εσυ ξηθηκες.....Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μη με απευθύνεις το λόγο ξανά ποτέ.
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Ντιμ και Ντιμ, ρε Ραμπο που μπηκες να τους δειρεις ολους εδω μεσα εγω στις 9 απο τις 10 που εβρισα εχω προκληθει. Δικαια τα μπαν μου εκτος απο ενα που ειχα φαει κανα τριμηνο. Τι απειλες ειναι αυτες ρε, μεγαλος ανθρωπος εισαι ρε μπαινεις σε ενα φορουμ και απειλεις οτι θα δειρεις κοσμο? 2022 εχουμε ρε, συνελθεFYTILAS2 έγραψε:ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ... ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΜΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΥΡΟ ΜΟΝΙΜΟ ΜΠΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΜΕ ΜΠΑΖΟΥΚΑ ...sourmenetes έγραψε:εσύ που μας γαμας όλους και κάνεις λογαριασμούς με το είναι Πουτανες οι μάνες μας
Όσο και αρχιδης μ@λ@κ@ς γαμημενος πουσταρας
ΕΊΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΠΤ ΆΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΆΩ!
ΑΛΛΆ ΕΠΕΙΔΉ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΤΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΌΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΆΝΕΙ ΝΤΑ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΌΤΙ ΤΑ ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΕ
ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΏ ΌΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΊΠΕ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟ ΜΠΙΣΕ ΈΧΕΙ ΦΎΓΕΙ ΜΌΝΙΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΦΌΡΟΥΜ!
ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΈΡΩ!
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΦΌΡΟΥΜ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΌ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΠΌ ΚΆΘΕ ΆΛΛΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ!
ΑΥΤΆ ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΠ ΤΟ ΠΡΩΊ ΒΡΊΖΕΙ ΧΥΔΑΊΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Το αν έπεσε άδικο μπαν, είναι λόγος να κάνει ένας άνθρωπος έτσι;;
Πάμε καλά;;
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΦΥΤΙΛΑΣ ΕΦΑΓΕ ΜΠΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ,Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ... ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΦΑΩ ΜΟΝΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΚΡΑΞΙΜΟ ,ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩς ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ...ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΧ Ο ΝΤΙΜ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΝ , ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ( ΤΙΠΟΤΑ) ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΜΟΝΙΜΟ... ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΠΑΤΡΩΝΑΡΙΣΜΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΟΚ...
Ρε μλκς, 2 μερες ελειψα με μπαν και το χαλασατε το φορουμ
ΥΓ-Σαςταλεγα καντε με μοντ, δεν ακουτε

ΥΓ-Σαςταλεγα καντε με μοντ, δεν ακουτε
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο Roarrr με το σχόλιο του περί τσίρκου ομάδας στο τοπικ του αγώνα, μετά από απόφαση της μοντ τημ, έθεσε οριστικό τέλος στην παρουσία του στο φορουμ. Από έδω και στο έξης τέτοιου είδους προσβλητικά ποστ θα είναι σοβαρός λόγος για οριστικό μπαν από το φορουμ.
Ομολογώ πως δεν έχω συνολική εικόνα της σύντομης πορείας του μέλους στο φόρουμ αλλα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΝ για έναν χαρακτηρισμό; Αν είναι αυτός αποκλειστικά ο λόγος βαδίζουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια πια...
- kataramenos5
Πολλη κουραση το φορουμ. Σε καθε τοπικ επαναληψη τα ιδια και τα ιδια συνεχως, θεματα που εχουν συζητηθει και τα ξαναπιανουμε απ την αρχη λες και θ αλλαξει κατι.
Αν σας νοιαζει λιγακι το φορουμ καντε και λιγο κρατει.
Ειδικα το μεταγραφες το... μπιπ... κανονικα.
Υγ Αν ντε και καλα θελετε να ξεχαρμανιασετε με ασχετα θεματα αντι για το μεταγραφες γραφτε στο τοπικ της ΑΜΚ στο μπασκετ. Τουλαχιστον ν ανεβαινει το τοπικ ψηλα γιατι μεχρι κι ο Μπαρκαρουτσος κουραστηκε.
Αν σας νοιαζει λιγακι το φορουμ καντε και λιγο κρατει.
Ειδικα το μεταγραφες το... μπιπ... κανονικα.
Υγ Αν ντε και καλα θελετε να ξεχαρμανιασετε με ασχετα θεματα αντι για το μεταγραφες γραφτε στο τοπικ της ΑΜΚ στο μπασκετ. Τουλαχιστον ν ανεβαινει το τοπικ ψηλα γιατι μεχρι κι ο Μπαρκαρουτσος κουραστηκε.
Θα τον χάσετε τον έλεγχο αν αρχίσετε τέτοια.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ο Roarrr με το σχόλιο του περί τσίρκου ομάδας στο τοπικ του αγώνα, μετά από απόφαση της μοντ τημ, έθεσε οριστικό τέλος στην παρουσία του στο φορουμ. Από έδω και στο έξης τέτοιου είδους προσβλητικά ποστ θα είναι σοβαρός λόγος για οριστικό μπαν από το φορουμ.
- sourmenetes
- Moderator
Gospi Kai sic4 μέχρι 29/7 εκτος
Για μπινελικια που αντάλλαξαν μεταξύ τους.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μπινελικια που αντάλλαξαν μεταξύ τους.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
joshua έγραψε:Ομολογώ πως δεν έχω συνολική εικόνα της σύντομης πορείας του μέλους στο φόρουμ αλλα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΝ για έναν χαρακτηρισμό; Αν είναι αυτός αποκλειστικά ο λόγος βαδίζουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια πια...
Μετά τα οριστικά προτείνω να αρχίσουν και τα ολιστικά μπαν.Miles έγραψε:Θα τον χάσετε τον έλεγχο αν αρχίσετε τέτοια.
-
Μολις πληροφορηθηκα οτι "με αποφαση
της μοντ τημ κλειδωνει οριστικα το τοπικ
του ΟΡΕΝ TV"! Μηπως θα μπορουσατε να
μας εξηγησετε τους λογους οι οποιοι σας
οδηγησαν σ αυτη τη δυναμικη αποφαση;
της μοντ τημ κλειδωνει οριστικα το τοπικ
του ΟΡΕΝ TV"! Μηπως θα μπορουσατε να
μας εξηγησετε τους λογους οι οποιοι σας
οδηγησαν σ αυτη τη δυναμικη αποφαση;
Για τον ίδιο λόγο που δεν υπάρχουν τοπικ και για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του Ιβάν
-
Αυτο θα γινει φυσικα οπως βλεπω.-
Εκτος κι αν ανοιξουμε νεο τοπικ
για τον Αλαφουζο οπως εχουμε
ανοιξει για καθε Προεδρο η/και
τεχνικο διευθυντη που περασε απ
την ομαδα τον Γκαγκατση και τον
Χρυσοχοο και καθε διευθυνοντα!
Εκτος κι αν ανοιξουμε νεο τοπικ
για τον Αλαφουζο οπως εχουμε
ανοιξει για καθε Προεδρο η/και
τεχνικο διευθυντη που περασε απ
την ομαδα τον Γκαγκατση και τον
Χρυσοχοο και καθε διευθυνοντα!
Θα τον μαζεψει κανεις τον κλαψιαρη που τολμαει να γραφει οτι ο κοσμος του ΠΑΟΚ χαρηκε για το σημερινο αποτελεσμα?