Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Athens »

moican4 έγραψε:Μεγάλη κουβέντα τα bold...

απλά ο Ντομίνγκος είναι προπονητής η του ύψους ή του βάθους..
Η θα δέσει στην ομάδα και θα σε απογειώσει (Μπράγκα) ή δεν θα κολλήσει καθόλου και θα φύγει νύχτα όπως στην Λ.Κορούνια..

Το όνομα το διέρευσε η ΠΑΕ στους ΑΡΔ γιατί τα νεύρα όλων είναι τεταμένα όπως έγινε και με τον Λίνο για την ανανέωση του συμβολαίου.
Να πέσουν οι τόνοι με λίγα λόγια αυτό επιδιώκει η ΠΑΕ..
ταχα μου θα ανακοινωνε μεγαλη μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Eτσι ακριβως parolos,και να δεις οτι αν ο τυπος αυτος κρινει οτι ο viana μπορει ακομα να παιξει σημαντικο ρολο νομιζω οτι θα ειναι ενας απο τους παιχτες που θα ερθουν το καλοκαιρι στον ΠΑΟΚ.
Να προσθεσω αν και ξεφευγω λιγο οτι ειδα καποια ματς τον παιχτη φετος και δεν εχει καμια σχεση με τον τοτε καλο viana,και μαλιστα δεν ηταν και μονιμα βασικος.
Ισως να φταιει οτι το καλοκαιρι ηξεραν οτι θα φυγει.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Το ελληνικό παρεάκι του ευρο2004 κανει μπιζνα ανοιχτα και απροκαλυπτα πλεον με το παρεακι της Πορτο...

Τι να πεις...

Δεν περιμενα και τιποτε διαφορετικο βέβαια. Απο το ολότενα καλη και η παναγιώτενα...

Ιδωμεν...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ετσι ειναι δεν εχεις αδικο αρκει ολο αυτο να φερει αποτελεσματα και τοτε θα μας εχουν παλι διπλα τους.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μωρε ας παιζει μπαλα η ομαδα και ας γινουν και συναιτεροι στα @@ μου. Θα παιζει μπαλα η ομάδα ομως; Ή θα εχουμε πάλι πονοματους; Εγω παντως δεν αντεχω αλλο ποδοσφαιρο Σαντος...Φτανει...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Επιτέλους κανονικός προπονητής. Το βιογραφικό του βαρύ δεν είναι αλλά έχει κάποια καλά δείγματα γραφής. Εγώ στηρίζω και είμαι ικανοποιημένος ως ένα βαθμό. Νεοπλουτίστικα "σου ξου μου ξου το να μου ξινίζει τ άλλο μου βρωμάει" δε θα πω. Τον λαό να κερδίσει με ντομπροσύνη, ταπεινότητα, και δυναμισμό και όλα καλά θα πάνε. Το ταλέντο την όρεξη και τις γνώσεις, φαίνεται να τα έχει. Με ορθολογικές μεταγραφές ανάλογα με το βαλάντιό μας πιστεύω και ελπίζω να δούμε όμορφα πράγματα.

ΥΓ. Δώνης της Πορτογαλίας ΔΕΝ είναι. Δυστυχώς έχουμε την αποκλειστικότητα σαν χώρα.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Ζουμε στην εποχη που ο ΠΑΟΚ μεσα σε ενα χρονο εγινε υπερδυναμη και τον χαλαει ο πασιενσα που εριξε χυλοπιτα στον γαυρο :lol: :lol: μονο μουρινιο παιδια, αν και αυτος αποδειχτηκε λιγος για την ρεαλ..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:Eτσι ακριβως parolos,και να δεις οτι αν ο τυπος αυτος κρινει οτι ο viana μπορει ακομα να παιξει σημαντικο ρολο νομιζω οτι θα ειναι ενας απο τους παιχτες που θα ερθουν το καλοκαιρι στον ΠΑΟΚ.
Να προσθεσω αν και ξεφευγω λιγο οτι ειδα καποια ματς τον παιχτη φετος και δεν εχει καμια σχεση με τον τοτε καλο viana,και μαλιστα δεν ηταν και μονιμα βασικος.
Ισως να φταιει οτι το καλοκαιρι ηξεραν οτι θα φυγει.
ρε συ μπανε πλακα μας κανεις? ο βιανα φετος ειχε 40 συμμετοχες ως βασικος με 9 γκολ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

desperando έγραψε:
moican4 έγραψε:Μεγάλη κουβέντα τα bold...

απλά ο Ντομίνγκος είναι προπονητής η του ύψους ή του βάθους..
Η θα δέσει στην ομάδα και θα σε απογειώσει (Μπράγκα) ή δεν θα κολλήσει καθόλου και θα φύγει νύχτα όπως στην Λ.Κορούνια..

