Taseos έγραψε:Τι θα κανει στο προπονητικο κ θα σκασει 50 μυρια; Καταραχτες με νησι μεσα σε πισινα; Μουρλαα
Συντριβάνι σοκολάτας
Taseos έγραψε:Τι θα κανει στο προπονητικο κ θα σκασει 50 μυρια; Καταραχτες με νησι μεσα σε πισινα; Μουρλαα
Πολύ σωστός.giapas έγραψε:
Καλά όλα, αλλά να έχουμε και μέτρο κάπου. Για το γαύρο που είναι αστακός παντού, προς το παρόν είσαι μυρμήγκι και φάνηκε σε 2 αγωνιστικές που πέρασαν. Και μπορεί να φανεί και σε αυτές που θα έρθουν. Εκτός κι αν πιστεύετε ότι ο βαρδινογιάννης ήταν μικρό μέγεθος που καθόταν στο αγγούρι τόσα χρόνια..γιατί και αυτός φώναζε ότι θέλει καθαρό πρωτάθλημα και δε θέλει να τον αδικούν και άλλα τέτοια μαγικά. Από την υπόσχεση στη πράξη η απόσταση είναι χαοτική
Για αυτο τα γαυρακια στα πρωτοσελιδα τους ασχολουνται για τους τυπικα "δεμενους" παιχτες απο αποψη συμβολαιου.Armagedonas έγραψε:Πολύ σωστός.giapas έγραψε:
Καλά όλα, αλλά να έχουμε και μέτρο κάπου. Για το γαύρο που είναι αστακός παντού, προς το παρόν είσαι μυρμήγκι και φάνηκε σε 2 αγωνιστικές που πέρασαν. Και μπορεί να φανεί και σε αυτές που θα έρθουν. Εκτός κι αν πιστεύετε ότι ο βαρδινογιάννης ήταν μικρό μέγεθος που καθόταν στο αγγούρι τόσα χρόνια..γιατί και αυτός φώναζε ότι θέλει καθαρό πρωτάθλημα και δε θέλει να τον αδικούν και άλλα τέτοια μαγικά. Από την υπόσχεση στη πράξη η απόσταση είναι χαοτική
Εγώ αν ήμουνα Ολυμπιακός,ούτε ψύλλος στον κόρφο μου με Σαββίδη.
Για να ανατραπεί το κατεστημένο του γαύρου θέλει
1.αρκετά λεφτά
2.γνώση του χώρου
3.διάθεση για σύγκρουση
4.να είσαι οπαδός της ομάδος
δηλαδή ας πούμε έναν Βεζυρτζή(παλιό βέβαια) ή κυρίως έναν Μελισσανίδη.
Να κάνεις ομαδάρα και να την θωρακίσεις από όλες τις πλευρές.Και να έχεις το ΜΕΡΑΚΙ.
Να μην κοιμάσαι όταν χάνει η ομάδα.
Δεν νομίζω ότι ο Σαββίδης έχει κάτι από τα παραπάνω,ακόμα και για τα λεφτά είμαι δύσπιστος.