70.Γιώργος Κούτσιας
-
Re: 70.Γιώργος Κούτσιας
Μακαρι να συνεχισει ετσι ωστε του χρονου να ειναι μια αξιοπιστη εναλλακτικη του Μπισεσβαρ στην θεση του φορ. 

- ΑποστόληςΑ
Σκόρερ είναι αλλά συνεχίζει να ΜΗΝ βλέπει τους συμπαίκτες του. Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά στο πάρε βάλε του Φερνάντες δεν τον κοιτάει καν, δεν δίνει το χέρι κάν. Ομαδικό είμαι το άθλημα, ελπίζω να το βελτιώσει γιατί θα αδικήσει τον εαυτό του
- Kabamaru11
Ο μικρος ειναι χαρισματικος φορ,αλλα πρεπει να βαλει το ΕΓΩ του,χαμηλοτερα απο της ομαδας,στο τελος και αυτος θα βγει κερδισμενος.
Μου αρεσαν τα χθεσινα του σεντερφορισια γκολ,αλλα με χαλασε κ εμενα που δεν εδωσε το χερι του η ενα ευχαριστω εστω στον μελλοντικο χαρτινο Φερναντες (κριμα που δεν καταληγει σε εμας).Πρεπει να βελτιωθει σε αυτο το κομματι,κοιταει μονο τα νουμερα του,το ιδιο εκανε κ στα πρωταθληματα αναπτυξης,το ιδιο εκανε και στην Β ομαδα.Ελπιζω να αλλαξει ο τροπος σκεψης του,δυνατοτητες εχει.
Μου αρεσαν τα χθεσινα του σεντερφορισια γκολ,αλλα με χαλασε κ εμενα που δεν εδωσε το χερι του η ενα ευχαριστω εστω στον μελλοντικο χαρτινο Φερναντες (κριμα που δεν καταληγει σε εμας).Πρεπει να βελτιωθει σε αυτο το κομματι,κοιταει μονο τα νουμερα του,το ιδιο εκανε κ στα πρωταθληματα αναπτυξης,το ιδιο εκανε και στην Β ομαδα.Ελπιζω να αλλαξει ο τροπος σκεψης του,δυνατοτητες εχει.
Ήθελα να το γράψω και εγώ αλλά λέω άσε θα με πουν προκατειλημμένο. Το κάνει κατ'εξακολουθηση.
Δεν βλέπει κανέναν δεν πανηγυρίζει με κανέναν δεν πιστώνει τίποτα σε κανέναν.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα χαρακτήρα, αν είναι μεγάλο το εγώ, αν έχει μέσα του πεισμα-οργη να αποδείξει ότι αδικήθηκε..
Χτυπάει άσχημα πάντως σε κάποιον που το βλέπει.
Δεν βλέπει κανέναν δεν πανηγυρίζει με κανέναν δεν πιστώνει τίποτα σε κανέναν.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα χαρακτήρα, αν είναι μεγάλο το εγώ, αν έχει μέσα του πεισμα-οργη να αποδείξει ότι αδικήθηκε..
Χτυπάει άσχημα πάντως σε κάποιον που το βλέπει.
- Kabamaru11
Γιατι να σε πουν προκατειλημμενο;Την αποψη σου λες κ εσυ,σωστη η λαθος,χωρις να προσβαλεις κανεναν.Το καλο του παικτη θελουμε σιγουρα και το καλο του ΠΑΟΚ πανω απο ολα.Μικρο παιδι ειναι,ελπιζω να στρωσει.
