Ναι εγώ κράζω τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας και τις επιπτώσεις αυτής στα αποτελέσματα της. Άσε με τώρα εμένα. Πως κρίνεις εσυ τα μεταγραφικά καλοκαίρια της ομάδας; Στο έγραψε και ο Demir,9 μυρια και 8 μήνες μετά δεν έχουμε αντικαταστήσει τον Γιαννουλη και κατεβαίνουμε με Βιερινια βασικό.TheCursed έγραψε:Εσυ οταν κραζεις την ομαδα λες την γνωμη σου και εμεις οταν λεμε την δικια μας τα βαζουμε με το κοσμο? οχι φιλε και οι δυο λεμε την γνωμη μας δικαωμα σου να κραζεις την ομαδα δικαιωμα μου να κραζω εσενα που κραζεις την ομαδα.joshua έγραψε:Να μην ξεχάσατε να τα βάλετε με τον κόσμο,με τους γκρινιάρηδες και τους μιρλες που θα κατέβουμε στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς αλλά πιθανότατα και στα επόμενα χωρίς εξτρέμ ενώ όλοι ήξεραν ότι ο Τζολης θα πωληθεί και δεν φρόντισαν να φέρουν εξτρέμ νωρίτερα…
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 05 Αύγ 2021, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν οι Βέλγοι μας έδιναν 10 + Τσέχο +20% ήταν καλύτερο Ντιλ πιστεύω.
Γενικά περίμενα παραπάνω. Στα 15.
Αυτά τα θα κάνει χειρότερη χρονιά και δε θα πιάσει τα ίδια λεφτά είναι για μικρές ομάδες. Αν κάνει ακριβώς τα ίδια νούμερα φέτος του χρόνου θα κάνει 20.
Εκτός και αν δεν κάνει στον Λουτσεσκου, οπότε αναγκαστικά τον πουλάμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά τα θα κάνει χειρότερη χρονιά και δε θα πιάσει τα ίδια λεφτά είναι για μικρές ομάδες. Αν κάνει ακριβώς τα ίδια νούμερα φέτος του χρόνου θα κάνει 20.
Καλά το λες, εφόσον είναι να επενδύσει πάνω του η ομάδα για να τον εξελίξει, ας του κάνει μια ανανέωση συμβολαίου - αν και νομίζω ότι μέχρι 3 χρόνια συμβόλαιο μαξ μπορείς να κάνει η ομάδα με παίχτη που είναι κάτω από 18 χρονών..Demir έγραψε:επιπλεον ας κοιταξουν να ανανεωσουν ξανα τον κουτσια γιατι εχει 2 χρονια ακομα συμβολαιο.. το καλοκαιρι θα κανει τα ιδια και θα φυγει με 2 χαρτια
Λάθος διατύπωση δικια μου συμφωνώ σε αυτό που είπες διαφωνώ με το δεύτερο σκέλος ότι όταν εμείς σας την λεμέ σε εισαγωγικά είμαστε κακοί αλλά όταν εσείς την λέτε στην ομάδα κάνετε κριτική αυτό ήθελα να καταδείξω .Μέχρι στιγμής τα μεταγραφικά τραγικά αλλά περιμένω να δω στης 10/9.joshua έγραψε:Ναι εγώ κράζω τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας και τις επιπτώσεις αυτής στα αποτελέσματα της. Άσε με τώρα εμένα. Πως κρίνεις εσυ τα μεταγραφικά καλοκαίρια της ομάδας;TheCursed έγραψε:Εσυ οταν κραζεις την ομαδα λες την γνωμη σου και εμεις οταν λεμε την δικια μας τα βαζουμε με το κοσμο? οχι φιλε και οι δυο λεμε την γνωμη μας δικαωμα σου να κραζεις την ομαδα δικαιωμα μου να κραζω εσενα που κραζεις την ομαδα.joshua έγραψε:Να μην ξεχάσατε να τα βάλετε με τον κόσμο,με τους γκρινιάρηδες και τους μιρλες που θα κατέβουμε στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς αλλά πιθανότατα και στα επόμενα χωρίς εξτρέμ ενώ όλοι ήξεραν ότι ο Τζολης θα πωληθεί και δεν φρόντισαν να φέρουν εξτρέμ νωρίτερα…
Και άντε απέκλεισες την Ιρλανδική ομάδα. Την Ριεκα πως θα την περάσουμε; Ο Τζολης πρέπει να μείνει και ναφυγει όταν έρθει ο αντικαταστάτης του και να είναι παικταράς. Αλλιώς την κάτσαμε την βάρκα όλο. Μετά θα μας φταίει η κλήρωση τα άστρα ο ανάδρομος Ερμής κλπ. Που να μας καθόταν και καμία Ουνιον η Ρούμπιν. Διακοπές θα τους στέλναμε τους παίκτες ενοψη πρωταθλήματος.
