Έλα....θέλεις τα δικά σου συμπεράσματα,οκPAOK_Antarctica έγραψε:Στο ότι για κάποιο λόγο εσύ δεν φαντάζεσαι έναν ΠΑΟΚ χωρίς Τζόλη.Doomlord4 έγραψε:Που έγραψα κάτι διαφορετικό;
Γαμάτος παίκτης ο Τζόλης, αλλά δεν είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Υπάρχουν και καλύτεροι. Και υπάρχει ένα νούμερο με το οποίο μπορείς να τους αποκτήσεις.
Δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ, οπότε δεν έχει νόημα.
11.Χρήστος Τζόλης
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
- bersekeros
Υπάρχουν και καλύτεροι από τον Τζόλη αλλά δεν θα τους αποκτήσεις ποτέ.PAOK_Antarctica έγραψε:Στο ότι για κάποιο λόγο εσύ δεν φαντάζεσαι έναν ΠΑΟΚ χωρίς Τζόλη.Doomlord4 έγραψε:Που έγραψα κάτι διαφορετικό;
Γαμάτος παίκτης ο Τζόλης, αλλά δεν είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Υπάρχουν και καλύτεροι. Και υπάρχει ένα νούμερο με το οποίο μπορείς να τους αποκτήσεις.
Τόσο απλά. Πες μου επιχειρήματα για το αντίθετο.
ΥΓ Doomlord αυτό το επιχείρημα με το πρωτάθλημα / νταμπλ, είναι φανταστικό!
Doomlord4 έγραψε:Κλείνοντας για σήμερα,ας μου απαντήσει κάποιος
Έρχεται προσφορά στον Πρίγιο πριν τον Γενάρη του 19
Το καλοκαίρι του 18
Και για άλλους 7 παίκτες
Σύνολο από 40 εκ και πάνω
Το πόσο πάνω πείτε το εσείς
Μέχρι να δεθεί και να αντικατασταθεί η ομάδα χάνονται οι στόχοι
Με τι νούμερο (ποσό) θα ανταλλάζατε το Νταμπλ που πήραμε;
Άντε,φτάνει για σήμερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τρί 16 Φεβ 2021, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Doomlord4 έγραψε: αν στα 20+ ηλικιακά πια, θέλει και απαιτεί μεταγραφή σε ξένη υπερομάδα,να πάρουμε άλλα 20-30-40-50
Αν θέλει να μείνει,(έστω και 10% πιθανότητα) δεν θα είμαι εγώ που θα τον διώξω με κορδελοκουβέντες
Θα θέλω να γίνει ο νέος Κούδας,ο Τότι του ΠΑΟΚ
Ούτε θα στραβοστομιάσω όμως για να τον εμποδίσω
PAOK_Antarctica έγραψε:Στο ότι για κάποιο λόγο εσύ δεν φαντάζεσαι έναν ΠΑΟΚ χωρίς Τζόλη
bersekeros έγραψε:Υπάρχουν και καλύτεροι από τον Τζόλη αλλά δεν θα τους αποκτήσεις ποτέ.PAOK_Antarctica έγραψε:Στο ότι για κάποιο λόγο εσύ δεν φαντάζεσαι έναν ΠΑΟΚ χωρίς Τζόλη.Doomlord4 έγραψε:Που έγραψα κάτι διαφορετικό;
Τόσο απλά. Πες μου επιχειρήματα για το αντίθετο.
ΥΓ Doomlord αυτό το επιχείρημα με το πρωτάθλημα / νταμπλ, είναι φανταστικό!
- PAOK_Antarctica
Το θέμα έτσι κι αλλιώς δεν είναι να αντικαταστήσεις τον Τζόλη ευθέως, το θέμα είναι να ανεβάσεις τον μέσο όρο ποιότητας της ομάδας. Να την πας από το 7 στο 7,5.
Αυτό μπορείς να το κάνεις χωρίς να πουλήσεις τον Τζόλη, αγοράζοντας έξυπνα παίκτες λαβράκια πριν τους βρουν άλλοι ή μπορείς να βγεις στην αγορά με έναν πακτωλό χρημάτων και να έχεις περισσότερη ασφάλεια.
