33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από K_geo »

με ατρομητο εκτιει ποινη καρτων. αν και ξερω οτι τρολλαρεις ενημερωνω ωστε να τρολλαρεις τουλαχιστον καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

hasio_john έγραψε:
Απλά λόγια, σημαντικό νόημα! Έτσι ακριβώς φίλε.
Το να λες περπάτοφ έναν τέτοιο παίχτη είναι ΕΜΠΑΘΕΙΑ, ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ, ΑΠΑΞΙΩΣΗ !
Το να τρολάρεις την γκόμενα του Κλάους ή τα τατουάζ, είναι όντως ένα τρολάρισμα!
Κακόγουστο και άστοχο, αλλά τρολάρισμο σε πλαίσιο αστεϊσμού και όποιος έχει έστω και ένα μικρό κουκούτσι στο κεφάλι το καταλαβαίνει! Απλά και όμορφα...
Αφού θες να το πας έτσι, και το Περπατοφ είναι ένα αστείο για το στυλ του παίχτη που το έχει εδώ και πόσα χρόνια ;)

Και ναι, πολύ γέλιο να λέμε όλοι μαζί ότι "βέβαια σέρνεται, αφού βγαίνει με την ξανθιά" όπως γινόταν πέρσι β γύρο παράδειγμα. Ακόμα τα θυμάμαι και γελάω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gpap έγραψε:Τώρα που τιμώρησαν (άδικα θεωρώ) τον Βούλγαρο με τρεις αγωνιστικές (η μία έχει εκτιθεί ήδη στο κύπελλο με τον νιόνιο), έχεις την δυνατότητα στις επόμενες δύο αγωνιστικές, να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου και να αποδείξεις πως μπορείς και εσύ να θεωρείσαι ισχυρή δύναμη πυρός της ομάδος.
Γιατι τις προηγουμενες αγωνιστικες ποιος τον εμποδιζε τον υπναρα? Ειχε μια χαρα ευκαιριες αφου ο Περπατοφ σκουπιζε παγκο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Λιγότερα έβαλε απ τον Μίτκο δηλαδή ο "υπναράς" αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ.; Ή μήπως με πολλές παραπάνω τελικές;

Υ.Γ. Κάποιοι "ξεχνάνε" να απαντήσουν με τα "πάντα τρανταχτά επιχειρήματα" τους όταν έρχεται η περίφημη ώρα της "ταμπακέρας" και το ρίχνουν στα γελάκια με emoticons ή στο "στρίβειν" σαν τον Κινέζο στο "ισιάδι" λέμε... :?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μιλας εσυ για emoticons???? Χαχαχα
Ρε φιλε απο ελλειψη επιχειρηματων εχεις πει πιο πολλα μπραβο σε ποστ αλλων απο τα μπραβο των αυλικων της βουλης! Εγω σε ολα επιχειρηματολογω, μη γραφεις οτι ναναι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

goran 64 έγραψε:Λιγότερα έβαλε απ τον Μίτκο δηλαδή ο "υπναράς" αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ.; Ή μήπως με πολλές παραπάνω τελικές;

Υ.Γ. Κάποιοι "ξεχνάνε" να απαντήσουν με τα "πάντα τρανταχτά επιχειρήματα" τους όταν έρχεται η περίφημη ώρα της "ταμπακέρας" και το ρίχνουν στα γελάκια με emoticons ή στο "στρίβειν" σαν τον Κινέζο στο "ισιάδι" λέμε... :?
Πες μας και σε ποια θέση παίζει ο ένας και σε ποια ο άλλος.

Ηρεμήστε..Μην μηδενίζετε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ρε παιδια, δεν θελετε να καταλαβετε. Προσωπικα ανεβασα ενα ποστ στο τοπικ του Βουλγαρου και πεσανε να με φανε, ενω εξηγησα πως το εκανα για να δειτε ποσο ασχημα χτυπαει να λοιδωρουνται συγκεκριμενοι ποδοσφαιριστες και ο προπονητης επι μονιμου βασεως.

Τωρα αν τα μεν τατουατζης-γκομενος ξανθιας-μαθητευομενος-κροατης βοσκος-τζαβελλιτα-τσιχλας ειναι τρολλαρισμα και το περπατοφ (που καποιος πιο πισω ανεφερε) ειναι εμπαθεια, τι να πω?

Το "Mr. εμφυτευση μαλλιων 2015" ειναι τρολλαρισμα ή και αυτο εμπαθεια? Και ολα αυτα το ξαναλεω δεν το κανω γιατι μου αρεσει να μειωνω παιχτες μας. Βασικα φαινεται και απο τα ποστς μου οτι ουδεποτε γουσταρω να στοχοποιω καποιον και να τον κραζω (πλην σπυροπουλου :lol: ). Το λεω για να βλεπετε ποσο ασχημα χτυπαει στο ματι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Παρ 29 Ιαν 2016, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

DC έγραψε: ΗΛΙΘΙΕΣ και ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ειρωνίες, ξέρουμε να γράφουμε ΟΛΟΙ μας. Μόλις στο απέδειξα.
Όπως ξέρουμε και να στοχοποιούμε και να απαξιώνουμε.
Γενικώς, το παιχνιδάκι ξέρω να το παίζω μια χαρά: Την άποψή μου γράφω. Δεν βρίζω και δεν ειρωνεύομαι κανέναν συμφορουμίτη. Είμαι στεναχωρημένος από την κακή απόδοσης της ομάδας. Ο Βούλγαρος μας κρέμασε με την κόκκινη στην κούλα και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.
Μπλα μπλα μπλα. Τα γνωστά. Οι γνωστές αοριστολογίες και γενικολογίες ώστε και το σχόλιο να περνάει και η γραμμή και το κλίμα και οι μοντς να μη με την λένε, και άμα με την πούνε άντε κανένα βδομαδιάτικο μπανάκι και ύστερα ξανά στις επάλξεις.

