Αυτο.Pablito έγραψε:Ας πάρει το πρωτάθλημα να ξεκαυλώσουμε όλοι μας και ας πάει στην ευχή του Θεού. Να έρθει κάποιος που ξέρει πως να κάνει σωστή διαχείριση.
Razvan Lucescu II
-
Dimg4
Re: Razvan Lucescu II
- buffalobill4
Αυτο χρειαζομαστε. Εναν προπονητη συγχρονο με φρεσκιες ιδεες για να προπονησει παικτες συγχρονους τυπου χατσεριδη και βερνμπλουμ, Συντασσομαι
- painkiller4
Η ομάδα δεν είναι καλά. Σίγουρα έχει μερίδιο κι αυτός, αλλά προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα το σύνολο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν είναι δυνατόν όμως να έχει τέτοια αντιμετώπιση των ευρωπαϊκών παιχνιδιών τα οποία θα τα βρούμε μπροστά στο μέλλον. Η ανύπαρκτη συγκομιδή στην Ευρώπη θα χει σοβαρό αντίκτυπο στις επόμενες κληρώσεις και θα το πληρώσουμε εξαιτίας σου.
Εντελώς λάθος προσέγγιση.
Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για σένα δεν λέω τίποτα άλλο.
Εντελώς λάθος προσέγγιση.
Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για σένα δεν λέω τίποτα άλλο.
Τόσα μπορεί τόσα κάνει... Σιγά τις παραστάσεις που έχει από Ευρώπη και από από μεγάλα πρωταθλήματα...
Και τον γιΔωνη να είχαμε φέτος πάλι θα το περνάμε.
Στο χέρι της διοίκησης ειναι να αποφασίσουν αν εκτός από πρωταθλήματα,θελουν και καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Αν αποφασίσουν το δεύτερο, προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Λουτσεσκου είναι ακατάλληλος.
Και τον γιΔωνη να είχαμε φέτος πάλι θα το περνάμε.
Στο χέρι της διοίκησης ειναι να αποφασίσουν αν εκτός από πρωταθλήματα,θελουν και καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Αν αποφασίσουν το δεύτερο, προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Λουτσεσκου είναι ακατάλληλος.
Έλα μωρέ, πάρε το πρωτάθλημα όπως 33 χρόνια κάνουμε τώρα κ στο καλό.
Μήπως δεν έχουμε υπομονή όλα να γίνουν βήμα βήμα;
Μήπως γίναμε αχόρταγοι λόγω ρευστότητας;
Δε ξέρω. Αναλαμπές το καλοκαίρι; Ίσως.
Πάντως την ομάδα δεν την προετοιμάζει για τους αγώνες τις Ευρώπης. Αυτό είναι όλο. Πάει αδουλευτη σε αυτούς τους αγώνες, σε αντίθεση με το καλοκαίρι κ με το πρωτάθλημα, που βγάζει κάποιο σκοπό κ στόχο όχι από εμφάνιση αλλά από το αποτελεσμα
Μήπως δεν έχουμε υπομονή όλα να γίνουν βήμα βήμα;
Μήπως γίναμε αχόρταγοι λόγω ρευστότητας;
Δε ξέρω. Αναλαμπές το καλοκαίρι; Ίσως.
Πάντως την ομάδα δεν την προετοιμάζει για τους αγώνες τις Ευρώπης. Αυτό είναι όλο. Πάει αδουλευτη σε αυτούς τους αγώνες, σε αντίθεση με το καλοκαίρι κ με το πρωτάθλημα, που βγάζει κάποιο σκοπό κ στόχο όχι από εμφάνιση αλλά από το αποτελεσμα
Τεοντ διαφωνώ αλλά οκ δέχομαι τη λογική σου.
Θεωρούμε λοιπόν θεμιτό και σωστό για μια ομάδα με μπάτζετ 30+ εκατομμύρια να πηγαίνει να παίζει στην τύχη, σαν σε φιλικά, στην Ευρώπη;
Τι καλό κάνει στην ομάδα αυτό; γιατί τότε τρελαινόμαστε να βγούμε τσ. Λ;
Για τα λεφτά μόνο;
Γενικά όλο αυτό το βρίσκω πολύ λάθος και θεωρώ ότι κακο στον ΠΑΟΚ κανει
Θεωρούμε λοιπόν θεμιτό και σωστό για μια ομάδα με μπάτζετ 30+ εκατομμύρια να πηγαίνει να παίζει στην τύχη, σαν σε φιλικά, στην Ευρώπη;
Για τα λεφτά μόνο;
- PAOK_Antarctica
Ότι δηλαδή στο πρωτάθλημα είμαστε προετοιμασμένοι και παίζουμε σαν αρχοντόπουλα.
