Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
- navigator11
Re: Προπαγανδα και λαθη στα ΜΜΕ με στοχο τον ΠΑΟΚ
νικόλα,παραείναι εδώ που τα λέμε έξυπνος για να μην πιστεύει σε βαθμό τέτοιο όσα γράφει στην ... ένταση που τα γράφει.σάνο ταϊζει τα ... αλογάκια του.απλώς.ο άνθρωπος είναι γάτα στη δουλειά του.δε βρίσκεσαι τυχαία από το υπό του μηδενός στην οικονομική κατάσταση που'ναι αυτός σήμερα.έτυχε τώρα να μπούμε εμείς στο στόχαστρο.
- desperando
- Επικοινωνία:
respectGORDON έγραψε:Στα σύγχρονα μέσα μεταφοράς φαντάζομαι ότι συμπεριλαμβάνετε και Ι.Χ. αυτοκίνητα που πηγαινοέρχονται στα γαλλοελβετικά σύνορα φορτωμένα με κάποια εκατομμύρια ευρώ, αδήλωτα και αφορολόγητα. Αλήθεια, εκείνος ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κάνει καμιά δουλειά ή μόνο τσάρκες στα κανάλια και εξαντλεί τη μαγκιά του στο κυνηγητό κακομοίρηδων φουρναραίων και περιπτεράδων που ξέχασαν να κόψουν καμιά απόδειξη ;fox 4 έγραψε: «Έχουν δίκιο να ζητάνε Μετρό. Όταν είσαι υπάνθρωπος, όταν εκπαιδεύεσαι μια ζωή για τυφλοπόντικας, τότε πρέπει να έχεις κι ένα σύγχρονο μέσο μεταφοράς.
Τώρα πώς ακριβώς να εννοήσουμε τον όρο «δουλειά»; Μια τίμια δουλειά για την οποία κάποιος άνθρωπος αμοίβεται καθαρά, φανερά και πάνω από το τραπέζι; Ή μια δουλειά που μπορεί κάποιος να κάνει ό,τι πιο βρώμικο και πιο σάπιο υπάρχει σε μια κοινωνία, όπως π.χ. να προωθεί κοπελίτσες στην πορνεία, να εκβιάζει, ή να βρίζει χυδαία σε επιλεγμένα ΜΜΕ και να βγάζει λεφτά πατώντας πάνω στη χαζομάρα αυτών που αντέχουν να τον διαβάζουν ή να τον παρακολουθούν; Μπα, αποκλείεται, δεν συμβαίνουν αυτά στον πολιτισμένο κόσμο… αυτά τα κάνουν μόνο δίποδα…fox 4 έγραψε:Όταν, τέλος πάντων, αποφασίσεις να φύγεις από την τρύπα σου και πας να δουλέψεις.
fox 4 έγραψε:Δεν υπάρχει κανένας αγώνας ποδοσφαίρου, κανένα παιχνίδι, διότι, σύμφωνα με τον κανονισμό διεξαγωγής, μία αναμέτρηση πρέπει να γίνεται ανάμεσα σε ανθρώπους.
Μμμμ… σε ποιόν κανονισμό αναφέρεστε κύριε; Στον κανονισμό που ορίζει πώς παίζεται αυτό το πανέμορφο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο ή στον κανονισμό της Παράγκας που έχτισε η ομάδα σας για να παίρνει πρωταθλήματα - στον κανονισμό που αποτελείται μόνο από τις λέξεις ενός «περίεργου»: «ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να …». Πολύ αργά τον θυμηθήκατε τον κανονισμό που καταπατήσατε, καταστρατηγήσατε και κακοποιήσατε με σκοπό να κερδίζουν χοντρά λεφτά τα αφεντικά σας και να γλύφετε κι εσείς κανένα κοκαλάκι…
Α, όλα κι όλα: εδώ θα συμφωνήσουμε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζουν άνθρωποι εναντίον ανθρώπων και όχι ποδοσφαιριστές εναντίον διπόδων με σφυρίχτρες που δεν διστάζουν να κάνουν το άσπρο-μαύρο και τη νύχτα – μέρα για να ευχαριστηθεί το αφεντικό που θα πάρει ακόμη ένα πέτσινο πρωτάθλημα… Καλά τα λέτε, μπράβο σας και συνεχίστε έτσι…fox 4 έγραψε:Άνθρωποι. Άρα παίζουν άνθρωποι εναντίον ανθρώπων και όχι ποδοσφαιριστές εναντίον διάφορων δίποδων.
