Συζήτηση πολιτισμένη
Re: Συζήτηση πολιτισμένη
Και το Καραισκακη κρατικο ειναι,απλα το νοικιαζει μια συγκεκριμενη ανωνυμη εταιρεια.......Ποιο αχανες ΟΑΚΑ???????Μακρια.....Το Καραισκακη ειναι και εδρα......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Δευ 31 Μάιος 2010, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε μεγαλε ναι τα κανανε οπως τα κανουνε συνεχεια σε ολες οι ομαδες αλλα σε αγωνα χαντ μπωλ τιμωρειται το ποδοσφαιρο ...οτι ναναι....ειναι η αφορμη ειναι φανερο .....
Πάλι από τους συνδέσμους ρε αδερφέ θα ζητήσουμε όλοι να οργανώσουν την αντίδραση, γιατί η ΠΑΕ δε μπορεί/ δε θέλει/ δε γίνεται/ δε είναι σωστό να κάνει τους αγώνες κατά του κράτους...
Μη μπαίνεις στη λογική...Δηλαδή επειδή η αστυνομία δε κάνει καλά τη δουλεια της και δε σταματάει σωστά επεισόδια από 200-300 άτομα κάθε ομάδας (άσχετα ποιος ευθύνεται) θα την πληρώσουμε εμείς με τα διαρκείας στην 7, που μπαίνω στο γήπεδο και λέω αν θα βγω ξανά και κατ' επέκταση τιμωρούν ένα λαό γιατί είναι ανίκανοι αυτοί; Σε τι κράτος ασφάλειας και δημοκρατίας ζούμε αν δε μπορούν να σου διασφαλίσουν τη διεξαγωγή ενός final fouw Handball;
Δηλαδή θα γίνουμε εμείς μπάτσοι στη θέση των μπάτσων να συλλαμβάνουμε κόσμο; όχι δε θα πάρω αδερφέ γιατί αν έγω πιάσω κάποιον μπορεί να πάω κι εγώ φυλακή γιατί τον έπιασα...
Μη μπαίνεις στη λογική...Δηλαδή επειδή η αστυνομία δε κάνει καλά τη δουλεια της και δε σταματάει σωστά επεισόδια από 200-300 άτομα κάθε ομάδας (άσχετα ποιος ευθύνεται) θα την πληρώσουμε εμείς με τα διαρκείας στην 7, που μπαίνω στο γήπεδο και λέω αν θα βγω ξανά και κατ' επέκταση τιμωρούν ένα λαό γιατί είναι ανίκανοι αυτοί; Σε τι κράτος ασφάλειας και δημοκρατίας ζούμε αν δε μπορούν να σου διασφαλίσουν τη διεξαγωγή ενός final fouw Handball;
Δηλαδή θα γίνουμε εμείς μπάτσοι στη θέση των μπάτσων να συλλαμβάνουμε κόσμο; όχι δε θα πάρω αδερφέ γιατί αν έγω πιάσω κάποιον μπορεί να πάω κι εγώ φυλακή γιατί τον έπιασα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 31 Μάιος 2010, 18:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- georgedoulk
Μονο εμεις φταίμε. Τελος.-
Οταν εμεις δεν καταδικάζουμε χωρις καμια δικαιολογία αυτούς που ζημιώνουν την ομάδα μας, δεν υπάρχει μέλλον.
Αυτοί που σήμερα κατηγορούν την υγιη μάζα του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ φέρνουν ως επιχείρημα οτι στηριξαν την ομάδα στα δυσκολα. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
Ολα αυτά τα χρόνια που ο Π.Α.Ο.Κ. βρισκόταν στην ανυποληψία, οι μόνοι που βγαίναν ωφελιμένοι ήταν οι δηθεν αρχι-δια-συνδεσμιτες. Πόσοι έβγαλαν απο αυτούς λεφτά? Πόσοι ασκούσαν ακομη και εξουσία μεσα στον Π.Α.Ο.Κ. ? Ποιος προεδρος οσο λαμογιο και αν ηταν θα τολμουσε να ζημιωσει τον Π.Α.Ο.Κ. αν ο κόσμος ηταν σοβαρος και η ομαδα νοικοκυρεμενη?