Το όνομα το διέρευσε η ΠΑΕ στους ΑΡΔ γιατί τα νεύρα όλων είναι τεταμένα όπως έγινε και με τον Λίνο για την ανανέωση του συμβολαίου.
Να πέσουν οι τόνοι με λίγα λόγια αυτό επιδιώκει η ΠΑΕ..
ρε συ μοικαν τι συγκρινεις?στην λα κορουνια πηγε μεσουσης της σεζον και δηλωσε παραίτηση μετα απο εναν μηνα καθως η ομαδα ηταν πιο χαλια και απο τον φετινο τον ΠΑΟΚ.
οσο για τη σπορτινγκ και εκει η λειτουργια της ομαδας τα τελευταια χρονια ειναι πολυ ασχημη και περιμεναν απο τον Paciencia να κανει θαυματα και να κοντραρει την πορτο και την μπενφικα. αλλα μιλαμε για μια ομαδα που εκανε μεταγραφες οπως ο κριστιανο μοραες, τοσο χχαλια ειναι η οργανωση της σπορτινγκ.
ε και μην τρελαθουμε δεν μπορει να μας ερχετε λιγος ο προπονητης που πριν 2 χρονια επαιξε τελικο ουεφα με μια μικρη ευρωπαικη ομαδα. επισης το θετικο αν ερθει ,θα ειναι οτι θα βοηθηθει παρα πολυ απο τον φερναντο σαντος ο οποιος μπορει να τον προηδεασει για το που ερχετε και ποιες ειναι οι παγιδες που πρεπει να αποφυγει αλλα και τι θα πρεπει να κανει για να πετυχει
πραγματικα μοικαν με απογοητευει αυτο που λες..οση αγαπη και να χεις του Αγγελου δεν ειναι δυνατον ακομη δεν εχει ερθει ενας προπονητης της αξιας του Πασιενσια να περιμενουμε τη στιγμη που θα λακισει για να αναλαβει ο Αγγελος..

αν μη τι αλλο ο Ντομινγκος περα απ τις καθαρα ποδοσφαιρικες του γνωσεις ειναι υποδειγμα ηθικης και εχει αποδειξει οπου και αν εχει παει οτι ειτε θ αφησει εργο ειτε θα φυγει ΜΟΝΟΣ του οταν δει οτι δεν υπαρχουν συνθηκες για κατι τετοιο.

κανετε σαν καψουρηδες με πρωην γκομενα με τον Αγγελο. ας ριξουμε εναν τελευταιο αν ειναι να μας φυγει η κ@υλα τι να πω εχει κουρασει το ολο θεμα με την παρτη του..

ΥΓ. ο Ντομιγκος για οσους τον ξερουν, ειναι προπονητης που αν βρει σημειο επαφης με τον οργανισμο ΠΑΟΚ θα τριβουμε τα ματια μας. αν ειναι να του σκαβουμε το λακκο απο τωρα για χαρη του Αγγελου, καληνυχτα μας.

Αν ερθει μαζι του ο Ζοαο Κοστα, να δω που θα κρυφτουν αυτοι που μας τα χουν ζαλισει για θλασεις και οιδηματα λογω Μεσημβριας.

Ο Βιανα με τη χρονια που χει κανει φετος αν τελικα ερθει στην ομαδαρα μας θα προκειται για επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Απαντάω και στους 2 για να μην κάνω παραθέσεις.
Δεν απαξίωσα κανέναν Πασιέντζα, και αυτό που είπα για τα bold προκύπτει από το γεγονός της στήριξης που θα έχει από την δίοικηση.
Αν αρχίσουν μουρμούρες στις στραβές και ΔΕΝ πάρει θέση η δίοικηση ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ τα πράγματα, τότε δεν θα αντέξει.
Προσωπικά είπα ότι η θα κολλήσει με τον ΠΑΟΚ και θα κάνει καλή ομάδα η δεν θα κολλήσει καθόλου.
Είναι και θέμα χημείας.
Πιστεύω το πρώτο αλλά επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μου, είμαι επιφυλακτικός.

Φυσικά θα έχει σύμμαχος τον Σάντος όπως και το δικό του επιτελείο που με Πορτογάλο γυμναστή είχαμε την καλύτερη φυσ.κατάσταση.

Γι αυτό στο τέλος κατέληξα ότι όλα θα κριθούν στο χορτάρι, έτσι δεν γίνεται κάθε φορά, αλλιώς μόνο με τα βιογραφικά θα είχαμε εξασφαλισμένη επιτυχία όχι μόνο εμείς αλλά κάθε ομάδα.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

moican ...εσύ ξέρεις πολύ καλά ποιές οι σχέσεις του Πασιέντσα με ΖΖ και ΖΒ ...
Όπως και να έχει είναι καλός και είναι ένας από τους δυο που θέλαμε ....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

interted έγραψε:Πάει συντηριτικά ο Σαββίδης, πήρε ένα προπονητή που από ότι λενε στον λίμπερο είναι δύο φορές πιο αμυντικός από τον Σάντος. Θα πάρει και μερικούς καλούς αμυντικούς και θα έχει το κεφάλι του ίσυχο με κάτι ατρόμητοαστέρες. Στο τσακίρ κέφι θα δίνει και μερικά πριμ ισοπαλίας! Για ελληνικό πρωτάθλημα μια χαρά είναι.
Ε άμα το λένε στον Λίμπερο..Τί διαβάζουμε Θεέ μου..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδες απο χτες το εχετε ΣΚΙΣΕΙ το θεμα. Το Ντομινγκος πηραμε οχι τον Αναστοπουλο. Ελεος με τη μιρλα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ δεν κατάλαβα...
Είναι επιθετικός προπονητής, ή αμυντικός; Έχω διαβάσει ότι είναι Santos junior και επίσης έχω διαβάσει ότι του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο γι'αυτό και παίζει 4-3-3...

What the fuck?
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αυτό που καταλαβαίνω με την επιλογή Domingo's ειναι ότι πάμε σε πορτογαλικο μοντέλο όπου κουμάντο στις μεταγραφές κάνουν ο πρόεδρος και οι συναυτο. Με Στεφενς αυτό δεν θα γινότανε. Αυτός θα ήταν το κουμάντο. Αλλο βασικό χαρακτηριστικό που δεν βλέπω στον Domingo's ειναι η μεγάλη εμπειρία στην ανάδειξη νέων παιχτων. Αυτό με ανησυχεί περισσότερο απο όλα

Κατα τα αλλα πρέπει να ειναι έξυπνος και αποτελεσματικός Προπονητης. Αυτό μου αρέσει πολυ αλλα δεν ξέρω αν φτάνει για τον ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”