Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
tasso85

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από tasso85 »

Προεδρος πρεπει να είναι ο Ιβαν η ενας απ'τους γιους η ενας τριτος ο οποιος όμως θα είναι απολυτος κυριαρχος και οχι ευνουχισμένος και καπελωμένος από τον Ιβαν, μεχρι τοτε ο εκάστοτε προεδρος θα είναι τυφλος , κουφος και μουγγος όπως ακριβως ο Τζακ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:
desperando έγραψε:Μονο εγω δεν θελω κροιφ?
γιατι;
το οτι καταφερε δυο πραγματα στην κυπρο και στο ιζραηλ δεν μου λεει τιποτα. εξαλλου εδω που τα λεμε δεν εκανε και κανενα προτζεκτ που χρηζει ιδιαιτερη αναφορα και αν δεν τον λεγαν κροιφ και τον λεγαν καπως αλλιως κανενας δεν θα ασχολουνταν μαζι του.

αυτη τη στιγμη τα καλυτερα προτζεκτ τα στηνουν οι γερμανοι (οσο και αν τους μισω) και κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χμμμ δεν εχεις κι αδικο.Το δειγμα για να κριθει αξιοπιστα ειναι μικρο.Ποσα ομως θα θελει ο γερμανος και τι μπατζετ θα ζητήσει?
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Δε λέω - καλός ο Γερμανός, αλλα πολύ αμφιβάλλω ότι θα πετύχει στο project του αν δε περιβάλλεται από άλλους 20 ομοϊδεάτες του γερμανούς.

... μιλάω πάντα για τεχνικό διευθυντή.

Τα καλά project στη Γερμνανία βασίζονται μεταξύ άλλων και στην εξαιρετική συνεργασία και χημεία μεταξύ των ανθρώπων που τρέχουν το σύλλογο.

Με αποτέλεσμα η τεχνογνωσια και το χρήμα να πιάνουν τόπο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Συμφωνω με τον karl...
Αυτοι δεν ερχονται εδω περα ουτε με σεϊχη μεγαλομετοχο..

Μη σου πω και το αλλο, πως αν φερουν τα κιουρουπια αμυντικους που συνηθιζουν να φερνουν οι γερμανικες ομαδες (λες και υπαρχει ντιρεκτιβα απ'την ομοσπονδια για να ειναι πιο θεαματικο το ποδοσφαιρο τους, γιατι περα απ'το οτι παιζουν πιο ελευθερα, δεν εξηγειται αλλιως το ποσοστο των αμπαλων αμυντικων που εχουν), θα νοσταλγουμε εποχες βιβιαλ-κουμαλο...

Anw, ποια προτζεκτ εχεις υποψιν σου despe?

Εγω, χωρις να εχω εντρυφησει πολυ στο θεμα,
μου αρεσουν προτζεκτς οπως της Πορτο, Βιγιαρεαλ, Σεβιλλης, Μπιλμπαο, Φιορεντινα, Τορινο, Σαουθαμπτον

Ακομα και της Ατλετικο της οποιας ειμαι οπαδος, πιστευω οτι χωρις τον Cholo και το επιτελειο του, δε θα φτουρουσε πολλα..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Εμείς θέλουμε πρότζεκτ που να δίνει σε ένα χρόνο πρωτάθλημα, αν όχι νταμπλ, κόντρα σε όλους τους «θεσμούς» (sic). Οτιδήποτε άλλο κρίνεται ως αποτυχημένο, την ημέρα που η διαφορά μας με τον πρώτο υπερβαίνει τους πέντε βαθμούς.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Πήραμε κ το τραπεζάκι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

χωρις φυσικα να εχω καμια πληροφορηση περα απο τα...κλασσικα, για καποιο λόγο απο χθες το βραδυ μου εχει καρφωθει στο μυαλο ότι του χρόνου θα έχουμε τδ Παντελή Κων/νιδη, Προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη και το όλο πρότζεκτ θα στηθεί με την εποπτεία των Αγγελίδη και Υιου Σαββίδη.

να πω την αλήθεια, ΑΝ πλαισιωθούν απο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Γυμναστές υψηλού επιπέδου και ένα άρτιο Ιατρικό τίμ + εχουν ξεκαθαρο μπατζετ μεσα στη χρονιά, ΔΕΝ με χαλαει όσο και αν φυσικά θα ήθελα κατι πιο ηχηρό σε θεματα ονομάτων κτλ.

ξαναλέω, εντελώς προσωπική εκτίμηση που το 99% να κάνω -φυσικά- λάθος.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Για τον ΓΧ κι εγω πιστευω (μετα την χθεσινη ανακοινωση Ιβαν) οτι αν μας βγαλει πρωτους στα πλει-οφ ή αν παλεψει την πρωτια μεχρι τελους και η ομαδα παιξει και λιγο μπαλα μπορει να τον κρατησει και του χρονου.

Στον τεχνικο διευθυντη πιστευω θα παμε σε κατι αλλο απο Κων/νιδη παντως. Στην καλυτερη σε καναν ξενο-ονομα στη χειροτερη σε καναν Νταμπιζα.

Η λυση ΓΧ δεν με ψηνει για εναν και μοναδικο λογο. Δεν ξερω αν ειναι καλος προπονητης, μπορει να ειναι και ο καλυτερος του κοσμου (λεμε τωρα), αλλα δεν θελω κι αλλο πειραμα στο κεφαλι του ΠΑΟΚ.

Ας παει ο ΓΧ 1-2 χρονια σε μια μεσαια ομαδα της σουπερλιγκ, ας δουμε εκει τι μπορει να κανει, κι αμα τα παει καλα τον φερνουμε πισω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παντελής για ΤΔ;
ΓΧ για προπονητής;
Για τον Απόλλωνα μιλάμε;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για να μην κουράζονται εγω λέω να γινει ο Βρύζας προπονητης και ο γχ τδ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συγχαίρω για τη στιγμή της κοινοποίησης αποπομπής των τριών - να καλέσει και αλλου λιγο κράξιμο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φέτος οι επιλογές του Αγγελιδη για τεχνικο διευθυντή και προπονητη θα είναι κρίσιμες και θα αρχίσει να κρίνετε και αυτος για τις επιλογές του
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

MANIAKOS έγραψε:Για να μην κουράζονται εγω λέω να γινει ο Βρύζας προπονητης και ο γχ τδ
Ωραίος!
Και κατά τον Μάρτη να αλλάζει ο κολιές και να γίνεται προπονητής ο ΓΧ και τεχνικός διευθυντής ο ΖΒ.
Και με πρόεδρο τον Άγγελο. :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επί δεκατεσσάρων (14) ΠΑΕ που ήταν παρούσες στο Δ.Σ. της Super League, οι δεκατρείς (13) ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ της επέκτασης της Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους (2017-18 και 2018-19), ενώ διαφώνησε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία δεν παρέστη τυπικώς στο Δ.Σ , δια επιστολής της σημείωσε ότι «διαφωνεί στην επέκταση της συνεργασίας τη δεδομένη στιγμή και με τις υπάρχουσες συνθήκες». Η ΠΑΕ Πλατανιάς η οποία επίσης δεν παρέστη στο ΔΣ, δια επιστολής της συμφώνησε με την ως άνω επέκταση.

2/ Αποφασίστηκε καταρχήν, όπως το Πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-16 ξεκινήσει στις 22-23 Αυγούστου 2015.

3/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος Υποδομών της Super League Κ-15 θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου στo γήπεδο της ΠΑΕ Πλατανιάς (Περιβόλια Χανίων)".

** Ήσουν μπίζι Πρόεδρε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”