Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μια απορια ,οι διπλες προπονησεις γινονται λογω κακης φυσικης καταστασης επειδη ο Στανο εκανε χαβαλε?
Μα τοτε στα πρωτα παιχνιδια θα επρεπε να πεταμε κι οχι να μη μπορουμε να παρουμε τα ποδοα μας οπως φανηκε με το Ντονετσκ .Εκει φανηκαμε ΠΟΛΥ σφιγμενοι εως καμμενοι .Τι δαολο γινεται?
Νομιζω το ρωτησε και καποιο αλλο παλικαρι αλλα απαντηση δεν ειδα.κανας γνωστης του θεματος?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πώς θα πετάς αν δεν έχεις καλή φυσική κατάσταση;
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Λένε ότι το πήγε πολύ χαλαρά στην προετοιμασία εκτός και όταν γύρισαν τους πλάκωσε στις διπλές και με ένταση

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πώς θα πετάς αν δεν έχεις καλή φυσική κατάσταση;
Οπως ο γαυρος στα πρωτα παιχνιδια. :mrgreen:
Εχεις λιγοτερες αντοχες αλλα τρεχεις καλυτερα γιατι δεν εισαι πιασμενος.Φυσικα δε βγαζεις ολοκληρη σαιζον.
Θυμισου περσινο ΠΑΟΚ με αγιαξ οπου η προετοιμασια ηταν Light λογω Τσου λου και την καταρευση το Μαρτη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο γαύρος ξεκίνησε την προετοιμασία πιο μπροστά από εμάς, γι' αυτό και είναι τώρα σε καλύτερη φυσική κατάσταση, χωρίς βέβαια να είναι κάτι το πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Με βαση τα λιγα που ξερω θεωρω οτι ειναι πολυ νωρις για τρεχει ετσι με κανονικη προετοιμασια.Οι ομαδες "ανοιγουν" απο Σεπτεμβρη Οκτωβρη.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Παντως αυτο που λενε οτι η προετοιμασία του καλοκαιριού επηρεάζει την κατασταση της ομαδας το Μάρτιο μου φαινεται το λιγοτερο τραβηγμένο. Να δεχτώ οτι μπορει να επηρεάσει την κατασταση της ομαδας στα πρωτα παιχνιδια τον πρωτο μηνα αντε βαριά βαριά το δευτερο οχι 6 και 7 μηνες μετα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πάντα σε συνδυασμό και με τις προπονήσεις "συντήρησης", που γίνονται κατά την διάρκεια της σεζόν, παίζει βασικό ρόλο στην χρονική διάρκεια των αντοχών και σε ταχύτητα και σε δύναμη, το "βάρος" της βασικής προετοιμασίας...

Το χω βιώσει, αν και πολλά πλέον χρόνια πίσω, γι αυτό το λέω με μεγάλη βεβαιότητα, παρότι δεν είμαι γυμναστής!!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Υπενθυμίζεται ότι φέτος play off πάπαλα. Μικρότερη η χρονική διάρκεια του πρωταθλήματος και επομένως μπορείς να φορμάρεις σε κοντινές περιόδους το σύνολο των παιχτών. Διαφορετικά (αν έχεις υποχρεώσεις μέχρι Ιούνη) θες μεγάλο ρόστερ και ασύγχρονο φορμάρισμα ομάδων παιχτών που επιλέγεις, ώστε να έχεις σε κάθε χρονικό σημείο παίχτες που να τραβάνε και κάποιους που να ανανήπτουν διαλειμματικά για να προσφέρουν στη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Υπενθυμίζω κι εγώ με την σειρά μου ότι όταν έγινε η βασική προετοιμασία της ομάδας, υπολογιζόταν ότι θα δίναμε φέτος τουλάχιστον 14 αγώνες επιπλέον, αφού μετά καταργήθηκαν τα play off και αποκλειστήκαμε απ την Ευρώπη...

Πολύ πιθανό είναι λοιπόν πλέον ότι η εκγύμνανση των παιχτών θα διαφοροποιηθεί σε σχέση με τα αρχικά πλάνα...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

goran 64 έγραψε:Πάντα σε συνδυασμό και με τις προπονήσεις "συντήρησης", που γίνονται κατά την διάρκεια της σεζόν, παίζει βασικό ρόλο στην χρονική διάρκεια των αντοχών και σε ταχύτητα και σε δύναμη, το "βάρος" της βασικής προετοιμασίας...

Το χω βιώσει, αν και πολλά πλέον χρόνια πίσω, γι αυτό το λέω με μεγάλη βεβαιότητα, παρότι δεν είμαι γυμναστής!!
Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου σε αυτό το τομέα.

Πιο παλιά όταν τα καλοκαίρια έπινα πολλά ξίδια, το χειμώνα ήμουν σε καλύτερη φόρμα και δεν με έπιανε εύκολα το αλκοόλ. Τα τελευταία χρόνια που δεν πίνω τόσο πολύ το καλοκαίρι, το χειμώνα έρχομαι στο κέφι με 3-4 μπυράκια :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Κιθαράνθρωπε, παίζει ρόλο και η ηλικία του........ αθλητή. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Σιγουρα η προετοιμασία παιζει ρολο γιατι ειναι η φαση στην οποια ο αθλητής αποκτάει ενα επιπεδο φυσικής κατάστασης που θα τον βοηθησει να ανταπεξέλθει μεσα στη χρονια σε προπονήσεις μεγαλυτερης έντασης.
Αυτο που αμφισβητώ ειναι το οτι απο την ένταση της καλοκαιρινής προετοιμασίας μπορεις να ρυθμίσεις ποτε η ομαδα θα πιάσει το μέγιστο απόδοσης και φόρμας μεσα στη χρονια.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ale έγραψε:Κιθαράνθρωπε, παίζει ρόλο και η ηλικία του........ αθλητή. :mrgreen:
Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη... :shock: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ale έγραψε:Κιθαράνθρωπε, παίζει ρόλο και η ηλικία του........ αθλητή. :mrgreen:
Που σαι εσυ βρε;