Dorian Leveque
- Petros1988
Re: 6. Dorian Leveque
Εσύ και ο Μουλεν αν συνεχίσετε έτσι πρέπει να την κάνετε δεν είναι νοσοκομείο εδώ!
- Παλαιολόγος
65 σελιδες για τον λεβεκ
και ετοιμαζεται για αποδεσμευση
τυχαιο;δεν νομιζω
λεπτα συμμετοχης περσι6 ΝΤΟΡΙΑΝ ΛΕΒΕΚ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 22 Νοεμβρίου 1989 Γαλλία 1 0 0 0 0 0 65
και ετοιμαζεται για αποδεσμευση
τυχαιο;δεν νομιζω

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- john4serres
από paokfc.gr:
Συμβόλαιο-κοροιδία!
Σαν πολύ κράτησε αυτή η παρωδία.Ο Λεβέκ κατά την διάρκεια της προθέρμανσης του φιλικού κόντρα στην Κ23 της Γάνδης ένιωσε ενοχλήσεις στον Δικέφαλο και αποχώρησε. Στην εξέταση από το ιατρικό επιτελείο μετά τον αγώνα δεν διαπιστώθηκε κάποιο μυϊκό πρόβλημα, ωστόσο ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Συμβόλαιο-κοροιδία!
Φέρτε πίσω τον Γιαννούλη...
Με 80 χιλιάρικα "αγορά", καλύτερο back up του Βιέρι δεν (θα βρείτε να) υπάρχει πουθενά στον πλανήτη Γη... :ugeek:
Με 80 χιλιάρικα "αγορά", καλύτερο back up του Βιέρι δεν (θα βρείτε να) υπάρχει πουθενά στον πλανήτη Γη... :ugeek:
-
Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που λένε οτι η διοίκηση αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του μεσω συζήτησης με τον μάναντζέρ του... Μας τελείωσε ο Λεβέκ...
Βγηκε δελτίο τυπου απο την ΠΑΕ και αναφέρουν οτι δεν είχε κανένα πρόβλημα τραυματισμού μαζί με τα άλλα νέα της προπόνηση.
Βγηκε δελτίο τυπου απο την ΠΑΕ και αναφέρουν οτι δεν είχε κανένα πρόβλημα τραυματισμού μαζί με τα άλλα νέα της προπόνηση.
- thanos-xanthi
- buffalobill4
Ας δώσουν και μια ευκαιρία στον Λύρατζη για μπακ απ, αλλά και στον Μπαλογγιάνη. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα από δεξί μπακ να καλύψει και μερικά αριστερού μπακ, ενώ ο Μπαλογγιάης έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Όπως και να έχει εμπιστεύομαι Λουτσέσκου που αν πει θέλω παίκτη, η διοίκηση θα του φέρει. Ντροπή στο Λεβέκ. Η περίπτωσή του δεν έχει προηγούμενο. Ακόμη και αν είχε ενοχλήσεις, που αμφιβάλλω, θα έπρεπε να σφίξει τα δόντια και να πει είμαι και εγώ εδώ - δεν τελείωσα. Πραγματικά είναι ανέκδοτο ο τύπος.
ΜΑΝΙ......................................βγες γρήγορα μέσα απ τον Μπιλ μας...buffalobill4 έγραψε:πωληση στην ρητρα του

ο μανατζερ του παντως,ειναι ικανος να σου πουλησει σκατα για χρυσο και να του πεις και ευχαριστω.
Αν γνωριζει κανεις ποιος ειναι,πειτε μου μπας και ερθω σε επικοινωνια μπας και με χωσει και μενα καπου,εστω σαν βοηθο προπονητη που λεει ο λογος
Αν γνωριζει κανεις ποιος ειναι,πειτε μου μπας και ερθω σε επικοινωνια μπας και με χωσει και μενα καπου,εστω σαν βοηθο προπονητη που λεει ο λογος
goran 64 έγραψε:ΜΑΝΙ......................................βγες γρήγορα μέσα απ τον Μπιλ μας...buffalobill4 έγραψε:πωληση στην ρητρα του
Αυτος δεν πωλείται με τπτ

Τον Μπιλ άμα θες τον πουκαω
- ΑποστόληςΑ
paokovios1974 έγραψε:Εγώ πάντως τον πιστεύω ακόμα.
Και μια μέρα να το ξέρετε η Ελλάδα θα βγει απο τα μνημόνια.

- ΑποστόληςΑ
Πάει ένα ακόμα πουλέν μου! Το φάγατε!
Πάει και το Ελλάς - Γαλλία συμμαχία του μακαρίτη Καραμανλή, απ' ό,τι βλέπω...
Πάει και το Ελλάς - Γαλλία συμμαχία του μακαρίτη Καραμανλή, απ' ό,τι βλέπω...