19.Jairo De Macedo da Silva
- sourmenetes
- Moderator
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Για ποια απαξιωση μιλαμε;;οταν σε φιλικο που επαιξε ο ζαιρο 80 λεπτα και ο Δεληγγιανιδης 10,εχω να θυμαμαι κατι απο τον δεληγιανιδη και τιποτα απο το ζαιρο ειναι προβλημα.και δεν ειναι πρωτη φορα.σιγουρα θες συνεχ.παιχνιδια αλλα δειξε κατι.
- desperando
- Επικοινωνία:
Τότε έχεις μεγάλη εμπάθεια απεναντι στον παίκτη γιατί τουλάχιστον ο ζαιρο έβγαλε και τρεις τελικές.Ναι δεν ήταν πού καλά τα σουτ του αλλά από τα 5 σουτ που γίναν τα 3 ήταν του ζαιρο...Αλλά εσύ δεν θυμάσαι τίποτα από τον παίκτη
Φαντάζομαι να έκανε το κοντρόλ αλλά Γκάρι στο πάρε βάλε του φακουιμε την ντιναμο ή το αχαστο που χάνει πάλι ο Γκάρι στο φιλικό με την Βέροια ή κάτι τριπλές που ξεχνούσε την μπαλα τι θα γραφατε
Φαντάζομαι να έκανε το κοντρόλ αλλά Γκάρι στο πάρε βάλε του φακουιμε την ντιναμο ή το αχαστο που χάνει πάλι ο Γκάρι στο φιλικό με την Βέροια ή κάτι τριπλές που ξεχνούσε την μπαλα τι θα γραφατε
- sourmenetes
- Moderator
Ενα σουτ δεν εφτασε καν στο τερμα και ενα σουτ βρηκε σε αντιπαλο,αυτο ηταν καλο και δεν ειρωνευομαι.
Αν ειναι αυτες οι τελικες,οκ.αν σαν εξτρεμ δε δημιουργησε τιποτα,αν οποτε ηθελε μιση μπαλια να τη σπασει στο γιαννουλη και δεν την εβγαλε δε μας νοιαζει.
Αλλα ειμαι εμπαθης.γιατι μου ανακατευεις τον γκαρυ;;ο γκαρυ σιγουρα ειναι τσαπατσουλης αλλα αυτο που μπορει να παιξει το παιζει.
Τα βαζω με το ζαιρο γιατι ενω το εχει κολλαει το μυαλο του.εκει εντοπιζω το προβλημα.
Αν ειναι αυτες οι τελικες,οκ.αν σαν εξτρεμ δε δημιουργησε τιποτα,αν οποτε ηθελε μιση μπαλια να τη σπασει στο γιαννουλη και δεν την εβγαλε δε μας νοιαζει.
Αλλα ειμαι εμπαθης.γιατι μου ανακατευεις τον γκαρυ;;ο γκαρυ σιγουρα ειναι τσαπατσουλης αλλα αυτο που μπορει να παιξει το παιζει.
Τα βαζω με το ζαιρο γιατι ενω το εχει κολλαει το μυαλο του.εκει εντοπιζω το προβλημα.
1 απο 3, δηλαδή και 3ο.sporos123 έγραψε:Ακριβως αυτο.Εσυ πως εκρινες οτι ο Μυστα πρεπει να ειναι βασικος?
- Sick Bastard
Οι δύο λόγοι που δεν έχει χαιρετίσει ο Ζαϊρο, είναι 1ον ότι έχει καλά στοιχεία και 2ον ότι ήταν τόσο τραυματίας πέρυσι
που δεν μπόρεσε να τα δείξει, οπότε παίρνει άλλη μια χρονιά ''μπας και''.
Ο Γκάρυ, αυτή την στιγμή, για την ομάδα, είναι μίλια μπροστά όσο τσαπατσούλης κι αν είναι.
Ο Ζαϊρο, πρέπει να δείξει ουσία και σύντομα, όπως γκολ κι ασσίστ. Ο Γκάρυ πέρυσι άρπαξε την ευκαιρία κι έδωσε πάρα πολλά πράγματα.
που δεν μπόρεσε να τα δείξει, οπότε παίρνει άλλη μια χρονιά ''μπας και''.
Ο Γκάρυ, αυτή την στιγμή, για την ομάδα, είναι μίλια μπροστά όσο τσαπατσούλης κι αν είναι.
Ο Ζαϊρο, πρέπει να δείξει ουσία και σύντομα, όπως γκολ κι ασσίστ. Ο Γκάρυ πέρυσι άρπαξε την ευκαιρία κι έδωσε πάρα πολλά πράγματα.