Και εννοείται ότι δεν αρπάζομαι μαν. Ούτε και σκοπεύω να το κάνω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τιποτα. αναλογα τι γραφει ο τιτλος γραφουμε και εμεις οτι κατεβασεις η γκλαβα μας. αυτοι ειμαστε.

και δεν βγαζω ουτε τη σκουφια μου απεξω.
DC έγραψε: ΗΛΙΘΙΕΣ και ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ειρωνίες, ξέρουμε να γράφουμε ΟΛΟΙ μας. Μόλις στο απέδειξα.
Όπως ξέρουμε και να στοχοποιούμε και να απαξιώνουμε.
Γενικώς, το παιχνιδάκι ξέρω να το παίζω μια χαρά: Την άποψή μου γράφω. Δεν βρίζω και δεν ειρωνεύομαι κανέναν συμφορουμίτη. Είμαι στεναχωρημένος από την κακή απόδοσης της ομάδας. Ο Βούλγαρος μας κρέμασε με την κόκκινη στην κούλα και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.
Μπλα μπλα μπλα. Τα γνωστά. Οι γνωστές αοριστολογίες και γενικολογίες ώστε και το σχόλιο να περνάει και η γραμμή και το κλίμα και οι μοντς να μη με την λένε, και άμα με την πούνε άντε κανένα βδομαδιάτικο μπανάκι και ύστερα ξανά στις επάλξεις.

Και εννοείται ότι δεν αρπάζομαι μαν. Ούτε και σκοπεύω να το κάνω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

buffalobill4 έγραψε:
Το "Mr. εμφυτευση μαλλιων 2015" ειναι τρολλαρισμα ή και αυτο εμπαθεια? Και ολα αυτα το ξαναλεω δεν το κανω γιατι μου αρεσει να μειωνω παιχτες μας. Βασικα φαινεται και απο τα ποστς μου οτι ουδεποτε γουσταρω να στοχοποιω καποιον και να τον κραζω (πλην σπυροπουλου :lol: ). Το λεω για να βλεπετε ποσο ασχημα χτυπαει στο ματι
αυτο γαματο ειναι :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τελικα εχει ξεφυγει το πραγμα απ ολες τις πλευρες
υπναραδες,περπατοφιδες κτλ
δεν ειμαστε ομαδα εμεις συμμορια ειμαστε

αντε να σοβαρευομαστε σιγα σιγα γιατι εχουμε χασει την μπαλα ολοι
Άβαταρ μέλους
goran 64

...κι αυτό... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:τελικα εχει ξεφυγει το πραγμα απ ολες τις πλευρες
υπναραδες,περπατοφιδες κτλ
δεν ειμαστε ομαδα εμεις συμμορια ειμαστε

αντε να σοβαρευομαστε σιγα σιγα γιατι εχουμε χασει την μπαλα ολοι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Odi έγραψε:
goran 64 έγραψε:Λιγότερα έβαλε απ τον Μίτκο δηλαδή ο "υπναράς" αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ.; Ή μήπως με πολλές παραπάνω τελικές;

Πες μας και σε ποια θέση παίζει ο ένας και σε ποια ο άλλος.

Ηρεμήστε..Μην μηδενίζετε.
Αυτό θεωρείς "μηδενισμό" Odi κι όχι άλλα τρισχειρότερα;

Μάλιστα... :roll: :roll: :roll:

Υ.Γ. Τότε γιατί δεν "παραθέτεις" και το post στο οποίο απάντησα με το δικό μου για να ξέρουν κι άλλοι ποιος μηδενίζει και ποιος όχι; :oops: Δεν με "παίζεις" fair play" θαρρώ ρε συ καρντάση...Π.Α.Ο.Κ. είμαι... :nairepaok:

Υ.Γ. 2...Οι "βοήθειες" που αναφέρθηκα στο topic "προβλήματα και λύσεις για το forum" καλά κρατούν... :(

Υ.Γ. 3...Dimg4 δεν είδα καν να απαντάς στην ερώτηση με τα τεράστια γράμματα (δεν τα έγραψα μεγάλα εγώ)...Αυτά είναι τα επιχειρήματα σου, όπως πάντα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 29 Ιαν 2016, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αφηστε ρε τις μ@κακιες και τις αντεγκλησεις μεταξυ μας.Γελανε οι αλλοθρησκοι.Το παιχνιδι τους παιζετε.
Δεν ειναι αναγκη να τη λετε σ οποιον εχει αντιθετη γνωμη.Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ,δεν εχουμε τον ιδιο τροπο σκεψης αλλα αγαπαμε την ιδια ομαδα.Κι αυτο πρεπει να ναι πανω απ ολα και να μας ενωνει οχι να μας χωριζει.Ξυπνηστε παλικαρια και μη πεφτετε στη λουμπα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”