Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Αν ο φορ, ο ένας χαφ (έστω) και ο μεσοεπιθετικός είναι καλοί παίχτες και το επίπεδο τους είναι πάνω από τον μέσο όρο του ρόστερ, τότε όλες αυτές οι κινήσεις με Κεντζιορα, Μπαμπα και λοιπά θα είναι μια χαρά.
Δηλαδή ο Σαχοφ, ο Κανιας, ο Λημνιός και λοιπά δεν ήταν παιχταραδες, αλλά μια χαρά συμπλήρωναν τους άλλους που ήταν.
Τώρα αν και ο φορ και ο χαφ είναι μέτριοι, εκεί θα είμαστε ζορικα.
Δηλαδή ο Σαχοφ, ο Κανιας, ο Λημνιός και λοιπά δεν ήταν παιχταραδες, αλλά μια χαρά συμπλήρωναν τους άλλους που ήταν.
Για να αλλαξουμε λιγο θεμα, το συμβολαιο του Μουριελ ληγει του χρονου και εχει κιολας και το εμας με εναν στο παιχνιδι του, οπως ειπες καποιος αρδ.
https://www.transfermarkt.com/luis-muri ... ler/119228
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.transfermarkt.com/luis-muri ... ler/119228
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Δεκτό φίλε μου.Blackgr4 έγραψε:
Δεν τολμώ να φανταστώ τι φαίνεται παράλογο και τι λογικό στο μυαλό του μέσου ΠΑΟΚτσή αδερφέ μου.
Στα δικά μου τα μάτια (που δηλώνω πλήρως άμπαλος και δεν ξέρω καν τι σχήμα έχει το τόπι) το να φέρουν τον Κεντζιόρα ως αντί-Κάργα ισοδυναμεί με ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ για τη θέση.
-Όλοι οι ΑΡΔ έβγαλαν πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε (κάποιοι είπαν βρήκε τη χρυσή τομή.. κρατήστε το αυτό) με φορ.
-Όλοι οι ΑΡΔ είπαν πως περιμένουμε να μείνει ελεύθερος, οπότε μάλλον πρόκειται για ομάδα που έπεσε, γιατί δεν βλέπω άλλο λόγο να τον αφήσει η ομάδα του ελεύθερο χωρίς αντάλλαγμα πέραν από το να ξεφορτωθεί ένα μεγάλο συμβόλαιο.
-Ο Τοσκίτσης είπε πως πρόκειται για έμπειρο φορ.
Λέτε να ψήσαμε τον μακαρονά; Άλλες περιπτώσεις με αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν;
-Όλοι οι ΑΡΔ είπαν πως περιμένουμε να μείνει ελεύθερος, οπότε μάλλον πρόκειται για ομάδα που έπεσε, γιατί δεν βλέπω άλλο λόγο να τον αφήσει η ομάδα του ελεύθερο χωρίς αντάλλαγμα πέραν από το να ξεφορτωθεί ένα μεγάλο συμβόλαιο.
Λέτε να ψήσαμε τον μακαρονά; Άλλες περιπτώσεις με αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν;
Μπαράλες!Blackgr4 έγραψε:-Όλοι οι ΑΡΔ έβγαλαν πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε (κάποιοι είπαν βρήκε τη χρυσή τομή.. κρατήστε το αυτό) με φορ.

Ελπιζω μονο το "δεν κανει να βγει παραεξω το ονομα" να σημαινει για να μην χαλασει και οχι "δεν κανει να βγει το ονομα μεχρι να βγει η φορτσα αυριο".
Όπως είχα γράψει και πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος έτσι και τώρα,θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν πάρουμε κετζιορα για τρίτο στόπερ.
ένας παίκτης που σε πάρα πολλα παιχνίδια ( θα ) είναι πιο χρήσιμος ακόμα και από τον ινγκι
ένας παίκτης που σε πάρα πολλα παιχνίδια ( θα ) είναι πιο χρήσιμος ακόμα και από τον ινγκι
- navigator11
Απορώ ποιός μπορεί να επισκέπτεται καν το σάιτ τους, όχι να αγοράζει και την εφημερίδα.icue έγραψε:Ελπιζω μονο το "δεν κανει να βγει παραεξω το ονομα" να σημαινει για να μην χαλασει και οχι "δεν κανει να βγει το ονομα μεχρι να βγει η φορτσα αυριο".

Μπαράλες!ron-swanson έγραψε:Αν ο φορ, ο ένας χαφ (έστω) και ο μεσοεπιθετικός είναι καλοί παίχτες και το επίπεδο τους είναι πάνω από τον μέσο όρο του ρόστερ, τότε όλες αυτές οι κινήσεις με Κεντζιορα, Μπαμπα και λοιπά θα είναι μια χαρά.

-
Σαν αντί - Καργας μια χαρά είναι ο Κεντζιορα.
Άλλα είναι τα κενά μας.
Άλλα είναι τα κενά μας.
- Kabamaru11
https://www.transfermarkt.com/landry-di ... ler/311489
Εχω ενα προαισθημα (με φωνη Αστυνομου Μπεκα) οτι αυτος ειναι ο φορ.......αααααας το πιστεψω....
Εχω ενα προαισθημα (με φωνη Αστυνομου Μπεκα) οτι αυτος ειναι ο φορ.......αααααας το πιστεψω....
Δεν ειναι μονο ποιος αγοραζει, αλλα να φανει οτι κανουν και κατι περα απο το οτι απλα υπαρχουν.navigator11 έγραψε:Απορώ ποιός μπορεί να επισκέπτεται καν το σάιτ τους, όχι να αγοράζει και την εφημερίδα.icue έγραψε:Ελπιζω μονο το "δεν κανει να βγει παραεξω το ονομα" να σημαινει για να μην χαλασει και οχι "δεν κανει να βγει το ονομα μεχρι να βγει η φορτσα αυριο".
- john4serres
Χαζός είναι ο Μπαμπα να αφήσει την Αγγλία και το συμβόλαιό του που είναι τουλάχιστον 2,000,000€ και να έρθει Ελλάδα να είναι αναπληρωματικος κάποιου Ραφα Σοαρες;Athens έγραψε:Κεντζιορα μια χαρά για αλλαγή ...ο Μπαμπά όμως όλη του η χρόνια ήταν η ασίστ στον πορνοστάρ...τίποτα ιδιαίτερο στην άμυνα δε είναι τρύπιος Κούβας...τώρα για αλλαγή του Σοάρες μια χαρά...η αναβάθμιση όμως στα μπακ δεν γίνεται ετσι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μέτρια πράγματαKabamaru11 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/landry-dimata/profil/spieler/311489