Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
αμα εχανε ομως απο την κουλα κλαιν οι καρτες γιατι το τελευταιο ματς δε θα ειχε σημασια....
το ματς ηταν τελικος. στους τελικους μπαινεις με οτι εχεις. θεωρω οτι ηταν θεμα φοβου για τραυματισμο
το ματς ηταν τελικος. στους τελικους μπαινεις με οτι εχεις. θεωρω οτι ηταν θεμα φοβου για τραυματισμο
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε μαγκες ξερουμε εμεις καλυτερα τι ανασες εχει καθε ποδοσφαιριστης και ποσο μπορει να αγωνιστει?
- buffalobill4
- hasio_john
ΌΤΙ και να γίνει την Τρίτη ...., έχεις ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ και ένα respect από μένα!
Υ.γ. ..... όταν λέω ότι και να γίνει, εννοώ όσα και να φάει η ζέλα, θα το αξίζει!!!

Υ.γ. ..... όταν λέω ότι και να γίνει, εννοώ όσα και να φάει η ζέλα, θα το αξίζει!!!

- painkiller4
Αν για κατι σε ξεχωριζω ειναι η απολυτη σοβαροτητα, ηρεμια και συγκεντρωση που εχεις σαν χαρακτηρας κατι που αντανακλαται και μεσα στο γηπεδο. Χωρις φανφαρες μετρημενες κουβεντες και απολυτα προσυλωμενος στον στοχο οπως ησουν και σαν παικτης.
Ευγε απο μενα συνεχισε ετσι και θα κερδισεις τον καθε δυσπιστο.
Ευγε απο μενα συνεχισε ετσι και θα κερδισεις τον καθε δυσπιστο.

Το ακριβώς αντίθετο με τον Τούντορ θα έλεγα. Ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα που εκτιμάται, αλλά τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον Ιβιτς. Ισως τελικά αυτή η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και όχι να είναι στην τσίτα όπως με Τούντορ και Αγγελο. Η ημεμία μάλλον μας ταιριάζει καλύτερα, γι'αυτό άλλωστε είναι και ο Σάντος τόσο δημοφιλής.
Ο Βλανταν θα έλεγα ότι είναι αυτής της φιλοσοφίας. Επίσης στα υπέρ του ότι γνωρίζει πολλά από τα παιδιά λόγω Κ-19.
Εννοείται ότι κατι καμόρες κλπ αποβράσματα της αντιΠΑΟΚτσίδικης δημοσιογραφίας θα του κάνουν ανήλεο πόλεμο αν τυχόν πάρει τη θέση. Εχουν αλλωστε ήδη αρχίσει.
Ο Βλανταν θα έλεγα ότι είναι αυτής της φιλοσοφίας. Επίσης στα υπέρ του ότι γνωρίζει πολλά από τα παιδιά λόγω Κ-19.
Εννοείται ότι κατι καμόρες κλπ αποβράσματα της αντιΠΑΟΚτσίδικης δημοσιογραφίας θα του κάνουν ανήλεο πόλεμο αν τυχόν πάρει τη θέση. Εχουν αλλωστε ήδη αρχίσει.
- Metagrafakias
Για το τυχαρπαστος ημουν υπερβολικος το παραδεχομαι.....οσο για το αν σε ειχε για σκαλοπατι εχω τις επιφυλαξεις μου....μαλλον ναι....ο τουντορ με τεραστια καριερα σε καμπιονατο σαν παικτης δεν νομζιω να θεωρει το ταβανι του σε θεμα προπονητικης τον ΠΑΟΚ αλλα καποια μερα σε μια ιταλικη μεγαλη ομαδα ακομα και στην γιουβεντους....ο ΠΑΟΚ του εκανε την καλυτερη διαφημηση....μου την εσπαγε απιστευτα που στις ηττες τα εριχνε στους παικτες!!!καμια φορα δεν ειπε φταιω κι εγω....οι μεγαλοι προπονητες στις ηττες παιρνουν την ευθυνη και στις νικες συγχαιρουν τους παικτες απειρα παραδειγματα!!!!και επισης μου την εσπαγε η λογικη ας φαω 3 θα βαλω 4....ουτε η μπαρτσελονα με τετοιο ροστερ δε το κανει αυτο.....κι οσο για τον δεν ξερουμε ποιος εισαι που ειπε ο φιλος μην αγχωνεστε ΠΑΟΚτσακι σαν κι εσας ειμαι,ενας προπονητηςτης κερκιδας απλα
!!!