Και οι δύο λύσεις μπορούν να πετύχουν και μπορούν να αποτύχουν εξίσου. Υπάρχουν άνθρωποι για να παίρνουν αυτές ακριβώς τις αποφάσεις που έχουν στα χέρια τους πολύ περισσότερα δεδομένα και γνώσεις από μας.
Δεν είναι, όμως, απαραίτητος ο Τζόλης σώνει και ντε για να πάρεις τίτλους. Μπορείς να τους πάρεις με αυτόν, μπορείς και χωρίς αυτόν. Δεν θυμάμαι τον Τζόλη σε κανέναν από τους τίτλους που πήραμε τελευταία.
ΥΓ. Τον Πρίγιο τον πουλήσαμε στην πιο κρίσιμη καμπή και φέραμε τον Ολιβέιρα και τον Μίσιτς.
Αυτό μπορείς να το κάνεις χωρίς να πουλήσεις τον Τζόλη, αγοράζοντας έξυπνα παίκτες λαβράκια πριν τους βρουν άλλοι ή μπορείς να βγεις στην αγορά με έναν πακτωλό χρημάτων και να έχεις περισσότερη ασφάλεια.
Και οι δύο λύσεις μπορούν να πετύχουν και μπορούν να αποτύχουν εξίσου. Υπάρχουν άνθρωποι για να παίρνουν αυτές ακριβώς τις αποφάσεις που έχουν στα χέρια τους πολύ περισσότερα δεδομένα και γνώσεις από μας.
Δεν είναι, όμως, απαραίτητος ο Τζόλης σώνει και ντε για να πάρεις τίτλους. Μπορείς να τους πάρεις με αυτόν, μπορείς και χωρίς αυτόν. Δεν θυμάμαι τον Τζόλη σε κανέναν από τους τίτλους που πήραμε τελευταία.
ΥΓ. Τον Πρίγιο τον πουλήσαμε στην πιο κρίσιμη καμπή και φέραμε τον Ολιβέιρα και τον Μίσιτς.
OYfffffffffffffφφφφφφφφφφφφφφφ
Τον Πρίγιοβιτς τον πούλησες και έφερες ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ φίλε
ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ
Οι άλλοι 2 ΗΤΑΝ σε άλλες θέσεις και ΔΑΝΕΙΚΟΙ
Τον Πρίγιοβιτς τον πούλησες και έφερες ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ φίλε
ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ
Οι άλλοι 2 ΗΤΑΝ σε άλλες θέσεις και ΔΑΝΕΙΚΟΙ
1995
Μπόσμαν και selling clubs
Η αρχή
Πιο "αισχρό" selling club ο Ajax
Ευρωπαϊκά μεγαθήρια εως το 1995
____________c.l----->e.l------>κυπ.κυπελλ.
Real______________6-2-0
Milan_____________5-0-2
Ajax____________4-1-1
Liverpool__________4-2-0
Bayern M._________4-0-0
Inter_____________2-2-0
Juventus__________1-3-1
Man.U____________1-0-1
Barcelona_________0-0-3
Ευρωπαϊκά μεγαθήρια μετά το 1995
Real______________7-0-0
Barcelona_________4-0-1
Bayern M._________3-1-0
Liverpool__________2-1-0
Man.U____________2-1-0
Milan_____________2-0-0
Inter_____________1-1-0
Juventus__________1-0-0
Sevilla____________0-6-0
Ajax____________0-0-0
0 ευρωπαϊκούς τίτλους,λεφτά όμως έχει
Θέλω να γί...θέλω να γίνω selling clubbbbb......
Η αρχή
Real______________6-2-0
Milan_____________5-0-2
Ajax____________4-1-1
Liverpool__________4-2-0
Bayern M._________4-0-0
Inter_____________2-2-0
Juventus__________1-3-1
Man.U____________1-0-1
Barcelona_________0-0-3
Real______________7-0-0
Barcelona_________4-0-1
Bayern M._________3-1-0
Liverpool__________2-1-0
Man.U____________2-1-0
Milan_____________2-0-0
Inter_____________1-1-0
Juventus__________1-0-0
Sevilla____________0-6-0
Ajax____________0-0-0
- bersekeros
-
Dimg4
Σοβαρα τωρα? Απαξιωνουμε τον Αγιαξ επειδη δεν πηρε ευρωπαικο τιτλο απο το 95 για να δειξουμε το "κακο selling club"? Εμεις ρε παιδια πρωταθλημα απο το 85 δεν ειχαμε παρει, τι λετε?
