21. Baba Rahman
- smoothcriminal1926
Re: 21. Baba Rahman
Χρειάζεται πάγκο επειγόντως. Εκτός τόπου και χρόνου. Πλέον, πέρα απο το σωματικό κομμάτι, υστερεί και πνευματικά. Δυστυχώς δεν έχεις παίχτη να τον ξεκουράσεις. Ας ελπίσουμε να αλλάξει αύριο αυτό.
Είναι φυσιολογικό όταν το σώμα τα έχει "φτύσει", να αρχίσει να θολώνει το μυαλό
Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω
Φωνάζουμε όλοι ότι χρειάζεται ανάσες
Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω
Φωνάζουμε όλοι ότι χρειάζεται ανάσες
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θα τον αδικήσω αν εξαφανιστεί από προσώπου γης καναδυό μέρες, τύπου Rodman...απλά αυτός θα πάει σε κανένα χωριό 150 κατοίκων να ηρεμήσει 

Ένας από τους περσινούς mvp.
Η εικόνα του είναι καθαρά απόρροια της κόπωσης και πνευματικής και σωματικής.
O Soares πέρσι κατέγραψε 21 συμμετοχές με μέσο όρο άνω των 70 λεπτών.
Αυτό φέτος δεν υπάρχει.
Η εικόνα του είναι καθαρά απόρροια της κόπωσης και πνευματικής και σωματικής.
O Soares πέρσι κατέγραψε 21 συμμετοχές με μέσο όρο άνω των 70 λεπτών.
Αυτό φέτος δεν υπάρχει.
-
Και χθες ανυπαρκτος και επικινδυνος
Και τα 2 γκολ απο την μερια του οπου δεν κανει καν προσπαθεια να μαρκαρει
Μου θυμιζει κατι γκολ που τρωγαμε με βιερινια με ρουλη
Και τα 2 γκολ απο την μερια του οπου δεν κανει καν προσπαθεια να μαρκαρει
Μου θυμιζει κατι γκολ που τρωγαμε με βιερινια με ρουλη
ο παικτης τα εχει φτυσει.. ειναι τραγικο αυτο που του κανουν... με λεβαδιακο δεν μπορουσε να κανει κοντρολ και ξεκινησε και χθες.. δηλαδη τι να περινενουμε την κυριακη.. αν του βαλει απο εκει κανενα π.φερνατντες θα κλαιμε..
- john4serres
Επαναλαμβάνω ότι οι εμφανίσεις του σε σχέση με πέρυσι, είτε ξεκούραστος είτε κουρασμένος, είναι 2 επίπεδα κάτω και αμυντικά και σε φάση ανάπτυξης.
Σαν κάτι να τον κρατάει πίσω φέτος, όταν πάει να ανοίξει στο τρέξιμο από την αρχή της χρονιάς μοιάζει με συγκαμένο, δεν ξέρω αν έχει και κάποιο θέμα τραυματισμού που δεν φεύγει από πέρυσι, αλλά μου έχει λείψει πολύ εκείνος ο αέρινος διασκελισμός που σε συνδυασμό με την πλαστικότητα του, άφηνε τους αντιπάλους παγωτά.
Σαν κάτι να τον κρατάει πίσω φέτος, όταν πάει να ανοίξει στο τρέξιμο από την αρχή της χρονιάς μοιάζει με συγκαμένο, δεν ξέρω αν έχει και κάποιο θέμα τραυματισμού που δεν φεύγει από πέρυσι, αλλά μου έχει λείψει πολύ εκείνος ο αέρινος διασκελισμός που σε συνδυασμό με την πλαστικότητα του, άφηνε τους αντιπάλους παγωτά.
Στη κατάσταση που βρίσκεται ο μπάμπα περισσότερο θα έπρεπε να ψάχνουμε για βασικό αριστερό μπακ.
- ΑποστόληςΑ
Ο φετινός Baba είναι χειρότερος του περυσινού, ο Despodov το ίδιο, ο Brandon το ίδιο
Αν βάλουμε στην εξίσωση και την απουσία Κουλιε και Meite...
Αν βάλουμε στην εξίσωση και την απουσία Κουλιε και Meite...
- ΑποστόληςΑ
Σήμερα ήταν σχετικά καλός. Καλύτερος πάντως απ' ό,τι περίμενα μετά από τόσα λεπτά στην Ισπανία.
Πρώην ποδοσφαιριστής κατήντησε.
Χρειαζόμαστε αριστερό μπακ το καλοκαίρι για βασικό.
Χρειαζόμαστε αριστερό μπακ το καλοκαίρι για βασικό.
Εκτός τόπου και χρόνου,τσοκο Μαροκανα κ ευγενική χορηγία το πρώτο γκολ γιατί παίζεις λες και έχεις κανονίσει μπάφο
Βρε άντε του Θεού, αφήνεις την θέση σου χωρίς λόγω βγαίνοντας προς τον άξονα και αφού έχεις χάσει το μαρκάρισμα και η μπάλα πηγαίνει στην πλευρά από την οποία λείπεις, πηγαίνει πολύ σωστά και καλύπτει ο μιχαηλίδης και εσύ αντί να πας να καλύψεις το κενό πίσω από τον Γιάννη πας να μαρκάρεις που?
Που μαμω τον ξεσταυρι μου...ΠΟΥ?
Μας έχεις γανιασει όλη την σεζόν και συ και ο κοταρσκι
Βρε άντε του Θεού, αφήνεις την θέση σου χωρίς λόγω βγαίνοντας προς τον άξονα και αφού έχεις χάσει το μαρκάρισμα και η μπάλα πηγαίνει στην πλευρά από την οποία λείπεις, πηγαίνει πολύ σωστά και καλύπτει ο μιχαηλίδης και εσύ αντί να πας να καλύψεις το κενό πίσω από τον Γιάννη πας να μαρκάρεις που?
Που μαμω τον ξεσταυρι μου...ΠΟΥ?
Μας έχεις γανιασει όλη την σεζόν και συ και ο κοταρσκι