Μπα σε καλό μας, όλο συμφωνούμε σήμερα. Μπράβο σας και πάλι που μάθατε τη σωστή προφορά του γράμματος Π. Για να δω τώρα, το εμπεδώσατε; Ελάτε, πείτε δυνατά μαζί μου: «Η Μπ…. του Σαλπιγγίδη είναι μεγάλη…»fox 4 έγραψε:Ο Μπάοκ ...
Οι οποίοι, τι ; Μήπως, οι οποίοι πάνε και σπάνε θέατρα μόνο και μόνο γιατί ο τίτλος της παράστασης περιέχει το όνομα μιας ομάδας που δε μας αρέσει; Α, πα, πα, δε γίνονται αυτά τα πράγματα στον 21ο αιώνα. Δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοια δίποδα…fox 4 έγραψε:οι... δίποδοι που κυνηγάγανε πόδια και πιθανώς να είχαν κρυμμένους σουγιάδες στις κάλτσες ή οι άλλοι δίποδοι οι οποίοι...
Α, γεια σου. Καλά το είπες…μα να σπάνε τα θέατρα;;; Είδες που συμφωνήσαμε πάλι ;fox 4 έγραψε:Όχι δεν είναι άνθρωποι αυτοί, δεν δέχομαι να κυκλοφορούν με δύο πόδια. Να γυρίσουν στους προγόνους τους και τον θείο Δαρβίνο. Όχι ανάμεσά μας.
Εμείς καλέ μου κύριε μια ψήφο έχουμε και δεν επηρεάζουμε και κανέναν. Όχι σαν κάτι άλλους που φαγώθηκαν να γράφουν στις φυλλάδες τι ωραία που θα περάσουμε με το πασοκ και μας προέκυψε το Δε Νομίζω Τάκη…fox 4 έγραψε:Αν υπάρχει ένας, ΕΝΑΣ, που να αισθάνεται ότι ανήκει στο ανθρώπινο είδος από αυτούς, να ασχοληθεί με το θέμα διότι αυτοί είναι που ψηφίζουν, που βγάζουν κυβερνήσεις, που επιλέγουν όσους θα διαχειριστούν τα χρήματά μας. Βεβαίως τώρα φτάσαμε σε αυτό το συμπέρασμα;
Ενώ εσείς φαντάζομαι θα αισθάνεστε πολύ άνετα αν βρεθείτε κάποιο απογευματάκι μόνος σας στην Τούμπα… όχι είπατε ; τότε με τη δική σας λογική πώς θα μπορούσα να σας χαρακτηρίσω;fox 4 έγραψε:Αυτούς τους ψευτόμαγκες οι οποίοι αισθάνονται πολύ άνετα μόνο όταν βρίσκονται ανάμεσα στους ομοίους τους.
Α, εδώ θα τα χαλάσουμε… δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μας για την πρόκριση – και δεν μπορώ να σας το περιγράψω με λέξεις, γαμώτη μου – είμαι δίποδο βλέπετε… Α, μια στιγμή !. Υπάρχει μια λέξη που περιγράφει απόλυτα το συναίσθημα μας: Κ@ύλα !fox 4 έγραψε:Όταν, όμως, ο αντίπαλός σου δεν θέλει να χαρεί τη νίκη του, αλλά το μόνο που τον απασχολεί είναι πώς θα βρίσει τον θρήνο ...
Ω, τι χαρά ! Ω, τι ευτυχία ! Η πόλη μας θα αποκτήσει μετρό ! Επιτέλους δεν θα είμαστε πια δίποδα ! Θα ζήσουμε κι εμείς στον πολιτισμό ! Εκεί που οι φυλλάδες ενημερώνουν πολιτισμένους ανθρώπους για τα κρασιά «Ντα Πίπα», και χρησιμοποιούν πρωτοσέλιδα λέξεις όπως ρούφα, φύσα, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλη αηδία έρχεται στο άρρωστο κεφάλι του εκδότη τους…fox 4 έγραψε:Τώρα μπορείτε να ζητήσετε πάλι Μετρό και θα μας έχετε συμμάχους. Στηρίζουμε τον, στα λόγια, καλύτερο φίλο του... ανθρώπου.
ΜΠε τις υγείες σας…
- PRAKTORINOS
Τραγικκή η εκτίμησή σου.Federacion έγραψε:αψυχολόγητη μαλ@κκία...