Στην ευρωπη ο Αγιαξ εχει κανει εκπληκτικες πορειες μεχρι και περσι που εφτασε στα ημιτελικα Champions League, ενω εμεις δεν παιξαμε ποτε καν ομιλους!
Ολοι θελουμε να μεινει ο καθε Τζολης και να σηκωνει κουπες, απλα για να ανεβουμε σκαλι πανω θελει χρημα. Και για να βαζει χρημα ο Ιβαν, πρεπει να γινονται σουπερ πωλησεις αφου εχουμε να δουμε ευρωπαικη διακριση απο τον καιρο του νωε
Στην ευρωπη ο Αγιαξ εχει κανει εκπληκτικες πορειες μεχρι και περσι που εφτασε στα ημιτελικα Champions League, ενω εμεις δεν παιξαμε ποτε καν ομιλους!
Ολοι θελουμε να μεινει ο καθε Τζολης και να σηκωνει κουπες, απλα για να ανεβουμε σκαλι πανω θελει χρημα. Και για να βαζει χρημα ο Ιβαν, πρεπει να γινονται σουπερ πωλησεις αφου εχουμε να δουμε ευρωπαικη διακριση απο τον καιρο του νωε
- bersekeros
Εμείς είμαστε οπαδοί.
Ακούστε και τον Μάκη τον Μανάβη που λέει τώρα στον Τζαντζαρά, αυτά που λέγαμε εγώ και Doomlord4.
Ξέρετε πώς τους αποκάλεσε αυτούς που "φτιάχνουν" νούμερα πώλησης για τον Τζόλη πρόωρα τώρα στα 19;
Βάλτε να ακούσετε.
Καραγκιοζάκους, ταγαράδες, χωριατάκους, πουθενάδες, να κάνουν τουμπεκί... και μερικά άλλα γαλλικά ακόμα που δεν θυμάμαι.
Όταν θα έρθει η ώρα, τότε λέει να πάει.
Ακούστε και τον Μάκη τον Μανάβη που λέει τώρα στον Τζαντζαρά, αυτά που λέγαμε εγώ και Doomlord4.
Ξέρετε πώς τους αποκάλεσε αυτούς που "φτιάχνουν" νούμερα πώλησης για τον Τζόλη πρόωρα τώρα στα 19;
Βάλτε να ακούσετε.
Καραγκιοζάκους, ταγαράδες, χωριατάκους, πουθενάδες, να κάνουν τουμπεκί... και μερικά άλλα γαλλικά ακόμα που δεν θυμάμαι.
To 1995 ήταν ένα από τα 4-5 ευρωπαϊκά μεγαθήρια
και τώρα είναι ευχαριστημένοι με "ευρωπαϊκές πορείες"
Επίσης στο "Στην ευρωπη ο Αγιαξ εχει κανει εκπληκτικες πορειες" γιατί βάζεις πληθυντικό
Τα τελευταία χρόνια είναι όλο χαστούκια.
Ο ημιτελικός που λες είναι η εξαίρεση
Ακόμη,εδώ εγω συγκρίνω τα μεγαθήρια μεταξύ τους
Ας πούμε η Μπαρτσελόνα,Ευρωπαϊκά ήταν σχεδόν τίποτα
Όταν δεν έκανε αυτό που κάνει ο Άγιαξ,και κράτησε το μεγαλύτερο ταλέντο της και το πλαισίωσε μαζί με άλλους
φαίνεται η διαφορά
πριν το 95
Αγιαξ 4 c.l - Barca 0 c.l
μετά το 95
Αγιαξ 0 c.l - Barca 4 c.l
και τώρα είναι ευχαριστημένοι με "ευρωπαϊκές πορείες"
Επίσης στο "Στην ευρωπη ο Αγιαξ εχει κανει εκπληκτικες πορειες" γιατί βάζεις πληθυντικό
Τα τελευταία χρόνια είναι όλο χαστούκια.
