Σε μενα τα λες?Πες τα στους συγκεκριμενους που τα γραφουν και σ αυτους που τα αναπαραγουν εδω μεσα.pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ γίνεται ξανά ΠΑΟΚ, δεν παίζει;Sekeris4 έγραψε:Σαμπρακος:Ο Τουντορ κανει τον ΠΑΟΚ γιουβεντους
Τοσκιτσης:ΠΑΟΚ οπως ντορτμουντ
Πρέπει να γίνεις σαν κάποιον άλλον;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Όχι σε σένα φυσικά...Sekeris4 έγραψε:Σε μενα τα λες?Πες τα στους συγκεκριμενους που τα γραφουν και σ αυτους που τα αναπαραγουν εδω μεσα.pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ γίνεται ξανά ΠΑΟΚ, δεν παίζει;Sekeris4 έγραψε:Σαμπρακος:Ο Τουντορ κανει τον ΠΑΟΚ γιουβεντους
Τοσκιτσης:ΠΑΟΚ οπως ντορτμουντ
Πρέπει να γίνεις σαν κάποιον άλλον;

Κάτι που πρέπει να επισημανθεί έίναι ότι παρά το ενδιαφέρον των κινήσεων έχει πλέον πέσει επικίνδυνα ο μέσος όρος ηλικίας και δεν βλέπω εμπειρία και ηγέτες αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ που θα τον σηκώσουν στις πλάτες τους. Ο Λουκας θα μπορούσε να ήταν από τους ηγέτες αλλά αποχαιρέτησε. Είπαμε, να φύγουν τα υπερήλικα παλτά, αλλά όχι να πάμε και στο άλλο άκρο. Δεν ξέρω αν και η φυγή του Ρατς είναι προς την σωστή κατεύθυνση.
Περιμένω ακόμα μία-δυο κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά, αν δεν έρθουν δύσκολα να δέσει όλο αυτό το πράγμα, ειδικά σε σύντομο χρονικό διάστημα που απαιτεί ο κόσμος.
Περιμένω ακόμα μία-δυο κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά, αν δεν έρθουν δύσκολα να δέσει όλο αυτό το πράγμα, ειδικά σε σύντομο χρονικό διάστημα που απαιτεί ο κόσμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τρί 11 Αύγ 2015, 11:52, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
- Καπετάνιος
Παντως απο τα παιχνιδια με τους δανους σιγουρα θα εξαρτηθει τι θα γινει και με φορ/σεντερ μπακ. Αλλο να ξερεις ο αλλος οτι θα παιξει ομιλους γιουροπα λιγκ και αλλο οτι θα παιξει μονο μαρινακης λιγκ.
Παντως παιδια το ροστερ αν παρουμε τσιμιροτ και αντονις γινεται πολυ ενδιαφερον. Γιατι μπορει να εχεις τζιολη ή τσιμιροτ στο 6 και μετα αντονις και σαμπο σαν box to box χαφ σε δυσκολα ματς, μπροστα του πελκα και κλαους. Ή και ζαιρο κλαους. Με αφορητη πιεση και να εχεις δυο χαφ που ειναι γρηγοροι και μαχητικοι και μπορουν να δωσουν την τελικη πασα ή να βαλουν την μπαλα μπροστα γρηγορα.
Βεβαια και εγω περιμενω πως και πως το δεκαρι, με ανησυχει λιγακι οτι δεν ακουγεται τιποτα αλλα μπορει ο φρανκ να μας εκπληξει.
Βεβαια και εγω περιμενω πως και πως το δεκαρι, με ανησυχει λιγακι οτι δεν ακουγεται τιποτα αλλα μπορει ο φρανκ να μας εκπληξει.
Άσχετο αλλά θα σκάσω.....
Φρανκ σε ικετεύω φέρε το 10 το καλό να πέσει η τούμπα......Moubarak Boussoufa...
Εκτός πλάνων για Λοκομοτίβ Μόσχας τον παζαρεύει η Αντερλεχτ με 1,5μυριο μπορούμε να τα δώσουμε χτύπα τον...
Ολλανδικές ρίζες..
Ακαδημίες Αγιαξ (κονέ σου)
Ακαδημίες Τσέλσι (κονέ σου)
Αντερλεχτ (κονέ σου)
Ρωσία (κονέ μας!)
Τι άλλο θες Φρανκούλη μου γλυκέ φέρτον χθες
Φρανκ σε ικετεύω φέρε το 10 το καλό να πέσει η τούμπα......Moubarak Boussoufa...
Εκτός πλάνων για Λοκομοτίβ Μόσχας τον παζαρεύει η Αντερλεχτ με 1,5μυριο μπορούμε να τα δώσουμε χτύπα τον...
Ολλανδικές ρίζες..
Ακαδημίες Αγιαξ (κονέ σου)
Ακαδημίες Τσέλσι (κονέ σου)
Αντερλεχτ (κονέ σου)
Ρωσία (κονέ μας!)
Τι άλλο θες Φρανκούλη μου γλυκέ φέρτον χθες

- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Ιδού η συμφωνία με Λέοβατς
INPAOK - 11. Αυγούστου 2015 - 12:20 - Μάνος Τσαλγατίδης
Ο Μαρίν Λέοβατς είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους».
Κροατική ιστοσελίδα σήμερα (11/8), κάνει αναφορά στην μεταγραφή του Λέοβατς στον Δικέφαλο και μάλιστα έχουν και το ρεπορτάζ για την συμφωνία της ΠΑΕ με τον παίκτη.
Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του 27χρονου μπακ, ο διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους «ασπρόμαυρους».