Δυστυχώς.
Ποιος ειναι η κοτα τωρα Θεμο....?ολαΠΑΟΚ έγραψε:Ο Θέμος Αναστασιάδης, με γραπτή του δήλωση που λάβαμε πριν από λίγο, ισχυρίζεται πως ουσιαστικά δεν έγραψε ο ίδιος το κείμενο της εφημερίδας «Πρωταθλητή» που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους κύκλους των οπαδών της ομάδας και όχι μόνο.
«Όταν γίνονται λάθη όποιος είναι επικεφαλής πρέπει να αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη. Ετσι κάνουν οι έντιμοι άνθρωποι. Γι αυτό θέλω να εκφράσω κατηγορηματικά την θλίψη μου και ειλικρινά την ντροπή μου για κάποιους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που εμφανίσθηκαν σε κείμενό μου εις βάρος φιλάθλων και οπαδών του ΠΑΟΚ.
Ζητώ δημόσια συγνώμη για τις φράσεις αυτές που όσοι με γνωρίζουν εδώ και 25 χρόνια στη δημοσιογραφία ξέρουν ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε κανένα Μέσο, τηλεόραση ή εφημερίδα εναντίον οιουδήποτε.
Πάρα ταύτα, επειδή εν τη απουσία μου, συμπληρώθηκε με αυτές τις λέξεις ένα κείμενο που υπογράφω, αναλαμβάνω την ευθύνη του σοβαρού ηθικού ζητήματος που δημιουργήθηκε και ορθώς ενόχλησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Ελπίζω να δεχθούν την ευθύτατη και ειλικρινή συγνώμη μου όσοι δικαίως προσεβλήθησαν» αναφέρει η ανακοίνωση. Κύκλοι του Θέμου Αναατασιάδη, προσπάθησαν εδώ και δύο ημέρες να έρθουν σε επαφή και με την ΠΑΕ, έτσι ώστε να λυθεί η παρεξήγηση και να δοθούν οι απαιρέτητες εξηγήσεις.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η υπογραφή του Θέμου έχει την παρακάτω μορφή:
Θέμος ''κοκοκος'' Αναστασιάδης=
Θέμος ''κοκοκος'' Αναστασιάδης=
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 09 Φεβ 2011, 01:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Να μας ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ο κύριος Θέμος ότι δεν είναι δικό του.
Αν έχει την υπογραφή του, είναι δικό του.
Μεγάλος άνθρωπος είναι θα πρέπει να ξέρει ότι την πτσα και την υπόγραφή πρέπει να ξέρεις που τη βάζεις.
Αν έχει την υπογραφή του, είναι δικό του.
Μεγάλος άνθρωπος είναι θα πρέπει να ξέρει ότι την πτσα και την υπόγραφή πρέπει να ξέρεις που τη βάζεις.
-
Ούτε αποδείξεις, ούτε τίποτα.
Ω γέγραφε, γέγραφε (και υπέγραφε)! Ας πρόσεχε.
Τώρα είναι αργά για ψευδο-κωλοτούμπες...
Ω γέγραφε, γέγραφε (και υπέγραφε)! Ας πρόσεχε.
Τώρα είναι αργά για ψευδο-κωλοτούμπες...
Εγώ δέχομαι την συγνώμη οποιουδήποτε.
Απο τον συγκεκριμένο τύπο όμως που είχε πρόβλημα με την δικαιοσύνη για να γίνει δεκτή θα πρέπει να μας αναφέρει το όνομα αυτού που έγραψε το συγκεκριμένο άρθρο με την υπογραφή του.
Και εν συνεχεία να τον απολύσει αν όχι να τον μηνύσει μιας και προωθεί την ΒΙΑ καθότι μιλάμε για δημόσιο πρόσωπο και όχι για κάποιο απλό οπαδό.
Μέχρι τότε δεν μπορώ να δεχτώ ή να πιστέψω το παραμικρό.
Αν τώρα είσαι τόσο αθώος όπως μας λές είναι κρίμα να έχεις στις τάξεις σου δίποδα να γράφουν δημόσια κείμενα με την υπογραφή σου την οποία θα πρέπει πολύ καλά να ξέρεις που βάζεις ή σε ποιον την εξουσιοδοτείς.
Απο τον συγκεκριμένο τύπο όμως που είχε πρόβλημα με την δικαιοσύνη για να γίνει δεκτή θα πρέπει να μας αναφέρει το όνομα αυτού που έγραψε το συγκεκριμένο άρθρο με την υπογραφή του.
