4.Γιώργος Κατσικάς
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
τσιριγώτης έγραψε:Για μένα είσαι λίγος....Αλίμονο μας εάν πιστεύουμε ότι βρήκαμε στόπερ για την επόμενη δεκαετία..... ας σοβαρευτουμε λίγο.......ακόμα δεν μας έχει πιέσει καμιά ομάδα...... στο γκολ που δεχτήκαμε φέρει ευθύνη
Οτι ναναι γραφεις,αλλο το καλο του ΠΑΟΚ και αλλο η εμπαθεια.
Το παιδι χθες εκανε μεγαλη εμφανιση και το λεω εγω που του τα εχω σουρει πολλες φορες οπως οι περισσοτεροι.
Σοβαρα,λοιπον...τσιριγώτης έγραψε:Για μένα είσαι λίγος....Αλίμονο μας εάν πιστεύουμε ότι βρήκαμε στόπερ για την επόμενη δεκαετία..... ας σοβαρευτουμε λίγο.......ακόμα δεν μας έχει πιέσει καμιά ομάδα...... στο γκολ που δεχτήκαμε φέρει ευθύνη
Ο Κατσικας δεν ειναι το σεντερ μπακ που αποπνεει σιγουρια ουτε αυτος που ονειρευομαστε για τον ΠΑΟΚ....Απο κει και περα,φετος δειχνει πιο αποφασιστικος στις φασεις,πιο γρηγορος και με μεγαλυτερη σιγουρια στον εαυτο του.Ειμαι σιγουρος πως η ανθρωποφαγα Τουμπα-τα τελευταια χρονια-δεν θα του συγχωρεσει το επομενο λαθος που θα κανει αλλα οφειλουμε να παραδεχθουμε ολα τα παραπανω.
Οσο για την πιεση...στο γεγονος πως δεν μας κανουν φασεις οι αντιπαλοι,εχει μεγαλη συμμετοχη....Στο γκολ που τρωμε ΔΕΝ φερει καμμια ευθυνη!
ρε τον Γιωργο.. ανεβαινεις γιωργο ανεβαινεις...
Συνεχισε ετσι..
Πλακα πλακα ουτε στον παππα οτι το 4-το και /για να φευγει/ σεντερ μπακ μας , τα παει καλυτερα απο τον 1το και βασικο βιτορ....

Συνεχισε ετσι..
Πλακα πλακα ουτε στον παππα οτι το 4-το και /για να φευγει/ σεντερ μπακ μας , τα παει καλυτερα απο τον 1το και βασικο βιτορ....
- ΑποστόληςΑ
Σε περιμέναμε τον Σεπτέμβρη αλλά μας διέψευσες,
Πέρασαν τα 2/3 του Οκτώβρη και εξακολουθείς να μας διαψεύδεις.
Πότε θα κάνεις τη γκέλα γμτ το κερατό μου μέσα;
Πέρασαν τα 2/3 του Οκτώβρη και εξακολουθείς να μας διαψεύδεις.
Πότε θα κάνεις τη γκέλα γμτ το κερατό μου μέσα;
-
Ότι να ναι λεςobanebane έγραψε:τσιριγώτης έγραψε:Για μένα είσαι λίγος....Αλίμονο μας εάν πιστεύουμε ότι βρήκαμε στόπερ για την επόμενη δεκαετία..... ας σοβαρευτουμε λίγο.......ακόμα δεν μας έχει πιέσει καμιά ομάδα...... στο γκολ που δεχτήκαμε φέρει ευθύνη
Οτι ναναι γραφεις,αλλο το καλο του ΠΑΟΚ και αλλο η εμπαθεια.
Το παιδι χθες εκανε μεγαλη εμφανιση και το λεω εγω που του τα εχω σουρει πολλες φορες οπως οι περισσοτεροι.