Οι "οργανωμένοι" εδιωξαν τον Παντελάκη (σημερα τον τιμούν), ευθυνονται για τον αποκλεισμό απο την Ευρωπη (με τα γνωστά επεισόδια της Παρί Σ.Ζ.) και την καταστροφή του κύρους της ομάδας, για τις αποχες (δικαιολογημενες ή οχι) που τελικά αποξένωσαν την μάζα του κόσμου απο το γηπεδο, για τα επεισοδια που οδηγησαν την ομάδα να παίζει τιμωρημένη μακριά απο την Τούμπα και έχουν κοστίσει πάνω απο 2.000.000€ τα τελευταία 3 χρόνια στην ΠΑΕ, για τα μαχαιρώματα στη Σουρωτη που οδηγησαν τον Ζαγοράκη στην έξοδο και πρόσφατα για το γεγονός οτι έδωσαν "πάτημα" στους δηλωμένους εχθρούς (ΟΠΑΠ) να ζημιώσουν ξανα οικονομικά την ΠΑΕ στερώντας της χρήματα που θα μπορούσε να βάλει για μεταγραφές και στερόντας απο ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ (οχι μονο τους καναπεδάκηδες) την δυνατότητα να δούμε τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ να παίζει Τσ.Λ. μέσα στην έδρα του.
Συνεχίστε να τους δικαιολογείται. Φταίει η αστυνομια. Φταιει η πουτανα η Αθηνα. Μονο τα παιδια δεν φταίνε. Τι να κανουνε δλδ? Να είναι λιγοτερο μαγκες? Να μην σπάσουν λίγο? Να μην δείξουν στους αλλοθρησκους ποσο ανδρες είναι?
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
Οταν εμεις δεν καταδικάζουμε χωρις καμια δικαιολογία αυτούς που ζημιώνουν την ομάδα μας, δεν υπάρχει μέλλον.
Αυτοί που σήμερα κατηγορούν την υγιη μάζα του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ φέρνουν ως επιχείρημα οτι στηριξαν την ομάδα στα δυσκολα. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
Ολα αυτά τα χρόνια που ο Π.Α.Ο.Κ. βρισκόταν στην ανυποληψία, οι μόνοι που βγαίναν ωφελιμένοι ήταν οι δηθεν αρχι-δια-συνδεσμιτες. Πόσοι έβγαλαν απο αυτούς λεφτά? Πόσοι ασκούσαν ακομη και εξουσία μεσα στον Π.Α.Ο.Κ. ? Ποιος προεδρος οσο λαμογιο και αν ηταν θα τολμουσε να ζημιωσει τον Π.Α.Ο.Κ. αν ο κόσμος ηταν σοβαρος και η ομαδα νοικοκυρεμενη?
Οι "οργανωμένοι" εδιωξαν τον Παντελάκη (σημερα τον τιμούν), ευθυνονται για τον αποκλεισμό απο την Ευρωπη (με τα γνωστά επεισόδια της Παρί Σ.Ζ.) και την καταστροφή του κύρους της ομάδας, για τις αποχες (δικαιολογημενες ή οχι) που τελικά αποξένωσαν την μάζα του κόσμου απο το γηπεδο, για τα επεισοδια που οδηγησαν την ομάδα να παίζει τιμωρημένη μακριά απο την Τούμπα και έχουν κοστίσει πάνω απο 2.000.000€ τα τελευταία 3 χρόνια στην ΠΑΕ, για τα μαχαιρώματα στη Σουρωτη που οδηγησαν τον Ζαγοράκη στην έξοδο και πρόσφατα για το γεγονός οτι έδωσαν "πάτημα" στους δηλωμένους εχθρούς (ΟΠΑΠ) να ζημιώσουν ξανα οικονομικά την ΠΑΕ στερώντας της χρήματα που θα μπορούσε να βάλει για μεταγραφές και στερόντας απο ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ (οχι μονο τους καναπεδάκηδες) την δυνατότητα να δούμε τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ να παίζει Τσ.Λ. μέσα στην έδρα του.
