ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- abc_o_ karpouzas
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
εαν γινει τετοιο ...παιδομαζωμα... και ο μεσος ορος ηλικιας κατεβει και αλλο...
και αρχισουν το τρεξιμο αντε πιαστους...
και εαν ο παυλαρας τους μπολιασει το τσαγανο και την σκληραδα των λατινοαμερικανων μας βλεπω σε λιγο καιρο να βαδιζουμε στα χναρια της αθλετικο του σιμεονε...
αντε να δουμε ....
και αρχισουν το τρεξιμο αντε πιαστους...
και εαν ο παυλαρας τους μπολιασει το τσαγανο και την σκληραδα των λατινοαμερικανων μας βλεπω σε λιγο καιρο να βαδιζουμε στα χναρια της αθλετικο του σιμεονε...
αντε να δουμε ....
Δυσκολη περιοδος η μεταγραφικη του Γεναρη, ετσι οπως ειναι ο φετινος γεναρης για μας γινεται ακομη χειροτερη!
Μεσα σε ενα μηνα εχουμε 8 ματς και απο αυτα 3 ντερμπι...
Τεραστιο στοιχημα οι προσθαφαιρεσεις να γινουν με τετοιον τροπο ωστε να μην μας κοστισει αγωνιστικα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τεραστιο στοιχημα οι προσθαφαιρεσεις να γινουν με τετοιον τροπο ωστε να μην μας κοστισει αγωνιστικα...
Θεωρώ ότι αν είναι εφικτό να έρθει μια ικανοποιητική πρόταση για Σβιντέρσκι τότε το ορθολογικό είναι να πουληθεί αυτός αντί να πάει δανεικός ο Τσόλακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Τετ 23 Δεκ 2020, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Παυλαρας παίζει 4-2-3-1 Και 4-3-3
Τερματοφυλακας στα μέσα της χρονιάς δεν υπάρχει λόγος
Το καλοκαίρι καλό θα ήταν να παίρναμε έναν πολύ καλό με ζιβκο αλλαγή
Δεξι μπακ θελουμε έναν για βασικό
Αριστερά είμαστε καλά
Στο κέντρο της άμυνας είμαστε καλά...
Στο κέντρο θες έναν παιχταρα γιατί όταν δεν παίζει ο Καντουρι έχουμε θέμα στην δημιουργία. Χρειαζεται ένας παίχτης αξίας όπως ο μισιτς ή ο ολιβειρα
Δεξιά μπροστά είμαστε τέλεια με ζιβκο και αλλαγή τον μουργκ
Αριστερά θα ήθελα κάποιον που μπορεί να παίξει πάνω στην γραμμή στυλ ενρικε ή λημνιου αλλά πολύ καλύτερος
Πίσω από τον φορ έχουμε θεματάκι και απορώ γιατί δεν δοκιμάζεται ο ζιβκο εκεί και να παίξει ο μουργκ δεξιά νομίζω αυτό θα μας λύσει τα χέρια... αν δεν γίνεται αυτό θέλεις παιχτη και εκεί σαν αντιμπισεσβαρ ένα πράγμα. Το κακό είναι ότι έχεις τέτοιον παιχτη αλλά είναι τέρμα φελλός (ουαρντα)
Μπροστά με ψήνει πολύ ο δουβικας για αντί-τσολακ. Με τον σβιντερσκι βασικο...
Ο λαμπρου δεν με έψηνε ούτε όταν ήταν ο αδικημένος μας, αν γίνουν οι παραπάνω μεταγραφές δεν θα ήθελα να γυρίσει αν δεν γίνουν θέλω να γυρίσει να έχεις μια εναλλακτική πίσω από τον τζολη.
Μπισε ,Ζαμπα καλό ήταν να αποχωρήσουν...
Νινουα δανεικός να παρει παιχνίδια
Εσιτι τίμιος αλλά δεν ταιριάζει να αποχωρήσει επίσης...
