15. William Troost-Ekong
Re: 15. William Troost-Ekong
Και οι δύο Αφρικανοί είναι ταμάμ για κάποιο αραβικό πρωτάθλημα. Νομίζω και οι ίδιοι το θέλουν. Ελπίζω μόνο οι πετρελαιάδες να είναι διατεθειμένοι να δώσουν κάποια χρήματα για να τους αποκτήσουν.
Αυτό υποψιάζομαι κι εγώ. Ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρηση του.Daskalos_4 έγραψε:Ηρεμα αφερφια, ολοι χρειαζονται εδω που φτασαμε.![]()
Φερε χρημα και πανε στο καλο.
Παντως, για να εκανε τετοιες δηλωσεις υποψιαζομαι πως τα εχουνε σπασει με διοικούντες και προπονητη λογω της αντιεπαγγελματικης του συμπεριφοράς.
- AlxNeapoli1
Τι να πω πια, γελας με τον τραυματισμενο παικτη μας.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μα κι εσείς να φύγει θέλετε

- Μπαρκαρούτσος
- Σουριναμέζος
Τέσσερεις Αφρικανούς πήραμε φέτοςpapwolf έγραψε:Γενικά και οι δύο Αφρικανοί που πήραμε φέτος βγήκαν περιπτωσάρες.
Θα μπορούσαμε με τα λεφτά του Εκόνγκ συν τα χρήματα που θα γλιτώναμε από πιθανή αποχώρηση του Νορβηγού, να φέρναμε δύο αξιοπρεπέστατα δεξιά σέντερ μπακ. Αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...
- AlxNeapoli1
Με μαθατε? Κανω αυτο που εκανες στο τοπικ του Σαματα φιλε μου αν δεν το καταλαβες για να δεις ποσο λαθος ειναι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, οκ. Σε μάθαμε.
- Μπαρκαρούτσος
- PAOK_Antarctica
- AlxNeapoli1
Δεν μου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις αδερφε, εδω μεσα θελω να μπαινω για χαβαλε και για ενημερωση.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι, μετά το είδα.
- Amsterdamer_87
Παντα αυτου του στυλ οι χαρακτηρες μου δημιουργουν μια αηδια..
Να φυγεις,να πας αλλου..
Να φυγεις,να πας αλλου..
* Δίκιο έχεις, το διόρθωσα.Σουριναμέζος έγραψε:Τέσσερεις Αφρικανούς πήραμε φέτοςpapwolf έγραψε: Από τους τέσσερις Αφρικανούς που πήραμε φέτος οι δύο βγήκαν περιπτωσάρες.
Θα μπορούσαμε με τα λεφτά του Εκόνγκ συν τα χρήματα που θα γλιτώναμε από πιθανή αποχώρηση του Νορβηγού, να φέρναμε δύο αξιοπρεπέστατα δεξιά σέντερ μπακ. Αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...
Τελικά μπορεί να ξαναπαίξεις με την ΠΑΟΚάρα μας.
Τουλάχιστον ένα ματς.. Χρήσιμος θα είσαι σίγουρα ειδικά αν φτάσουμε στα πέναλτι..
Έχεις εμπειρία από πέναλτι που καίνε..
Τουλάχιστον ένα ματς.. Χρήσιμος θα είσαι σίγουρα ειδικά αν φτάσουμε στα πέναλτι..
Έχεις εμπειρία από πέναλτι που καίνε..
- Μπαρκαρούτσος
Δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει ο προπονητής να βάλει παίκτη που δεν έπαιξε 2-3 μήνες, για έναν μόνο αγώνα..
Μόνο αν κερδίζουμε στο 115 με ένα γκολ διαφορά και βάλει τρίτο στόπερ γιατί η φενερ θα έχει βάλει μέσα 4 επιθετικούς και ο κεντζιορα θα χάνει κεφαλιές από τον τζεκο . Βέβαια εγώ θα έχω πάθει εγκεφαλικό ήδη όποτε δεν θα το δω, για να προετοιμάσω εσάς το γράφω
Το point του ποσταρίσματος είναι η ευχή ο παίκτης να προλάβει να είναι διαθέσιμος σε ένα ματς.
Επειδή μόνο ένα ματς μπορεί να προλάβει, νομίζω ότι είναι αδιάφορο αν θα παίξει ή όχι..
Μόνο 11 φανέλες στα ασπρόμαυρα θα βλέπουμε.. Δε νομίζω να είμαστε σε ψυχική κατάσταση να ξεχωρίζουμε πρόσωπα..
Καλή αποθεραπεία λοιπόν..

Επειδή μόνο ένα ματς μπορεί να προλάβει, νομίζω ότι είναι αδιάφορο αν θα παίξει ή όχι..

Μόνο 11 φανέλες στα ασπρόμαυρα θα βλέπουμε.. Δε νομίζω να είμαστε σε ψυχική κατάσταση να ξεχωρίζουμε πρόσωπα..

Καλή αποθεραπεία λοιπόν..