-
Εχει πορσε ειπαν στο ραδιο. Μαλλι στη τρίχα στο χόρτο, υφακι στον πανηγυρισμό μετα από γκολ που του το σερβιρε ετοιμο ο άλλος και δεν τον κοιταξε. Εχει θεματα
Είδα τα στιγμιότυπα και μου χτύπησε απείρως άσχημα. Όπως κ το γεγονός ότι ελάχιστες φορές θα σπάσει τη μπάλα σε συμπαίκτη που είναι σε καλύτερη θέση. Εύχομαι να το αλλάξει αυτό γιατί έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει
- HARISPAOK83
Αυτα δυστυχως δεν αλλαζουν ευκολα. Θελει μεγαλο χαστούκι απο τη ζωη για να αρχισεις να εκτιμας. Κι αλλοι αδικηθηκαν ή νιωσαν αδικημενοι, και σε μεγαλυτερο βαθμο απο τον αμουστακο Κουτσια, αλλα δεν εγιναν εγωκεντρικοι μαλακες.
Με τετοια μυαλα δεν τον βλεπω να κανει πολλα. Σιγουρα δεν θα τα κανει μαζι μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τετοια μυαλα δεν τον βλεπω να κανει πολλα. Σιγουρα δεν θα τα κανει μαζι μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
Νομίζω ότι η μεγαλύτερη έγνοια του όταν σκοράρει είναι να μιμηθεί τον Κριστιάνο (πιο πολύ αυτόν μου θύμισε). Είπατε κάτι για εγωκεντρισμό?
-
Παιδιά διαβάζοντας τη συζήτηση μπήκα από περιέργεια στη διαδικασία να δω τα hl του Βόλου.
Πράγματι στο μικρό δείγμα φυσικά που είδα, παρατήρησα και εγώ ότι δεν βλέπει συμπαίκτη ο μικρός και όντως οι πανηγυρισμοί είναι πρώτα ο εαυτός του.
Αλλά να πω και εγώ την αμαρτία μου. Έβλεπα την ταχύτητα που έμπαινε στις φάσεις, είτε το έβαζε είτε το έχανε και με έπιασε μελαγχολία, γιατί φαντάστηκα στις ίδιες φάσεις τον Ολιβέιρα, ο οποίος πολύ απλά δεν θα τις προλάβαινε από τις αργές κινήσεις.
Ίσως να μην μπορεί να βελτιωθεί ο χαρακτήρας (αν και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και αυτό με το κατάλληλο περιβάλλον γύρω του), σίγουρα όμως μπορεί να χαλιναγωγηθεί εντός μιας ήδη δεμένης ομάδας, που δεν δείχνει ότι κρέμεται από αυτόν.
Για παράδειγμα πιστεύω ότι ο Κούτσιας μπορεί να προσφέρει αρκετά στην ομάδα με συμπαίκτη έναν τότε Πριγιοβιτς, τον οποίο ο μικρός θα σέβεται και θα προσπαθεί να βελτιωθεί παικτικά, παρά με συμπαίκτη τον Ολιβέιρα, που τον βλέπει και σκέφτεται δες ποιος παίζει βασικός μπροστά μου (και ΙΣΩΣ όχι άδικη σκέψη).
Πράγματι στο μικρό δείγμα φυσικά που είδα, παρατήρησα και εγώ ότι δεν βλέπει συμπαίκτη ο μικρός και όντως οι πανηγυρισμοί είναι πρώτα ο εαυτός του.
Αλλά να πω και εγώ την αμαρτία μου. Έβλεπα την ταχύτητα που έμπαινε στις φάσεις, είτε το έβαζε είτε το έχανε και με έπιασε μελαγχολία, γιατί φαντάστηκα στις ίδιες φάσεις τον Ολιβέιρα, ο οποίος πολύ απλά δεν θα τις προλάβαινε από τις αργές κινήσεις.
Ίσως να μην μπορεί να βελτιωθεί ο χαρακτήρας (αν και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και αυτό με το κατάλληλο περιβάλλον γύρω του), σίγουρα όμως μπορεί να χαλιναγωγηθεί εντός μιας ήδη δεμένης ομάδας, που δεν δείχνει ότι κρέμεται από αυτόν.
Για παράδειγμα πιστεύω ότι ο Κούτσιας μπορεί να προσφέρει αρκετά στην ομάδα με συμπαίκτη έναν τότε Πριγιοβιτς, τον οποίο ο μικρός θα σέβεται και θα προσπαθεί να βελτιωθεί παικτικά, παρά με συμπαίκτη τον Ολιβέιρα, που τον βλέπει και σκέφτεται δες ποιος παίζει βασικός μπροστά μου (και ΙΣΩΣ όχι άδικη σκέψη).
-
Συμφωνώ με την τελευταία σου παράγραφο!!! Και με τα υπόλοιπα αλλά ειδικά με το τελευταίο πιστεύω έτσι είναι
- iremidynami 4+
Ο μικρος ειναι ταλενταρα, οπως λενε οι ειδικοτεροι απο εμενα., ομως αν προσπαθησει να βαλει τον εαυτο του πάνω απο την ομαδα, τοτε καλυτερα να μην ξαναγυρισει στο γηπεδο αυτο, οπου δεκαδες αλλοι καλυτεροι του εβαλαν εαυτον κατω απο την ομαδα. Και τιμηθηκαν για αυτο απο τον κοσμο.
Να σκυψει το κεφαλι κ να ερθει πισω ως υπηρετης του ΠΑΟΚ, οχι σαν αφεντικο του, κ τοτε να ειναι σίγουρος πως θα ανταμοιφθει και απο την ομαδα και απο τον κόσμο.
Εαν αυτο δεν τον ενδιαφερει, μεγεια του με χαρα του, στο καλο να παει, ο ΠΑΟΚ ειναι απειρως μεγαλυτερο μεγεθος απο αυτον, εχει κ αλλες ομαδες να παει, πχγαυρος γιατι εκει θα ταιριαζει!!
Να σκυψει το κεφαλι κ να ερθει πισω ως υπηρετης του ΠΑΟΚ, οχι σαν αφεντικο του, κ τοτε να ειναι σίγουρος πως θα ανταμοιφθει και απο την ομαδα και απο τον κόσμο.
Εαν αυτο δεν τον ενδιαφερει, μεγεια του με χαρα του, στο καλο να παει, ο ΠΑΟΚ ειναι απειρως μεγαλυτερο μεγεθος απο αυτον, εχει κ αλλες ομαδες να παει, πχγαυρος γιατι εκει θα ταιριαζει!!
70.Γιώργος Κούτσιας
Αν και πιστευω κ εγω πολλα απο αυτα που ειπατε, δεν με ενδιαφερει και τι κανει εκτος γηπεδου. Τωρα για το εντος γηπεδου, ο προπονητης που ειναι αλεπου ελεγε για προσωπικοτητα και πεσανε εδω μεσα να τον φανε πολλοι, τωρα φαινεται τι εννοουσε. Και δεν ειναι μονο ο πανηγυρισμος, ειναι οτι ξενερωνει οταν δεν παιρνει πασα και οτι πολυ σπανια θα ψαξει την πασα για ασιστ. Παιρνει θεση στην περιοχη και παρακαλαει να του δωσουν πασα να εκτελεσει. Οσο παικταρα και να εισαι αν δεν αλλαξεις μυαλο σε αυτο για να γινεις συμμετοχικος θα καταληξεις στην Τουρκια μαξιμουμ να παστελωνεις στην περιοχη μονος. Τωρα, να κανει καλη χρονια να ψηθει να βαλει γκολ και ας ερθει του χρονου, να φερεις μια φορακλα αντι του Ολιβειρα και να του πεις στην προετοιμασια: κοιτα μαγκα, σε προοριζω για δευτερο πισω απο αυτην την φορακλα. Αν δεν μου δειξεις οτι συμμετεχεις στο παιχνιδι της ομαδας ξαναφευγεις δανεικος κ ας παιζω με τον Μπραντον. Εγω ειμαι αισιοδοξος γιατι πιστευω οτι ειναι ΠΑΟΚτσακι και θα προσπαθησει πολυ να ενσωματωθει στην ομαδα.
Σορι για το σεντονι
Σορι για το σεντονι