Τερματοφυλακας στα μέσα της χρονιάς δεν υπάρχει λόγος
Το καλοκαίρι καλό θα ήταν να παίρναμε έναν πολύ καλό με ζιβκο αλλαγή
Δεξι μπακ θελουμε έναν για βασικό
Αριστερά είμαστε καλά
Στο κέντρο της άμυνας είμαστε καλά...
Στο κέντρο θες έναν παιχταρα γιατί όταν δεν παίζει ο Καντουρι έχουμε θέμα στην δημιουργία. Χρειαζεται ένας παίχτης αξίας όπως ο μισιτς ή ο ολιβειρα
Δεξιά μπροστά είμαστε τέλεια με ζιβκο και αλλαγή τον μουργκ
Αριστερά θα ήθελα κάποιον που μπορεί να παίξει πάνω στην γραμμή στυλ ενρικε ή λημνιου αλλά πολύ καλύτερος
Πίσω από τον φορ έχουμε θεματάκι και απορώ γιατί δεν δοκιμάζεται ο ζιβκο εκεί και να παίξει ο μουργκ δεξιά νομίζω αυτό θα μας λύσει τα χέρια... αν δεν γίνεται αυτό θέλεις παιχτη και εκεί σαν αντιμπισεσβαρ ένα πράγμα. Το κακό είναι ότι έχεις τέτοιον παιχτη αλλά είναι τέρμα φελλός (ουαρντα)
Μπροστά με ψήνει πολύ ο δουβικας για αντί-τσολακ. Με τον σβιντερσκι βασικο...
Ο λαμπρου δεν με έψηνε ούτε όταν ήταν ο αδικημένος μας, αν γίνουν οι παραπάνω μεταγραφές δεν θα ήθελα να γυρίσει αν δεν γίνουν θέλω να γυρίσει να έχεις μια εναλλακτική πίσω από τον τζολη.
Μπισε ,Ζαμπα καλό ήταν να αποχωρήσουν...
Νινουα δανεικός να παρει παιχνίδια
Εσιτι τίμιος αλλά δεν ταιριάζει να αποχωρήσει επίσης...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 23 Δεκ 2020, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
paliotomaros
Το μυστικό είναι το πόσο γρήγορα θα γίνουν οι αποδεσμεύσεις μπισεσβαρ Εσιτι. Τι προεργασία έγινε στις θέσεις 10 και 2 που καιγόμαστε. Νομίζω η μερίδα του λέοντος θα πάει και σωστά στο 10. Εκτός και αν έχουμε εξελίξεις με Γιαννούλη οπότε μπερδεύει το πράγμα.
Αληθεια ποιος ειναι αισιοδοξος οτι θα γινουν εγκαιρα οι κινησεις? Θες ρε φιλε τον Δουβικα? Παρτον χτες να ειναι 1η Γεναρη για προπονησεις στη Τουμπα.Μην μου φερεις τον Δουβικα στις 31 Γεναρη.
- Περιπτερος
Σωστός, αλλά θεωρώ ότι τελικά θα είναι μόνο προσθέσεις.Gospi έγραψε:Δυσκολη περιοδος η μεταγραφικη του Γεναρη, ετσι οπως ειναι ο φετινος γεναρης για μας γινεται ακομη χειροτερη!
- bersekeros
Με αυτά που γίνονται πρέπει να είμαστε και τυπικά σωστοί.
- Χειμερινή μετεγγραφική περίοδος επαγγελματιών 1/1-1/2/2021
- Χειμερινή μετεγγραφική περίοδος άνεργων επαγγελματιών 2-15/2/2021 (έως ώρα 17:00)
Χτες και να τον πήρες, δεν μπορείς να τον ανακοινώσεις.
Τώρα αναφέρει ο Τσορμπατζόγλου την χθεσινή συνέντευξη Κυρ Κυρ στο PAOKmania και διαβάζει τμήματα αυτής!