Και εν συνεχεία να τον απολύσει αν όχι να τον μηνύσει μιας και προωθεί την ΒΙΑ καθότι μιλάμε για δημόσιο πρόσωπο και όχι για κάποιο απλό οπαδό.
Μέχρι τότε δεν μπορώ να δεχτώ ή να πιστέψω το παραμικρό.
Αν τώρα είσαι τόσο αθώος όπως μας λές είναι κρίμα να έχεις στις τάξεις σου δίποδα να γράφουν δημόσια κείμενα με την υπογραφή σου την οποία θα πρέπει πολύ καλά να ξέρεις που βάζεις ή σε ποιον την εξουσιοδοτείς.
Η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να πηγαίνει να παρακολουθήσει την παράσταση "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ".
Συγκεκριμένα η κόρη του συγγραφέα του έργου είπε σε αθλητική εφημερίδα ότι ο πρόεδρος των Πειραιωτών κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ίδια, της τόνισε πως θα παρακολουθήσει την παράσταση.
Μάλιστα και ο συγγραφέας Σταύρος Τσιώλης κάλεσε τον Μαρινάκη να παρακολουθήσει το έργο. Όπως αναφέρουν κύκλοι του ισχυρού άντρα των Πειραιωτών, όλο αυτό γίνετε για να διαφημίσουν το προϊόν τους.
Ήδη μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή με την επίθεση 40 ατόμων στο θέατρο, το έργο έχει πάρει μεγάλη προβολή.
Συγκεκριμένα η κόρη του συγγραφέα του έργου είπε σε αθλητική εφημερίδα ότι ο πρόεδρος των Πειραιωτών κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ίδια, της τόνισε πως θα παρακολουθήσει την παράσταση.
Μάλιστα και ο συγγραφέας Σταύρος Τσιώλης κάλεσε τον Μαρινάκη να παρακολουθήσει το έργο. Όπως αναφέρουν κύκλοι του ισχυρού άντρα των Πειραιωτών, όλο αυτό γίνετε για να διαφημίσουν το προϊόν τους.
Ήδη μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή με την επίθεση 40 ατόμων στο θέατρο, το έργο έχει πάρει μεγάλη προβολή.
- abc_o_ karpouzas

το ΠΑΟΚι ζειν εστι φιλοσοφειν
τελικα αναμεταξη μας εκτος απο........διποδους τριποδους και το μ2@νι της μητερας τους....
εχουμε και καλιτεχνες σαν τον απο πανω με σατυρικο χιουμορ που παραπεμπει στους αρχαιους τραγωδους κωμωδους και τον χρυσο αιωνα του περικλεου σας ....θεμο μου βεβαιως βεβαιως

ρεεεεεεεεεεεεε φατσα ο κλαρινακ...οπαιχτης
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Μάγκες, ο Θέμος Αναστασιάδης στις 12:10, δηλαδή σε 30 λεπτά από τώρα θα δώσει συνέντευξη στο Ραδιόφωνο του Libero ζωντανά στον Γιώργο Ζαγόρα.
Όσοι πιστοί, προσέρθετε.
Όσοι πιστοί, προσέρθετε.
- PRAKTORINOS
Πιστός σε τι;
Στο Libero ή στον παραγωγό του;
Πάντως, σωστός ο Ζαγόρας,
μπράβο πασά μου,
δώσε βήμα στο @ρχίδι
που βρίζει ολόκληρο τον ασπρόμαυρο λαό.
Στο Libero ή στον παραγωγό του;
Πάντως, σωστός ο Ζαγόρας,
μπράβο πασά μου,
δώσε βήμα στο @ρχίδι
που βρίζει ολόκληρο τον ασπρόμαυρο λαό.
Ζαγορας...
Έλα 565 έχεις δίκαιο έτσι ακριβώς είναι
667 ναι αυτο συμβαίνει στα γραφεία
852 αυτός που λες είναι
951 ο ποντικος στην ΠΑΕ είναι αυτός που λες
Ο ΑΠΌΛΥΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ είναι ο ζαγορας......
Έλα 565 έχεις δίκαιο έτσι ακριβώς είναι
667 ναι αυτο συμβαίνει στα γραφεία
852 αυτός που λες είναι
951 ο ποντικος στην ΠΑΕ είναι αυτός που λες
Ο ΑΠΌΛΥΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ είναι ο ζαγορας......