Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Τι εστι Κατσικας και κανουμε ετσι?
Ειναι ο νεος Franko Baresi?
Δωστε κανενα στοιχειο...
Ειναι ο νεος Franko Baresi?
Δωστε κανενα στοιχειο...
Τον Κατσικά τον ήθελε κι η Κούλα...
Αν καταφέρει αυτή η ομαδούλα που τις ρίξαμε 3, που ο Πανιώνιος την απειλεί με χρεοκοπεία, που οι παίκτες της δεν πληρώνονται, που οι οπαδοί της στο γήπεδο δεν γεμίζουν ούτε μία αντίστοιχη θύρα 4, να μας τον πάρει θα μάστε έλεος..
Τώρα αν τον χάσουμε, από τον Περούκα, και σε 2 χρόνια δίνουμε 2 χαρτιά και 3 παίκτες μας για τον πάρουμε, θα μαστε ακόμα πιο μάπα...
Εδώ πήγαν να μου κρατήσουν τον Κουρδάκη... Τον Κατσικά θα τον αφήσουν;;;;
Ελπίζω να τον κλείσουμε χωρίς πολλά-πολλά άμεσα...
@Rizla το μεγαλύτερο ταλέντο της γριάς, 20 χρονών, κεντρικός αμυντικός, με πολύ καλή σωματοδομή, και πολύ μεστό για την ηλικία του παιχνίδι..
Αν καταφέρει αυτή η ομαδούλα που τις ρίξαμε 3, που ο Πανιώνιος την απειλεί με χρεοκοπεία, που οι παίκτες της δεν πληρώνονται, που οι οπαδοί της στο γήπεδο δεν γεμίζουν ούτε μία αντίστοιχη θύρα 4, να μας τον πάρει θα μάστε έλεος..
Τώρα αν τον χάσουμε, από τον Περούκα, και σε 2 χρόνια δίνουμε 2 χαρτιά και 3 παίκτες μας για τον πάρουμε, θα μαστε ακόμα πιο μάπα...
@Rizla το μεγαλύτερο ταλέντο της γριάς, 20 χρονών, κεντρικός αμυντικός, με πολύ καλή σωματοδομή, και πολύ μεστό για την ηλικία του παιχνίδι..
Α και από τον άλλον τον Στάμου, που πήραμε από τη γριά, ο Κατσικάς είναι 10 φορές πιο έτοιμος να σταθεί στην ομάδα...
Ρε παιδιά....καλά εγώ γιατί δεν τον ξέρω αυτόν...Παρακολουθούσα τον Ηρακλή όταν έπαιζε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα...