- Χειμερινή μετεγγραφική περίοδος άνεργων επαγγελματιών 2-15/2/2021 (έως ώρα 17:00)
Τώρα αναφέρει ο Τσορμπατζόγλου την χθεσινή συνέντευξη Κυρ Κυρ στο PAOKmania και διαβάζει τμήματα αυτής!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τετ 23 Δεκ 2020, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Το πρόβλημα είναι το εξής. Αν δεν αποδεσμεύσεις πρώτα παίκτες, φοβάσαι το ΦΦΠ καθώς και το ότι οι ομάδες που θα τους θέλουν θα σου πούνε "να οι όροι μου κι άμα σου αρέσει, αν όχι μείνε με ένα έξτρα συμβόλαιο" και θα αναγκαστείς να δώσεις τον κάθε Τσόλακ με συμφωνίες που σε ρίχνουν. Αν αποδεσμεύσεις πρώτα, η κάθε Βέροια θα σου λέει "έχεις ανάγκη τον Δουβίκα, πλήρωνε και πάρτον". Είναι το μεγάλο γαμώτο του να ξέρουν όλοι ότι έχεις θέμα με το ΦΦΠ. Ε, βάλε και το ότι μεταγραφή στον ΠΑΟΚ δεν γίνεται αν δεν εγκριθεί από κάθε υπάλληλο της ΠΑΕ, και νομίζω ότι πριν τις 15-20 Ιανουαρίου σοβαρή κίνηση δεν θα έχουμε ολοκληρώσει.joshua έγραψε:Αληθεια ποιος ειναι αισιοδοξος οτι θα γινουν εγκαιρα οι κινησεις? Θες ρε φιλε τον Δουβικα? Παρτον χτες να ειναι 1η Γεναρη για προπονησεις στη Τουμπα.Μην μου φερεις τον Δουβικα στις 31 Γεναρη.
Να θυμισω οτι σε σχεση με το καλοκαιρι που ημασταν ετοιμοι να αποκτησουμε 2 παικτες τελευταια μερα εχουμε αποδεσμευσει και τον Φερειρα εχοντας γλυτωσει ενα πολυ σημαντικο ποσο.Δεν υπαρχει δικαιολογια για καθυστερηση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τον παίχτη τον ανακοινώνεις οπότε θες, αλλά επίσημα προπονήσεις μπορεί να ξεκινήσει την πρώτη των μεταγραφών..bersekeros έγραψε:Με αυτά που γίνονται πρέπει να είμαστε και τυπικά σωστοί.
Αυτό το διάστημα είναι κρίσιμο για να γίνει κάποια κίνηση, έχουμε πολύ δύσκολο Γενάρη και η ομάδα πρεπει να είναι έτοιμη..
Βέβαια κάθε χρόνο αυτή την ελπίδα έχουμε και με αυτήν μένουμε..
-
paliotomaros
Δεν απαγορεύεται να μιλήσεις με την ομάδα σήμερα και να κλείσει ο παίχτης. 1/1 ανακοινώνεις επίσημα. Αυτό για τις φυσιολογικές ομάδες. Οι ρυθμοί ΠΑΟΚ είναι τέτοιοι που ο Δουβίκας μπορεί να κλείσει στην αεκ και μεις να περιμένουμε το μπισεσβαρ αν θα βρει ομάδα. Αν πράγματι δεν μπορούμε να δώσουμε 600χιλ. στον μπεο γιατί πρέπει πρώτα να αποδεσμεύσουμε κλείστε το μαγαζί να φύγουμε.
Για τη θέση του επιτελικό δύο υποψήφιους που θα πρότεινα είναι οι εξης:
Α) Ο Taarabt της Μπενφίκα με μεταγραφή
https://www.transfermarkt.com/adel-taar ... aison/2020
Έχει βέβαια κλείσει τα 31 αλλά μια χαρά βαστάει ακόμα (κι ο Ιμπαγασα όταν ήρθε μεγαλύτερος έκανε πλάκα). Για το ελληνικό πρωτάθλημα το έχει μια χαρά για 3 τουλάχιστον χρόνια. Αν η επιλογή στο φορ είναι ο Δουβίκας (μικρή ηλικία, σχετικά χαμηλό κόστος και μια χαρά επιλογή για τούτον το Γενάρη), τότε για τον Taarabt θα δικαιολογούσα να δωθουν ως και 2 εκατομμύρια. Η Μπενφίκα με ένα τέτοιο πόσο ίσως να τον έδινε.
