Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Rizla »

desperando έγραψε:
tsormba έγραψε:Τα είπε ο Άγγελος στην συνέντευξη .. Η λάσπη ξεκίνησε ..και μάλιστα φθηνή λάσπη
Πάλυ καλα δεν που δεν μας είπαν ότι στην ώρα των έργομετρικων που ακυρώνονται οι ποδοσφαιριστές εφεξής θα προσεύχονται !!!
Άνοιξα σήμερα να διαβάσω ΠΑΟΚ 24 και στο δεύτερο αρθρο μου ήρθε να σπασω το i pad ..
Το πρώτο άφηνε να εννοηθεί ότι με εντολή Αγγελου δεν θα ανανεώσει Lino και Vukic και το δεύτερο ήταν τα εργομετρικα.. Το έκλεισα και μπήκα paokmania να δω τι λέτε και εσείς ...
Ζω φλασμπακ απο τα παλιά .. Πάλυ τα ίδια θα έχουμε ..κούφαλες αρδ ...ΠΑΟΚ 24, το έχω και στα bookmarks ,άραγε είναι ΠΑΟΚ αυτοί ?δεν ντρέπονται λίγο...
ρε συ tsormba μας τρολαρεις ? :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

RoMaN έγραψε:Ελπίζω να μην ισχύει η είδηση ότι δεν θα κάνουν εργομετρικά.
Βρε αει χασου τρολλακι :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

tsormba έγραψε:Τα είπε ο Άγγελος στην συνέντευξη .. Η λάσπη ξεκίνησε ..και μάλιστα φθηνή λάσπη
Πάλυ καλα δεν που δεν μας είπαν ότι στην ώρα των έργομετρικων που ακυρώνονται οι ποδοσφαιριστές εφεξής θα προσεύχονται !!!
Άνοιξα σήμερα να διαβάσω ΠΑΟΚ 24 και στο δεύτερο αρθρο μου ήρθε να σπασω το i pad ..
Το πρώτο άφηνε να εννοηθεί ότι με εντολή Αγγελου δεν θα ανανεώσει Lino και Vukic και το δεύτερο ήταν τα εργομετρικα.. Το έκλεισα και μπήκα paokmania να δω τι λέτε και εσείς ...
Ζω φλασμπακ απο τα παλιά .. Πάλυ τα ίδια θα έχουμε ..κούφαλες αρδ ...ΠΑΟΚ 24, το έχω και στα bookmarks ,άραγε είναι ΠΑΟΚ αυτοί ?δεν ντρέπονται λίγο...
Μεχρι και συ αγανακτησες με αυτα που γραφετε στο σαιτ σου :lol:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Othin έγραψε:
Othin έγραψε:...

Δλδ ρε Othin το "πρόβλημά μας" (ΠΡΟΣΕΞΕ ότι το έβαλα σε "") είναι να "δικαιωθούμε" ; να πούμε αυτό το μαμημένο το "εγώ σας τα 'λεγα" ; γιατί ΔΕΝ σε έχω για τέτοιον.
Angelheart
Φίλε Angelheart σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Ειλικρινά, ούτε με ενδιαφέρει ούτε και έχω γράψει ποτέ ότι δικαιώθηκα για κάτι ή «σας τά λεγα» και τα σχετικά. Δεν θεωρώ πως αυτός είναι ο σκοπός ενός forum. Αντιθέτως, θεωρώ τον εαυτό μου πραγματικά τυχερό, όταν συναναστρέφομαι ή συζητάω με ανθρώπους, οι οποίοι έχουν δίκιο «εις βάρος» μου, ανοίγοντάς μου τα μάτια και διευρύνοντας την σκέψη μου. Τότε είμαι εγώ ο ουσιαστικά «κερδισμένος» από τον διάλογο. Και στο συγκεκριμένο forum συμμετέχω, επειδή υπάρχουν τέτοια άτομα.