Όσον αφορά τις απολαβές του, σύμφωνα πάντα με τους Κροάτες θα φτάνουν έως τις 500.000 ευρώ ετησίως.
INPAOK - 11. Αυγούστου 2015 - 12:20 - Μάνος Τσαλγατίδης
Ο Μαρίν Λέοβατς είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους».
Κροατική ιστοσελίδα σήμερα (11/8), κάνει αναφορά στην μεταγραφή του Λέοβατς στον Δικέφαλο και μάλιστα έχουν και το ρεπορτάζ για την συμφωνία της ΠΑΕ με τον παίκτη.
Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του 27χρονου μπακ, ο διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους «ασπρόμαυρους».
Όσον αφορά τις απολαβές του, σύμφωνα πάντα με τους Κροάτες θα φτάνουν έως τις 500.000 ευρώ ετησίως.
Γλυκος,Κοστα,Βιτορ, Μαλεζας, Τζαβελας,Λέοβατς, Τζιολης, Κλαους, Σαλπι(μη γελάτε)spyretto έγραψε:Κάτι που πρέπει να επισημανθεί έίναι ότι παρά το ενδιαφέρον των κινήσεων έχει πλέον πέσει επικίνδυνα ο μέσος όρος ηλικίας και δεν βλέπω εμπειρία και ηγέτες αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ που θα τον σηκώσουν στις πλάτες τους. Ο Λουκας θα μπορούσε να ήταν από τους ηγέτες αλλά αποχαιρέτησε. Είπαμε, να φύγουν τα υπερήλικα παλτά, αλλά όχι να πάμε και στο άλλο άκρο. Δεν ξέρω αν και η φυγή του Ρατς είναι προς την σωστή κατεύθυνση.
- Fear of the dark
Όταν θέλεις να πάρεις δυο μεγαλύτερα ονόματα, απο το πάνω ράφι που λέμε, για να δώσουν προσωπικότητα στην ομάδα, λογικό είναι να τους αφήσεις στο τέλος, μια που φυσιολογικά θα είναι και τα μεγάλα συμβόλαια.spyretto έγραψε:Κάτι που πρέπει να επισημανθεί έίναι ότι παρά το ενδιαφέρον των κινήσεων έχει πλέον πέσει επικίνδυνα ο μέσος όρος ηλικίας και δεν βλέπω εμπειρία και ηγέτες αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ που θα τον σηκώσουν στις πλάτες τους. Ο Λουκας θα μπορούσε να ήταν από τους ηγέτες αλλά αποχαιρέτησε. Είπαμε, να φύγουν τα υπερήλικα παλτά, αλλά όχι να πάμε και στο άλλο άκρο. Δεν ξέρω αν και η φυγή του Ρατς είναι προς την σωστή κατεύθυνση.
Αν τους έπαιρνες από την αρχή και ακριβότερα θα αγόραζες και θα είχαν μεγαλύτερες απαιτήσεις όλοι αυτοί που θα έφερνες για γέμισμα του ρόστερ, μια που στην ουσία θα φώναζες από την αρχή, ότι έχεις φράγκα για ξόδεμα.
-
Όταν ο προπονητής λέει ότι θέλει παίκτες που να βαζουν την
ομάδα πάνω από το εγώ τους πώς βγαίνει, ότι οι τελευταίες
μεταγραφές θα είναι μεγάλα ονόματα, αυτά είναι αρδιές*
του χειρίστου είδους, ο ΠΑΟΚ παίρνει επιτέλους εν ενεργεία
ποδοσφαιριστές κάτω των εικοσιέξι και όχι συνταξιούχους
τύπου κατσουράνη. Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος
πλήρως από τις μεταγραφές.
ΥΓ. Όλες οι μεταγραφές θα κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.
*Τσορμπατσογλανιές για την ακρίβεια.
ομάδα πάνω από το εγώ τους πώς βγαίνει, ότι οι τελευταίες
μεταγραφές θα είναι μεγάλα ονόματα, αυτά είναι αρδιές*
του χειρίστου είδους, ο ΠΑΟΚ παίρνει επιτέλους εν ενεργεία
ποδοσφαιριστές κάτω των εικοσιέξι και όχι συνταξιούχους
τύπου κατσουράνη. Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος
πλήρως από τις μεταγραφές.
ΥΓ. Όλες οι μεταγραφές θα κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.
*Τσορμπατσογλανιές για την ακρίβεια.
- thanos-xanthi
o spyretto εχει δικιοKOSTAS54 έγραψε:Γλυκος,Κοστα,Βιτορ, Μαλεζας, Τζαβελας,Λέοβατς, Τζιολης, Κλαους, Σαλπι(μη γελάτε)spyretto έγραψε:Κάτι που πρέπει να επισημανθεί έίναι ότι παρά το ενδιαφέρον των κινήσεων έχει πλέον πέσει επικίνδυνα ο μέσος όρος ηλικίας και δεν βλέπω εμπειρία και ηγέτες αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ που θα τον σηκώσουν στις πλάτες τους. Ο Λουκας θα μπορούσε να ήταν από τους ηγέτες αλλά αποχαιρέτησε. Είπαμε, να φύγουν τα υπερήλικα παλτά, αλλά όχι να πάμε και στο άλλο άκρο. Δεν ξέρω αν και η φυγή του Ρατς είναι προς την σωστή κατεύθυνση.
φιλε Κωστα, νομιζω αλλο η ηλικια, και αλλο ο ηγετης που θα σηκωσει την ομαδα
απο αυτους που εβαλες, εναν με δυο να πω οτι πραγματικα εχει δυναμικο χαρακτηρα
-
- john4serres
βαζελος και ΠΑΟΚ ενδιαφερονται για Αμπεντ , συμφωνα με τον ατζεντη του.