Συνεχίστε να τους δικαιολογείται. Φταίει η αστυνομια. Φταιει η πουτανα η Αθηνα. Μονο τα παιδια δεν φταίνε. Τι να κανουνε δλδ? Να είναι λιγοτερο μαγκες? Να μην σπάσουν λίγο? Να μην δείξουν στους αλλοθρησκους ποσο ανδρες είναι?
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
Αν το κρατος εκανε σωστα την δουλεια του φιλε δεν νομιζω να βλεπαμε πρωταθλημα για κανα 2-3 χρονια αλλα ο αθλητισμος και τα θεαματα ειναι το οπιο του λαου
- Caballo Viejo
Εγώ ένα μονάχα έχω να πω. Μου άρεσε η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "δεν έχουμε ανάγκη κανέναν", όπως και η αντίδραση του αδερφού που είπε το 50αρικο που όλοι δίναμε στον ΟΠΑΠ να το δώσουμε για το σπίτι μας. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ αν του ζητηθεί θα το κάνει κι ας είναι δύσκολοι οι καιροί. Και μετά στα @ρχίδια μας τα μεγάλα και τριχωτά, τραλαλά!
Πάντως θα είχε μεγάλη φάση να ζητούσαμε το ΟΑΚΑ!

Ποιο καραϊσκάκη και ποιο οακα; Στο ΝΑΟ ρε θα παίξουμε, εμείς θα καλύψουμε και πάλι τη ζημιά, στα @@ ο οπαπ και όλοι αυτοί που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις. Ο ΠΑΟΚ και πάλι στοχοποιήθηκε αλλά αυτή τη φορά δυστυχώς βάλαμε και εμείς το χεράκι μας. Ήμουν και εγώ ένας από τους πολλούς που ενοχλήθηκαν από τα σκηνικά στη Λαμία, όμως σήμερα πιστεύω η απόφαση του οπαπ ήταν προμελετημένη... Πρέπει να αντιδράσουμε αλλά όσο πιο έξυπνα γίνεται
don pablo » 31 Μάιος 2010 19:32
Αν το κρατος εκανε σωστα την δουλεια του φιλε δεν νομιζω να βλεπαμε πρωταθλημα για κανα 2-3 χρονια αλλα ο αθλητισμος και τα θεαματα ειναι το οπιο του λαου
Άσχετο αυτό που λες, με την αστυνομία εννοώ ρε φιλαράκι δε κάνει καλά τη δουλειά της....
Σε ένα κράτος 10.000.000 Ελλήνων, 2.000.000 Αλβανών, 500.000 άλλων εθνικοτήτων και δε μπορεί να φρουρήσει σωστά 250 άτομα και στέλνει διμοιρίες στο διοικητικό συμβούλιο μιας ΠΑΕ; Είναι καλή δουλειά αυτό;
Και στο τέλος σε λέω τι σχέση έχει ένα ζήτημα από μία ΠΑΕ με κάποια επεισόδια; Τι είναι η ΠΑΕ και οι σύνδεσμοι, αρμόδιοα όργανα τάξης;
Άντε γιατί έχουμε χαζέψει...εγώ το ξεκαθαρίζω δε πρόκειται να συλλάβω ποτέ κανέναν...
