Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από riegel »

Μαζι σου, αλλά και πάλι βάση εποχής δε νομίζω να είναι σε αυτή τη φάση καμια ομάδα έτοιμη να το κάνει σε φουλ ρυθμούς
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Απλα ελπιζω να μην εχουμε ακομη εναν περηφανο αποκλεισμο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Ποιος τη χάρη σου Αποστολη!!! Ετοιμάζομαι να γίνω γείτονας σου...Θα σμιξουν τα αηδόνια...
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Dimg4 έγραψε:Απλα ελπιζω να μην εχουμε ακομη εναν περηφανο αποκλεισμο
:pano: :pano: :pano: :pano:
Εσύ όπως βλέπεις την ομάδα φίλε Dim τι άποψη έχεις θα αποκλειστούμε από την Βασιλεία;
Αν θες σου απαντάω και εγώ την γνώμη μου γιατί βλέπω αρκετά κενά που δεν καλύφτηκαν.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Μήπως να ανοίξει ένα topic για τις σκέψεις μας για τοους αγώνες με Βασιλεία;
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Είμαι σίγουρος ότι χαφ δεν θα πάρουμε Επιθετικό και το πολύ πολύ αν βρούμε αριστερό μπακ! Θα πούνε είμαστε καλυμμένοι με Μαουρισιο Κανιάς Σακοφ Χάριση Μουλεν! Σίγουρος είμαι!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Αυτή η σιγουριά σου θα μας φάει και η διαισθήσεις σου.

Ο Luce είπε 3 άρα αν δεν έρθει ο Wernbloom θα έρθει άλλος άρα να περιμένεις μεσο-εβδόμαδα άφιξη Επιθετικού,
αρ μπακ μετά της 24 που παίζουμε με Βασιλεία και αν δεν απαντήσει ο Σουηδός στρεφόμαστε για άλλη καλή περίπτωση που θα έχουν κλείσει σε ομάδες να πέσει και το κασέ τους - ότι έμειναν καλό πράγμα ελεύθερο '6αρο8αρι στα θέλω του Λούτσε".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 08 Ιούλ 2018, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Επιτέλους... :shock:
Ησύχασα.... :roll:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Anthimox έγραψε:Μήπως να ανοίξει ένα topic για τις σκέψεις μας για τοους αγώνες με Βασιλεία;
Πολυ καλη ιδεα, το εκανα
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=236&t=7414
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Petros1988 έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι χαφ δεν θα πάρουμε Επιθετικό και το πολύ πολύ αν βρούμε αριστερό μπακ! Θα πούνε είμαστε καλυμμένοι με Μαουρισιο Κανιάς Σακοφ Χάριση Μουλεν! Σίγουρος είμαι!
Μιλαμε για βιασμο της γλωσσας κανονικα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

tzelas έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Παντως τα gtrends δειχνουν πολλα hit απο Αφρικη (κενυα κυριως). Η ο σφ ΠΑΟΚ Ζαμπια κανει πολυ καλη δουλεια σ ολη την ήπειρο ή......
Τα hits χτυπάνε από Αφρική τις μέρες που παίζουμε τα φιλικά και μπαίνουν διάφορα πειρατικά από κει, οπότε αν βλέπεις τα τρέντς σε βάθος χρόνου σου αλλοιώνουν την εικόνα. Σήμερα πάντως εμφανίζουν κινητικότητα από Σουηδία. Επέστρεψε η οικογένεια μπλούμ πίσω ή είναι κάτι άλλο; ;)

Btw έβγαλε πριν λίγο ένα άρθρο το σδνα για προσιτές περιπτώσεις από μουντιάλ και έπεσε το μάτι μου σε αυτόν που παίζει και την θέση του αριστερού μπάκ και του κεντρικού μέσου που ψάχνουμε ενώ η κύρια θέση του είναι αριστερός εξτρέμ, πολυεργαλείο δηλαδή σε θέσεις που θέλεις:

https://www.transfermarkt.de/rafal-kurz ... ler/191895

Πάνω από όλα είναι ελεύθερος, αριστεροπόδαρος και προερχόμενος από πολύ καλή σεζόν με 18 ασσίστ !!!
Πολύ καλή περίπτωση.Ιδανική θα έλεγα.Δεν βλέπω όμως να μένει για πολύ ελεύθερος και με τους ρυθμούς τους δικούς μας στα μεταγραφικά άστα βραστα
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

Ο πιτσιρικάς(17 ετών) λέγεται Erling Haland παίζει βασικό φορ στην Mokde, στο προηγούμενο ματς με την πρωτοπόρο Brann, έβαλε 4 γκολ.Αν βάλετε βιντεάκια με συνομηλίκους δεν τοθς βλέπει. Βάση treansfermarkt αξίζει 300k, σίγουρα αν το πουλά θα ζητήσει πολλά περισσότερα, αλλά ο τύπος δεν παίζεται.
boogeyman77
Επικοινωνία:

DaRkFeaR έγραψε:αυτός ο Rafa Soares τι κάνει η ψυχή βλέπω ακόμα ελεύθερος είναι αρ μπακ και ο Claudio Yacob(για δημιουργικό 6αρο8άρι στα θέλω του Luce επιθετικό για να αργήσαμε τόσο περιμέναμε προφανώς να αποκλειστεί η Ρωσία από το Μουντιάλ. Άρα πάμε προς τα εκεί κανέναν να φέρουμε με τα κονέ(Ιβάν) αφού αναλαμβάνουν μεταγραφές η οικογένεια Σαββίδη.
Πήγε Γκιμαραες αυτός.Εμάς θα περίμενε;Για αντί-Leveque πολύ καλή περίπτωση ο μουντιαλικος πολυθεσιτης Πολωνός που αναφέρει ο tzelas και καλή περίπτωση μοιάζει ο Bryan Idowu.Μουντιαλικος Νιγηριανός που παίζει και δεξί και αριστερό μπακ.Έχει αγγλικό διαβατήριο,είναι φθηνός και το κυριότερο έπαιζε Ρωσία....
boogeyman77
Επικοινωνία:

Ovalencianos έγραψε:Ο πιτσιρικάς(17 ετών) λέγεται Erling Haland παίζει βασικό φορ στην Mokde, στο προηγούμενο ματς με την πρωτοπόρο Brann, έβαλε 4 γκολ.Αν βάλετε βιντεάκια με συνομηλίκους δεν τοθς βλέπει. Βάση treansfermarkt αξίζει 300k, σίγουρα αν το πουλά θα ζητήσει πολλά περισσότερα, αλλά ο τύπος δεν παίζεται.
Φίλε μου δεν έχουμε την τεχνογνωσία ακόμα για τέτοια ταλέντα.Εδώ δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ακαδημίες μας καλά-καλά.Κατά πάσα πιθανότητα θα τον πάρει κάνα 2 μυρρια ο Ajax πχ και θα τον πουλήσει τα δεκαπλάσια τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως δεν πιστευω πως ο λογος που καθυστερουν οι μεταγραφες ειναι πως δεν εχουν βρεθει οι στοχοι.Οκ πες οτι για την θεση του χαφ,θελουν να περιμενουν τον Βερνμπλουμ ,αλλα δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι δεν μπορει να βρεθει πχ αναπληρωματικο αριστερο μπακ ενω μαλιστα ο προπονητης μοιαζει να βγαζει εκνευρισμο για την καθυστερηση!!! Για καποιον λογο καθυστερει να δωσει το οκ ο Σαββιδης,λογο που ξερουν λιγοι και δυσκολα θα τον μαθουμε.Δεν νομιζω οτι ειναι καν τυχαια η σιωπη του συνηθως λαλιστατου Γιωργη.Μαλλον επεσε παντοφλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”