Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
λένε σε μια παροιμία ότι φταίει ο γάιδαρος και βαράμε το σαμάρι
τόσο καιρό οι περισσότεροι αυτό κάνανε κράζοντας το βρύζα, την ώρα που ο ιβάν έχει το γενικό πρόσταγμα
τόσο καιρό οι περισσότεροι αυτό κάνανε κράζοντας το βρύζα, την ώρα που ο ιβάν έχει το γενικό πρόσταγμα
Φιλε πολλα εχει προαναγγειλει ο Ιβαν πρωταθλημα,κυπελλο, κουπες c.l...ολα αυτα ειναι φαμφαρες...aisiodoksos έγραψε:Πλακα πλακα λετε να τον ξυπνησει το σημερινο και να παρει αυτα τα κεφαλια που προανηγγειλε στην Καμαρα? Μακαρι λεω εγω..
Στα ματια μου ειναι ψευτης,μεχρι να μου αποδειξει το αντιθετο...
Και στην τελικη αυτος θα ειναι ο χαμενος,εγω θα ειμαι;
- Ekatnetworkltd
Μια μπόμπα θέλω να την ρίξω πάνω απο την τούμπα και να τα φτιάξω όλα από την αρχή και ας <πεθάνουνε> πολλοί!
Καλα ρε Ιβαν εσυ δεν βρέθηκες πρόσφατα με τους συνδεσμιτες του ΠΑΟΚ;
Εκει δεν αν έφερες οτι θα κανεις μεγαλο τον ΠΑΟΚ και δεν ανέχεσαι να είσαι δεύτερος;
Για ποιο λόγο εισαι τόσο ανακόλουθος με κατι που υποσχεθηκες τόσο πρόσφατα;
Απάντησε μας και εμείς ειμαστε μαζι σου.....
Εκει δεν αν έφερες οτι θα κανεις μεγαλο τον ΠΑΟΚ και δεν ανέχεσαι να είσαι δεύτερος;
Για ποιο λόγο εισαι τόσο ανακόλουθος με κατι που υποσχεθηκες τόσο πρόσφατα;
Απάντησε μας και εμείς ειμαστε μαζι σου.....
- koylispontios
Η Κριμαία και η δυτική Ρωσία είναι δίπλα στην επαρχία του Ροστόφ.
Ο Πούτην άρχισε εμπάρκο κατά των Δυτικών(ελλάς..)
Ο Ιβάν στο Ροστόφ έχει επιχειρήσεις κρεάτων-τροφίμων κλπ
Στην Κριμαία οι μεγάλες επιχειρήσεις αλλάζουν χέρια και προσεχώς ανατολικά από τον Δνείπερο ποταμό.(κοινός τρέξτε και προλάβετε)
Σοβαρά πιστεύετε ότι ένας από τους 300 ολιγάρχες της ΝεοΤσαρικής Ρωσίας θα τον νιάζει ποια θα είναι η ποροία του Π.Α.Ο.Κ.?
Ο Πούτην άρχισε εμπάρκο κατά των Δυτικών(ελλάς..)
Ο Ιβάν στο Ροστόφ έχει επιχειρήσεις κρεάτων-τροφίμων κλπ
Στην Κριμαία οι μεγάλες επιχειρήσεις αλλάζουν χέρια και προσεχώς ανατολικά από τον Δνείπερο ποταμό.(κοινός τρέξτε και προλάβετε)
Σοβαρά πιστεύετε ότι ένας από τους 300 ολιγάρχες της ΝεοΤσαρικής Ρωσίας θα τον νιάζει ποια θα είναι η ποροία του Π.Α.Ο.Κ.?
Άμα δεν το νοιάζει να τα ακούει τότε.
