Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
FFP πρεπει να ειναι ο λόγος! -11 εκ φετος, περίπου -6 περυςι, στην τριετία πρεπει να εχεις το πολυ -25 νομίζω. Χωρίς πωλήσεις δεν βλεπω άμεσα μεταγραφές...
Τι να κάνει και αυτός ας αφιερωθεί αφού ασχολείται με τα μεταγραφικά ο Μίχελ ας χαρεί λίγο το γάμο του τη γυναικούλα του.
omerta76 έγραψε:FFP πρεπει να ειναι ο λόγος! -11 εκ φετος, περίπου -6 περυςι, στην τριετία πρεπει να εχεις το πολυ -25 νομίζω. Χωρίς πωλήσεις δεν βλεπω άμεσα μεταγραφές...

Γιατί πιστεύεις θα έλεγε το ναι ο Wernbloom και θα τον λέγαμε κάτσε περίμενε αν πωληθεί κανένας; Ούτε 1% δεν ισχύει αυτό που λες.
Απλά ήθελαν να δουν και με επιστροφές παιχτών ποια παλικάρια μπορούν να είναι στο ρόστερ μας όπως ο Λάμπρου.
Αν δεν βρεις τίποτα αξιόπιστο και καλό δεν παίρνεις για να παίρνεις αν και "ότι πει ο Λούτσος" αφού δεν πρόλαβαν να έρθει παίχτης παρά τον Khacheridi "θέλει την ίδια ομάδα" να πάει με την Βασιλεία με την μόνη απώλεια του Κάμπος και θα πάρει την θέση του ο Ενρίκε.
Παίχτες θα έρθουν 3 ο επιθετικός θέλω να πιστεύω μεσο-εβδόμαδα θα είναι εδώ για τους άλους 2 μετά το πρώτο ματς με Βασιλεία (άποψη μου).
Αν έλεγε το ναι ο Σουηδός απλά θα ψάχναμε πιο άμεσα για πώληση, τωρα αναμένουμε την καλύτερη Το ούτε 1% άστο καλύτερα...τεσπα θα δειξει
Το βρηκα απο την Uefa, το όριο ειναι -30 εκ μέσα σε μια τριετία.
Το βρηκα απο την Uefa, το όριο ειναι -30 εκ μέσα σε μια τριετία.
Δεν υπάρχει πρόβλημα με FFP. Το όριο είναι 5εκ ζημιά ετησίως, το οποίο όμως μπορεί να ανεβεί στα 30εκ. αν καλύπτεται με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.omerta76 έγραψε:FFP πρεπει να ειναι ο λόγος! -11 εκ φετος, περίπου -6 περυςι, στην τριετία πρεπει να εχεις το πολυ -25 νομίζω. Χωρίς πωλήσεις δεν βλεπω άμεσα μεταγραφές...
Σου λέει δηλαδή η UEFA. Θα είσαι στα λεφτά σου. Αν θέλεις να ρίξεις χρήμα μπορείς να χώνεις μέχρι 30 εκ. το χρόνο.
Πρόβλημα με FFP έχουν Μίλαν - Φενέρ - Μπεσίκτας οι οποίες έχουν ξεφύγει εντελώς από τα παραπάνω νούμερα.
Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που έχουν έμφυτη την αρνητική καταστροφολογια ή ίσως την καταστροφική αρνητικολογία.
Στηρίζουν αρνητικές προβλέψεις στο απόλυτο τίποτα με μπόλικη σάλτσα και ανά τακτά διαστήματα τις επαναλαμβάνουν απλά για το θεαθηναι.
Το παρατηρώ χρόνια και στη ζωή και εδώ μέσα.
Δε ξέρω ούτε από πού πηγάζει ούτε σε τι στοχεύει αυτή η ασθένεια
Στηρίζουν αρνητικές προβλέψεις στο απόλυτο τίποτα με μπόλικη σάλτσα και ανά τακτά διαστήματα τις επαναλαμβάνουν απλά για το θεαθηναι.
Το παρατηρώ χρόνια και στη ζωή και εδώ μέσα.
Δε ξέρω ούτε από πού πηγάζει ούτε σε τι στοχεύει αυτή η ασθένεια
- Petros1988
Τράβα στην Μαρμπελα ρεBigBaby έγραψε:Διαισθηση??? Μην μας αφηνεις ετσι...
SM-G965F
- Petros1988
Sportime στο site το γράφει!Λέει ότι θα ρθει μόνο αν πωληθεί ο Ψηλός!
pilotos έγραψε:Τράβα στην Μαρμπελα ρεBigBaby έγραψε:Διαισθηση??? Μην μας αφηνεις ετσι...
SM-G965F

Που ξερεις ρε σατανα που ειμαι???
Συν πPetros1988 έγραψε:Sportime στο site το γράφει!Λέει ότι θα ρθει μόνο αν πωληθεί ο Ψηλός!
Μακαρι
οχι ρε παιδία berg αντι του prijovic.Έκλεισε ο κύκλος του berg οτι πρόσφερε πρόσφερε ας κατσι στα αυγα του 32 στα 33 έφτασε.Εχει αλλους πόσους berg η αγορά.