Επίσης είναι δυνατόν να παίζει μπάλα μόνη της η Νόριτς? Δηλαδή άλλος δεν τον θέλει?
Ρε τί σου κάνουν οι μάνατζερ..
Ρε τί σου κάνουν οι μάνατζερ..
Λέγαμε ότι είναι δύσκολο να πάρεις καλά λεφτά για ποδοσφαιριστή, που το συμβόλαιό του μπαίνει στον τελευταίο χρόνο. Διαβάζω ότι για τον Κάντγουελ, ποιον τον Κάντγουελ, που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, με σκαρί που βγάζει και τραυματισμούς και που δεν καίγεται να ανανεώσει, οι Νοριτσαίοι προσδοκούν να πάρουν 40 εκ. λίρες και δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους. Αν τα πάρουν αυτά τα λεφτά από τη Βίλλα, πραγματικά τα 10 για τον Τζόλη μου φαίνονται πολύ λίγα για μεταγραφή Ομάδας Πρέμιερ.
μα περιπου τοσα δινουν 14 περιπου με ισως και ενα ποσοστό μεταπωλησης 10-20%Parolos έγραψε:Αν οι Βέλγοι μας έδιναν 10 + Τσέχο +20% ήταν καλύτερο Ντιλ πιστεύω.
δεν ειναι ακριβως στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του ομως, υπο την εννοια οτι εχει δικαιωμα μονομερους ανανεωσης η Νοριτς για +1!seaman έγραψε:Λέγαμε ότι είναι δύσκολο να πάρεις καλά λεφτά για ποδοσφαιριστή, που το συμβόλαιό του μπαίνει στον τελευταίο χρόνο. Διαβάζω ότι για τον Κάντγουελ, ποιον τον Κάντγουελ, που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, με σκαρί που βγάζει και τραυματισμούς και που δεν καίγεται να ανανεώσει, οι Νοριτσαίοι προσδοκούν να πάρουν 40 εκ. λίρες και δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους. Αν τα πάρουν αυτά τα λεφτά από τη Βίλλα, πραγματικά τα 10 για τον Τζόλη μου φαίνονται πολύ λίγα για μεταγραφή Ομάδας Πρέμιερ.
Σωστό
Η προηγούμενη ήταν 10 εκ + 20% μεταπώληση
Η τελική τους προσφορά ήταν 8 εκ. τον Τσέχο και 20% μεταπώληση.Parolos έγραψε:Αν οι Βέλγοι μας έδιναν 10 + Τσέχο +20% ήταν καλύτερο Ντιλ πιστεύω.
Η προηγούμενη ήταν 10 εκ + 20% μεταπώληση
Πόσες ώρες διαφορά λέτε να έχει η πώληση τζολη με την άφιξη τζιοβινκο?
αγγλοι λενε οτι ο τζολης μπορει να ειναι το σαββατοκυριακο στην αγγλια για να υπογραψει
- PAOK_Antarctica
Θα χαιρόμουν για την πώληση αν ήξερα πως τα χρήματα θα πάνε στην ενίσχυση της ομάδας.
Επειδή η πώληση Γιαννούλη μας έδειξε πώς ρευστό δεν θα πέσει, δεν βρίσκω και κατι το θετικό στην πώληση.
Επειδή η πώληση Γιαννούλη μας έδειξε πώς ρευστό δεν θα πέσει, δεν βρίσκω και κατι το θετικό στην πώληση.