Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
αρχιζουν τα οργανα
οΠ.Α.Ο.Κ. για καποιο κοσμο ειναι ιδεα και τροπος,σκοπος ζωης
το οξυγονο του,η διεξοδος του
για καποιον ειναι κατι σαν παιχνιδι να περναει την ωρα του
ενας τροπος να επιβεβαιωθει
προσεξε μικρε,γιατι ανοιγεις τον ασκο του Αιόλου
οΠ.Α.Ο.Κ. για καποιο κοσμο ειναι ιδεα και τροπος,σκοπος ζωης
το οξυγονο του,η διεξοδος του
για καποιον ειναι κατι σαν παιχνιδι να περναει την ωρα του
ενας τροπος να επιβεβαιωθει
προσεξε μικρε,γιατι ανοιγεις τον ασκο του Αιόλου
- Notorious4
Καθόλου πουτάνα όλα.Τον αγνοείς δεν ασχολείσαι καθόλου και τον αφήνεις να παίζει με τα πλευμομπιλ του.
- The_Stalker
Δεν ξέρω αν ανησυχούμε περισσότερο εμείς για το ότι μια μέρα ίσως αναλάβεις τις τύχες του ΠΑΟΚ ή ο πατέρας σου για το ότι μια μέρα θα αναλάβεις τις τύχες των επιχειρήσεών του.
το θεμα ειναι ομως οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι playmobil.και εχει αρχισει κ εκνευριζει.
- hasio_john
Ηρεμήστε μωρέ όλοι σας...
Κάτι θα εννοούσε το παλικάρι γράφοντας το συγκεκριμένο μήνυμα!
Αφήστε τον να γράφει ότι θέλει. Έχει παθιαστεί ΤΡΕΛΑ με τον ΠΑΟΚ και δεν ξέρει που να βγάλει την οργή του.
(Να έχεις τόσο ωραία γυναίκα δίπλα σου και ν' ασχολείσαι με το instagram, έλεος ρε Γιώργο)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο GEO, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Αυτό μόνο μάγκες, μην μαυρίζουμε την διάθεσή μας άσκοπα!
Κάτι θα εννοούσε το παλικάρι γράφοντας το συγκεκριμένο μήνυμα!
Αφήστε τον να γράφει ότι θέλει. Έχει παθιαστεί ΤΡΕΛΑ με τον ΠΑΟΚ και δεν ξέρει που να βγάλει την οργή του.
(Να έχεις τόσο ωραία γυναίκα δίπλα σου και ν' ασχολείσαι με το instagram, έλεος ρε Γιώργο)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο GEO, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Αυτό μόνο μάγκες, μην μαυρίζουμε την διάθεσή μας άσκοπα!
ρε παιδες μηπως να κλειδωσει το θεμα αυτο;καθε φορα σε καθε ποσταρισμα που δεν καταλαβαινουμε τι ακριβως εννοει τα ιδια θα εχουμε;
Φιλε ολο τετοιες π@παριες γραφει. Συμφωνω παθιαστηκε αλλα ειναι διοικητικο στελεχος, οχι οπαδος σαν εμας. Πραξεις θελουμε εμεος, ας παθιαζεται οσο θελει, ας το κραταει για αυτον ομως, γιατι πρεπει να μας το δειχνει και με ηλιθια ποστς; Χωρια που στανταρ ξερει οτι εκνευριζει και εμας οποτε μας λεει στην ουσια "εγω κανω οτι θελω, σας γραφω στα τετοια μου".
παντως νομιζω ιστορικα 99% των ποστ του, τον εκθετει. το κακο βεβαια ειναι οτι τα ποστ αυτα ειναι ποστ αισιοδοξιας που διαψευδονται, απο αποτελεσματα σκορ μεχρι το οτιδηποτε αλλο. ρε γιωργη, εισαι που εισαι μαυρογατα, δεν μπορεις απλα να ποσταρεις συνταγες μαγειρικης η whatever?
- john4serres
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- BlackBlockAttack
Εσεις που κραζετε εχετε καταλαβει τι εχει ποσταρει και για ποιο λογο?
Μηπως νομιζετε οτι θα το κοψει επειδη θα τον κραξουμε στο ΠΑΟΚμανια?
Εγω βλεπω οτι καποιοι αφηνιαζουν με το που καποια σαιτ κανουν αναπαραγωγη ποσταρισματα του απο τον προσωπικο του λογαριασμο...
Μηπως νομιζετε οτι θα το κοψει επειδη θα τον κραξουμε στο ΠΑΟΚμανια?
Εγω βλεπω οτι καποιοι αφηνιαζουν με το που καποια σαιτ κανουν αναπαραγωγη ποσταρισματα του απο τον προσωπικο του λογαριασμο...
οι αρουραίοι φύγανε λέει λίγες ώρες αφού έφυγε ο ίβιτς.
και κάνει λάικ ο μυστακίδης.
έτσι κάνεις τον έλληνα παίχτη να νιώθει πιο σταθερός από τον προπονητή. έτσι γεννάς τις κλίκες και την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία χωρίς καν να το καταλαβαίνεις.
κοιμάσαι όρθιος μικρε σαββίδη.
και κάνει λάικ ο μυστακίδης.
έτσι κάνεις τον έλληνα παίχτη να νιώθει πιο σταθερός από τον προπονητή. έτσι γεννάς τις κλίκες και την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία χωρίς καν να το καταλαβαίνεις.
κοιμάσαι όρθιος μικρε σαββίδη.