Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:Άσχετο εγω αν ήμουν σαββιδης ,ούτε ΕΝΑΝ βετεράνο η παλιό παράγοντα στην ομάδα,δεν υπάρχουν εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων χειρότερες φαρες
Συμφωνώ αν και για τα εξωαγωνιστικα θα μπορούσε να προσφέρει ο βεζυρτζης αλλά δυστυχώς θέλει να χώνει την μύτη του και εκεί που είναι τελείως άσχετος εκτός εποχής

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

gergeo4 έγραψε:με μπα,σινγκ,χαμαλαινεν,κραμαριτς ειμαι υπερευχαριστημενος.
Τους κλείνει ο βεζυρτζης όπου να'ναι

Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Τον Κράμαριτς το ζητάει η μισή Ιταλία και θα έρθει στον ΠΑΟΚ;
Το καλοκαίρι ήρθαν παίκτες που δεν τους ήξερε κανείς και τώρα ξαφνικά αποκτήσαμε μεγάλες απαιτήσεις.
Αλλαξε κάτι;
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Mīngus έγραψε:
mpouJr έγραψε:Καλη χρονια καταρχας :D

Αλλη μια μεταγραφη που ανακαλυψαν οι αρδ δεν εγινε,ντεμεκ εφτασε σαλονικα ντεμεκ εκανε προπονησεις ντεμεκ περασε ιατρικα τεστ ντεμεκ τον απεριψε ο νβ.....
Κ ουτε μια φωτο ρε μαγκες 5 μερες σαλονικα ο τυπος?ουτε ενας αρδ δεν ηταν στην μεσημβρια να τον βγαλει μια φωτο?

Τεσπα μαλακιες των αρδ συνεχιζουμε.

Καλα ρε φρανκ 2 του μηνος κ ακομα δεν εκανες μεταγραφη ντροπης
To ξανάγραψα και χτες. Αν ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο σημείο να είναι τέτοιο έρμαιο των ΑΡΔ, που να ''βάζουν'' παίκτες στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς να είναι αληθές και αυτό να μη διαψεύδεται καν, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και οφείλει να παραιτηθεί σύσσωμο όλο το γραφείο Τύπου.
To οτι δεν ειχε καν προπονηση εκεινη την ημερα η ομαδα δεν θα επρεπε να μας απασχολει ετσι?

Απλα ενας τυπος πηγε εκει να κανει μονος του προπονηση κ το εγραψε ενας αρδ κ θα επρεπε το γραφειο τυπου να βγαλει ανακοινωση κ να πει τι? "Μα για ποσο μαλακες τους περνας?"

Ενταξει δηλαδη οταν πριν 4 μηνες οι αρδ σε εχουν φλομωσει στο ψεμα κ στην π@π@ρια για ολες τις μεταγραφες που θα καναμε απο προπονητη τεχνικο διευθυντη μεχρι κ τον φροντιστη γηπεδου δεν εχουν πεσει πουθενα μεσα σε ΚΑΝΕΝΑ δημοσιευμα εσυ γιατι συνεχιζεις κ καταπινεις αμασητο οτι σου σερβιρουν?Μονος σου να κατσεις να κανεις ρεπορταζ πιο πολλα λαβρακια θα βγαλεις απο αυτους τους καμμενους...

Οσο για τον Μαρβο της Νιουκαστλ δεν εχει επανελθει ποτε απο τον περσινο τραυματισμο του γιαυτο κ ειναι στα αζητητα....
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Και τι προοπτική έχει να έρθει ο Κράμαριτς εδώ να παίξει για 6 μήνες, ποιος θα τον δει για να κρατήσει την θέση του στην εθνική του και να πάει στο Euro;

Παίζει ο ΠΑΟΚ Ευρώπη; οχι
Χτυπάει πρωτάθλημα; οχι
Ασχολείται κανείς με την σούπερ λίτσα; οχι
Eχει πιθανότητες ο ΠΑΟΚ να παίξει μήπως του χρόνου στους ομίλους του Τσουλου; Από ελάχιστες ως καθόλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Σάβ 02 Ιαν 2016, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

eorptol έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Άσχετο εγω αν ήμουν σαββιδης ,ούτε ΕΝΑΝ βετεράνο η παλιό παράγοντα στην ομάδα,δεν υπάρχουν εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων χειρότερες φαρες
Συμφωνώ αν και για τα εξωαγωνιστικα θα μπορούσε να προσφέρει ο βεζυρτζης αλλά δυστυχώς θέλει να χώνει την μύτη του και εκεί που είναι τελείως άσχετος εκτός εποχής

Πλάκα με κάμνεις?εδω δεν μπορούσε να τα βάλει με και καλά εοκ του βασιλακοπουλου θα τα βάλει με τον φαταουλ?απλά ήρθαν τα γεράματα του και κάπως έπρεπε να βολευτεί και αυτός κριμας ειναι mpoyjr ςιναι καλα ο παίκτης παίζει με τβν κ23 της νιουκαστλ μάλλον δεν θέλουν να τον ανανεώσουν και τον έστειλαν να παίζει εκει.Δηλαδη θα σε χαλούσε να το ψυπογραψεις για το καλοκαίρι?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά μην είμαστε ισοπεδωτικοι και τους βγάζουμε όλους αχρηστους ανάλογα με τις προτιμήσεις μας..... Μπορεί να προσφέρει αλλά όχι εκεί που είναι ειδικότητα αλλού....τον αρνεσεν άλλος σε κάθε μα σε κάθε σχόλιο του τον βγάζει άχρηστο από τις επιλογές που έκανε από το καλοκαιρι όταν δεν είχαν έρθει καλά καλά οι παίκτες και συνεχίζει μέχρι τώρα, να τους κρίνουμε συνολικά και όχι αποσπασματικα..... Θυμάστε που κάποιοι εσκιζαν στην αρχή τον Ροντρίγκεζ και λέγανε πως τον έφερε ο αρνεσεν; Μετά βέβαια γαργαρα......

