Μεταγραφές 2011-2012
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές 2011-2012
κλείστε χριστούγεννα χτες και έναν αμερικανό στο 4 γύρω στο 2.10. με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που θα έχει παίκτες μόνο κάτω από 1.96 και πάνω από 2.06....

PS: εξαιρούνται φυσικά οι εκτός δεκάδας Αράπης-Καλαμπάκας

PS: εξαιρούνται φυσικά οι εκτός δεκάδας Αράπης-Καλαμπάκας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Δευ 05 Σεπ 2011, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
-
Ελπίζω να μας κάνουν πλάκα για τον Κρίστμας έτσι? Υπάρχει μια τεράστια αγορά από αμερικάνικα 3άρια (και καθαρόαιμα μάλιστα) και με χαμηλά κασέ και θα καταλήξουμε στον Κρίστμας..
O παίχτης που θα πάρουμε, όπως είπε κι ο Πάλοκ, πρέπει να είναι 2.00 μ για να συνδέει ομαλά την περιφέρεια με τη ρακέτα. Από τέτοιους παίχτες στην αμερικάνικη αγορά να φαν κι οι κότες. Δεν είναι σαν τους σέντερ που είναι δυσεύρετοι.
Ελπίζω να μην ισχύει το άρθρο του Κοτζιά, αν και ιστορικά αν το δείτε το θέμα έχουμε μια διάθεση να ξενερώνουμε τον κόσμο μας. Θα θυμάστε πριν 2 χρόνια που ενώ ήταν να έρθει ο Τάιρον Λού, και μετά που ναυάγησε περιμέναμε κάτι ανάλογο, μας έφεραν τον Έιβερι..
Ε δε πάει ρε παιδιά από Μαγκέτι σε Κρίστμας, ξαναζεσταμένο φαγητό. Λανς Χάρις ναί, παίχτης με βιογραφικό Μάρσαλ ναί, κολλεγιόπαιδο στην τελική ναί, αλλά όχι Κρίστμας 
Θα είναι κρίμα να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα τώρα στο τέλος..

Ελπίζω να μην ισχύει το άρθρο του Κοτζιά, αν και ιστορικά αν το δείτε το θέμα έχουμε μια διάθεση να ξενερώνουμε τον κόσμο μας. Θα θυμάστε πριν 2 χρόνια που ενώ ήταν να έρθει ο Τάιρον Λού, και μετά που ναυάγησε περιμέναμε κάτι ανάλογο, μας έφεραν τον Έιβερι..

Θα είναι κρίμα να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα τώρα στο τέλος..
Το σιγουρο ειναι οτι εχουμε αργησει παρα πολυ!
Θα επρεπε να ειχαμε κλεισει ολες τις υπολοιπες θεσεις εκτος του βασικου τρια μπας και καναμε και μονταρισμα πριν το Βιλνιους!
Για τον Ραιτ ισως ημουν λιγο υπερβολικος(δεν τρελαθηκα οταν ανακοινωθηκε!) αλλα ειναι ποοοολυ πισω ακομη θελει χρονο...
Κανενα ψηλό θα πάρουμε γιατί βλέπω το Γκετσεφσκι με τετοιο ευρομπασκετ στην Αρμάνι
Θα επρεπε να ειχαμε κλεισει ολες τις υπολοιπες θεσεις εκτος του βασικου τρια μπας και καναμε και μονταρισμα πριν το Βιλνιους!
Για τον Ραιτ ισως ημουν λιγο υπερβολικος(δεν τρελαθηκα οταν ανακοινωθηκε!) αλλα ειναι ποοοολυ πισω ακομη θελει χρονο...
Κανενα ψηλό θα πάρουμε γιατί βλέπω το Γκετσεφσκι με τετοιο ευρομπασκετ στην Αρμάνι

με Rocca-Mancinelli και φυσικά Φώτση-Μπουρούση-Radosevic δε νομίζω οτι χωράει στoυς ψηλούς της Armani...
Θελω να πω οτι οσο περναει ο καιρος μου φενεται δυσκολοτερη η ανανεωση του Τεο ο οποιος σιγουρα θα περιμενει μεσα απο τις εμφανισεις του στο Εurobasket να βρει μια καλυτερη προταση και δεν βιαζεται καθολου...
Δεν ειναι παντως σε ηλικια να περιμενει και τιποτα τρελα λεφτα..
Παντως να πω κι εγω τη γνωμη μου... Κριστμας δε με χαλαει καθολου. Εχει απίστευτο ντράιβ και καλο περιφερειακο σουτ!
Παντως να πω κι εγω τη γνωμη μου... Κριστμας δε με χαλαει καθολου. Εχει απίστευτο ντράιβ και καλο περιφερειακο σουτ!
-
- paokmaniak
Kαι να προσθεσω και εγω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3, δεν εχει απιστευτο drive, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3, εχει μετριο σουτ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3
-
Γενικά πολύ μέτριος σαν παίχτης και ειδικά λίγος για να επωμιστεί τον ρόλο του βασικού μας σκόρερ-ηγέτη και αντί-Μάρσαλ. Δε ξέρω αν πέρυσι είχε μέτρια απόδοση επειδή δεν υπήρχε χημεία με τον Μάρσαλ, αλλά ο καλός ο παίχτης φαίνεται όπως και να έχει. Ειδικά και για εκείνο το φαρμακερό σούτ που μας έκαναν λόγο πριν έρθει, εγώ προσωπικά δεν είδα τίποτα..
Γατακι καναπε ουτε καν κεραμιδογατος.Σουλη δεν πιστευω να σου περναει απο το μυαλο,δε γινεται εσυ να πιστευεις αυτον τον παιχτη ειμαι σιγουρος και γιαυτο θα κοιμηθω ησυχος.