Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Χαίρω πολύ αλλά εμείς τι είμαστε λογιστές ? Κάποια στιγμή για να κάνεις υπέρβαση δεν πρέπει να επενδύσεις? Αν δε θέλεις και θες να κάνεις διαχείρηση αλλά Ζαγόρ βγαίνεις και το λες. Δεν έχω τίποτα με τον Ιβάν που τον αγαπάω και ξέρω ότι θέλει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, αλλά κάθε χρόνο τα ίδια. Έχουμε ιδέα πόσες αποζημιώσεις έχουμε δώσει σε παίκτες ότι να ναι? Αντί αυτού θα μπορούσαμε να τα δώσουμε σε παικταράδες να τελειώσει το παραμύθι και πάντα καρατσεκαρισμένες περιπτώσεις και όχι παλαίμαχους από Αραβία. Δεν είμαι υπέρ παικτών 33+ και ας έχουν όνομα. Μία φορά την κάνεις την επένδυση. Βάζεις 20-30 μύρια και περιμένεις να αποδώσει. Μετά 3 καλές πωλήσεις και τα έβγαλες τα λεφτά που ξόδεψες. Αν δεν ανεβάσεις το ταβάνι σου από μόνος σου, πως θα ανεβεί από μόνο του? Με τις ακαδημίες (χωρίς σοβαρό προπονητικό)? Ποιος πιστεύει ότι μπορούμε το πρωτάθλημα ρεαλιστικά? Για 2η θέση χαίρω πολύ. Στην τελική αν επενδύσεις για να πάρεις πρωτάθλημα, τη 2η θέση θα την έχεις στο τσεπάκι σου, ενώ τώρα μας περνάει η νεοφώτιστη και ο χρεοκοπημένος βάζελος, που πουλάει ότι καλύτερο έχει.
-
Dimg4
Θα ηθελες να το τεκμηριωσεις αυτο το "ειναι ηδη λιγο πιο πανω απο το επιπεδο του ΠΑΟΚ"? οσον αφορα τον Τουντορ?goran 64 έγραψε:@ vs 40, αυτός που έχεις προπονητή φίλε μου, προσωπικά πιστεύω ότι είναι ήδη λίγο πιο πάνω απ το σημερινό, ρεαλιστικό επίπεδο του Π.Α.Ο.Κ., αν δεν θέλουμε να εθελοτυφλούμε!!!![]()
Ταιριάζει γάντι επίσης, γιατί έχει κι αυτός μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον του, μιας κι ακόμα είναι 38 ετών, όπως ακριβώς κι ο "νέος Π.Α.Ο.Κ." που όλοι μας ονειρευόμαστε" !!!
Αυτό και τα δύο απαραίτηταK_geo έγραψε:2 πραγματα χρειάζονται μονο.
υπομονή και σχέδιο.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Chuck Norris
Τί είναι 20-30 εκατομμύρια όταν δεν βγαίνουν από την τσέπη μας ... Και αν δεν αποδόσουν αυτα τα λεφτά? Και αν δεν ερθουν αυτες οι 2-3 πωλήσεις που θα σου βγάλουν τα λεφτά σου? Τί γινεται? Μπαινεις 30 εκατ μεσα ! Οι ομάδες δεν φτιάχνονται μόνο με τα λεφτά και αυτό το ξεχνάμε , για αυτό απορούμε που η νεοφώτιστη και ο χρεοκοπημένος είναι απο πάνω μας.
- zarathustra79
E συγνώμη, αλλά τα δεκάδες εκατομμύρια αν δεν ειναι επενδυση, τοτε τι ειναι;;;; Βλεπεις να εχει κανει διαχειριση αυτα τα χρονια ο σαββιδης που καθε χρονια που περναει ειμαστε μονιμως 4-5Μ μεσα;;;
Όσο για το άδεια γήπεδο, μια χαρά ήτανε το γήπεδο στις αρχές που υπήρχε θετική αύρα και χάθηκε από την τραγική μας πορεία. Εγώ προσωπικά ξέρω κόσμο που δεν είναι άρρωστος με την μπάλα και είναι ΠΑΟΚ, που έρχονταν στα χρόνια της καύλας. Δεν είναι άνθρωποι που θέλουν να τους βγει η ψυχή. Αν δε τραβάει η ομάδα και βλέπουν να γίνονται πονηριές στην ομάδα, (δε λέω ότι υπάρχουν εγώ), δε ξαναπατάνε γήπεδο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχουμε μείνει κάτω από 10,000 στο γήπεδο και απλά επιβάλουμε εδώ μέσα ένα σκοταδισμό μεσαίωνα με Παοκόμετρα κτλ. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν και οι απαιτητικοί οπαδοί και είναι οι περισσότεροι. Είναι αυτοί που θέλουν η ομάδα τους να νικάει και κυρίως να μην απογοητεύεται χάνοντας από χωριά. Πείτε τους πανηγυρτζήδες πειτε τους ότι θέλετε, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι όλων των ομάδων. Στην τελική γιατί να μην κερδίσεις ακόμη και τους "ουδέτερους" που είναι στο ψήσιμο να γίνουνε ΠΑΟΚ? Δεν είναι το ζητούμενο να μεγαλώσει η ομάδα και ο κόσμος της? Αν δεν το κάνουν τώρα που γίνεται πότε?
Βλέπω μια εσωστρέφεια που μου θυμίζει αυτά που έπαθε το σκουλίκι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει μάθημα από την κατάντια του και όχι να κάνει τα ίδια λάθη.
Βλέπω μια εσωστρέφεια που μου θυμίζει αυτά που έπαθε το σκουλίκι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει μάθημα από την κατάντια του και όχι να κάνει τα ίδια λάθη.
