Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ale3

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Ale3 »

Φίλτατε Ιάσονα,

Εάν μπορείς να δεις τις δημοσιεύσεις μου, κάπου εκεί μέσα θα βρεις την απάντηση στο ερώτημά σου.
(εμένα πάντως με βγάζει error 503)

Στα δικά μας τώρα. Ακόμα να φύγει?
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Λέτε να έρθει πρόταση από την Ιταλία, την Ισπανία ή έστω την Γερμανία και να μπει ο Σαββίδης εμπόδιο ή και 'σεις είστε απ' αυτούς που πιστεύετε ότι δεν θα έρθει πρόταση ούτε από την Αλβανία, την Βουλγαρία ή έστω τα Σκόπια;

#FreeRazvan
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Παρ 29 Ιούλ 2022, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

τα μετά του ή
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Από Βουλγαρία σίγουρα όχι. Έχει κακή προϊστορία πλέον. Είδες με τον Κάργα μπιρι μπιρι τον ματιαξανε οι φουστηδες.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Αν κάνουμε ένα γκάλοπ που θα αφορά στο πόσοι στηρίζουν ή όχι (ακόμα) τον Razvan, πιστεύετε ότι το ΝΑΙ θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από το 17% που ήταν η κατοχή της Λέφσκι εχθές;

#FreeRazvan
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

Ale σε κοβω για αλλοθρησκο.

Θες να φύγει ο προπονητής που πέρυσι βγήκε δεύτερος και καταιδρωμενος, 20 βαθμούς πίσω από τον γαβρο και στα τελευταία 15 ματς έχει μια νίκη με τα δευτερα του βαζελου?

Είσαι ύποπτος.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Τρίχες του μετρόκολις (του shopflix χορηγού) το αν μπορεί να παραιτηθεί ο Λουτσέσκου, ο Λουτσέσκου προφανώς και μιλάει απευθείας με τον Σαββίδη.

Για μένα δεν πρέπει να παραιτηθεί κανείς.
Το ρόστερ θέλει καταρχήν άδειασμα, Αουγκούστο πώληση, Κούρτιτς ελεύθερος, Ζαμπά Μουργκ Νινούα Μιχάι Λάμπρου παραχώρηση με όποιο όφελος αν υπάρξει και τρεις μεταγραφές (δύο αν ανανεώσει ο Κούτσιας)
Εναν Μίσιτς (ή τον Μίσιτς)
Ενα δεκάρι
Και αν δεν ανανεώσει ο Κούτσιας έναν φορ.

Εγώ αν ήμουν ο Σαββίδης δεν θα έδιωχνα κανέναν, ούτε τον Μπότο ούτε τον Λουτσέσκου.
Αυτό που θα έκανα θα ήταν μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στο Open σε μία αθλητική εκπομπή όπου θα μιλούσα στην ουσία στον κόσμο και θα μοιραζόμουνα όσες από τις σκέψεις μου μπορούν να μοιραστούν. Θα έλεγα πως έγιναν λάθη απ όλους αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αυτές οι στιγμές. Θα έλεγα πως το σημαντικό είναι να μάθει ο οργανισμός από τα λάθη του και να μην τα επαναλάβει, θα έλεγα πως στηρίζω το πρότζεκτ παρά την κακή στιγμή και πως εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου, τον ΤΔ και τον προπονητή, θα έλεγα τον κόσμο να συνεχίσει να αγαπάει την ομάδα και στις κακές στιγμές γιατί ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, θα έλεγα πως όσο υπάρχω η ομάδα δεν θα έχει οικονομικά προβλήματα, και θα έλεγα τέλος πως εξακολουθώ να έχω τον ΠΑΟΚ προτεραιότητα στην ζωή μου, θα έλεγα και πως υπάρχουν αρδ και σταθμοί που λειτουργούν ως δούρειοι ίπποι στην Θεσσαλονίκη. Θα εξηγούσα τέλος πως η αυτάρκεια είναι σημαντική αλλά όχι ευαγγέλιο, και θα μιλούσα και για το τι γίνεται με το γήπεδο.
Η επόμενη μέρα αυτής της συνέντευξης θα είχε λύσει το 99 τις 100 των προβλημάτων της ομάδας και θα ξυπνούσαμε όλοι με άλλη ψυχολογία.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ale3 έγραψε:Φίλτατε Ιάσονα,

Εάν μπορείς να δεις τις δημοσιεύσεις μου, κάπου εκεί μέσα θα βρεις την απάντηση στο ερώτημά σου.

Αν έκανα λάθος σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη, απλά ρε φίλε αυτό το 3 στο τέλος δεν κάθεται καλά.
Εγώ στον γιό μου στα δυόμιση όταν του έμαθα να μετράει μέχρι το δέκα του είπα να λές 1245689,10 :D
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Milo σε παραπέμπω και εσένα στα παλαιά μου ποστ.

Θέλω να φύγει αυτός που στο 6 προσθέτει 4 και το βάζει 10. που στο 8 αφαιρεί 5 και το βάζει 3.

Αυτός που με δύο διαφορετικά γκρουπ παιχτών από το γενάρη, προσφέρει τον ακριβώς ίδιο πονόματο σε κάθε ματς και ελπίζουμε σε αναλαμπές συγκεκριμένων παιχτών.
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

15_50 έγραψε:Αν κάνουμε ένα γκάλοπ που θα αφορά στο πόσοι στηρίζουν ή όχι (ακόμα) τον Razvan, πιστεύετε ότι το ΝΑΙ θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από το 17% που ήταν η κατοχή της Λέφσκι εχθές;

#FreeRazvan

Στον δικό μου παοκτσηδικο περιγυρο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει την παραμονή του.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Ιάσονας έγραψε:
Ale3 έγραψε:Φίλτατε Ιάσονα,

Αν έκανα λάθος σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη, απλά ρε φίλε αυτό το 3 στο τέλος δεν κάθεται καλά.
Εγώ στον γιό μου στα δυόμιση όταν του έμαθα να μετράει μέχρι το δέκα του είπα να λές 1245689,10 :D
Άντε καλά. Κάτοικος εξωτερικού. greekglish στο 3310. 3=ξ , 4=ψ, κτλ κτλ.
Εγώ νικ δεν αλλάζω για κανένα ρούλη λόγο.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

και τώρα που λύσαμε το πόσο Π.Α.Ο.Κ. είναι το κάθε ψευδόνυμο ας ασχοληθούμε με το θέμα.

Αν δεν τον διώξουν τώρα, πότε θα τον διώξουν? (το ποτέ δεν είναι αποδεκτή απάντηση)
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Όταν θεωρήσουν πως δεν έχει κάτι να προσφέρει ως προπονητής, και όταν θεωρήσουν πως κάποιος άλλος θα τα καταφέρει καλύτερα στη θέση του.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Ε πόσο πιο χάλια να τα πάει κάποιος?
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Ο Κεφαλογιάννης στο sdna λέει ότι ο υπεύθυνος του αποκλεισμού είναι ο Λουτσεσκου.
Δεν λέω ότι συμφωνω απόλυτα αλλά το άρθρο του λέει πολλές αλήθειες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”