25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από Sera4 »

pgetsos έγραψε:https://www.reddit.com/r/soccer/comments/3n5b4h/castro_goal_against_paok_after_a_hoffman_dummy_11/

Σχόλια άλλων για το γκολ. Έχει και άλλα παραδείγματα του Χοφμαν

Τρεις φορές το έχει κάνει, τρία γκολ. Πολλοί άσχετοι τερματοφύλακες μαζεύονται
απλα τα σχολια των αλλων δειχνουν ποσο διαφορετικη ειναι η αντικειμενικοτητα με την προκαταληψη...

επισης μπλακ ντεθ πολυ ωραια η αναλυση σου...απλα να σε διορθωσω δεν ειναι το θεμα το πεναλτυ κλπ...αμα δεις το χρονο μιλαμε για 1 δευτερολεπτο...ρε παιδια δεν ειναι ο μπολτ ο ανθρωπος για ονομα του θεου...

vagt την αποψη μου για τη σπαρτακ την ειχα πει...η πλακα ειναι οτι ειδα τον μινιολετ (εκει να δεις πουλι) να κανει την ιδια ακριβως κινηση (μιλαμε για καρμπον ομως) στο ματς με την στοουκ σιτυ χωρις καποιο προβλημα...

απο εκει και περα στο ματς με τα γιανενα φερει ευθυνη σημαντικη αλλα οχι συνολικη και στο ματς με την αεκ φερει ευθυνη απειροελαχιστη (ενα ποσοστο 20% οπως ειχα ξαναναφερει)...

μη μπουμε παλι στις συζητησεις των συννενοησεων με την αμυνα κλπ ειναι χιλιοειπωμενα πλεον...
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Σερα διαφωνω.Εδω βγαινει και τα ματια τα χει στον αντιπαλο κι οχι την μπαλα.Τεσπα,παμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε νοβα μπλακ ντεθ :mrgreen: , η πραγματικη στιγμη που σκαει η μπαλα ειναι εδω
Εικόνα

αλλα το θεμα δεν ειναι μονο ποτε σκαει η μπαλα, αλλα και το οτι στο διαστημα μεχρι αυτη να σκασει, αργει λογω ατολμιας, πηγαινει καθετα σ'αυτην, κοντοστεκεται και σκεφτεται πρωτιστως πως θα σταθει αφου γινει το οποιο σουτ, αντι να πεσει στη φωτια και να το αποτρεψει..

στο αργο ριπλει φαινεται χαρακτηριστικα
[youtube]3naeTnXRi8o#t=16[/youtube]

Anw, ναχαμε να λεγαμε, η αφορμη για ολα αυτα (τουλαχιστον απτην πλευρα μου) ειναι οτι δε μπορει να εχει 0% ευθυνη σ'αυτο..

Εγω την τοποθετω στο 50-60% αλλος μπορει στο 20%..Αλλα οπως ειπα και πριν καποιες μερες, να ειμαστε δικαιοι..

Αυτα, εχουμε γαυρο μπροστα μας.. :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 02 Οκτ 2015, 03:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

navigator11 έγραψε:Εγώ πάλι αδυνατώ να αντιληφθώ την επιχειρηματολογία περί των 650. Πού κολλάει; Επέλεξε από τη λίστα σιδηροδρομο που πιθανολογώ πως είχε ο Άρνεσεν έναν ιδιαίτερα νεαρό για τα δεδομένα της θέσης τερματοφύλακα, ταλαντούχο και με κάποιες παραστάσεις. Αυτός ο παίχτης αγοράστηκε με το κριθέν ως κατάλληλο τίμημα. Κι ερχόμαστε τώρα μετά από το πρώτο 1/6 της σεζόν να θέσουμε ζήτημα κακής σχέσης τιμής-απόδοσης; Ανεξάρτητα από το αν προβληματίζει ως τώρα ο άνθρωπος με τις όποιες αδυναμίες (έχει υπαρκτά ή μη), η σύνδεση προβληματισμού με τα 650 και τα μισθά του Σουηδού εξίσου παραξενεύουν εμένα.
Ξεκινησε με την αντιπαραθεση Χαλκια Ολσεν και ανεφερα τα χρηματα γιατι καθε ποδοσφαιριστης ειναι πρωτα απ ολα ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ στοιχειο σε καθε ομαδα.Μονο και μονο γι αυτο το λογο.Μακαρι να τα βγαλει και με το παραπανω τα λεφτα του.
black death

Δημοσίευση από black death »

simba έγραψε:Ρε νοβα μπλακ ντεθ :mrgreen: , η πραγματικη στιγμη που σκαει η μπαλα ειναι εδω
Χαχα, ελάχιστα πίσω είναι το cap μου ρε συ. Απλά φαίνεται πολύ κοντά ο Χόφμαν λόγω γωνίας.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Sera, είναι μεγάλη η αγάπη μου στον Flash Gordon, αλλιώς και τα δύο μ'αρέσουν

Κατά τα άλλα, με καλύπτεις απόλυτα

650 δίνεις για έναν νέο 25 ετών ΜΌΛΙΣ τερματοφύλακα που σε λίγα χρόνια Ίσως σου φέρει τα δεκαπλάσια, μέσω αγοράς η εμφανίσεων. Όχι για έναν 33χρόνο, με αρκετά προβλήματα

Του Όλσεν τουλάχιστον ίσως και να διορθωθούν. Αν εσύ βλέπεις αποτυχημένη μεταγραφή κιόλας, βλέπουμε πολύ διαφορετικά το ποδόσφαιρο οι δύο μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

black death έγραψε:
simba έγραψε:Ρε νοβα μπλακ ντεθ :mrgreen: , η πραγματικη στιγμη που σκαει η μπαλα ειναι εδω
Χαχα, ελάχιστα πίσω είναι το cap μου ρε συ. Απλά φαίνεται πολύ κοντά ο Χόφμαν λόγω γωνίας.
γι'αυτο σε ειπα νοβα :twisted: , και λογω επιλογης γωνιας :lol:

Αντε ελπιζω κυριακη βραδυ να πεσουμε πιο γεματοι, καλο βραδυ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σιμπα πως αργει αφου και στο βιντεακι που δινεις φαινεται ξεκαθαρα οτι οταν φευγει η μπαλα απο τα ποδια του γερμανου φευγει καρφι και ο ολσεν...

και δεν βγαινει ατολμα βγαινει και κοβει πολυ σωστα την προβολη του γερμανου...τωρα αν ο γερμανος βρισκει αερα ή προσποιειται κλπ τι να κανουμε και αυτα μεσα ειναι αλλα δεν μπορει να φταιει ο τερματοφυλακας...νομιζω απλα οτι περιμενεις να γινονται πραγματα που ρεαλιστικα δεν μπορουν να γινονται και κρινεις τη φαση απο αργα ριπλευ και την καταληξη και οχι απο ριαλ ταιμ και σκεψη τερματοφυλακα...

δηλαδη περιμενεις ο τερματοφυλακας να εχει καλυψει τοση αποσταση σε ενα δευτερολεπτο και να κλεισει παραλληλα και το σημειο της σεντρας...αν το εκανε αυτο και εβαζε ο γερμανος προβολη και εμπαινε παλι στα διχτυα θα εγραφες κοιτουσε τη μπαλα και οχι την εξελιξη της φασης...αν εβγαινε και βουτουσε και εκανε φυσιολογικα πεναλτυ θα εγραφες τι βγηκε να κανει...καταλαβες τι εννοω? ;)

επειδη λοιπον θελουμε να ειμαστε δικαιοι ε δεν φταιει ο ολσεν στη φαση...κανει τη σωστη ενεργεια...μπορει η μπαλα να του παιζει ασχημο παιχνιδι αλλα κανει τη σωστη ενεργεια...γι αυτο και δε φερει ευθυνη...

ε οταν κιολας τοποθετεις την ευθυνη του στο 50-60% σε μια φαση οπου ειναι ξεκαθαρα του γκαρυ ε ποια δικαιοσυνη λεμε μετα?? 8-)

τελος παντων πολυ ωραιες οι ποδοσφαιρικες αναλυσεις αλλα φτανει απο μενα κουραζουμε απο ενα σημειο και μετα...καλο βραδυ σε ολους 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 02 Οκτ 2015, 03:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Επίσης vaggt δεν είδα απάντηση για την έξοδο του Χαλκιά που τα καθαρίζει όλα :P

Λάθη κάνουν όλοι, το θέμα είναι να τα διορθώσουν
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Χολή δεν βγάζω ποτέ αλλά ούτε είμαι και αρνητικός με συγκεκριμένους παίκτες. Ωστόσο, ο Όλσεν με το λάθος του, κατέστρεψε τη προσπάθεια των συμπαικτών του.
Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
Λίγος πάγκος θα του κάνει καλό πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Βαλε μεσα τον Glykos να σωθουμε!! Το οτι ο Ροντριγκεζ δεν τους βγαζει οφ σαιντ δεν πειραζει.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Αρκετά καλός σε όλο τον αγώνα, με πολλές καλές στιγμές, αλλά το έκανε πάλι το λάθος, κάτι που μας στοίχησε μία περήφανη και τεράστια νίκη απέναντι σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα.

Το γεγονός ότι η αντίδρασή του (όπως και με την κουλίτσα) να τα έχει κυρίως με τον εαυτό του και την κακή του τύχη, εμένα μου δείχνει ένα συνεσταλμένο παλικάρι που αντιλαμβάνεται τα λάθη του. Και υπό το πρίσμα αυτό - ότι γνωρίζει, δηλαδή, που υστερεί - είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει πολύ για να ξεπεράσει τις φοβίες που έχει στις εξόδους του. Ένα σκασμό προσόντα έχει, δουλειά χρειάζεται μαζί με τον προπονητή του και τον προπονητή τερματοφυλάκων.

Συνέχισε, ψηλέ, χωρίς να σε βάζει από κάτω... Το έχεις!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από eorptol »

Athens έγραψε:αιντε αγορι μου στον παγκο, αρκετα πια με σενα και τις εξοδους σου..
Είσαι άσχετος γλυκός σε αξίζει εσένα όμως εγώ δεν φταίω να το πάθω αυτό

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Ο Ολσεν ηταν πολυ καλος χθες ρε παιδια. Απλα το λαθος του τερμστοφυλακα φαινεται παντα. Κανει μπαμ. Τετοια γκολ μπαινουν πολυ συχνα στο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από eorptol »

Armagedonas έγραψε:Εντελώς αναξιόπιστος,δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη,κάθε ματς και γκέλα
όσο πιο γρήγορα φύγει(είτε για πάγκο είτε οριστικά) τόσο πιο κερδισμένη θα βγει η ομάδα
Να φύγει να πάει στην ομάδα σου κάνα σχόλιο για τα σκουληκια με τις φοτοβολιδες; Η ζητάω πολλά;

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”