντι να γινει ζαμπα νο2...
η ομαδα κερδιζει τις εντυπωσεις σε μια αποτυχημενη χρονια κανοντας ''γλυκο'' φιναλε και ο παικτης παραμενει ενεργος μεχρι το καλοκαιρι, πλεον θα ειναι πολυ πιο ευκολο να ερθει μια προταση απο την βραζιλια με καλα λεφτα αντι να γινει ζαμπα νο2...
Όλοι προσπάθησαν σήμερα και κάποιοι πήραν τα φώτα.
Για εμένα εσυ ήσουν όμως ο ΜΒΠ γιατί στις δύσκολες στιγμές έδειξες ποιότητα και ότι μπορείς να κοντραρεις στα ίσια τους καλούς απέναντι παίχτες.
Πιστεύω ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης εάν πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και βελτιώσεις την λειτουργία του εγκεφάλου σου ...
Εάν σε πιστεύει ο Παμπλο είσαι από τους λίγους που πιστεύω ότι πρέπει να ανανεώσεις κι να πιάσεις το πολύ υψηλό ταβάνι σου εδώ σε εμάς
Για εμένα εσυ ήσουν όμως ο ΜΒΠ γιατί στις δύσκολες στιγμές έδειξες ποιότητα και ότι μπορείς να κοντραρεις στα ίσια τους καλούς απέναντι παίχτες.
Πιστεύω ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης εάν πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και βελτιώσεις την λειτουργία του εγκεφάλου σου ...
Εάν σε πιστεύει ο Παμπλο είσαι από τους λίγους που πιστεύω ότι πρέπει να ανανεώσεις κι να πιάσεις το πολύ υψηλό ταβάνι σου εδώ σε εμάς