Η ήττα είναι μέρος του παιγνιδιού. Οπως είπε ο μεγας Μουρίνιο δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια, θα υπάρχουν και ισοπαλίες και ήττες. Καμμιά φορα δεν φταις καν εσύ. Παίζει και ο αντίπαλος ποδόσφαιρο.
Απλά πιστεύω ότι ο Τούντορ δεν το είχε με τους δημοσιογράφους και έχανε εύκολα την ψυχραιμία του σε επαναλαμβανόμενς ερωτήσεις.
Ο Ιβιτς αντίθετα θα κάτσει να σου εξηγήσει αλλά δεν θα το κάνει σιδηρόδρομο. Είναι λακωνικός στις δηλώσεις, όπως αλλωστε ήταν και ο Σάντος.
Απλά πιστεύω ότι ο Τούντορ δεν το είχε με τους δημοσιογράφους και έχανε εύκολα την ψυχραιμία του σε επαναλαμβανόμενς ερωτήσεις.
Ο Ιβιτς αντίθετα θα κάτσει να σου εξηγήσει αλλά δεν θα το κάνει σιδηρόδρομο. Είναι λακωνικός στις δηλώσεις, όπως αλλωστε ήταν και ο Σάντος.
- Παλαιολόγος
Αλεπού και μάλιστα απ τις γριές...τις πολύμαθες...τις έμπειρες...αυτές που σε παγίδες δεν πιάνονται!!! 

Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα.παιζει να εφταιγε και η μια νικη στα 12 ματς....spyretto έγραψε:Η ήττα είναι μέρος του παιγνιδιού. Οπως είπε ο μεγας Μουρίνιο δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια, θα υπάρχουν και ισοπαλίες και ήττες. Καμμιά φορα δεν φταις καν εσύ. Παίζει και ο αντίπαλος ποδόσφαιρο.
Λές και εμείς ζούμε σε παράλληλο σύμπαν και βλέπαμε άλλα πράγματα...
Ρε παλαιολόγε η λέξη διαχείρηση χάνει την ουσία της με 40 θλάσεις-κάρτες-πρόγραμμα αγώνων-κλπ.
Τον πόλεμο που έτρωγε απο τους δημοσιογράφους ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μόνο εγώ τον έβλεπα?
Πιστεύεις οτι όταν γίνει στόχος τους ο Βλάνταν (που θα γίνει)...θα την γλυτώσει?
Μεταγραφάκια...γιατί παραπληροφορείς τον κόσμο και παραχαράσεις την ιστορία?
Αυτά που λές μόνο στο μυαλό σου υπάρχουν και καμμία σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά γεγονότα...
πιό πολύ μου θυμίζουν την λάσπη των αρδ..
Ρε παλαιολόγε η λέξη διαχείρηση χάνει την ουσία της με 40 θλάσεις-κάρτες-πρόγραμμα αγώνων-κλπ.
Τον πόλεμο που έτρωγε απο τους δημοσιογράφους ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μόνο εγώ τον έβλεπα?
Πιστεύεις οτι όταν γίνει στόχος τους ο Βλάνταν (που θα γίνει)...θα την γλυτώσει?
Μεταγραφάκια...γιατί παραπληροφορείς τον κόσμο και παραχαράσεις την ιστορία?

Αυτά που λές μόνο στο μυαλό σου υπάρχουν και καμμία σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά γεγονότα...
πιό πολύ μου θυμίζουν την λάσπη των αρδ..

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ας τους να λένε Vladan και να γελάνε. Μή μασάς. Όταν θα μας βάλεις στα play-off με περιφανές διπλό στη Νέα Σμύρνη κάποιοι θα πουν ότι, εντάξει, η ομάδα είχε στηθεί εδώ και πολύ καιρό για να παίρνει διπλά σε τέτοιες ομάδες.
Όταν θα μας βγάζεις πρώτους (και αήττητους) στα play-off κάποιοι θα καταπιούν τη γλώσσα τους.
Το πρόβλημα θα προκύψει στη συνέχεια, αν δεν σε εμπιστευτούν για κλειστό, 3ετές, προπονητικό συμβόλαιο.
Πάντοτε με το μυαλό δούλευες, ως ποδοσφαιριστής, αναμένω το ίδιο και τώρα.
Toυντοριαδα Vol 2.890. Kαλος προπονητης δεν ξερω αν ηταν αλλα καλος μαγος ηταν σιγουρα για να μαγεψει τοσους που να τον λησμονουν ακομα για το τεραστιο εργο που αφησε. Μπραβο τεραστιε Βλανταν εβαλες τα γυαλια σε πολλους μονο την ηρεμια εφερες και η ομαδα παει τρενο. Συνεχιζουμε με Τουντοριαδα Vol 2.891