Αν είχε το ελληνικό πρωτάθλημα ομάδες επιπέδου Μπάτε θα είχαμε και άλλα σαν το σημερινό γιατί σήμερα δεν κάναμε τίποτα διαφορετικό απ'ό,τι κάναμε με την Λαμία και την Λάρισα.
Αν είχε το ελληνικό πρωτάθλημα ομάδες επιπέδου Μπάτε θα είχαμε και άλλα σαν το σημερινό γιατί σήμερα δεν κάναμε τίποτα διαφορετικό απ'ό,τι κάναμε με την Λαμία και την Λάρισα.
Ίσως γιατί πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να αποσβέσει στην Ελλάδα το ολ ιν του ΠΑΟΚ κ μετά Ευρώπη.rainmaker έγραψε:Τεοντ διαφωνώ αλλά οκ δέχομαι τη λογική σου.
Για τα λεφτά μόνο;
Άλλωστε οι δύο ομάδες χωριά που λέμε εμείς, είναι πρωταθλήτριες χρόνια στα χωριά τους ε;
-
ariskatiforos
Απαράδεκτη έπαρση απαράδεκτη αλαζονεία στις δηλώσεις απαράδεκτες δικαιολογίες και προσπάθεια υποβιβασμού της αποτυχίας ...ραζβαν χαλαρωσε γιατί η τύχη τελειώνει και πρωτάθλημα ακόμα δεν έχεις πάρει
Δε θέλω να υπερασπιστώ το λουτσεσκου, αλλά σε αυτή την ομάδα υπάρχει τεράστια πίεση.PAOK_Antarctica έγραψε:Ότι δηλαδή στο πρωτάθλημα είμαστε προετοιμασμένοι και παίζουμε σαν αρχοντόπουλα.
Καλοκαίρι έπαιξες χωρίς πίεση κ είδαμε ωραία πραγματα
Οκ να το δεχτώ και αυτό, άλλωστε εγώ είμαι που έγραψα πριν καμία διετία ότι καλό είναι να αφήσουν την ομάδα εκτός Ευρώπης ώστε να δουλεύει σωστά και να αναπτυχθεί πριν επιδιώκουμε κάτι εκεί.teod1980 έγραψε:Ίσως γιατί πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να αποσβέσει στην Ελλάδα το ολ ιν του ΠΑΟΚ κ μετά Ευρώπη.rainmaker έγραψε:Τεοντ διαφωνώ αλλά οκ δέχομαι τη λογική σου.
Για τα λεφτά μόνο;
Άλλωστε οι δύο ομάδες χωριά που λέμε εμείς, είναι πρωταθλήτριες χρόνια στα χωριά τους ε;
Τότε το καλοκαίρι γιατί λυσσαξαν να μπουν ομίλους;
Στοιχειώδη επίγνωση δεν έχουνε για το πόσο αδύνατον θα ήταν να ανταπεξέλθουν;
Αυτά είναι ερασιτεχνισμοι στα δικά μου μάτια.
Δεν είναι σοβαρό πλάνο προόδου της ομαδας
Δεν λυσσαξαν.
Απλά παίξανε ελεύθερα.
Το χαιροταν το ποδόσφαιρο χωρίς πίεση.
Αυτό είδα εγω
Απλά παίξανε ελεύθερα.
Το χαιροταν το ποδόσφαιρο χωρίς πίεση.
Αυτό είδα εγω
- navigator11
Είναι ... τυχερός ο Λουτσέσκου, που νταβατζηλίκι τον υποχρέωσαν να ξεκινήσει με -2 και να γαμιέται από τέλη Ιουνίου να προετοιμάζει την ομάδα για σειρά αγώνων θανάτου από μέσα Ιουλίου και τουλάχιστον 10 στα 13 παιχνίδια ως τώρα στο χελαςς τον έχουν πριονοκορδελιάσει! Όλα οι παίχτες μάλλον τα κάνουν, λόγω ατομικής ποιότητας, μέχρι σήμερα στην Ελλάδα ενώ στην Ευρώπη το βάρος το επωμίζεται αποκλειστικά ο Ρουμάνος. Δίκαια πράματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 13 Δεκ 2018, 23:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Αλαζονεια;;ariskatiforos έγραψε:Απαράδεκτη έπαρση απαράδεκτη αλαζονεία στις δηλώσεις απαράδεκτες δικαιολογίες και προσπάθεια υποβιβασμού της αποτυχίας ...ραζβαν χαλαρωσε γιατί η τύχη τελειώνει και πρωτάθλημα ακόμα δεν έχεις πάρει