Ουτε εγω τον ξερω αλλα για να υπαρχει ενδιαφερον δεν μπορει κατι θα εχουν δει...
Ειναι μικρος παντως και διπλα στον Κονδορα αν εχει ταλεντο θα γινει καλος παιχτης ελπιζω.
Εχουμε και το παραδειγμα του Στελιου...
Ειναι μικρος παντως και διπλα στον Κονδορα αν εχει ταλεντο θα γινει καλος παιχτης ελπιζω.
Εχουμε και το παραδειγμα του Στελιου...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Στα "ασπρόμαυρα" ο Γιάννου
Ποδόσφαιρο, Μεταγραφές 28 Σεπ. 2011 18:19 - Από Κώστας Πετρωτός
Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο πρώην επιθετικός της Καβάλας μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ. Πότε αναμένεται να προπονηθεί ο νεαρός φορ
Σχολιάστε
Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται και επίσημα ο Απόστολος Γιάννου. Ο νεαρός επιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του "Δικεφάλου" και το μόνο που εκκρεμούσε ήταν η απόφαση της ΕΠΟ, μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον έτοιμος να ντυθεί και επίσημα στα ασπρόμαυρα.
Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα είναι η επικύρωση των βαθμολογιών από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όμως, το θέμα είναι τυπικό και το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ μπορεί να αρχίσει προπονήσεις με το "Δικέφαλο".
Η γραμμή που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ είναι να μην ασχοληθεί με καμία περίπτωση πριν να περάσουν τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με τη Ρούμπιν Καζάν και τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση τη Δευτέρα (3/10), ενώ δεν αποκλείεται να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας την Παρασκευή (30/9), όταν ο "Δικέφαλος" θα επιστρέψει από το Καζάν.
Ποδόσφαιρο, Μεταγραφές 28 Σεπ. 2011 18:19 - Από Κώστας Πετρωτός
Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο πρώην επιθετικός της Καβάλας μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ. Πότε αναμένεται να προπονηθεί ο νεαρός φορ
Σχολιάστε
Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται και επίσημα ο Απόστολος Γιάννου. Ο νεαρός επιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του "Δικεφάλου" και το μόνο που εκκρεμούσε ήταν η απόφαση της ΕΠΟ, μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον έτοιμος να ντυθεί και επίσημα στα ασπρόμαυρα.
Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα είναι η επικύρωση των βαθμολογιών από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όμως, το θέμα είναι τυπικό και το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ μπορεί να αρχίσει προπονήσεις με το "Δικέφαλο".
Η γραμμή που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ είναι να μην ασχοληθεί με καμία περίπτωση πριν να περάσουν τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με τη Ρούμπιν Καζάν και τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση τη Δευτέρα (3/10), ενώ δεν αποκλείεται να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας την Παρασκευή (30/9), όταν ο "Δικέφαλος" θα επιστρέψει από το Καζάν.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αν πιασει κ αυτος οπως ο κλαους βγαλαμε φορ για τα εππομενα 5 χρονια
gika έγραψε:Τον Κατσικά τον ήθελε κι η Κούλα...
Μην τους χαρακτηριζεις ρε φιλε χωρις να ξερεις τι σκεφτονται! Αν τον θελουμε θα τον παρουμε!
Εδω μεσα ξεσκιστιμαμε με τον πουγιολ τον σανκαρε χωρις να λογαριαζουμε εαν τον θελει ο προπονητης και η διοικηση! Και το εκμεταλλευτηκε ο ρουλης επικοινωνιακα και βγαζει προς τα εξω οτι τους προτιμησε απο εμας!
Φτανει με τις απελπισμενες κραυγες, εμπιστοσυνη στην ομαδα παρει δεν παρει καποιον.
Μας απεδειξαν οτι ξερουν τι κανουν, εμενα μου αρκει.
Photis έγραψε:Ρε παιδιά....καλά εγώ γιατί δεν τον ξέρω αυτόν...Παρακολουθούσα τον Ηρακλή όταν έπαιζε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα...
τραυματίας παρα πολυ καιρό (κανα 5αμηνο κοντα) και δεν τον είδαμε.
- fiorentinos
Έπαθε ρήξη χιαστού το Φλεβάρη ο Κατσικάς.Κατά τα άλλα ψηλός, αθλητικός και δυνατός παίκτης.Θα βοηθήσει αν αποκτηθεί.Και έχεις και τον κλεισμένο Γιάννου επίσης με θετικά στοιχεία.
Με αυτούς τους δύο αποκτάς περισσότερο βάθος στο πάγκο, αποκτάς δύο νέους Έλληνες παίκτες, έχεις το θετικό του Μπόλονι στο παγκο και χαμηλώνεις τον μέσο όρο ηλικίας...Μιά χαρά το βρίσκω!!!!!!

Με αυτούς τους δύο αποκτάς περισσότερο βάθος στο πάγκο, αποκτάς δύο νέους Έλληνες παίκτες, έχεις το θετικό του Μπόλονι στο παγκο και χαμηλώνεις τον μέσο όρο ηλικίας...Μιά χαρά το βρίσκω!!!!!!

- ΑποστόληςΑ
συμφωνω με τον Αποστολη.. που να το βρεις το f στο "ουκ εν τω πολλω";
- pagotatzis
RoMaN έγραψε:Όσο θα κάνουμε "μεταγραφές καλοκαιριού 2011", η θερμοκρασία δεν θα πέσει..!!![]()

λέω και εγώ γιατί έχουμε 30 βαθμούς ακόμα εδώ στην γερμανία
μην το κλείσετε ποτε

Βασικά ο λόγος που το κλίμα για τον Κατσικά είναι τόσο θερμό εδώ μέσα είναι γιατί πέρυσι στην Τούμπα είχε κάνει ματσάρα και απο εκεί κυρίως τον θυμόμαστε πολλοί...