Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- Ekatnetworkltd
- hasio_john
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Έχω την εντύπωση πως ο Αναστασίου θα κουνήσει μαντήλι σήμερα ...
Πηραν στο κυνηγι το Λαγο, και επεσαν κατι ψηλες στο Σαντσεθ και το Ζεκα αυτοι που σφιζουν απο υγεια
Τωρα να δω την αρμαδα του Αναστασιου με τον βασικο κορμο χρονων και το κανονι τον Μπεργκ
τους βλεπω να διωχνουν τον χειμωνα Εσσιεν γιατι πονταραν πολλα στα εσοδα απτο Europa League, οι χαρες του καλοκαιριου και τα επικοινωνιακα τρικ θα τους γυρισουν μπουμεργανκ να στε σιγουροι
ΥΓ: Α,και μεγαλυτερο μαρκετ pool για την ΠΑΟΚαρα?
τους βλεπω να διωχνουν τον χειμωνα Εσσιεν γιατι πονταραν πολλα στα εσοδα απτο Europa League, οι χαρες του καλοκαιριου και τα επικοινωνιακα τρικ θα τους γυρισουν μπουμεργανκ να στε σιγουροι
ΥΓ: Α,και μεγαλυτερο μαρκετ pool για την ΠΑΟΚαρα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Πέμ 27 Αύγ 2015, 22:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Με τιποτα,τι τους περασες τους βαζελους δεν ξερουν οτι εχουν ταβανι νομιζεις;

Ετσι βαζελες, τη φαγατε απ'την γκαντεμια μου..
Για να σας δω τωρα πως ειστε στην πιεση..
Ασε που μπορει να πουλησετε ΚΑΙ Berg, εκτος απο Καρελη...
Με βάση τα όσα έγραψε ο Κόλκας προχτες, ΑΝ ισχύουν δηλαδή, το συνολικό market pool της Ελλάδας είναι 3 μύρια.
Άρα αντί για 1,5 που περιμέναμε να πάρουμε, ΛΟΓΙΚΑ πάμε στα 3.
Τουτέστιν, Φράνκ σε βλέπω δύσκολο το επόμενο τριήμερο. Πάρε ζβάρνα τας Ευρώπας γιατί θέλω ΔΕΚΑΡΙ ΒΑΡΒΑΤΟ.
Τουτέστιν, Φράνκ σε βλέπω δύσκολο το επόμενο τριήμερο. Πάρε ζβάρνα τας Ευρώπας γιατί θέλω ΔΕΚΑΡΙ ΒΑΡΒΑΤΟ.
Αυτή η πουστομάδα επιτέλους πήρε αυτό που έπρεπε.Μια ζωή έτσι θα περνάτε κώλοι???????Αμ δε......Ψάξτε τώρα λεφτά να ξοφλήσετε τον μόνιμο κάτοικο του ΚΑΤ τον Εσσιέν...αααααα ξέχασα θα πουλήσετε αναγκαστικά τώρα Καρέλη.....Να βάλω και γω μετά τον Πούγγουρα να τραβήξει κανά γερό κλωτσίδι τον Μπεργκ (μια κόκκινη είναι δεν πειράζει) να τον αφήσει κανά εξάμηνο έξω και καληνύχτα Αγλαία......Έτσι θέλετε εσείς ομάδα της στιαςπου....Άιντε να τελειώνουμε με σας..... 
rainmaker έγραψε:Με βάση τα όσα έγραψε ο Κόλκας προχτες, ΑΝ ισχύουν δηλαδή, το συνολικό market pool της Ελλάδας είναι 3 μύρια.
ειναι και ο Αστερας στο europa
Αστέρας????rainmaker έγραψε:Με βάση τα όσα έγραψε ο Κόλκας προχτες, ΑΝ ισχύουν δηλαδή, το συνολικό market pool της Ελλάδας είναι 3 μύρια.
- denyparxeisalio
Έστειλε και τον γλοιώδη σωτηρακο ο ΟΤΕ για την κλήρωση...
Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχαχαχαχα Χαχαχαχαχαχα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχαχαχαχα Χαχαχαχαχαχα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Αρα αντι για 1 παμε στο 1.5rainmaker έγραψε:Με βάση τα όσα έγραψε ο Κόλκας προχτες, ΑΝ ισχύουν δηλαδή, το συνολικό market pool της Ελλάδας είναι 3 μύρια.
.
.
.
Τα 3 τα παιρνει ο βαζελος