Νέο Γήπεδο
- Montrealiotis
Re: Νέο Γήπεδο
Παπαριες καμαρωτές.
Αν όντως υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον από τον Μυστακίδη, μακριά από μας. Τόσα λεφτά έχει. Ας πάει να κάνει πρόταση εκεί που πρέπει και να μην αφήνει τέτοιου τύπου διαρροές. ΑΝ ξαναλέω.
Αν όντως υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον από τον Μυστακίδη, μακριά από μας. Τόσα λεφτά έχει. Ας πάει να κάνει πρόταση εκεί που πρέπει και να μην αφήνει τέτοιου τύπου διαρροές. ΑΝ ξαναλέω.
Mīngus έγραψε:Το γέλιο συνεχίστηκε και συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ο οποίος για την κατασκευή του έργου θα αγωνιστεί αναζητώντας «συμπαίκτη» (!), για την μεγάλη προσπάθεια. Οι αθεόφοβοι τον όποιο παράγοντα θελήσει για τον οποιοδήποτε λόγο να βάλει το χέρι του στην τσέπη (τρόπος του λέγειν) και να χώσει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για τη «Νέα Τούμπα», θέλουν να του δώσουν έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Είμαστε σε θέση να τους ενημερώσουμε και συγχρόνως να τους προειδοποιήσουμε να κάνουν λίγη υπομονή, με την εξήγηση βέβαια ότι αυτού του είδους οι μεγάλες ιστορίες και υποθέσεις όπως η κατασκευή της «Νέας Τούμπας», δεν χρειάζονται… «συμπαίκτες», αλλά προσωπικότητες διεθνούς κύρους και πανίσχυρους οικονομικά επιχειρηματίες. Οι οποίοι αν γίνεται να διαθέτουν γνήσιο 100% ΠΑΟΚτσήδικο DNA. Για να τους διευκολύνουμε, ας ψάξουν στο «Forbes» να βρουν αν υπάρχει ένα τόσο μεγάλο όνομα παγκόσμιου κύρους και οικονομικής ισχύος, που να διαθέτει και το προνόμιο από πιτσιρικάς να είναι… ΠΑΟΚτσάκι. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει.
Μπούζας μέσω Metrosport ξαναφωταγραφίζει Μυστακίδη.
Όσες φωτογραφίες και να τον βγαλει ο τυπος δεν δινει φραγκο στον ΠΑΟΚ. Τζαπα διαφήμιση κανουν, δειτε πως πηρε το Νικοπολις και πως το «ξεχρεωσε», τακτικες γατουλη απο χαρτινους.
Ό,τι και να ακούγεται, ο Σαββίδης δεν πιστεύω ότι έχει οποιαδήποτε πρόθεση να παραχωρήσει ούτε σπιθαμή από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΟΚ.
Άλλο αυτό και άλλο τι μπορεί να κινείται παρασκηνιακά.
Άλλο αυτό και άλλο τι μπορεί να κινείται παρασκηνιακά.
Διπλό ταμπλό
Πρόεδρος του Ερασιτέχνη μεγάλης ομάδας έκανε δύο επαφές με εκπροσώπους επιχειρηματία, ο οποίος θέλει να συνδράμει στην επανακατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου.
Τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τον ενημέρωσε;
Σαγόνιας
Γιατί να τον ενημερώσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ρε σαγόνια;
Στον πρόεδρο της ΠΑΕ ανήκει το γήπεδο ή στον Α.Σ.;
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν είπε στον Α.Σ. να ψάξει και βρει πρόσθετη χρηματοδότηση - πόρους για την ανακατασκευή του γηπέδου;
Καλύτερα τράβα ψάξε αν ο Κάρυ κάνει φωτόλυση ή χαλάουα για την αποτρίχωση, μιας και αφορά την ομάδα της καρδιάς σου.
Ως εκεί είστε.
Στον πρόεδρο της ΠΑΕ ανήκει το γήπεδο ή στον Α.Σ.;
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν είπε στον Α.Σ. να ψάξει και βρει πρόσθετη χρηματοδότηση - πόρους για την ανακατασκευή του γηπέδου;
Καλύτερα τράβα ψάξε αν ο Κάρυ κάνει φωτόλυση ή χαλάουα για την αποτρίχωση, μιας και αφορά την ομάδα της καρδιάς σου.
Ως εκεί είστε.
Μέχρι πρότινος ο Ιβάν δεν πουλούσε.
Ουσιαστικά η πλευρά Μυστακίδη άκουσε ένα εξωφρενικό ποσό.
Η πρόθεση του για εξαγορά της ΠΑΕ είναι δεδομένη.
Επίσης, δεν ξέρω αν ισχύει ότι ο ΑΣ πήγε στον Τέλη.
Εγώ πριν 3-4 βδομάδες άκουσα ότι πήγε η πλευρά Μυστακίδη στον ΑΣ με επιταγή ημέρας 130Μ και του είπαν ότι οφείλουν να μιλήσουν με τον Ιβάν. Μετά ακολούθησε και η γενική συνέλευση και τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα.
Αυτά.
Εγώ πριν 3-4 βδομάδες άκουσα ότι πήγε η πλευρά Μυστακίδη στον ΑΣ με επιταγή ημέρας 130Μ και του είπαν ότι οφείλουν να μιλήσουν με τον Ιβάν. Μετά ακολούθησε και η γενική συνέλευση και τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα.
Αυτά.
Συνιστώ σε όλους μας ψυχραιμία, υπομονή,
όχι σενάριολόγια, και να αναμένουμε
τα έργα και όχι τα λόγια. Αυτό ισχύει
για όλους...Μετά την ανακοίνωση του ΑΣ.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
όχι σενάριολόγια, και να αναμένουμε
τα έργα και όχι τα λόγια. Αυτό ισχύει
για όλους...Μετά την ανακοίνωση του ΑΣ.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Mīngus έγραψε:Μέχρι πρότινος ο Ιβάν δεν πουλούσε.
Αυτά.
250 άκουσε η πλευρά Μυστακίδη απ όσο έμαθα.
-
-
PablitoV2 έγραψε:Mīngus έγραψε:Μέχρι πρότινος ο Ιβάν δεν πουλούσε.
Αυτά.
250 άκουσε η πλευρά Μυστακίδη απ όσο έμαθα.
Τα 250 σημαίνει ότι δεν θέλει να πουλήσει