Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Να σας ζησουν οι κοριτσαρες.
Μπραβο που σηκωνετε ψηλα τα λαβαρα
στην χαβουζα.
Μπραβο που σηκωνετε ψηλα τα λαβαρα
στην χαβουζα.
Παναθηναικος-Αεκ 2-2...
Λουκουμι....
Μακαρι να παρει το ται μπρεικ ο βαζελος
Λουκουμι....
Μακαρι να παρει το ται μπρεικ ο βαζελος
- Willie the Pimp
ΠΑΟ-ΑΕΚ 2-2. Στην χειρότερη περίπτωση κρατάμε τη διαφορά στους 4 από την ΑΕΚ αν κερδίσει και στην καλύτερη πάμε στους 5 αν κερδίσει ο βάζελος.
- V-olakiotis
Κέρδισε το χανουμι. Μια η αλλη ήρθαμε...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
1. ΠΑΟΚ 43
2. Αεκ 39
3. Παναθηναικος 37
4. Ολυμπιακος 37
2. Αεκ 39
3. Παναθηναικος 37
4. Ολυμπιακος 37
Μετά και τα σημερινά, φαίνεται ότι η πρωτιά θα κριθεί πιθανότατα στο τελευταίο παιγνίδι με Άεκ στο Παλατάκι.
Ίσως να είναι και καλύτερα έτσι, για να έρθει περισσότερος κόσμος και να "ανταποδώσει" την ατμόσφαιρα που βίωσε η ομάδα εκεί μέσα. Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά αυτό που γίνεται με το σχολικό γήπεδο είναι αίσχος. Επίσης, θα μείνει σε εγρήγορση η ομάδα.
Μέχρι τότε όμως έχουμε αρχικά την Τετάρτη το Κύπελλο, και μετά τη γειτονιά που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη (είχε νικήσει 3-0 το Μαρκόπουλο)
Ίσως να είναι και καλύτερα έτσι, για να έρθει περισσότερος κόσμος και να "ανταποδώσει" την ατμόσφαιρα που βίωσε η ομάδα εκεί μέσα. Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά αυτό που γίνεται με το σχολικό γήπεδο είναι αίσχος. Επίσης, θα μείνει σε εγρήγορση η ομάδα.
Μέχρι τότε όμως έχουμε αρχικά την Τετάρτη το Κύπελλο, και μετά τη γειτονιά που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη (είχε νικήσει 3-0 το Μαρκόπουλο)
- Μπαρκαρούτσος
Μπράβο στα αδέρφια που μεταδίδουν το μικρόβιο του ΠΑΟΚ στην επόμενη γενιά! Ας είναι και στο βόλλεϋ γυναικών, πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε οπαδούς!

Δυστυχως, με την κοιλια που κανουμε, ολα τα ματς (πλην ΖΑΟΝ), ειναι δυσκολα. Εκτος του κυπελλου και του σκουληκιου, πριν την αεκ, παμε Σαντορινη, παιζουμε στον γαβρο, εχουμε την Λαμια....
Θελει μεγσλη συγκεντρωση και βελτιωση φυσικα, για να ειμαστε εστω εναν ποντο πανω απο τις χαρτινες, πριν το μεταξυ μας παιχνιδι.
Μετα ολα θα κριθουν στα πλει οφς, οπου οι εδρες ευκολα σπανε, οπως αποδειχθηκε περσι, αλλα και φετος. Εχω την πληροφορηση οτι η αεκ δεν μπορει να χρησιμοποιησει το σχολικο σαν εδρα στα πλει οφς, γιατι εκει απαιτουνται γηπεδα καλυτερων προδιαγραφων.
Μπορει κανεις να με επιβεβαιωσει ή να με διαψευσει?
Θελει μεγσλη συγκεντρωση και βελτιωση φυσικα, για να ειμαστε εστω εναν ποντο πανω απο τις χαρτινες, πριν το μεταξυ μας παιχνιδι.