Ξαναδιαβάζοντας το κείμενό μου βλέπω όμως, πως παρασύρθηκα σε έναν διάλογο με τον αδερφό mpoujr, από τον οποίο πράγματι φαίνεται σαν να επιζητώ την δικαίωση σε μιαν ανούσια προσωπική διαμάχη. Ζητώ συγγνώμη γι αυτό, δηλώνοντας ξανά πως δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, παρά μόνον να διασαφηνίσω την θέση μου, η οποία μάλλον παρεξηγήθηκε ως εμπαθής από τον φίλο που αναφέρθηκε σε μένα και να ξεκαθαρίσω ακριβώς πως δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι σφάλλω όποτε συμβαίνει αυτό.
Ναι σφαλλεις αδερφε και μην το παιρνεις προσωπικα.Εγω οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι, εχουμε βαρεθει να διαβαζουμε πια εγωκεντρικα κειμενα στολισμενα με πλουσιο λεξιλογιο που υποστηριζουν ουσιαστικα αρνητικα ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ σεναρια του τυπου "σας τα λεγα εγω".Κειμενα που ουσιαστικα βλαπτουν το κλιμα αλλα κυριως την ενοτητα του κοσμου τουλαχιστον εδω μεσα.Εαν λοιπον δεν εισαι απο αυτους που γραφουν τετοιου ειδους κειμενα τοτε τι σε τι αποσκοπουσε το δικο σου?Στο να μας προειδοποιησει?
Οταν και εαν γινει αυτο που λες, βγες και κραξε τον Αγγελο "οτι πουλαει εκδουλευση στη διοικηση" και οτι αλλο βαρυ θες να ξεστομισεις!Προς το παρων αν εχεις την καλοσυνη, σεβασου εμας τους υπολοιπους που θελουμε μεν να διαβαζουμε αποψεις και προβληματισμους...αλλα ΟΧΙ στηριζομενους σε αρδιες και υποθετικα σεναρια.
Σε ευχαριστω εκ των προτερων για την κατανοηση σου και ελπιζω να μην παρεξηγησεις τα σχολια και τις καλοπροαιρετες προτροπες μου.
ΥΓ:Δωστε λιγη βαση στην ενοτητα και στο καλο κλιμα ρε παιδια.Μεσα απο ενα μεγαλο οπαδικο σαιτ οπως αυτο ολοι μπορουμε να συνεισφερουμε.Μη γινομαστε ΑΡΔ στη θεση των ΑΡΔ
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Sv: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αγγελε μιας και πιστεύεις στον Έλληνα ποδοσφαιριστή ελπίζω να είδες το σημερινό παιχνίδι 8-)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

RoMaN έγραψε:Ελπίζω να μην ισχύει η είδηση ότι δεν θα κάνουν εργομετρικά.

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6614 ... gometrikes

Όχι και δεν θα υποβληθούν σε εργομετρικές!

Δημοσιεύματα που απέχουν από την πραγματικότητα και δημιουργούν κλίμα κατά του Άγγελου Αναστασιάδη.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον εργοφυσιολόγο, Γιώργο Ζιώγα, ολοκληρώθηκε καθώς ο ίδιος ενημερώθηκε πως από τη νέα σεζόν δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο.

Κάτι που αποτέλεσε "τροφή" για κάποιους που έσπευσαν να γράψουν πως... οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν θα υποβληθούν σε εργομετρικούς ελέγχους με την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη (!). Κάτι που φυσικά απέχει από την πραγματικότητα και δεν νοείται ούτε σε ερασιτεχνική ομάδα.

Όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου αναμένεται να περάσουν τους εργομετικούς ελέγχους τις πρώτες ημέρες της... μάζωξης τους στην Τούμπα!

Διέψευσε το paokweb.

Είπα κι εγώ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εδώ ρε ο Στεφενς δεν εκανε τακτική στον Άγγελο θα κολλήσουνε ?Μπαντμιντον θα τους μαθαίνει φέτος στις προπονήσεις.

ΥΓ Ορισμένοι δείχνετε υπέρμετρο ζήλο στο να υιοθετήσετε οτιδήποτε αρνητικό γράφετε-ακούγεται για την ομάδα.
Και ολίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

kataramenos5 έγραψε: ..... ΥΓ Ορισμένοι δείχνετε υπέρμετρο ζήλο στο να υιοθετήσετε οτιδήποτε αρνητικό γράφετε-ακούγεται για την ομάδα.
Και ολίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει.
Αυτό ακριβώς!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΡΛΑ είμαστε!! Τα ίδια και τα ίδια!! :|
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα αρχίσανε παλι οι ΑΡΔ 24
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

@ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΜΕΓΑ λάθος η διάψευση του δημοσιεύματος ότι οι παίκτες (και καλά) δεν θα κάνουν εργομετρικά.
Έπρεπε να καλέσετε ΔΗΜΟΣΙΑ των εν λόγω κύριο που το υπέγραψε, να σας ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ τι να κάνετε.
Μπορεί να ξέρει και από τακτική. Να αδικείται έτσι κατάφορα ;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Η εμπαθεια σε αυτο το τοπικ εχει ξεπερασει καθε οριο.Ειπαμε να κανουμε κριτικη...δλδ οταν αρχισει η προετοιμασια τι θα διαβαζουμε εδω μεσα...
Αυτο ομως που πραγματικα με θλιβει ειναι οτι με τον πο@σταρα τον Δωνη κανενας δεν ειχε δειξει τοση εμπαθεια οταν ανακοινωθηκε...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

kataramenos5 έγραψε:Εδώ ρε ο Στεφενς δεν εκανε τακτική στον Άγγελο θα κολλήσουνε ?Μπαντμιντον θα τους μαθαίνει φέτος στις προπονήσεις.
Τζιόλης/Κατσικάς με τα κίτρινα (μπρρρρρρ... :lol: :lol: :lol: )
Μαντούρο/Μάρτενς με τα κόκκινα (καραμπρρρρρ..... :lol: :lol: :lol:)