Β) Η δεύτερη επιλογή είναι εντελώς λαχείο. Ο Llajic της Μπενφίκα. Αυτός μόνο ως δανεικός για εξάμηνο με ρήτρα εξαγοράς. Τον έχει πάρει για τα καλά η κάτω βόλτα κυρίως λόγω αναπιδιων στην προσωπική του ζωή (γκομενικη προδοσία και συνεπακόλουθη κατάθλιψη, ποτό κτλ). Ίσως όμως η Θεσσαλονίκη να έχει τον τρόπο της να τον κάνει να ξανακερδίσει την αυτοεκτίμησή του και να ξαναπάρει μπρος. Αντικειμενικά, οι πιθανότητες δεν είναι πολλές αλλά αν κερδηθεί το στοίχημα, το όφελος θα είναι τεράστιο.
Α) Ο Taarabt της Μπενφίκα με μεταγραφή
https://www.transfermarkt.com/adel-taar ... aison/2020
Έχει βέβαια κλείσει τα 31 αλλά μια χαρά βαστάει ακόμα (κι ο Ιμπαγασα όταν ήρθε μεγαλύτερος έκανε πλάκα). Για το ελληνικό πρωτάθλημα το έχει μια χαρά για 3 τουλάχιστον χρόνια. Αν η επιλογή στο φορ είναι ο Δουβίκας (μικρή ηλικία, σχετικά χαμηλό κόστος και μια χαρά επιλογή για τούτον το Γενάρη), τότε για τον Taarabt θα δικαιολογούσα να δωθουν ως και 2 εκατομμύρια. Η Μπενφίκα με ένα τέτοιο πόσο ίσως να τον έδινε.
Β) Η δεύτερη επιλογή είναι εντελώς λαχείο. Ο Llajic της Μπενφίκα. Αυτός μόνο ως δανεικός για εξάμηνο με ρήτρα εξαγοράς. Τον έχει πάρει για τα καλά η κάτω βόλτα κυρίως λόγω αναπιδιων στην προσωπική του ζωή (γκομενικη προδοσία και συνεπακόλουθη κατάθλιψη, ποτό κτλ). Ίσως όμως η Θεσσαλονίκη να έχει τον τρόπο της να τον κάνει να ξανακερδίσει την αυτοεκτίμησή του και να ξαναπάρει μπρος. Αντικειμενικά, οι πιθανότητες δεν είναι πολλές αλλά αν κερδηθεί το στοίχημα, το όφελος θα είναι τεράστιο.
Δεν μπορω να σκεφτω πως θα γινει προσθηκη στην επιθεση χωρις αποχωρηση...Περιπτερος έγραψε:Σωστός, αλλά θεωρώ ότι τελικά θα είναι μόνο προσθέσεις.Gospi έγραψε:Δυσκολη περιοδος η μεταγραφικη του Γεναρη, ετσι οπως ειναι ο φετινος γεναρης για μας γινεται ακομη χειροτερη!
Απο την αλλη θεωρω δεδομενη την πωληση Γιαννουλη, καθως το καλοκαιρι θα μπαινει στον τελευταιο χρονο συμβολαιου και δεν ανανεωνει, αρα θα πρεπει να πωληθει με καλο ποσο τωρα...
Αρα στα ματια μου σιγουρα θα φυγει ενας ςκ των φορ και ο Γιαννουλης...
Κι άντε την απωλεια ενος φορ μπορουμε να την διαχειριστουμε, αλλα την απωλεια Γιαννουλη δεν εχουμε λυσεις εκ των εσω...