Εχει μεγάλο προβλημα σταθερότητας αξιοπιστίας κλπ
Για βασικο δε μπόρεσε κανεις να τον εμπιστεύεται έως τωρα...
Θα παρει κ άλλες ευκαιρίες σιγουρα αλλα θα δουμε ....
Δειχνει οτι κια χρονια σε καλο πρωταθλημα γεμάτη θανάτου ήταν χρήσιμη αλλα δε νομιΩ να γινει
Για βασικο δε μπόρεσε κανεις να τον εμπιστεύεται έως τωρα...
Θα παρει κ άλλες ευκαιρίες σιγουρα αλλα θα δουμε ....
Δειχνει οτι κια χρονια σε καλο πρωταθλημα γεμάτη θανάτου ήταν χρήσιμη αλλα δε νομιΩ να γινει
[youtube]L5B1XCTeljc[/youtube]
Αυτά είναι στιγμιότυπα από ένα και μόνο παιχνίδι από το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ.
Έβγαλε καμιά δεκαριά χάιλαιτ σε ένα παιχνίδι δλδ.
Όποιος θέλει βλέπει..
Απλά ρυθμό θέλει ο παίχτης και ψυχολογία
Αυτά είναι στιγμιότυπα από ένα και μόνο παιχνίδι από το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ.
Όποιος θέλει βλέπει..
Καλή φάση.
Να τον αναλάβει ο αα, να τον προσθέσει στο παλμαρέ ανάδειξης ταλέντων παγκόσμιας κλάσης.
Να τον αναλάβει ο αα, να τον προσθέσει στο παλμαρέ ανάδειξης ταλέντων παγκόσμιας κλάσης.
Κατι τετοια "highlights" ,μου θυμιζουν βιντεακια 12 τροποι αναπτυξης επι γιδιου.Sabri32 έγραψε:[youtube]L5B1XCTeljc[/youtube]
Όποιος θέλει βλέπει..
Δηλαδή τι εννοείς όποιος έχει προσωπική ενέργεια και την τρίπλα είναι γίδι?sporos123 έγραψε:Κατι τετοια "highlights" ,μου θυμιζουν βιντεακια 12 τροποι αναπτυξης επι γιδιου.Sabri32 έγραψε:[youtube]L5B1XCTeljc[/youtube]
Όποιος θέλει βλέπει..
Αν έβλεπες κανέναν παίχτη σαν τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε χαιλάιτ θα καταλάβαινες ότι είναι αρχιγίδαρος?
Δεν συγκρίνω Ζάιρο με αυτούς τους παίχτες αλλά προσπαθώ να καταλάβω λίγο την λογική πως έβγαλες το συμπέρασμα από το βίντεο ότι είναι γίδι
Δεν λέει τον Ζάιρο γίδι..
Τον Δώνη λέει γίδι και το βίντεο που είχε ανέβει τότε από την ΠΑΕ με τους "12 αυτοματισμούς ανάπτυξης".
Τον Δώνη λέει γίδι και το βίντεο που είχε ανέβει τότε από την ΠΑΕ με τους "12 αυτοματισμούς ανάπτυξης".
εχετε βγαλει συμπερασματα για εναν παιχτη που τον βλεπετε σε κατι φιλικα με συμπαιχτες που παιζουν οπου να ναι για να συμπληρωνεται 11αδα απλα...δεν υπαρχει κανενα νοημα πλεον να ασχολουμαστε...
το οτι ο ιβιτς που εστειλε ενα καρο παιχτες αυτον τον κρατησε εμενα μου δειχνει οτι βλεπει πραγματα στο παιδι...ελπιζω να δουλεψει τα 1-2 πραγματακια που ειχα επισημανει και ολα καλα θα πανε γι αυτον...
το βασικο ειναι να μπορεσει να παρει μια σειρα επισημων αγωνων...στο πρωταθλημα παντως περισυ οσο προλαβε και αγωνιζοταν ηταν απο τα θετικα σημεια αναφορας στον αγωνα και ας μην το μαρτυρουν τοσο τα νουμερα του...
το οτι ο ιβιτς που εστειλε ενα καρο παιχτες αυτον τον κρατησε εμενα μου δειχνει οτι βλεπει πραγματα στο παιδι...ελπιζω να δουλεψει τα 1-2 πραγματακια που ειχα επισημανει και ολα καλα θα πανε γι αυτον...
το βασικο ειναι να μπορεσει να παρει μια σειρα επισημων αγωνων...στο πρωταθλημα παντως περισυ οσο προλαβε και αγωνιζοταν ηταν απο τα θετικα σημεια αναφορας στον αγωνα και ας μην το μαρτυρουν τοσο τα νουμερα του...