85. Diego Alejandro Arias Hincapié
Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié
το παιδι εχει ενα αικιου στο μειον....σε μια φαση ολομοναχος με μετρα μπροστα του αντι να κανει κοντρολ κανει κεφαλια προς τα μπρος που ναι μονο αντιπαλοι.....
πανε να παιξεις εθνικη μπας και βρεθει κανας τυφλος σκαουτερ να σε παρουνε.....
πανε να παιξεις εθνικη μπας και βρεθει κανας τυφλος σκαουτερ να σε παρουνε.....
Α..ρε Μανιακέ...Συμφωνούμε σε πολλά.Δεν είναι μόνο το IQ αδελφέ μου.Είναι λίγος απλά...

απλα δεν μπορει.
αν μπορουσε θα τον εκραζα. δεν ξερει μπαλιτσα.
αν μπορουσε θα τον εκραζα. δεν ξερει μπαλιτσα.
-
Dimg4
ΑΟΡΑΤΟΣ... Και ποτέ δεν βγαίνει αλλαγή... Συγχαρητήρια σε αυτούς που μας τον έφεραν... και πιο πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που μας έλεγαν ότι είναι ο αντιβιτόλο... καλά έλεγε ο ισπανός ότι είναι μόνο για να του δένει τα παπούτσια...
Λίγος, με το ζόρι 18άδα. Μήπως δεν είδαν καν το βιντεάκι, αλλά μόνο τα hits;;;
- cristiano4
ευτυχως τελος της σεζον τελειωνει το συμβόλαιο του...μακαρι να ειχαμε στην θεση του τον βάργκας της κουλας...για συγκριση με βιτολο δεν μιλαω καθολου,μην κανουν κανα τρλο και ανανεωσουν λογω οτι πηγε εθνικη θα τον δουν στα διπλα και θα γελασουν
Με τα λεφτά που έχουμε, αυτόν έχουμε, τι να κάνουμε???Σήμερα όλοι ήταν χάλια
Είμαστε σίγουροι ότι τον φώναξαν στην εθνική Κολομβίας?Μήπως υπάρχει κ άλλος Αρίας και τον μπέρδεψαν ή μήπως τον παρακολούθησαν πιωμένοι?
Μιλάμε για τεράστια απογοήτευση..και τον πίστευα πολύ
Μιλάμε για τεράστια απογοήτευση..και τον πίστευα πολύ
διαβαστε τα σχολια για τον αριας,οταν εφυγε ο βιτολο.
παιχταρας δειξε αυτα που αξιζεις,ο λαλακας ο χαβος δεν σε εβαζε γιατι ειναι κομπλεξικος.
βιτολο ποιος βιτολο ρε να ουμε ουτε το δεξι φρυδι του αριας δεν ειναι.
διαβαστε τωρα τα σχολια απο την εναρξη του πρωταθληματος..
ζαγορακη που τον βρηκες ρε?
παιχταρας δειξε αυτα που αξιζεις,ο λαλακας ο χαβος δεν σε εβαζε γιατι ειναι κομπλεξικος.
βιτολο ποιος βιτολο ρε να ουμε ουτε το δεξι φρυδι του αριας δεν ειναι.
διαβαστε τωρα τα σχολια απο την εναρξη του πρωταθληματος..
ζαγορακη που τον βρηκες ρε?
Κι εγω τα ελεγα αυτα. Τον Ιουλιο. Και? Εχω αλλαξει την αποψη μου, αφου ειδαμε τον παικτη σε παραπανω απο 5 παιχνιδια. Περσι δεν τον ειδαμε καθολου. Τον κριναμε απο το βιντεο και απο την γκολαρα που εβαλε με το Βολο. Το οτι ο Χαβος ελεγε οτι ειναι πισω τακτικα, μετρησε επισης στα θετικα του παικτη. Η ουσια ειναι οτι δειχνει στο γηπεδο οτι δεν κανει. Αν εσυ το ηξερες αυτο ΠΡΙΝ τον δεις σε συνεχομενα παιχνιδια, τοτε εισαι μεγαλος μαντης, γιατι δεν παιζεις τζοκερ να κονομησεις. 
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
απλα δεν ειναι 6αρι ανασταλτικο και σαν οργνανωτης ειναι κατω του μετριου
Μήπως είναι τρομερή ευκαιρία να πουλήσουμε τον διεθνή Κολομβιανό και να πάρουμε ένα καλό κόφτη,κανονικό κόφτη.(Έχω δει Σκαρτάδο,Μητσιμπόνα,Τετράτζε,Ζαγοράκη,Πάμπλο και τη βγάζω με Αρίας έλεος!!!)