Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
δεν το δα χτες....δε νομιζω ομως ν αλλαξε κτ....πιστευα για γκελα , η νικη αν ερχοταν οπως σε ολα τα ματς φετος θα ταν και προιον τυχης,...ΑΥτο που βλεπω ειναι οτι η τετραδα σαν τετραδα πισω συνηθως στεκεται...αλλα τα χαφ σε ΚΑΝΕΝΑ ματς πραγματικα...εκει ειναι ολο το προβλημα και ή θα δοκιμαστουν και αλλοι σε τριαδα παντα ή θα παμε ετσι μεχρι και αν φορμαριστουν....η αφελεια αυτη του πολλες ευκαιριες αυτοι το ιδιο και μεις δε νομιζω οτι ειναι για μεγαλη ομαδα...
Εως τωρα με αυτα τα δεδομενα δεν παμε για πρωταθλημα εννοειται...και κακως βιαστηκαν ορισμενοι υπευθυνοι...
Εως τωρα με αυτα τα δεδομενα δεν παμε για πρωταθλημα εννοειται...και κακως βιαστηκαν ορισμενοι υπευθυνοι...
Να τον έχει καλά η Παναγιά κιας μας αφήσει ήσυχους ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
για κάποιο λόγο ο ΠΑΟΚ δε βγάζει προς τα έξω ότι είναι μια γροθιά... αγωνιστικά , διοικητικά και οπαδικά. Όσο συμβαίνει αυτό , δε πα να λέγεσαι και Μουρίνιο ... θα φθαρείς και θα τη πληρώσεις
μα τοσο δυσκολο ειναι να δοκιμασεις κατι διαφορετικο?
βαλε τον κατσουρανη χαφ και τον κατσικα στην θεση του..
βαλε τον γκαρσια στην θεση του τζιολη...
αλλαξε, κανε κατι....
βαλε τον κατσουρανη χαφ και τον κατσικα στην θεση του..
βαλε τον γκαρσια στην θεση του τζιολη...
αλλαξε, κανε κατι....
τι να κανει ρε ο ανθρωπος εναν εχει να τρεχει γι 5 στο κεντρο και αυτος μας βγηκε αλβανος χρυσαυγιτης γμω την τυχη μας γμω
εν τετοιο τρεχαντιρι λειπει και μετα να δεις πως ξεχωριζει η ποιοτητα μπροστα και πως κουραζονται και τα αντιπαλα χαφ
δεν ειναι λυση να αντικαταστησεις το ενα καραβι τζιωλη με αλλο παμπλο αν και ο παυλαρας τουλαχιστον ξερει μπαλα
εν τετοιο τρεχαντιρι λειπει και μετα να δεις πως ξεχωριζει η ποιοτητα μπροστα και πως κουραζονται και τα αντιπαλα χαφ
δεν ειναι λυση να αντικαταστησεις το ενα καραβι τζιωλη με αλλο παμπλο αν και ο παυλαρας τουλαχιστον ξερει μπαλα
Το λυπηρό είναι ότι έχουμε έναν τρεχαντήρι όπως λες.
Σημείωση.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης, είναι μια μεγάλη προσωπικότητα. Εδώ εμείς κάνουμε ανάλυση προπονητικής που δεν ξέρουμε την τύφλα μας. Παίξαμε ενα FM και γίναμε πρυτανείες. Δεν θα φέρει γνώμη ο δηλωμένος ΠΑΟΚτσής Άγγελος;
Έχει την γνώμη του Δημοκρατική χώρα έχουμε και είναι υγιές να ακούς από πραγματικούς γνώστες του ποδοσφαίρου.
Εδώ κριτικάρουν οι ράδιο-παραγωγοί και απλά συμφωνούμε η διαφωνούμε. Που αν τους πεις μπες μέσα και πάρε την ομάδα, θα σου πουν προπονητής δεν είμαι. Εκ του ασφαλούς και εγώ διευθύνω την ΝΑΣΑ.
Πιστεύω στον Χουμπ, είναι ο προπονητής που μπορούμε να κτίσουμε την ομάδα που θέλουμε. Δεν παρουσιάζει καλό θέαμα. Δεν θα του υποδείξω εγώ το τη πρέπει να κάνει. Θα κάνω την κριτική μου σε αυτό που βλέπω. Αλλά επιβάλλεται να προσέξω να μην φέρω άθελα μου διχόνοια. Μιας και αγαπώ τον ΠΑΟΚ.
Σημείωση.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης, είναι μια μεγάλη προσωπικότητα. Εδώ εμείς κάνουμε ανάλυση προπονητικής που δεν ξέρουμε την τύφλα μας. Παίξαμε ενα FM και γίναμε πρυτανείες. Δεν θα φέρει γνώμη ο δηλωμένος ΠΑΟΚτσής Άγγελος;
Έχει την γνώμη του Δημοκρατική χώρα έχουμε και είναι υγιές να ακούς από πραγματικούς γνώστες του ποδοσφαίρου.