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

spyretto έγραψε:Τον Κράμαριτς το ζητάει η μισή Ιταλία και θα έρθει στον ΠΑΟΚ;
Το καλοκαίρι ήρθαν παίκτες που δεν τους ήξερε κανείς και τώρα ξαφνικά αποκτήσαμε μεγάλες απαιτήσεις.
Αλλαξε κάτι;
Γκουχ Γκουχ Μπερμπατοφ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Μόνο με τις κινήσεις γκαρι και τσιμιροτ η ομάδα είναι κερδισμένη ,αν αποφασισει να τους πουλήσει τα έβγαλε τα λεφτά των μεταγραφών + ενα πολύ καλό κέρδος αλλά στον παοκ κρίνουμε μεταγραφές στο 6μηνο,αμπαλλιαση συ μεγάλειο της.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εγώ πιστεύω και στον Ζαιρο αλλά και τον ολσεν
Και τον Αντώνη αλλά μετά απο αυτους

Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

spyretto έγραψε:Τον Κράμαριτς το ζητάει η μισή Ιταλία και θα έρθει στον ΠΑΟΚ;
Αλλαξε κάτι;
Ηρθε ο Βεζυρτζης
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:Εγώ πιστεύω και στον Ζαιρο αλλά και τον ολσεν

Σαμπο θα λες και θα κλαις!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Και εγώ τους πιστευω απλά ανέφερα τα ποιο τρανταχτά παραδειγματα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

mpouJr έγραψε:
Mīngus έγραψε:
mpouJr έγραψε:Καλη χρονια καταρχας :D

Αλλη μια μεταγραφη που ανακαλυψαν οι αρδ δεν εγινε,ντεμεκ εφτασε σαλονικα ντεμεκ εκανε προπονησεις ντεμεκ περασε ιατρικα τεστ ντεμεκ τον απεριψε ο νβ.....
Κ ουτε μια φωτο ρε μαγκες 5 μερες σαλονικα ο τυπος?ουτε ενας αρδ δεν ηταν στην μεσημβρια να τον βγαλει μια φωτο?

Τεσπα μαλακιες των αρδ συνεχιζουμε.

Καλα ρε φρανκ 2 του μηνος κ ακομα δεν εκανες μεταγραφη ντροπης
To ξανάγραψα και χτες. Αν ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο σημείο να είναι τέτοιο έρμαιο των ΑΡΔ, που να ''βάζουν'' παίκτες στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς να είναι αληθές και αυτό να μη διαψεύδεται καν, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και οφείλει να παραιτηθεί σύσσωμο όλο το γραφείο Τύπου.
To οτι δεν ειχε καν προπονηση εκεινη την ημερα η ομαδα δεν θα επρεπε να μας απασχολει ετσι?

Απλα ενας τυπος πηγε εκει να κανει μονος του προπονηση κ το εγραψε ενας αρδ κ θα επρεπε το γραφειο τυπου να βγαλει ανακοινωση κ να πει τι? "Μα για ποσο μαλακες τους περνας?"

Ενταξει δηλαδη οταν πριν 4 μηνες οι αρδ σε εχουν φλομωσει στο ψεμα κ στην π@π@ρια για ολες τις μεταγραφες που θα καναμε απο προπονητη τεχνικο διευθυντη μεχρι κ τον φροντιστη γηπεδου δεν εχουν πεσει πουθενα μεσα σε ΚΑΝΕΝΑ δημοσιευμα εσυ γιατι συνεχιζεις κ καταπινεις αμασητο οτι σου σερβιρουν?Μονος σου να κατσεις να κανεις ρεπορταζ πιο πολλα λαβρακια θα βγαλεις απο αυτους τους καμμενους...

Οσο για τον Μαρβο της Νιουκαστλ δεν εχει επανελθει ποτε απο τον περσινο τραυματισμο του γιαυτο κ ειναι στα αζητητα....
Όχι ένας ΑΡΔ. Όλοι. Καμία διάψευση από κανέναν. Αυτά δε γίνονται. Αν ο παίκτης δεν προπονήθηκε ποτέ, τους διαψεύδεις, τους κάνεις ρόμπα και τελειώνεις με την παραφιλολογία και τη μουρμούρα. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ κανένα χωριό να κάνει ο καθένας το κομμάτι του.
Έχει τεράστια διαφορά το δημοσίευμα για ενδιαφέρον για έναν παίκτη από το ''πέρασε ιατρικά, έκανε εργομετρικά και ατομική προπόνηση''.
Δυστυχώς, είναι άσχημα τα πράγματα, εθελοτυφλούμε και ψάχνουμε τους υπαίτιους εκτός των τειχών. Εγώ το παραπάνω σενάριο δεν θέλω ούτε καν να το πιστέψω, γιατί είναι πολύ χειρότερο ο ΠΑΟΚ να έχει καταντήσει τέτοιο έρμαιο των ΑΡΔ και των μικροσυμφερόντων τους, από το να έγινε αυτό που έγινε με τον χ Γκαλίτσιο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

KOSTAS54 έγραψε:

Σαμπο θα λες και θα κλαις!
Και τον σαμπο βέβαια πλάκα κάνεις

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο