15. José Ángel Crespo
Re: 15. José Ángel Crespo
Θεωρώ οτι είναι καθαρά θέμα ρυθμού. Πέρυσι ήταν απο τους κορυφαίους, ειναι καλός παίκτης.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- back in black
Συμφωνώ...Αργεί πλέον να πάρει αποφάσεις, κάτι που πολύ πιθανά να συμβαίνει απ την έλλειψη παιχνιδιών...Hermann έγραψε:Δεν είναι ο περσινός καλός Κρέσπο, ίσως επειδή δε παίζει φέτος πολύ...
Σήμερα, για παράδειγμα, αν, στο ξεκίνημα της αντεπίθεσης του γ@υρονιώνιου, έκανε στα γρήγορα ένα απλό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και την έκοβε, σίγουρα θα είχαμε αποφύγει το 2ο γκολ που δεχτήκαμε...Άργησε όμως!

Τν γνωμη μου την εχω ξαναπει για αυτον....μονο ως αλλαγη κανει για τον Παοκ οπως και αρκετοι αλλοι οι οποίοι παιρνουν τρελα λεφτα(τουλαχιστον ετσι μας λενε)και δεν αξιζουν ουετε τα μισα....
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι μηχανές οι παίκτες. Ρυθμό θέλουν. Έτσι και ο Κρέσπο μετά από 1-2 ματς, επανήλθε στα στάνταρ του.
Έγκλημα να παίξει αριστερό μπακ με τον βάζελο.
Έγκλημα να παίξει αριστερό μπακ με τον βάζελο.
- White Ranger
Ο Κρέσπο ρε παλικάρια πέρυσι ήταν από τους καλύτερους και φέτος δεν είναι αδιάφορος όπως άλλοι παίχτες μας.
- buffalobill4
Οχι ρε αδερφε ποιος βιτορ. Αυτος αν εκανε την περσινη χρονια του κρεσπου θα ειχε αποσυρθει από τη συγκίνηση.giapas έγραψε:Σταθερά σε πτωτική πορεία. Δεν έχω καταλάβει αν είναι η έλλειψη αγωνιστικής δράσης ή απλά είσαι τόσο μέτριος παίκτης. Βιτορ λέμε και κλαίμε , για την ώρα
Αγωνιστικός ρυθμος του λειπει του ισπανου
- ΑποστόληςΑ
Εάν κατεβάσει τη σύνθεση της Ξάνθης, κάτι που θεωρώ πολύ πιθανό, αυτός θα είναι το αριστερό μπακ. Σιγά μην βάλει Δεληγιαννίδη, που τον έχει μόνο για καμιά Καλαμαριά η Αιγίνιο.
- navigator11
buffalobill4 έγραψε:Οχι ρε αδερφε ποιος βιτορ. Αυτος αν εκανε την περσινη χρονια του κρεσπου θα ειχε αποσυρθει από τη συγκίνηση.giapas έγραψε:Σταθερά σε πτωτική πορεία. Δεν έχω καταλάβει αν είναι η έλλειψη αγωνιστικής δράσης ή απλά είσαι τόσο μέτριος παίκτης. Βιτορ λέμε και κλαίμε , για την ώρα
Αγωνιστικός ρυθμος του λειπει του ισπανου

Αφού πρώτα του είχε φιλοτεχνήσει λεκτικώς έναν ανδριάντα ο σ(τ)αυραξ ...