Εδώ κριτικάρουν οι ράδιο-παραγωγοί και απλά συμφωνούμε η διαφωνούμε. Που αν τους πεις μπες μέσα και πάρε την ομάδα, θα σου πουν προπονητής δεν είμαι. Εκ του ασφαλούς και εγώ διευθύνω την ΝΑΣΑ.
Πιστεύω στον Χουμπ, είναι ο προπονητής που μπορούμε να κτίσουμε την ομάδα που θέλουμε. Δεν παρουσιάζει καλό θέαμα. Δεν θα του υποδείξω εγώ το τη πρέπει να κάνει. Θα κάνω την κριτική μου σε αυτό που βλέπω. Αλλά επιβάλλεται να προσέξω να μην φέρω άθελα μου διχόνοια. Μιας και αγαπώ τον ΠΑΟΚ.
Σε εχουν ετοιμο τα κορακια, για να δουμε θα σε στηριξει ο ρωσος η η μονη αναμνηση που θα μας μεινει απο εσενα θα ειναι το <<Κωστανταρας>>?
άμα διώξεις τον Stevens στη χειρότερη θα πάει προπονητής σε καμια Alkmaar, αν διώξεις το 70% των παικτών μας ούτε στον Ηρακλή Ψαχνών δεν θα βρούν συμβόλαιο πάνω από 70 χιλιάρικα...
Εδω σε οποίο ματς κέρδισε ο ΠΑΟΚ παραπέμφθηκε ο διαιτητής και σε οποιο είχε απώλειες πηρε καλο βαθμό και ο παρατηρητής κα καλαθενός λεει "θα δώ το βίντεο για το πέναλτι " και ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ να κερδίζουμε και τους διαιτητές ναι θα το κάνουμε μια δυο πέντε φορές αλλα όχι πάντα ,οταν ο άλλος περνάει με βόσκακη και με παραρτηματα μπάι .....
Ξεχρέωσε ρε Ιβαν και ζήτησε διαφάνεια παντού ολοι οι Φάκελοι στην δημοσιότητα για να δούμε πως παίζουν στην σουπερ λήγκ ΟΦΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με ποιανού δεκανίκια
Ξεχρέωσε ρε Ιβαν και ζήτησε διαφάνεια παντού ολοι οι Φάκελοι στην δημοσιότητα για να δούμε πως παίζουν στην σουπερ λήγκ ΟΦΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με ποιανού δεκανίκια
palok έγραψε:άμα διώξεις τον Stevens στη χειρότερη θα πάει προπονητής σε καμια Alkmaar, αν διώξεις το 70% των παικτών μας ούτε στον Ηρακλή Ψαχνών δεν θα βρούν συμβόλαιο πάνω από 70 χιλιάρικα...
Εχετε αναρωτηθει ποτε ποιο ειναι το δικο μας μεγεθος???
Τι γράφουμε ρε παιδια; Είμαστε σοβαροί; με το πεναλτάκι θα ισοφάριζες και θα έληγε 1-3, τώρα το συζητάμε; Μας φταίει ο προπονητής γιατί; Που βγήκε 4-5 φορές ή ομαδα στην κόντρα και μας έκοψε ο γελοίος; Η για το πέναλτι ή για τις κάρτες χωρίς λόγο φταίει. Μέχρι και κάρτα στο σκόρερ έδωσε γιατί πανηγύρισε το γκολ! Τι ψάχνετε; Όταν τις έφαγε ο Μπάκας μια χαρά την παίζαν μετά την ΑΕΚάρα, έτσι έπερνε τα πρωταθλήματα ο τίγρης, με μάπες. Τελικά κάνετε τους χαζούς ή είστε τόσο αθώοι; Πρώτη φορά βλέπετε το ελληνικό πρωτάθλημα; Η αγοράζεις διαιτησία ή δέρνεις ή κοροιδεύεις τον κόσμο και αλλάζεις προπονητή. Να δούμε και λίγο Τρομοκρατεία στην πράξη και όχι σε παίχτες ομάδας και στα καρεκλάκια, άντε γιατί διαβάζω διαβάζω και τρελένομαι. Με τον Γκαρσία μας πρίξατε ρε τη τρέλα μου
Για κατάκτηση πρωταθλήματος το μοτο του Αγγελου "κανε ομαδα να κερδίζει και τους διαιτητές " ειναι μεγάλο παραμύθι για το ΚΥΠΕΛΟ ισχύει αλλα για κατάκτηση πρωταθλήματος δεν ισχύει με τίποτε δυστυχώς
paoki19 έγραψε:palok έγραψε:άμα διώξεις τον Stevens στη χειρότερη θα πάει προπονητής σε καμια Alkmaar, αν διώξεις το 70% των παικτών μας ούτε στον Ηρακλή Ψαχνών δεν θα βρούν συμβόλαιο πάνω από 70 χιλιάρικα...
Εχετε αναρωτηθει ποτε ποιο ειναι το δικο μας μεγεθος???
+1926 για την ερωτηση!
- desperando
- Επικοινωνία: