Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
plato6

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από plato6 »

όχι υπάρχουν μόνο,υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα αυτές οι φωνές.Το θέμα είναι εμείς να μην τις ακούμε και προπαντός να μην τις μεταδίδουμε.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

Falegkos έγραψε:στα τετοια σας τη λενε στο ραδιο...ας μην ερθει στο γήπεδο παλι στα τετοια μου.

Στον Ζαγορ στήριξη μέχρι τελους...αν δεν ηταν τοτε δεν θα υπήρχαμαι.
οτι και να γινει θυμάμαι αυτο και ήρεμο...ακόμη και για τα λάθη του...
δεν γίνετε να μην κανει λάθη.

ειναι ο μόνος που δεν προκιτε να κράξω ΠΟΤΕ
συμφωνω απολυτα μαζι σου..ΣΤΗΡΙΞΗ στον προεδρο...αλλα φοβαμαι αυτα τα υπουλα που μετα απο αποτυχιες βρισκουν την ευκαιρια καποιοι δηθεν και δημιουργουν θεματα και ροκανιζουν καρεκλες με μοναδικο στοχο να επωφεληθουν οι ιδιοι...διοχετευουν πληροφοριες και μετα προκαλουν συγχυση....δεν ξερω ουτε αυτους που βγηκαν στα ραδια και ουτε θελω να μαθω...μπορει να ειναι και αυτοι θυματα....δεν μπορω ομως τους αποτυχημενους που θελουν να πινουν το αιμα του ΠΑΟΚ.....
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

comealot έγραψε:Δεν μιλάμε για ραδιοφωνοπαπατζήδες,αλλά για ΠΑΟΚτσήδες 'ονόματα'
ΦΙΛΕ ακουμε λιγο και οι λοιποι εδω μεσα....δεν υπαρχουν επωνυμοι ΠΑΟΚτσηδες.....υπαρχουν επαγγελματιες ΠΑΟΚτσηδες.....οι μοναδικοι επωνυμοι ειμαστε μεις που πληρωνουμε καθε Κυριακη και οι 1300 που ηταν στο πεταλο προχθες.....

Ζαγορακη ο κοσμος σε στηριζει....μη μας προδωσεις ΠΟΤΕ
comealot

Δημοσίευση από comealot »

plato6 έγραψε:όχι υπάρχουν μόνο,υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα αυτές οι φωνές.Το θέμα είναι εμείς να μην τις ακούμε και προπαντός να μην τις μεταδίδουμε.
Λες να υπήρχαν πάντοτε?Εμένα μου θυμίζει πάντως φάση Σκόρδα,που σε 2 βδομάδες τον 'καθαίρεσαν' επί της ουσίας.Ελπίζω να μην φάμε κανέναν παπά!!!

Ε προφανώς όταν λέω επώνυμους δεν υπονοώ κάτι για την ποιότητα του ΠΑΟΚ που κουβαλάνε...όλοι ΠΑΟΚ είμαστε...απλά λέω πως τα ονόματά τους 'υπάρχουν' στην βιομηχανία του Σαλονικιώτικου οπαδοραδιοφωνατζή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος comealot την Παρ 28 Αύγ 2009, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Falegkos έγραψε:στα τετοια σας τη λενε στο ραδιο...ας μην ερθει στο γήπεδο παλι στα τετοια μου.

Στον Ζαγορ στήριξη μέχρι τελους...αν δεν ηταν τοτε δεν θα υπήρχαμαι.
οτι και να γινει θυμάμαι αυτο και ήρεμο...ακόμη και για τα λάθη του...
δεν γίνετε να μην κανει λάθη.

ειναι ο μόνος που δεν προκιτε να κράξω ΠΟΤΕ

πως γενεν αυτο??????Ο Ζαγορ εχει την απολυτη διοικηση της ομαδας ,κανει ολες τις επιλογες με κυριοτερη επιλογη τον Σαντος..

Αυτο που γινεται το θεωρω ανοητο..Κριτικη να γινεται κανονικα ,οχι στο ευκολο θυμα τον Σαντος..ο Σαντος ειναι επιλογη Ζαγορακη και μαλιστα αν μπορει θα τοξν εχει μεχρι το 2020.Αν υπαρχει προβλημα με αυτη την επιλογη πως δεν θα κραξεις και Ζαγορ?
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Εγω ενα ξέρω, οτι αυτη η πολη μικραινει πολυ τον ΠΑΟΚ.

ακριβώς....bro

τα πε παλιά και ο Αγγελος αλλά που να καταλάβουν

κλείστε επιτέλους τα κωλομήντια αυτής της πόλης

τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, φυλλάδες

και τα αυτιά στους επαγγελματίες παοκτζήδες

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Παρ 28 Αύγ 2009, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ο Αγγελος ειναι αυτος που διελυσε τον ΠΑΟΚ και τον εκανε κατωτερο της Νασιοναλ με τη μεγαλυτερη ξεφτιλα στην ιστορια της ομαδας???η μιλας για αλλον Αγγελο????
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

plato6 έγραψε:όχι υπάρχουν μόνο,υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα αυτές οι φωνές.Το θέμα είναι εμείς να μην τις ακούμε και προπαντός να μην τις μεταδίδουμε.
Λες να υπήρχαν πάντοτε?Εμένα μου θυμίζει πάντως φάση Σκόρδα,που σε 2 βδομάδες τον 'καθαίρεσαν' επί της ουσίας.Ελπίζω να μην φάμε κανέναν παπά!!!

Ε προφανώς όταν λέω επώνυμους δεν υπονοώ κάτι για την ποιότητα του ΠΑΟΚ που κουβαλάνε...όλοι ΠΑΟΚ είμαστε...απλά λέω πως τα ονόματά τους 'υπάρχουν' στην βιομηχανία του Σαλονικιώτικου οπαδοραδιοφωνατζή
έλα ρε comealot σοβαρέψου..είναι δυνατόν να συγκρίνεις Ζαγοράκη με Σκόρδα? και μόνο που σε πέρασε από το μυαλό είναι ιεροσυλία..έλεος δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

εγω συμφωνω με τον camealot. αυτο ο γιωργος ειναι γνωστη φωνη στα τοσα χρονια που ακουω ραφιοφωνο και δεν ειναι λιγα καμια 17 ειναι. πρεπει να ηταν/ειναι δεν ξερω συνδεσμιτης ενεργος σε μεγαλο συνδεσμο και αυτα που ειπε ετυχε να τα ακουσω και εγω και με ανυσηχησαν πολυ. ειμαστε πολυ κοντα στο να γκρεμισουμε οτι φτιαξαμε με πολυ κοπο και χρημα εδω και 2-3 χρονια.προτεινω ηρεμια και ψυχραιμια.
comealot

Όχι,εννοείται δεν συγκρίνω τον προπαγανδιστή με τον Ζαγόρ...συγκρίνω λίγο την κατάσταση και την ψυχολογία του οπαδού...κοίτα τα σχόλια του αγώνα και δες κριτική που γίνεται στον Ζαγοράκη

edit:Κάποιος συμφωνεί μαζί μου...θα κλάψω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος comealot την Παρ 28 Αύγ 2009, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

δηλαδή θέλετε να πείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτήν την στιγμή που θέλουν να φάνε τον Ζαγοράκη?
comealot

Όχι,λέμε ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν άτομα που θέλουν να φύγει ο Ζαγοράκης :p
Το δήλωσαν ακριβώς έτσι:Καλύτερα να φύγει ο πρόεδρος...
Δεν το λέω εγώ,το λένε αυτοί που ξέρουν κάτι,ότι κι αν είναι αυτό.Μιλάνε για προδοσία.Δεν ξέρω
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Α ρε "επωνυμοι" ΠΑΟΚτσηδες... Ανοιξτε μας τα ματια γιατι ειμαστε προβατα!

Και καλα που ειπατε μισολογα στο ραδιοφωνο και στους Ζαγοροραπτοπουλους! Τωρα μαλιστα, τη σωσατε την κατασταση!

Για να τελειωνουμε, οποιος ξερει κατι μεμπτο και επιληψιμο το λεει την αμεσως επομενη στιγμη που πεφτει στην αντιληψη του (οχι σε μια δυσκολη μερα οπως η σημερινη) και αυτο το κανει για το καλο του ΠΑΟΚ. Κανονικα με το ονομα τους! Ο ταδε κλεβει, ο δεινα ειναι προδοτης! Μονο σε σοβαρους θα δινω σημασια, ειτε ανωνυμους ειτε επωνυμους!
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Κοίτα μετά από το χθεσινό στραπάτσο λογικό είναι κάποιοι να κράξουν και τον Ζαγοράκη. Άλλα όσο και να το θέλουν να διώξουν τον Ζαγοράκη από τον ΠΑΟΚ δεν θα το καταφέρουν.
comealot

Έτσι θα έπρεπε,αλλά σκέψου τι θα γινόταν αν έλεγε σταράτα τι άκουσε ή τι πιστεύει...δεν θα γύρναγε μισός σπίτι του???Δυστυχώς είπε μισόλογα,δεν μπορούμε ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε να αρνηθούμε κάτι...πρέπει να περιμένουμε

προς plato6:Αν ακούσω σύνθημα κατά του Ζαγοράκη την Κυριακή πριν μάθω το οτιδήποτε φεύγω επιτόπου πουλάω το εισιτήριο κοψοχρονιά και δεν ξαναασχολούμαι με κάφρους...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”