Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Totem_pk »

Με το καλο να ερθει και ο Μαξ στην ομαδαρα μας.
Ο Αουγκουστο αν ειναι να φυγει ας φυγει μετα τα ματς με την Χαιντουκ. Ενα ματς ειναι ας μεινει να ειναι διαθεσιμος.
Εαν ερθει ο Μαξ και φυγει ο Αουγκουστο χρειαζομαστε και εναν ακομη τιμιο χαφ εκτος κιαν θελουμε να κτυπησουμε ολους τους στοχους οποτε και ο τριτος της παρεας εκει να ειναι ποιοτικοτερος και ποιο γρηγορος του Σβαμπ.

Καλο για τσαουση να παει δανεικος αλλα με ορο συμβολαιου να παιξει 25 ματς τουλαχιστον και ΧΩΡΙΣ κανενα δικαιωμα αγορας.
Αν βρισκαμε μια ομαδα για να παει δανεικος και ο Φελιπε να παξει καμια 20αρια ματς μπας και ξεμπλοκαρει το παλικαρι.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

renegade έγραψε:Μα αφού εκανε αναλύσεις αυτός και η ομάδα του του ριπρεςς :lol:
Ότι πιο τραγικό υπάρχει στον τραγικό χώρο των αρδ του ΠΑΟΚ
:lol: :lol:
Πραγματικά αν μπούνε σε μια σελίδα τα περσινα μόνο μαργαριτάρια από τις... αναλύσεις θα κλαιγαμε, αλλά ποιος έχει χρόνο να ασχολείται. Θα μου πεις εδώ ο κόσμος ακούει τον Γκρου το ραπτόπουλο για μπάλα μετά από χίλιες ξεφτίλες του, σε αυτούς θα κολλούσε; Αυτοί έχουν κι ένα πιο προχω ύφος ντυνοντας τις πιπες με στατιστικά δεδομένα

Και όσο για Κόλκα, μετά τα φετινά νομίζω πως η ΠΑΕ για κάποιον λόγο τον τρολαρει και αυτόν και τους άλλους ρεπόρτερ. Σκατά πληροφορίες για μεταγραφές έχει κι αυτός και οι άλλοι. Από το εξωτερικό τα μαθαίνουν ολα
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθεί πρώτα ο Μαξίμοβιτσ, τώρα που πιέζουμε και είμαστε κοντα σε συμφωνία, απ' ότι φαίνεται. Αν πουλήσουμε τον Αύγουστο και μυριστούν οι Ισπανοί χρήμα, μετά θα μας πιουν το αίμα!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μπορουμε από την άλλη να παρουμε τν Σέρβο κ να κρατήσουμε κ τν Αουγκουστο..
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Καλά, αν παίρναμε τον Σέρβο και έμενε και ο Αουγκούστο, θα ήταν το ιδανικό, αλλά νομίζω ότι ο Βραζιλιάνος πιέζει για την μεταγραφή του όπως πιέζει ο Σέρβος την Χετάφε, αν και εδώ υπάρχει μία τεράστια διαφορά, ότι ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο μέχρι το '26 ενώ του Σέρβου λήγει το καλοκαίρι του '24.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ανακοινώθηκε ο Οζντοεφ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

psaras
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Dark Knight έγραψε:Καλά, αν παίρναμε τον Σέρβο και έμενε και ο Αουγκούστο, θα ήταν το ιδανικό, αλλά νομίζω ότι ο Βραζιλιάνος πιέζει για την μεταγραφή του όπως πιέζει ο Σέρβος την Χετάφε, αν και εδώ υπάρχει μία τεράστια διαφορά, ότι ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο μέχρι το '26 ενώ του Σέρβου λήγει το καλοκαίρι του '24.
Εγώ και σε αντίθεση με ότι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος δεν βλέπω καμία ιδιαίτερη κάψα και πίεση του Ντουγκλας να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Το ιδεατό για μένα είναι να μείνει καθώς είναι δεδομένο πως με τον Οζντοεφ μπορεί να αποτελέσει ένα υψηλού επιπέδου δίδυμο.

Φέρνεις και Μαξίμοβιτς αν όλα πάνε καλά και περάσεις ομίλους και έχεις μια τριάδα πραγματικά δυνατή.

Μην ξεχνάμε ότι με Ευρώπη μέσα τα ματς μπορούν να προσεγγίσουν τα 60 και μιλάμε για μια θέση που οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες είναι συχνό φαινόμενο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

εγώ θα ανοίξω του...

Εικόνα

και του...

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Psaras την Δευ 07 Αύγ 2023, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paokarakis

Δημοσίευση από paokarakis »

Παντως βλέπω πως Μαξιμοβιτς και Οζντοεβ κλέβουν μπάλες μαρκαροντας με σώμα! Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ που δεν βρήκε παίχτες που να την κλέβουν την μπάλα μην κάνοντας τίποτα αφού θα σφυριζονται όλα φάουλ στην σουπερλιγδα. ΥΓ. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήραμε φάουλ εκτός περιοχής μετά την σεζόν του Κουρτιτς μέχρι σήμερα?

:twisted: :twisted: :roll: :roll:
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μεγαλα λογια δε θα πω, απλα προαισθημα. Ο Οζντοεφ με την προσωπικοτητα που βλεπω οτι εχει, θα μας θυμισει οτι πιο κοντινο σε Παμπλο οσον αφορα leadership.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άντε ανοίξτε topic!

https://www.paokfc.gr/nea/20230807-ston ... ed-ozdoev/

Εγώ προειδοποίησα.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Αν ερθει Μαξιμοβιτς, το ανοιγω εγω! Τελευταιο που ανοιξα ηταν Βιερινια η επιστροφη... just saying!
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

φίλε εμείς ρίχνουμε τζιφοβουντου...δεν θα μας πάρεις την δόξα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”