Ο ημιτελικός που λες είναι η εξαίρεση
Ακόμη,εδώ εγω συγκρίνω τα μεγαθήρια μεταξύ τους
Ας πούμε η Μπαρτσελόνα,Ευρωπαϊκά ήταν σχεδόν τίποτα
Όταν δεν έκανε αυτό που κάνει ο Άγιαξ,και κράτησε το μεγαλύτερο ταλέντο της και το πλαισίωσε μαζί με άλλους
φαίνεται η διαφορά
πριν το 95
Αγιαξ 4 c.l - Barca 0 c.l
μετά το 95
Αγιαξ 0 c.l - Barca 4 c.l
-
Dimg4
Μπραβο του που αποκαλει ολα αυτα καποιους που κανουν συζητηση με νουμερα σε ενα φορουμ οπως κανουν στα καφενεια και τα συμμεριζεσαι. Αρα λεει καραγκιοζακους και χωριατες και τους πατεραδες που συζητανε στα καφενεια οτι ο Τζολης θα φτασει τρελο νουμερο οικονομικα.
Υπαρχει ενας ατυπος νομος που λεει πως δεν κανει να πουμε καμια κουβεντα για ιερα τερατα της εξεδρας οποτε δε θα πω κατι παραπανω απο ενα κριμα.
Υπαρχει ενας ατυπος νομος που λεει πως δεν κανει να πουμε καμια κουβεντα για ιερα τερατα της εξεδρας οποτε δε θα πω κατι παραπανω απο ενα κριμα.
-
Dimg4
Bersekeros εγω να δεις πως αποκαλω αυτους που χαρακτηριζουν συνοπαδους που εχουν και ενα διαφορετικο σκεπτικο, ποσο μαλλον αυτους που το συμμεριζονται. Δε θες να μαθεις.
Ε εντάξει εγω δεν θα κάνω τέτοιους χαρακτηρισμούς,αν είναι δυνατόνbersekeros έγραψε:Εμείς είμαστε οπαδοί.
Βάλτε να ακούσετε.
Έχουμε μια διαφωνία στο πως βλέπει ο καθένας το καλό της ομάδας
Εως εκεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τρί 16 Φεβ 2021, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Doomlord4 έγραψε:1995
Η αρχή
Real______________6-2-0
Milan_____________5-0-2
Ajax____________4-1-1
Liverpool__________4-2-0
Bayern M._________4-0-0
Inter_____________2-2-0
Juventus__________1-3-1
Man.U____________1-0-1
Barcelona_________0-0-3
Real______________7-0-0
Barcelona_________4-0-1
Bayern M._________3-1-0
Liverpool__________2-1-0
Man.U____________2-1-0
Milan_____________2-0-0
Inter_____________1-1-0
Juventus__________1-0-0
Sevilla____________0-6-0
Ajax____________0-0-0
Ρε συ. Αρχικά, το ότι ο Άγιαξ δεν πήρε ευρωπαϊκό τίτλο επειδή πουλάει, είναι αυθαίρετο συμπέρασμα. Δεν προκύπτει από κάπου ότι αυτά συνδέονται. Πολλά έχουν αλλάξει στο ποδόσφαιρο και δεν είναι μόνο ο Μπόσμαν. Είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες που παίζουν ρόλο αλλά επουδενί ο μοναδικός.
Από κει και πέρα, αν υποθέσουμε ότι αυτά τα δύο συνδέονται, θα δούμε ότι ο ρυθμός με τους οποίους παίρνει εγχώριους τίτλους ο Άγιαξ μετά το 95 σχεδόν διπλασιάστηκε. Εκεί που έπαιρνε τίτλο κάθε 2,6 χρόνια πλέον παίρνει τίτλο κάθε 1,5 χρόνο.
Ας πάρουμε κι εμείς 17 τίτλους σε 25 χρόνια και ας μην πάρουμε τσάμπιονς λιγκ. Δεν πειράζει.