Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από joshua »

TheCursed έγραψε:
joshua έγραψε:Να μην ξεχάσατε να τα βάλετε με τον κόσμο,με τους γκρινιάρηδες και τους μιρλες που θα κατέβουμε στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς αλλά πιθανότατα και στα επόμενα χωρίς εξτρέμ ενώ όλοι ήξεραν ότι ο Τζολης θα πωληθεί και δεν φρόντισαν να φέρουν εξτρέμ νωρίτερα…
Εσυ οταν κραζεις την ομαδα λες την γνωμη σου και εμεις οταν λεμε την δικια μας τα βαζουμε με το κοσμο? οχι φιλε και οι δυο λεμε την γνωμη μας δικαωμα σου να κραζεις την ομαδα δικαιωμα μου να κραζω εσενα που κραζεις την ομαδα.
Ναι εγώ κράζω τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας και τις επιπτώσεις αυτής στα αποτελέσματα της. Άσε με τώρα εμένα. Πως κρίνεις εσυ τα μεταγραφικά καλοκαίρια της ομάδας; Στο έγραψε και ο Demir,9 μυρια και 8 μήνες μετά δεν έχουμε αντικαταστήσει τον Γιαννουλη και κατεβαίνουμε με Βιερινια βασικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 05 Αύγ 2021, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν οι Βέλγοι μας έδιναν 10 + Τσέχο +20% ήταν καλύτερο Ντιλ πιστεύω.

Γενικά περίμενα παραπάνω. Στα 15.

Αυτά τα θα κάνει χειρότερη χρονιά και δε θα πιάσει τα ίδια λεφτά είναι για μικρές ομάδες. Αν κάνει ακριβώς τα ίδια νούμερα φέτος του χρόνου θα κάνει 20.

Εκτός και αν δεν κάνει στον Λουτσεσκου, οπότε αναγκαστικά τον πουλάμε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Demir έγραψε:επιπλεον ας κοιταξουν να ανανεωσουν ξανα τον κουτσια γιατι εχει 2 χρονια ακομα συμβολαιο.. το καλοκαιρι θα κανει τα ιδια και θα φυγει με 2 χαρτια
Καλά το λες, εφόσον είναι να επενδύσει πάνω του η ομάδα για να τον εξελίξει, ας του κάνει μια ανανέωση συμβολαίου - αν και νομίζω ότι μέχρι 3 χρόνια συμβόλαιο μαξ μπορείς να κάνει η ομάδα με παίχτη που είναι κάτω από 18 χρονών..
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

joshua έγραψε:
TheCursed έγραψε:
joshua έγραψε:Να μην ξεχάσατε να τα βάλετε με τον κόσμο,με τους γκρινιάρηδες και τους μιρλες που θα κατέβουμε στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς αλλά πιθανότατα και στα επόμενα χωρίς εξτρέμ ενώ όλοι ήξεραν ότι ο Τζολης θα πωληθεί και δεν φρόντισαν να φέρουν εξτρέμ νωρίτερα…
Εσυ οταν κραζεις την ομαδα λες την γνωμη σου και εμεις οταν λεμε την δικια μας τα βαζουμε με το κοσμο? οχι φιλε και οι δυο λεμε την γνωμη μας δικαωμα σου να κραζεις την ομαδα δικαιωμα μου να κραζω εσενα που κραζεις την ομαδα.
Ναι εγώ κράζω τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας και τις επιπτώσεις αυτής στα αποτελέσματα της. Άσε με τώρα εμένα. Πως κρίνεις εσυ τα μεταγραφικά καλοκαίρια της ομάδας;
Λάθος διατύπωση δικια μου συμφωνώ σε αυτό που είπες διαφωνώ με το δεύτερο σκέλος ότι όταν εμείς σας την λεμέ σε εισαγωγικά είμαστε κακοί αλλά όταν εσείς την λέτε στην ομάδα κάνετε κριτική αυτό ήθελα να καταδείξω .Μέχρι στιγμής τα μεταγραφικά τραγικά αλλά περιμένω να δω στης 10/9.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Και άντε απέκλεισες την Ιρλανδική ομάδα. Την Ριεκα πως θα την περάσουμε; Ο Τζολης πρέπει να μείνει και ναφυγει όταν έρθει ο αντικαταστάτης του και να είναι παικταράς. Αλλιώς την κάτσαμε την βάρκα όλο. Μετά θα μας φταίει η κλήρωση τα άστρα ο ανάδρομος Ερμής κλπ. Που να μας καθόταν και καμία Ουνιον η Ρούμπιν. Διακοπές θα τους στέλναμε τους παίκτες ενοψη πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Επίσης είναι δυνατόν να παίζει μπάλα μόνη της η Νόριτς? Δηλαδή άλλος δεν τον θέλει?
Ρε τί σου κάνουν οι μάνατζερ..

Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Λέγαμε ότι είναι δύσκολο να πάρεις καλά λεφτά για ποδοσφαιριστή, που το συμβόλαιό του μπαίνει στον τελευταίο χρόνο. Διαβάζω ότι για τον Κάντγουελ, ποιον τον Κάντγουελ, που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, με σκαρί που βγάζει και τραυματισμούς και που δεν καίγεται να ανανεώσει, οι Νοριτσαίοι προσδοκούν να πάρουν 40 εκ. λίρες και δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους. Αν τα πάρουν αυτά τα λεφτά από τη Βίλλα, πραγματικά τα 10 για τον Τζόλη μου φαίνονται πολύ λίγα για μεταγραφή Ομάδας Πρέμιερ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο Γουιλσιρ είναι ακόμα ελεύθερος; Τρέχει πιο πολύ από Εσίτι;
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Parolos έγραψε:Αν οι Βέλγοι μας έδιναν 10 + Τσέχο +20% ήταν καλύτερο Ντιλ πιστεύω.

μα περιπου τοσα δινουν 14 περιπου με ισως και ενα ποσοστό μεταπωλησης 10-20%
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

seaman έγραψε:Λέγαμε ότι είναι δύσκολο να πάρεις καλά λεφτά για ποδοσφαιριστή, που το συμβόλαιό του μπαίνει στον τελευταίο χρόνο. Διαβάζω ότι για τον Κάντγουελ, ποιον τον Κάντγουελ, που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, με σκαρί που βγάζει και τραυματισμούς και που δεν καίγεται να ανανεώσει, οι Νοριτσαίοι προσδοκούν να πάρουν 40 εκ. λίρες και δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους. Αν τα πάρουν αυτά τα λεφτά από τη Βίλλα, πραγματικά τα 10 για τον Τζόλη μου φαίνονται πολύ λίγα για μεταγραφή Ομάδας Πρέμιερ.
δεν ειναι ακριβως στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του ομως, υπο την εννοια οτι εχει δικαιωμα μονομερους ανανεωσης η Νοριτς για +1!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Σωστό
Parolos έγραψε:Αν οι Βέλγοι μας έδιναν 10 + Τσέχο +20% ήταν καλύτερο Ντιλ πιστεύω.

Αυτά τα θα κάνει χειρότερη χρονιά και δε θα πιάσει τα ίδια λεφτά είναι για μικρές ομάδες. Αν κάνει ακριβώς τα ίδια νούμερα φέτος του χρόνου θα κάνει 20.

Εκτός και αν δεν κάνει στον Λουτσεσκου, οπότε αναγκαστικά τον πουλάμε.

Η τελική τους προσφορά ήταν 8 εκ. τον Τσέχο και 20% μεταπώληση.
Η προηγούμενη ήταν 10 εκ + 20% μεταπώληση
kos

Δημοσίευση από kos »

Πόσες ώρες διαφορά λέτε να έχει η πώληση τζολη με την άφιξη τζιοβινκο?
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

αγγλοι λενε οτι ο τζολης μπορει να ειναι το σαββατοκυριακο στην αγγλια για να υπογραψει
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Εγώ βλέπω να έρχεται άμεσα ο Τσερισεφ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Θα χαιρόμουν για την πώληση αν ήξερα πως τα χρήματα θα πάνε στην ενίσχυση της ομάδας.

Επειδή η πώληση Γιαννούλη μας έδειξε πώς ρευστό δεν θα πέσει, δεν βρίσκω και κατι το θετικό στην πώληση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”