[youtube]RZ2k-tsX5KE&[/youtube]
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

angelheart έγραψε:@ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΜΕΓΑ λάθος η διάψευση του δημοσιεύματος ότι οι παίκτες (και καλά) δεν θα κάνουν εργομετρικά.
Έπρεπε να καλέσετε ΔΗΜΟΣΙΑ των εν λόγω κύριο που το υπέγραψε, να σας ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ τι να κάνετε.
Μπορεί να ξέρει και από τακτική. Να αδικείται έτσι κατάφορα ;
ΣΩΣΤΟΟΟΣΣΣΣΣΣ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Καλά είμαστε απέραντο τρελοκομείο....αν κάποιος έχει το κουράγιο να κάνει μια αποδελτίωση του φόρουμ σε βάθος τετραετίας και απαιτήσει τον εξοστρακισμό όσων έχουν διπλές και τρίδιπλες στάσεις και συμπεριφορές για τα ίδια θέματα , τότε λυπάμαι αλλά δε θα μείνουν και πολλοί......επαγγελματίες πολιτικοί για δεκαετίες έχουν πολύ λιγότερες αντιφάσεις.........ότι να' ναι.......και μιλάμε για ποδόσφαιρο έτσι......
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Η διαφορά μεταξύ των προπονητών που έχουν έρθει στον ΠΑΟΚ και με τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι οι δηλώσεις κατά την παρουσία τους.
1. Το θέμα είναι τον Μάϊο να ήμαστε καλά και όχι φαμφάρες από τον Αγιασμό και την πρώτη προπόνηση.
2. Γνωρίζω τον ΠΑΟΚ καλύτερα από τον καθένα σας. Μπορεί να έχω πάει σε άλλες ομάδες αλλά το μυαλό μου ήταν εδώ, ως ΠΑΟΚτσής.
3. Για να κάνεις πρωταθλητισμό θα πρέπει ο παίκτης να αντέξει το βουητό της Τούμπας. Δεν μπορεί να λέει κάποιος ότι με βρίζουν δεν μπορώ να παίξω. Αυτό που θέλω από τον κόσμο είναι να περιμένει μέχρι το 93' - 95' ο κόσμος θα σε χειροκροτήσει αλλά και θα σε κράξει. Στο χέρι μας είναι να μας χειροκροτεί μόνο. Υπάρχουν ΠΑΟΚτσάκια που δεν μπορούν να χάνουν δεν το αντέχουν. Γνωρίζω που ήρθα. Είμαι 45 χρόνια στον ΠΑΟΚ.
4. Θα πρέπει να είμαι ηλίθιος να μην θέλω μεγάλο παίκτη και να μιλάω για τίτλο.
5. Δεν μας φταίει καμία Αθήνα κανείς διαιτητής. Θα πρέπει να νικάμε και τους διαιτητές. Η ομάδα γίνεται με δουλειά και όχι με λόγια.
6. Δεν φοβάμαι κανέναν μόνο τον Θεό επικαλούμαι την Παναγιά γιατί αυτή θα με βοηθήσει. Αλλά εσείς γράφεται για αυτό που επικαλούμαι. Ε τι να πω, σε ποιον να πάω; Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όχι το τι λέει ο Άγγελος Αναστασιάδης.
7. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν μεγαλομέτοχο που αν δεν ήταν αυτός δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ. Κοιτάτε γύρω σας. Δεν υπάρχει ο Ηρακλής, Αρης, Καλαμαριά, παλιότερα ο Μακεδονικός. Όποιος δεν το βλέπει αυτό εθελοτυφλεί.
8. Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά στους νέους θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό το κομμάτι γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για το μέλλον του ΠΑΟΚ.
9. Δεν με νοιάζει τι έκαναν οι παλιότεροι προπονητές στον ΠΑΟΚ. Με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ να είναι καλά τον Μάιο.
10. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει έναν ισχυρό επενδυτή και ότι θα φταίει θα είμαι εγώ, αν ο ΠΑΟΚ δεν πάει καλά.

ΥΣ. Πιο ΠΑΟΚ προπονητής δεν γίνεται να υπάρχει ΤΕΛΟΣ!
Άγγελε σου εύχομαι καλή δύναμη και εμάς αυτό που ζήτησες να περιμένουμε μέχρι το 93' - 95' .
Τα πολλά λόγια μας έκαναν να γράφουμε τίτλους εδώ και από τα μέσα της περιόδου να διώχνουμε αυτούς που τα λέγανε. Ο ΠΑΟΚ νομίζω έκανε την καλύτερη επιλογή για να δούμε κάτι καλό. Είμαι αισιόδοξος γιατί απλά με προσγείωσε να βλέπω παιχνίδι με παιχνίδι και όχι τον Μάιο κατευθείαν όπως έκαναν οι παλιότεροι με την παρουσία τους. Πάμε γερά και ενωμένοι να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”