Περσυ είμασταν πρώτοι που ήταν ο κόσμος μέχρι τον Δεκέμβριο; στις καφετέριες γύρω από την Τούμπα 15 με 18 χιλιάδες είναι τα πετσια , αυτή είναι η οροφή μας οι υπόλοιποι έρχονται με κανέναν γαβρο Ντόρτμουντ κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 25 Φεβ 2016, 18:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτό λέω ότι ματώνει οικονομικά ο Ιβάν πληρόνωντας αποζημιώσεις και περιττά συμβόλαια. Δε μιλάω να κάνει τεράστιο άνοιγμα. Ας το κάνει μια φορά (προς τη σωστή κατεύθυνση) και ας περιμένει. Όσο για την αεκ, εσείς δε λέτε ότι έχει διαιτησία? Ομάδες που χτίζονται σαν την αεκ έχουν ταβάνι τη 2η θέση. Το πρότζεκτ της αεκ μου άρεσε, αλλά πήρε σοβαρό προπονητή και αναστήθηκε. Έχει πάντως παίκτες κυρίως στο ταβάνι των δυνατοτήτων τους, οπότε αν δεν επενδύσει, ούτε στο δακτυλάκι του Μαρινάκη.zarathustra79 έγραψε:E συγνώμη, αλλά τα δεκάδες εκατομμύρια αν δεν ειναι επενδυση, τοτε τι ειναι;;;; Βλεπεις να εχει κανει διαχειριση αυτα τα χρονια ο σαββιδης που καθε χρονια που περναει ειμαστε μονιμως 4-5Μ μεσα;;;
Φέτος τα πλέι οφ είναι της αεκ με σφαγές. Ο Μαρινάκης είναι του διαίρει και Βασίλευε. Θα μας τσαντίσει και θα τα σπάσει ο Ιβάν με Μελισσανίδη - αυτος είναι ο στόχος. Ήδη μας το έκανε με τον τουιτάκια. Ο Πουρλιοτόπουλος καταλάβατε τι είπε μετά τον αγώνα (περί τι θα ψήφιζε)?
Αυτό το πιστεύω και εγώ στόχος του χοντρού είναι να φαγωθούμε με μελισσανιδη , με τον τουιτακια το φταίξιμο είναι του αφραγκουζου 100% .....
Εμ πέρυσι ο ΑΑ δίχαζε.. τι να πω. Δηλαδή ποιος εδώ μέσα είπε ποτέ κάτι καλό για τον Άγγελο? Όλοι ευκαιρία για σταύρωμα... Πάντως μέχρι την κατρακύλα άδειο δεν ήταν το γήπεδο. Επίσης δεχότανε εσωτερικό πόλεμο (ΖΒ και λοιποί) + τον πόλεμο των συνδέσμων για τα δικά τους θέματα με τον Ιβάν. Έπειτα ο κόσμος είδε μια άδεια ομάδα με πάγκο το Σπυρόπουλο να μη μπορεί να νικήσει ομάδες Β εθνικής. Δε νομίζω να πείστηκε ο πολύς κόσμος για πέρυσι. Σαν λαός πρέπει να φέρουμε τον κόσμο πίσω. Αυτό δε γίνεται με το να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον.
Εννοείται του αφραγκούζου. Κοίταξε να πιαστεί από όπου βρει. Εμείς ποτέ δε φταίμε. Πάντα μας πισωμαχαιρώνουν. Έχουμε και τα σιχάματα τους δημοσιογράφους - αηδία. Μετά πολύς κόσμος δεν πατάει στο γήπεδο γιατί έννιωσε στο πετσί του αυτή την αηδία και αδικία. Λέει δε μαμιέται δεν ξαναασχολούμαι. Εμένα έτσι έκανε η κοπέλα μου που παλιά την έπαιρνα στο γήπεδο. Τώρα ούτε από την τηλεόραση δε θέλει να βλέπει χορτάρι.
-
Dimg4
Πρώτοι είμασταν και είχαμε 12000 άδειο ήταν δεν θυμάσε καλάvs40 έγραψε:Εμ πέρυσι ο ΑΑ δίχαζε.. τι να πω. Δηλαδή ποιος εδώ μέσα είπε ποτέ κάτι καλό για τον Άγγελο? Όλοι ευκαιρία για σταύρωμα... Πάντως μέχρι την κατρακύλα άδειο δεν ήταν το γήπεδο. Επίσης δεχότανε εσωτερικό πόλεμο (ΖΒ και λοιποί) + τον πόλεμο των συνδέσμων για τα δικά τους θέματα με τον Ιβάν. Έπειτα ο κόσμος είδε μια άδεια ομάδα με πάγκο το Σπυρόπουλο να μη μπορεί να νικήσει ομάδες Β εθνικής. Δε νομίζω να πείστηκε ο πολύς κόσμος για πέρυσι. Σαν λαός πρέπει να φέρουμε τον κόσμο πίσω. Αυτό δε γίνεται με το να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον.
- zarathustra79
Nομιζω οτι ειναι τουλαχιστον παραλογο το να απαιτουμε απο τον σαββιδη να κανει μεταγραφες πολλων εκατομμυριων βαζοντας τα χρηματα απο την τσεπη του σαυτο το σαπιο και αναξιοπιστο πρωταθλημα. Ακομη κ τον μπαλιτς να εφερνε με 4Μ κ εκεινο το λουκουμι τον ζιβκοβιτς και τον αλλον τον ζιβκοβιτς του αγιαξ και τον σαβιτσκι που στο FM κανει παπαδες, παλι την πλατη του γαβρου θα βλεπαμε...