-
Αυτή η κριτική στα γραφόμενα μου Μάλιστα...mpafos4 έγραψε:Σοβαρα,λοιπον...τσιριγώτης έγραψε:Για μένα είσαι λίγος....Αλίμονο μας εάν πιστεύουμε ότι βρήκαμε στόπερ για την επόμενη δεκαετία..... ας σοβαρευτουμε λίγο.......ακόμα δεν μας έχει πιέσει καμιά ομάδα...... στο γκολ που δεχτήκαμε φέρει ευθύνη
Ο Κατσικας δεν ειναι το σεντερ μπακ που αποπνεει σιγουρια ουτε αυτος που ονειρευομαστε για τον ΠΑΟΚ....Απο κει και περα,φετος δειχνει πιο αποφασιστικος στις φασεις,πιο γρηγορος και με μεγαλυτερη σιγουρια στον εαυτο του.Ειμαι σιγουρος πως η ανθρωποφαγα Τουμπα-τα τελευταια χρονια-δεν θα του συγχωρεσει το επομενο λαθος που θα κανει αλλα οφειλουμε να παραδεχθουμε ολα τα παραπανω.
Οσο για την πιεση...στο γεγονος πως δεν μας κανουν φασεις οι αντιπαλοι,εχει μεγαλη συμμετοχη....Στο γκολ που τρωμε ΔΕΝ φερει καμμια ευθυνη!
νταξει οτι κ να λετε το παιδι και χ8ες ηταν συγκλονιστικο..ουτε καν λα8ος διωξιμο εκανε... τριπλες ,επελασεις ,ανα8εμα αν του πηρε 1 κεφαλια ο παπαζογλου και προλαβε 3(!) στην ταχυτητα τον ναπολεονι! μπραβο !!!
εννοειται πως η ομαδα 8ελει ενα ακομα κανονικο στοπερ!
ενα 8αρι και ειναι αριστερο εξτρεμ!
εννοειται πως η ομαδα 8ελει ενα ακομα κανονικο στοπερ!
ενα 8αρι και ειναι αριστερο εξτρεμ!
- desperando
- Επικοινωνία:
και γω δεν τον πολυπιστευα(ω) τον κατσικα,αλλα αν την χθεσινη εμφανιση την εφτιαχνε καποια καινουρια μεταγραφη σημερα οι περισσοτεροι θα λεγαν οτι βρηκαμε τον νεο κοντρερας.
μακαρι το παλικαρακι να συνεχισει ετσι και θα κερδισει και αυτος και ο ΠΑΟΚ
μακαρι το παλικαρακι να συνεχισει ετσι και θα κερδισει και αυτος και ο ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
- buffalobill4
ειπαμε ανεβαινει μπραβο και μακαρι να συνεχισει
δε χρειαζεται βιασυνη στην ανανεωση του. στο τελος της σεζον ας γινει το ταμειο στην υποθεση του.
δε χρειαζεται βιασυνη στην ανανεωση του. στο τελος της σεζον ας γινει το ταμειο στην υποθεση του.
πηγε να το κανει ενα τσαφ, αλλα εκανε χερι ο ναπολεονι.
κατα τα αλλα, ξεχασα αν παιζει ο παπαζογλου και δεν με ανησυχησε ο παντα ανακατωσορουρας ναπολεονι.
θετικο.

κατα τα αλλα, ξεχασα αν παιζει ο παπαζογλου και δεν με ανησυχησε ο παντα ανακατωσορουρας ναπολεονι.
θετικο.
Συγκεκριμένα, η ντρίπλα που έκανε ήταν κίνηση Κοντρέρας. Γενικά όμως υπάρχει χαώδης διαφορά.desperando έγραψε:και γω δεν τον πολυπιστευα(ω) τον κατσικα,αλλα αν την χθεσινη εμφανιση την εφτιαχνε καποια καινουρια μεταγραφη σημερα οι περισσοτεροι θα λεγαν οτι βρηκαμε τον νεο κοντρερας.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μπορεί, με Φιορεντίνα θα την κάνει την γκέλα!
Σαν να παρακαλας ακουγεται αποστολη.... αυτο θες?