Μετα ολα θα κριθουν στα πλει οφς, οπου οι εδρες ευκολα σπανε, οπως αποδειχθηκε περσι, αλλα και φετος. Εχω την πληροφορηση οτι η αεκ δεν μπορει να χρησιμοποιησει το σχολικο σαν εδρα στα πλει οφς, γιατι εκει απαιτουνται γηπεδα καλυτερων προδιαγραφων.
Μπορει κανεις να με επιβεβαιωσει ή να με διαψευσει?
- V-olakiotis
Θέλει κόσμο πολύ στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΧ, αυτοί στο σχολικό με διακόσια άτομα κάνουν τραμπούκο συνέχεια...
Στο δικό μας πρέπει να έχει πάνω από χιλιάρικο για να την ακούσουν κάπως.Κι όχι μόνο με την ΑΕΚ, και με τον Άρη και σε όλα τα ματς που απομένουν. Τα κορίτσια το αξίζουν και με το παραπάνω!
Η ομάδα θα αρχίσει να ανεβαίνει, στόχος διακηρυγμένος ήταν να δουλέψουν φυσική κατάσταση για να είναι έτοιμη στα ντέρμπι πριν τα πλέι οφ χωρίς να έχουν απώλειες.
Στο Αιγάλεω χάσαμε σετ, χθες χάσαμε βαθμό, στην Κηφισιά δε νομίζω να έχουμε θέμα και είναι καλός αγώνας για χρόνο στις μικρές.
Το ζητούμενο είναι να καθαρίσουμε τον αγώνα κυπέλλου χωρίς να δώσουμε σετ ώστε να μην κουραστεί η ομάδα εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στο Παλατάκι.
Ο αγώνας Κυπέλλου είναι στις 5 μ.μ. τελικά, εγώ είμαι απογευματινός στη δουλειά αυτή τη βδομαδα, αλλά χάλασα τριήμερο ρεπο, για να κάνω ρεπό την Τετάρτη και να είμαι εκεί!
Από εδώ και πέρα κρίνονται οι τίτλοι, κανείς δεν περισσεύει!
Στο δικό μας πρέπει να έχει πάνω από χιλιάρικο για να την ακούσουν κάπως.Κι όχι μόνο με την ΑΕΚ, και με τον Άρη και σε όλα τα ματς που απομένουν. Τα κορίτσια το αξίζουν και με το παραπάνω!
Η ομάδα θα αρχίσει να ανεβαίνει, στόχος διακηρυγμένος ήταν να δουλέψουν φυσική κατάσταση για να είναι έτοιμη στα ντέρμπι πριν τα πλέι οφ χωρίς να έχουν απώλειες.
Στο Αιγάλεω χάσαμε σετ, χθες χάσαμε βαθμό, στην Κηφισιά δε νομίζω να έχουμε θέμα και είναι καλός αγώνας για χρόνο στις μικρές.
Το ζητούμενο είναι να καθαρίσουμε τον αγώνα κυπέλλου χωρίς να δώσουμε σετ ώστε να μην κουραστεί η ομάδα εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στο Παλατάκι.
Ο αγώνας Κυπέλλου είναι στις 5 μ.μ. τελικά, εγώ είμαι απογευματινός στη δουλειά αυτή τη βδομαδα, αλλά χάλασα τριήμερο ρεπο, για να κάνω ρεπό την Τετάρτη και να είμαι εκεί!
Από εδώ και πέρα κρίνονται οι τίτλοι, κανείς δεν περισσεύει!
-
Κρίσιμο ματσάκι το σημερινό αλλά ευελπιστώ πως δε μπορεί το Μαρκόπουλο να πιάσει δεύτερη σερί φορά απόδοση σαν το ματς πρωταθλήματος μεταξύ μας το Σάββατο και δεύτερο ότι η Μαρτίνα που μας έλειψε πολύ στην υποδοχη θα είναι κανονικά στη αποστολή και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής εν όψει και των δύο ακόμα πιό δύσκολων αγώνων που έρχονται.
- V-olakiotis
Άντε να ξεκινάμε για Μαρκόπουλο λάου λάου!
Αντε και με την προκριση....
Ελπιζω να προβλεψατε για πατατακια...
Ελπιζω να προβλεψατε για πατατακια...

- Willie the Pimp