F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από K_geo »

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ (ναι σωστα διαβαζετε!)
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΧΟΛΕΒΑΣ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΣΑΜΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ αν και γαυροι.

Δεν περίμενα σε καμια περίπτωση τις πολυ καλές εμφανίσεις των Κονέ και Οικοδόμου.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Σαμαράς μετά τη λήξη πήγε στον τερματοφύλακα των Ιβοριανών να τον παρηγορήσει.
Ανθρωπάρα ο Σαμαράς.
Βέβαια, φοβήθηκα λίγο για τη ζωή του όταν πήγε στον μαύρο Jacobo και του χάιδευε το κεφάλι...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το μυστικό της επιτυχίας του Φερναντο Σαντος :mrgreen:

Εικόνα

Υγ Στα λεγε ο danir αγαπητε Φερνάντο αλλα δεν ακουγες
black death

Δημοσίευση από black death »

Το πέναλτι είναι πέναλτι γιατί είναι. Με τους κανονισμούς του αθλήματος που λέγεται ποδόσφαιρο, είναι φάουλ.
Αν θέλετε αλλαγή στους κανονισμούς κάποιοι, το καταλαβαίνω, αλλά μέχρι τώρα δεν διάβασα καμία σοβαρή εξήγηση για το ότι δεν είναι πέναλτι, πέρα απ' το "δεν είχε πρόθεση ο αμυντικός".

Είχε δεν είχε πρόθεση (δεν θα του κάνουμε και ορό αλήθειας), πάει και μπλέκει το πόδι του στο πόδι του Σαμαρά, χωρίς να πλησιάζει καν τη μπάλα, ενώ αυτός σουτάρει από πλεονεκτική θέση. Φάουλ μες στην περιοχή που δίνεται στα περισσότερα γήπεδα και απ' τους περισσότερους διαιτητές, γι' αυτό κι οι Ιβοριανοί δεν διαμαρτύρονται σχεδόν καθόλου.

Κάποιοι μάλιστα θα μας βγάλουν και γαύρους επειδή, βάσει κανονισμών, λέμε ότι είναι πέναλτι. Λες και το λέμε για να την πούμε στους Ιβοριανούς που διαβάζουν τα Ελληνικά σάιτ.

Και άντε, να δεχτούμε ότι δεν ήταν. Οι Άγγλοι σχολιαστές, είναι κι αυτοί Ελληνάρες-γαύροι επειδή είπαν ότι ήταν πέναλτι;
Realcon έγραψε: ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΥΤΟΥΠΙΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΛΛΛΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΥΠΝΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΜΙΚΡΑ.
Οποιοσδήποτε έχει παίξει μπάλα (σε πλατείες, αλάνες, 5χ5 κτλ.) έχει κάνει ή έχει δεχτεί τέτοια φουστιά. Το σίγουρο είναι ότι σε οποιονδήποτε το κάνεις ενώ πάει να σουτάρει, έχει 99% πιθανότητες να φάει τα μούτρα του, κι έχει και γέλιο (αν δεν τρελαθεί). :lol:
Ale έγραψε:
black death έγραψε:
Ale έγραψε: Πάντως είναι αξιοσημείωτο πώς οι ίδιοι άνθρωποι που δέχονται κατάρες και μπινελίκια από όλους μας, όταν αλλάζουν φανέλα, ξαφνικά αποθεώνονται.
Τροφή για σκέψη όλων μας.
Αν ερχόταν ο Μανωλάς στον ΠΑΟΚ κι έπαιρνε πρωτάθλημα, θα τον έβριζες; Δεν θα πανηγύριζες το πρωτάθλημα;
Έχω ήδη τον Κατσουράνη και βλέπω τα αποτελέσματα δύο χρόνια τώρα. Επίσης, αν ήθελα να πανηγυρίζω πρωταθλήματα και να χειροκροτώ Μανωλάδες, θα ήμουν γαύρος. Τώρα μπορώ να λέω ότι όλοι αυτοί μπορούν να με κουνάν τα @@ όσο θέλουν.
Αν ερχόταν ο Κατσουράνης στα 27 του, πίστεψε με, δεν θα χάλαγε κανέναν. Μπορεί να είχαμε και υποδοχή στο αεροδρόμιο...
Κι επειδή είναι κωλοπαιδάκι ο Μανωλάς, δεν σημαίνει ότι είναι ο γιος του διαόλου ξέρω 'γώ, ενώ εμάς είναι όλοι οι παίχτες πρότυπα αθλητών επειδή τους περνάμε και από τεστ ποιότητας χαρακτήρα, μεταξύ άλλων...
Πάντως στην ερώτησή μου δεν απάντησες, αλλά δεν χρειάζεται, νομίζω ότι ξέρω την απάντηση.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Θα μου πει καποιος admin γιατι διαγραφηκε το χθεσινο μου σχολιο;Συγγνωμη που επιμενω αλλα νιωθω λες και με φιμωσαν σε ενα site που γραφω αρκετα συχνα και δεν εχω προκαλεσει κανεναν με τα γραφωμενα μου.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Κάτι ακούγεται για τιμωρία στον Σουάρες. Ελπίζω να μην κάνει καμιά παπαριά η φιφα...
Ο τύπος απλά ήθελε -και κατάφερε- να αποσυντονίσει/εκνευρίσει τους Ιταλούς που είχαν βρει τη φόρμουλα να αποκρούουν τις -μονόπατες- επιθέσεις (σέντρες!) της Ουρουγουάης.
Προσωπικά, δε θεωρώ το δάγκωμα χειρότερο από τη σκαριά.