Με ταβάνι 300.000 συμβόλαιο ομάδα αν γουστάρεις να πας να πάρεις τη Χαλκηδόνα. Εδώ είναι ΠΑΟΚ και σήμερα ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίστηκε γιατί τον έχεις γραμμένο. Η ομάδα που πήγαινε σε Άμστερνταμ Πόλη Σαλκε, δεν μπόρεσε να αλλάξει στην επίθεση 3 πάσες με ομάδα β εθνικής όπως την κατάντησες. Άμα δε γουστάρεις φύγε και θα το βρούμε το δρόμο όσοι μείνουμε, σε όποια κατηγορία μείνουμε. Άκου ρε μας έφερες τον Αναστασιαδη να κάνει τον σκονδρα vokolos reloaded το 2014
Με ταβάνι 300.000 συμβόλαιο ομάδα αν γουστάρεις να πας να πάρεις τη Χαλκηδόνα. Εδώ είναι ΠΑΟΚ και σήμερα ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίστηκε γιατί τον έχεις γραμμένο. Η ομάδα που πήγαινε σε Άμστερνταμ Πόλη Σαλκε, δεν μπόρεσε να αλλάξει στην επίθεση 3 πάσες με ομάδα β εθνικής όπως την κατάντησες. Άμα δε γουστάρεις φύγε και θα το βρούμε το δρόμο όσοι μείνουμε, σε όποια κατηγορία μείνουμε. Άκου ρε μας έφερες τον Αναστασιαδη να κάνει τον σκονδρα vokolos reloaded το 2014
-
john4serres
Πες τα ρε τολαρε.
Αγιαξ. Σάλκε. Φενέρ. Τότεναμ. ΤΣΣΚΑ. Ουντινέζε. Μπριζ. Ζάγκρεμπ. Ρούμπιν.
Και χάσαμε απο την Ζίμπρου
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Αγιαξ. Σάλκε. Φενέρ. Τότεναμ. ΤΣΣΚΑ. Ουντινέζε. Μπριζ. Ζάγκρεμπ. Ρούμπιν.
Και χάσαμε απο την Ζίμπρου
-
john4serres
Βιγιαρεάλ και Ράπιντ. Δεν μπορω να θυμηθω αλλη ήττα εκτός έδρας.
Ναι, αλλά με τρομερή εμφάνιση! Και εδώ νίκη αν θυμάμαι καλά...
- Aureliano Buendia
Δεν ξέρω πως σκέπτεται ο Σαββίδης πραγματικά. Καλώς έκανε και έφερε τον Αγγελίδη, αλλά που είναι οι υπόλοιπες κινήσεις που μας είχε υποσχεθεί από το καλοκαίρι. Αν δεν εμπιστεύεται τον Βρύζα για τις μεταγραφές που είναι αυτός που θα εμπιστευτεί; γιατί δεν έπιασε δουλειά ακόμα; Αποκλείω το ενδεχόμενο αυτό το πράγμα που είδαμε μέχρι τώρα να είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός ομάδας με υψηλούς στόχους.
- SePuLtUrA_4_
Ιβαν οπως καταλαβες ξεκινησαν τα γλεντια...και μεταξυ μας τα θελες και τα επαθες...αντι να πιασεις τον σφυγμο του ΠΑΟΚτση και να ανοιξεις διαυλο επικοινωνιας για να νιωσεις λιγο απο ΠΑΟΚ εσυ επελεξες να εμπιστευτεις τους μισθοφόρους. ..ο ΠΑΟΚ δυστηχως για σενα ιβαν ειναι ενα πολυ μεγαλο καραβι που ολο το κουπι το τραβανε οι οπαδοι του...αυτους να ακουσεις ιβαν γιατι αν σταματησουν να κανουν κουπι το πλοιο θα βυθιστει σε ολιγα δευτερολεπτα...
Ιβαν ακομη και επιχειρηματικα να το δεις η πολιτικη που ασκεις ειναι τελειως λανθασμενη.Με πιτσιρικαδες στοιχηματα και εναν ΠΑΟΚ σττην ανυποληψια τι εσοδα προσδοκας να εχεις; Ποσο αποδοτικη μπορει να ειναι μια τοσο σφιχτη οικονομικα πολιτικη οταν σε λιγο καιρο η τουμπα θα μαζευει....οσους μαζευει το παλατακι...Εδωσες 30 τοσα εκατομμυρια για να καλυψεις υποχρεωσεις τριτων και φοβασαι να δωσεις αλλα 10 να κανεις επιτελους μια μεγαλη ομαδα που θα κανει αποσβεση απο τα εσοδα του τσου λου, τα διαρκειας κ το εμπορικο κομματι...
Από χθες είμαι μέσα στη στεναχώρια και το ψυχοπλάκωμα. Δεν το αντέχω άλλο αυτό το πράγμα. Θέλω να βρω έναν τρόπο να μην με νοιάζει πια. Να μην μου καίγεται καρφί. Ο Ιβάν δηλαδή πως το καταφέρνει; Βέβαια ο Ιβάν έχει υπέρ του και το γεγονός ότι δεν νοιάστηκε ποτέ. Το έβλεπα οτι δεν ήρθε για τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα αλλά φέτος παραέγιναν σαφείς οι προθέσεις του.