δάσκαλος με τα όλα του!teacher έγραψε:Ποιο καραϊσκάκη και ποιο οακα; Στο ΝΑΟ ρε θα παίξουμε, εμείς θα καλύψουμε και πάλι τη ζημιά, στα @@ ο οπαπ και όλοι αυτοί που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις. Ο ΠΑΟΚ και πάλι στοχοποιήθηκε αλλά αυτή τη φορά δυστυχώς βάλαμε και εμείς το χεράκι μας. Ήμουν και εγώ ένας από τους πολλούς που ενοχλήθηκαν από τα σκηνικά στη Λαμία, όμως σήμερα πιστεύω η απόφαση του οπαπ ήταν προμελετημένη... Πρέπει να αντιδράσουμε αλλά όσο πιο έξυπνα γίνεται
- dreamwarrior
gash04 έγραψε:Βριστείτε ελεύθερα!
Θέματα που μπορείτε να βριστείτε με τον πρώτο τυχαίο ΠΑΟΚτσή που θα σας μιλήσει είναι.
1.Σαλπιγγίδης ρουφιάνος ή παιχταράς?
2.Συνδεσμιακό κίνημα?
Καρκίνοι ή αδέρφια μας?
3.Ανακοινώσεις?
Σωστές ή λάθος?
4.Προπονητής?
Μας παράτησε ή τον διώξαμε?
5. Κονσεισάο ή Ζήσης ο καλύτερος?
6.Δερμιτζάκης ή Μουρίνιο να έρθει?
7.Μεταγραφές πανέρι ή αεροδρόμιο σφίξαμε φέτος?
8.Είναι επαγγελματικό το ΠΑΟΚμάνια ή οπαδικό?
9.Καλύτερα Ζαγοράκης ή Βρύζας?
10.Μπόχουμ δέρνουμε?
Απλά να σας υπενθυμίσω ότι το θέμα για το οποίο συζητάμε είναι αυτό που έθεσε ο γκασουλίνος.........
Ύστερα με κατηγορείτε ότι μόνο εγώ είμαι ότι να 'ναι εδώ μέσα!!!!!!
P.S. : teod1980 άλλαξε το άβατάρ σου γιατί βλέπω τον Άγιο Πατέρα φρίξιο να φτάνει τα 30000 ποσταρίσματα σε ένα 24ωρο από τη μ@λ@κί@ του!!!!!
Τι ακριβώς φάση θα είχε δηλαδή?Caballo Viejo έγραψε:Εγώ ένα μονάχα έχω να πω. Μου άρεσε η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "δεν έχουμε ανάγκη κανέναν", όπως και η αντίδραση του αδερφού που είπε το 50αρικο που όλοι δίναμε στον ΟΠΑΠ να το δώσουμε για το σπίτι μας. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ αν του ζητηθεί θα το κάνει κι ας είναι δύσκολοι οι καιροί. Και μετά στα @ρχίδια μας τα μεγάλα και τριχωτά, τραλαλά!
Αν το ζητήσουμε είναι υποχρεωμένοι να μας το δώσουν. Δεν τίθεται καν θέμα διαπραγμάτευσης. Στέλνει ένα γράμμα η ΠΑΕ και το χεις χωρίς δεύτερη συζήτηση.
Αν το δεχθείς όμως να παίξεις τελικά εκεί πρέπει να πληρώσεις και το ενοίκιο (ωχ) και να βάλεις και το λαό του ΠΑΟΚ να ματώσει οικονομικά για να κατεβαίνει αθήνα να δει την ομάδα του.
Ιστορίες να περνάμε την ώρα μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νομίζετε ότι θα τους πονέσει. Ποιους θα πονέσει και γιατί να τους πονέσει???? Θα μας έχουν και από κοντά και με το παραμικρό που θα κάνουμε θα μας πετάξουν έξω και από το πρωτάθλημα και η τελετή έλαβε τέλος. Βασικά χάρη θα τους κάνουμε να ζητήσουμε να παίξουμε εκεί.
- dreamwarrior
ουφ......
δεν σας αντέχω άλλο.....
γυρνάω στο ότι να 'ναι γιατί εδώ σε λίγο θα σκοτωθειτε!!!!
δεν σας αντέχω άλλο.....
γυρνάω στο ότι να 'ναι γιατί εδώ σε λίγο θα σκοτωθειτε!!!!