* Το πέναλτι στον Σαμ είναι καθαρό. Ο μαυρούκος δεν πάει το πόδι του στην μπάλα και δεν προλαβαίνει να σταματήσει το κορμί του. Ηλίθιο φάουλ μεν, πεντακάθαρο δε.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω..
Μακάρι κάποιοι να έβγαζαν τέτοιο πάθος και στο γήπεδό μας όσο βγάζουν με την εθνική, και αναφέρομαι γενικά και όχι για εδώ στο φόρουμ ειδικά.

Το πέναλτυ δεν είναι, και σε όσους λένε αν δε μας το έδιναν στο καραισκάκι, να ρωτήσω αν το έδιναν στο γαύρο στο 91 στην Τούμπα τί θα έλεγαν..

Τέλος πάντων..
Προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη για την Αθηναϊκή Ελλάδος.. χωρίς να θέλω από την άλλη να μην προκριθούμε..

Έχω σιχαθεί που ακούω δεξιά κι αριστερά από αλλόθρησκους , "άντε μωρε βγάλε έξω τον Κατσουράνη-Σαλπι, διώξε τον Τζαβέλλα.. ποιον Γλύκο μωρε βάζεις.. ποιον Τζιόλη πήρες στην αποστολή" κλπ κλπ... Και δε με νοιάζει τί γνώμη έχω εγώ για τους συγκεκριμένους , αλλά το οτι οι άλλοι τους κράζουν μόνο και μόνο που είναι παίχτες του ΠΑΟΚ.... γενικώς με πιάνουν τα διαόλια που έχουν πάρει εργολαβία οι νότιοι την εθνική και την έχουν κάνει εθνική ΤΟΥΣ...

Εν πάσει περιπτώσει ο ΠΑΟΚ βγαίνει ζημιωμένος από την κατάσταση διότι ο Εστοριλιανός (πλέον μουρίνιο και δε ξέρω τι) δεν πήρε τον Κλάους (ξεφτυλίστηκε 100% με Γκέκα-Κάγκουρα που πήρε και φάνηκε χτες)..
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ανέβηκαν και οι μετοχές των γαυροπαιχτών ωστε τελικά ο χοντρός να τα κονομήσει πάλι από πωλήσεις.. Εμείς για άλλη μια φορά θα βολευτούμε με 100.000 ευρώ μεταγραφή του Γλύκου..

Όσοι θαυμάζετε τόσο πολύ το Μανωλά, ας γελάσω.. που ήταν ρε σεις στο γκολ του Ντρογκπά?
Αλλά να μου πεις εδώ τον κάρφωσε 3/3 ματς ο Κλάους, αυτόν τον αμυντικό των 15εκ., ας ξαναγελάσω..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Παρολε βλέπω τον είδες τον αγώνα, ωραίο γκολ ο Ντιντιερ όντως... Βέβαια αδικία να σου χρεώνουν γκολ που βάζει άλλος επειδή είσαι η φίρμα της ομάδας αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο

Επίσης ΠΆΜΕ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ

https://vine.co/v/Mtnxa6HXg7p

ΩΡΑΊΑ. ΕΊΝΑΙ Η ΌΧΙ;

Κουρασατε και είστε και τυφλοί μερικοί...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

zizu10 έγραψε:Θα μου πει καποιος admin γιατι διαγραφηκε το χθεσινο μου σχολιο;Συγγνωμη που επιμενω αλλα νιωθω λες και με φιμωσαν σε ενα site που γραφω αρκετα συχνα και δεν εχω προκαλεσει κανεναν με τα γραφωμενα μου.
Το πιο πιθανον ειναι κατα λαθος,εκτος και αν εβριζες ή ηρθες σε αντιπαραθεση με αλλο μελος...
Εγω παντως δεν διεγραψα κατι χθες.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το είπα ερήμιν του λόγου.. την Ακτή Ελεφαντοστού όλη την λέω Ντρογκμπά..
Το γκολ του Ντρογκπά= Το γκολ της Ακτής.

Όπως λέμε πάμε να παίξουμε με τον Μέσσι , και εννοούμε την Αργεντινή.

Από εκεί και πέρα όχι δεν είναι πέναλτυ, ο αμυντικός έχει κάτω το πόδι του σταθερά πριν γίνει η επαφή, δεν έχει έκταση ωστε να τον ανατρέψει..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και πώς βρέθηκε το πόδι του Σαμαρά εκεί; πέρασε από μέσα του στο ανέβα;;;; Μήπως ο παίκτης της Ακτής είναι τελικά φάντασμα;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Parolos έγραψε: Από εκεί και πέρα όχι δεν είναι πέναλτυ, ο αμυντικός έχει κάτω το πόδι του σταθερά πριν γίνει η επαφή, δεν έχει έκταση ωστε να τον ανατρέψει..
απλα ειπε να πατησει μισο μετρο πιο κοντα στο ποδι του Σαμαρα..για να στηριχτει βρε αδερφε, μη φανταστεις :lol:

reinventing football..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Απ: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από pgetsos »

Μη φοβάσαι, βρήκα καλύτερο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ναι παρολε ο,τι πεις δεν ειναι πεναλτυ...ειμαστε τυφλοι απο εθνικη επαρση....
Και αν το επαιρνε ο γαυρος στην τουμπα θα ελεγα πως δεν ειναι για να νιωσω καλα με τον εαυτο μου σαν οπαδος του ΠΑΟΚ...
Η Εθνικη δεν ειναι ΠΑΟΚ τα εχετε κανει σκατ@ μερικοι...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Περιμένω να μου πει τώρα ότι δική του περιοχή είναι, όπου θέλει βάζει το πόδι του :P

Τώρα είναι παρολε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”